Herkku-puhelin
Qurja
Qrja

Miltähän se alistuminen tuntuisi? Kuinka pitkälle olet valmis menemään?

Oikean henkilön kanssa varmaankin tosi pitkälle ;)

Olimme lähteneen Vaimon vanhempien mökille viettää viikonloppua. Saunoten ja ehkä kalaan...

Vaimo jotain kiukutteli ja päätin yksin mennä saunaan. Harmittti... Kyllä hiukan panettikin. Siinä sit saunosin ja yllätin itseni runkkaamaasta. Ylltätyin täysin, kun anoppi tuli sisään ja otti valokuvan. Ja iloisesti huudatti. Että nyt sä runkkari jäit kiinni. Nyt mä sinut koulutan. Olin ihan järkyttynyt, että mitäs se anoppi oikein mahtaa tarkoittaa?

Vaimoni oli puhunut, että runkkaan liikaa ja nyt jäin anopille kiinni. Ja nyt hän kouluttaisi minut taas ajattelevaiseksi mieheksi. Ottaen naisen huomit tarpeen. Ja samalla hän otti kyrvän jo suuhun ja alkoi ahnaasti sitä imemään. Ja ehken jälkeen kysyy, niin suostutko?

Loistavaa, että suostut. Nainen tykkää, että sen klitorista nuollaan. Nuole sieltä nyt huolella, kun pääsen nyt vävy poikaa opettamaan oikein kunnolla. Anoppi saikin aika nopeasti ensimmäisen orkasmin. Ja johon hän tyytyi. Sitten hän haluaa laittaa minut käsirautoihin. Johon ajttelen suostuvan, että ettei tämä tulisi kaikkien tietoon.
Jonka jälkeen saa loistavaa suu seksiä... Sit tulee kova kipu. Emäntä puristaa kovaa kiveksi. Hetken päästä havahdun taas olinko ollut tajuton kuinka kauan. Kivekset edelleen todella arat. Samalla huomaan päällä on siveysvyö. Nyt se runkkaaminen loppuu. Ja nyt sä tottelet... Tai vaimosi saa tiettää, että avain on minulla. Ja nyt sä nuolet mulle kivan orgasmin jonka jälkeen me voidaan mennä nukkumaan ja aamulla sit tulet minun kanssa marja metsään, jos haluat ken ties tuon lukon auki.

Olin siis lukkojen takana. Ja mä nyt avuttomana joudun nuolemaan anopin pillua, että se ei kerro!?! Ja aamulla marja metsää.

Heräsin aamuun. Sattui kun meinasi aamu seisokki yllättää hyvin siveysvyö nököjään sen alhaalla pitää. Niin minun on pakko siis mennä pihan perälle ulkohuussiin. Sinne minun oli siis pakko mennä. Siellä se anoppi tuli vastaan ja totesi, et siellä on kahvia. Ja sit varmaan lähdetäänkin. Kuin noin virkeänä ollaan täällä jo pystyssä ;)
Ehkä kuulette minun ja anopin metsäretkestä tai Renki poika anopin orjana.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute