Herkku-puhelin
Milffiä
Rattopoju

Arvaa mitä mä äsken tein täällä?! Mä katselin sun lähettämiä kuvia koneelta ja runkkasin. Mut en runkannut loppuun, vaan ihan siihen asti kun olin lähellä tulla..sit löysäilin ja runkkasin lisää. Tuntui ihan sairaan hyvältä, kun käytin vielä liukkaria. Joo multa löytyy liukkaria ;) Kulli ihan kiilti märkänä ja liukkaana, kun se seiso teräksen kovana. Kiimatippoja vaan valu pitkin kullin vartta, kun olin niin kiimassa. Pallitkin oli ihan kiinteinä vasten kyrvän juurta. Mä katselin sun rintavarustus kuvaa...itse asiassa se tässä auki nytkin. Ihanat ovat...Mun entisillä oli sellaset b kupit...nää on NAISEN rinnat! Fantasioin miltä se tuntuis ja näyttäisi asettaa mun kyrpä noiden väliin ja miten niiden pehmeys hankaa pitkin kyrpäni vartta. Fantasioin siitä kuinka sä puristat sun rintas yhteen, kun mun kulli on niiden välissä ja sä nait sitä rinnoillasi :) Terska hukkuu niiden väliin joka vedoilla, ah. Mä vaan katselisin kiimasena ja tyytyväisenä. Noi rinnat ois myös ihana kuorruttaa kunnon lasteillani. Nännien näykkimisestä ja suutelusta puhumattakaan.

Sit mä katselin sun peppu kuvaa, jonka lähetit eilen. Sen missä sulla on stay upit ja mustat pikkarit punaisine hampsuineen:) Mä niin hieroin itseäni ja kuvittelin sun istuvan mun naamalle tuossa kuvassa. Ai vittu... Mä niin haluun mun kasvot tonne pakaroiden väliin. Fantasioin kuinka sä hieroisit sun persettä mun naamaa vasten ja "hapettaisi mua..Mä varmaan laukeisin siihen paikkaan! Sit mä niin kuvittelin, että mä palvoisin sun sääriä ja reisiä..hyväilisin sun seksikkäitä stay-up sääriä ja reisiä...mmhmm..

Ja sit toi toissapäiväinen poseeraus, jossa esittelet mulle pakaroitasi ja pillun huulia...hmm voi vittu. Mä mietin miltä se mahtais näyttää, kun mun iso kyrpä olisi noiden pakaroiden välissä??? Miltä se susta näyttäis ja tuntuis? Musta se näyttäisi sairaan hyvältä ja kiihottavalta. Kun mun kulli olis uponnu noiden kankkujen väliin. Tuntuisi varmasti sustaki hyvältä, kun mun kyrpä olis sun pepussa? Tuntuisko? Mä veikkaan, että sä haluisitkin sitä sinne? Kyllä sä haluisit..oot sellanen ihana lutka, pervo lutka. Sellasista mä tykkään ja palvon. Ja noi perse posket! Niitä mä haluisin niin nuolla ja puristella mun käsityöläisen kourilla...hyllytellä niitä ja puristella...kokeilla. Oikeastaan mun tekis mieli käyttää kieltä tuolla välissä? Olen hyvä kieleni kanssa ja rakastan kiellettää. Ja posliinipillusi sais niin moloo, niin moloo sisäänsä ettei mitä rajaa! Litinä ja lätinä valtaisin makkarin ja seksi tuoksuu ilmassa.. Ois kyllä ihanaa, kun se olis turvonnu kunnon panon jälkeen. Oikeastaa mun tekis mieli ampuu mun siemenet sinne...kun mä tulisin niin työntäisin kyrpäni niin syvälle pilluus ku menee, ihan palleja myöten ja antaisin suihkuta kaiken siemeni sisällesi ja pitää susta kunnolla kiini ja tuntea, kun kulli sykkii viimeistä päivää spermaa sisääsi täyttäen sut kuumalla mällillä..ai vittu mä olisin niin kikseissä, niin kikseissä.

Ja sun kasvo kuva...aiaiaia..mitä mä sille tekisinkään...Noita huulia mä haluun suudella intohimoisesti...näykkiä sun alahuulta ja imeä sitä, purra sitä kevyesti..Noi on niin seksikkäät huulet. Noiden huulien väliin haluan myös kyrpäni ehdottomasti. Haluaisin naida sua suuhun niin, että ottaisin sun upeista punertavista huksista kiinni hiusten tyvestä ja tukistaisin samallan kun nain sua suuhun. Mä ottaisin mun farkuista ruskean nahkaisen vyöni pois ja vyöttäisin sen sun kaulaan...tiiäks. Kaulan ympärilles ja kiristäisin sen...olisit mun nuorassa nyt! Käyttäisin sua panopuunani.
Esim ,kun imisit mua kyykkyltäs mun edessä kiristäisin vyötä enemmän jos en ole tyytyväinen...katse kontakti pitää olla kokoajan! ai että mä alistaisin sua nyt! Et mahtais mitään, kun käytän sua hyväkseni. Ja tää kaikki tapahtuu mun luonnani. Naapurit ei voisi mitenkään uskoa minusta tuollaista ;) Että alistan itseäni vanhempaa naista himassani. Sellaista hyvännäköistä lutkaa ;) Sun tulee niellä joka ikinen pisara mun spermaa. Mä nimittäin laukeen sun kurkkuus!
Kuulit oikein..just niin että laukeamis pisteessä olevan kyrpäni on sun nielussa.
Se on ihana tunne, kun kyrpä sykkii ja nykkii sun nielussa ja lämmintä spermaa roiskuu kitalakeesi, kurkun seinämään ja ne kaikki häviää sinne. Ah
Ai että mä niin nauttisin siitä ku sä kakoisit mun spermaa ida...mä niin nauttisin ja hymyilisin pirullisesti. Oikein hyvä lutka, oikein hyvä.

-rattopoju-

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute