Herkku-puhelin
Hieronta
Pikkuvaimo

-Mun selkä on ihan jumissa, valitan hörpäten kylmää kaljaa.
-Voisin hieroa sitä, sanot heittäen lisää löylyä.
Lapset nukkuvat, talo on hiljainen. On vain me kaksi ja saunan kuumana sihisevä kiuas.Tämä on meidän aikaa. Heität vielä uudelleen löylyä jonka lämmöstä nautimme siemaillen kylmiä juomiamme kunnes siirrymme suihkuun. Kevyt suihkutus, jonka jälkeen saippuoimme toistemme niin tutut vartalot.

Kuivaan itseni huolella, ja asetun alasti aviovuoteellemme mahalleni makaamaaan. Tiputat saunatakkisi, ja asetut viereeni polvillesi. Kaadat öljyä reilusti selälleni, ja levität sitä pyörivin liikkein.
-Voidaanko me yhdistää tähän esileikki? kysyt.
Suostun ja keskeytät. Kaivat lelulaatikostamme anustapin ja lorautat öljyä myös pakaroilleni. Levität sen sen huolella perseelleni, samalla pyöritelle öljyttyä tappia reiälläni. Ynisen tyytyväisenä, ja työnnät tapin sisään. Asetut pakaroideni ylle hajareisin, tunnen puolijähmeän kalusi lepäävän pakarallani kun jatkat selkäni hierontaa. Pyörität käsiäsi öljytyllä selälläni tottuneesti ja tunnen kuinka lämpö leviää kipeisiin lihaksiini, paineen kasvaessani pakaravaossani ja lämpimän kihelmöinnin tavoittaessa häpyni.

-Ihan unohdin jo mitä sä huokailet, sanot siirtyessäsi alemmas hieromaan pakaroitani.
Nostan lantiotani patjasta kerjäten, mitä alemmas kätesi kulkevat, tarjoten kulkua myös kiimaa valuvaa pillulleni. Kätesi löytävätkin huulien väliin kostealle aukolle, jonne sovittelet tottuneesti kyrpääsi. Työnnät terskan sisään ja puristan lakanaa käsiini. Se sopii sisään täydellisesti, kuin urospontti naraasponttiin, kuin palapelinpalaset yhteen.

Työnnyt syvämmälle samalla jatkaen selkäni hieromista. Kätesi liukuu selkääni pitkin ylös sinun työntyessä syvemmälle, ja käsiesi liukuessa alas selkääni vedät kyrpäsi ulos. Pitkin vedoin jatkat hieromista, sisään ja ylös, ulos ja alas, yhä uudelleen minun vaikertaessa nautinnosta allasi.

-Tämä on ehdottomasti paras hieronta jonka olen ikinän saanut, kuiskaan.
Vetäydyt, ja otat tapin pepustani ulos. Siirrät kyrpäsi tapin paikalle ja työnnät sisään. Rakastan kyrpääsi pepussani, ja tiedät sen. Aloitat työnnöt rauhallisesti minun voihkiessani nautinnosta. Sitä sinä minulle tuotat, ja se on tämän tarkoitus. Minun nautinto, jonka sinä minulle teet. Jokaisella työnnöllä olen lähempänä räjähdystä, vapisen allasi himosta. Ja sinä nautit tyydyttäessäsi vaimosi taas kerran.

-Käänytään, pyydän.
Vedät kyrpäsi ulos ja nouset polvillesi minun pyörähtäessä ympäri selälleni.Työnnän tyynyn lantioni alle nostaaksi peppuni sinulle sopivalle korkeudelle. Kalusi löytää uudelleen paikkansa pepustani, käsiesi löytäessä pyöreät rintani. Pyörittelet nännejäni sormiesi välissä pumpaten yhä rytmikkäämmin peppuani. Olen tulossa, ja niin sinäkin. Vien käteni kiimaa valuvalle pillulleni ja hieron klitorista. Alat puskea yhä lujempaa sisään, tiedät että tykkään kun panet voimalla. Pilluni sykkii sormieni alla kun pumppaat persettäni yhä lujempaa, yhä syvemmälle. Vapisen ja voihkin, orgasmi ottaa minut valtaansa. Ja samalla tunnen kuin kuinka kalusi alkaa pumpata peppuuni spermaa. Nautimme viimeiset väristyksen sisäkkäin silmiin katsoen kunnes vetäydyt ja kellahdat viereeni.

-Rakastan sinua, kuiskaat vielä ja otat kainaloosi nukkumaan.
Kuka vielä väittää että seksielämä kuolee avioliiton ja lasten myötä mietin juuri ennenkun nukhadan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute