Herkku-puhelin
Pojat
täti

Olin muuttanut kaupungin ulkopuolelle isoon vanhaan maalaistaloon saadakseni tilaa taideharrastuksilleni. Eroni jälkeen olin elänyt yksin ja olihan siinä 7 huoneen ja ulkorakennusten talossa yksinäiselle naisihmiselle turhankin paljon tilaa. En siis ollut lainkaan harmissani kun veljeni kysyi olisiko minun mahdollista majoittaa keväällä muutama nuorimies kuukaudeksi. Nuoret olivat tulossa urheiluharrastukseen liittyvään try-outiin ja tarvitsivat väliaikaista majoitusta.

Kolme 18 vuotiasta nuorta miestä pohjoisesta olikin yhtenä aamuna olohuoneessani kassiensa kanssa ja näytin heille heidän huoneensa, keittiön, kylpyhuoneet ja pyykkituvan - kaiken tarpeellisen, jotta tulisivat omillaan toimeen. Pojat olivat kohteliaita ja mukavia nuoria miehiä - uskoin että kuukausi tulisi menemään poikien kanssa mukavasti.

Iltaisin pojat saapuivat harjoituksistaan ajoissa ja yleeensä viettiät hetken seurassani syöden iltapalan ja katsellen TV:tä. Minulle ei heistä juuri ylimääräistä vaivaa ollut, vain pyykkimäärä oli moninkertainen kun olin luvannut pestä heidän pyykkinsä samalla kuin pesen omiani.

Eräänä iltana tulin normaalia myöhemmin kotiin kaupungista työasioista ja huomasin poikien olevan jo kotona omissa huoneissaan. Menin suoraan pyykkituvalle koska halusin saada koneen käyntiin heti illalla ja siten aamuksi taas kuivat pyykit kaappeihin. Avasin pyykkihuoneen oven ja seisahduin ovelle hämmästyneenä. Jukka - yksi pojista - makasi pyykkihuoneen lattialla selällään toisessa kädessään minun pyykkikoriin laittamani pikkuhousut ja toinen käsi liikkuen paljaan seisovan kalun päällä edestakaisin hitaasti. Jukka painoi pöksyjäni kasvojaan vasten eikä selvästi huomannut minun saapuneen ovelle. Tunteeni vaihtelivat hämmästyksestä suuttumukseen mutta toisaalta näky kiihotti minua. En ollut eroni jälkeen juuri seksiä harrastanut ja erosta oli jo kaksi vuotta.

Astuin varovasti sisälle huoneeseen ja suljin oven äänettömästi. Jukka jatkoi runkkaamistaan eikä vieläkään huohotukseltaan kuullut tuloani. Tunsin jalkovälini kostuvan katsellessani Jukan seisovaa kalua, terskaa, joka välillä katosi kokonaan Jukan kämmenen sisään. Ajattelematta sen enempää astuin lähemmäksi ja sanoin typerästi "Hei".

Jukka säikähti, alkoi kiskoa alushousujaan ylös ja koitti samalla piilottaa minun pikkuhousujani selkänsä taakse. "Kaikki on ok" sanoin ja polvistuin Jukan viereen. Laskin käteni Jukan kalulle ja aloin liikutella kättäni hitaasti. Jukka oli ihan hiljaa ja tuijotti hameeni alta paljastuneita sukkahousujen verhoamia reisiäni. Epäröiden hän laski kätensä reidelleni ja alkoi hyväillä sisäreittäni ja siirsi kättään kohti jalkoväliäni.

Hameeni nousi lanteille Jukan käsien avustamana ja kädet liikkuivat pakaroillani ja hyväilivät pilluani sukkahousujen ja pikkupöksyjen läpi. "Ihanat pöksyt" huokaisi Jukka hyväillessään klitoristani mustien sukkahousujen ja punaisten satiinipöksyjeni läpi. Olen jo 50 vuotias nainen joten en käytä stringejä vaan ihan kunnolla pakarat peittäviä pöksyjä. Mutta pitsistä pidän ja tiesin punaisten pöksyjeni olevan kauniit.

Aloin olla todella kiihottunut ja minun teki kovasti mieli saada Jukan kalu sisälleni. Kuitenkin juuri silloin kalu alkoi sykkiä kädessäni, Jukan kädet kouristuivat pakaroilleni ja parahtaen hän roiski spermansa käsilleni. "Anteeksi, kiitos... " Jukka soperteli nolona. Nousin ylös, pesin käteni ja hymyilin Jukalle joka kiskoi alushousut jalkaansa. "Minäkin olisin halunnut..." sanoin Jukalle joka hämmentyneenä ei osannut sanoa kuin "Hyvää yötä" ja poistui ovesta vauhdikkaasti.

Jäin siivoamaan lattian, laitoin Jukan ottamat pikkuhousuni takaisin pyykkikoriin, keräsin muutkin pyykit ja laitoin koneen pyörimään. Tunsin pettymystä, häpeää, kiihottumista ja halua.. kaikkia tunteita sekaisin. Kun kone oli pesukunnossa, menin omaan makuuhuoneeseeni ja vaihdoin ylleni kotivaatteet. Lähdin viemään hetki sitten ylläni olleita alusvaatteita pyykkitupaan ja avatessani pyykkituvan oven hämmmästyin kun tuvassa seisoivat sekä Jouni että Marko. Jukka oli ilmeisimmin mennyt nukkumaan.

"hei pojat, mitäs te täällä pyykkituvassa?" kysyin. Pojat vilkaisivat toisiaan ja Marko, pojista puheliaampi sanoi varovasti: "Jukka sanoi... siis kertoi että.... siis ajattelimme jos voisimme...". Tajusin, että Jukka oli kertonut tapahtuneesta kavereilleen ja pojat halusivat myös tyydytystä. Sisoin sanattomana keskellä pyykkitupaa kädessäni juuri jalastani ottamani sukkahousut ja pikkuhousut sekä rintaliivit. Jouni astui viereeni, otti kädestäni alusvaatteet ja sanomatta sanaakaan painoi punaiset pöksyni kasvoileen vetäen syvään henkeä. Marko astui myös viereeni ja otti kädestäni kiinni painaen käteni housujensa etumukselle. "Voisitko... hyväillä myös meitä vähän?", kysyi hän hiljaisella äänellä. En sanonut sanaakaan mutta aloin liikuttaa kättäni hitaasti Markon veryttelyhousujen etumuksella katsellen samalla Jounia, joka oli työntänyt oman kätensä housujensa sisään samalla kun nuuhki pöksyjäni.

Marko siirsi kätensä rinnoilleni, jotka nyt olivat vapaina kotipaitulini alla. Nännini paisuivat ja juuri jalkaani laittamani vaaleat kotihousut kostuivat jalkojeni välistä. Olin valtavan kiihottunut mutta toisaalta koin tekeväni jotakin väärää. Marko laski veryttelyhousunsa puolireiteen ja kovana seisova kalu pongahti housujen alta esille. Jatkoin kalun koskettelemista samall kun myös Jouni laski housunsa alas ja runkkasi edelleen painaen pöksyjäni kasvoilleen.

Markon kädet kulkivat kotihousujeni vyötärönauhalle ja äkkiä myös minun housuni olivat puolireidessä. Tuuhean karvoituksen peittämä pilluni sai Markon sormet kohdalleen ja pian yksi sormi livahtikin sisälle märkään pilluuni. Jouni astui lähemmäksi ja ohjasi toisen käteni omalle kalulleen. Seisoimme siinä omituisessa kolmiossa. Markon sormet liikkuivat pillullani ja pakaroillani saaden aikaan litisevän äänen aina tuneutuessaan sisälleni. Jouni hieroi rintojani pitäen kuitenkin edelleen toisella kädellään punaisia pöksyjäni kasvojaan vasten. Minulla oli molemmmissa käsissäni nuoren miehen kalu ja liikutin käsiäni edestakaisin yhä nopeammin kiihottuessani enemmän ja ennemmän. Huone oli täynnä ääniä, pesukoneen jyrinää, pillun litinää huohotusta ja runkaamisesta kuuluvaa rytmikästä läpsytystä.

Tunsin orgasmin tulevan ja aloin huokailla äänekkäästi. Markon sormet liikkuivat hävylläni ja sisälläni entistä nopeammin ja Jounin kädet puristelivat rintojani. Samalla kun aloin saada tunsin Jounin kalun sykkivän spermat reisilleni. Marko jatkoi sormettamistaan ja nyt keskityin hänen kalunsa runkkaamiseen ja pian myös Marko parahti ja roiski spermat vatsalleni ja reisilleni. Irrottauduimme toisistamme ja hetken kuului vain pesukoneen ääntä ja huohotusta. Sitten marko sanoi hymyillen ja reippaalla äänellä: "Hyvää yötä, Maria. Nuku hyvin!" Pojat kiskoivat housut jalkoihinsa ja jättivät minut pyykkitupaan hämmästelemään mitä todella tapahtui.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute