Herkku-puhelin
Pano vessassa
meister eckhart

Nainen, ns. tyttöystäväni on kontillaan maassa edessäni. Näin häntä peppuun. En voi sietää laiskoja naisia. Tyttöystäväni oli illan valittanut jostain kuvitteellisista vaivoista, pinnallisia tarinoita vailla todellista pohjaa. Lähinnä pyyntöjä saada olla heikko. Rakastan tyttöystävääni liian paljon antaakseni tällaisen heikkouden levittäytyä olemuksemme keskiöön.

Vien naisen vessaan, työnnän tämän polvilleen ja työnnän penikseni hänen anukseen. Kellään ihmisellä ei ole pohjimmiltaan nimeä, nimi on leima jonka vanhemmat keksivät mielikuvituksestaan. Kun nain, minulla eikä toisella ole nimilappua. On mitä on, on voimia, voimakkaita ja heikkoja tuulia. Käytän tilaisuutta hyväkseni ja nain naista siten, että tämä tuntee nöyryytyksen.

Useimmat lukijat varmaan luulevat että tässä on kyse jostain sadomasokistisesta mieltymyksestä, mutta valitettavasti juuret tässä työskentelyssä uppoavat paljon syvempään. Kun nain tätä värisevää lihaa, aika unohtuu minulla ja hänellä. Nainen saa kohdata oman voimattomuutensa tavalla jota tämä on halunnut, teatraalisella tavalla. Mutta jälleen, älkää ymmärtäkö väärin, naiminen ja nöyryytys on todellista ja se tapahtuu intiimeimmällä mahdollisella tasolla.

Haluaisin kiirehtiä jo tarinan loppuun. Lopussa nainen on yrittänyt päästä tilanteesta irti, mutta en ole päästänyt. Henkinen yliotteeni ylittää naisen pinnalliset pyrkimykset. Nainen on todellisella matkalla. Nussin naista perseeseen, vedän kalun kokonaan ulos ja perse jää ammottamaan aukinaisena. Naisen keho on jo alistunut ottamaan vastaan mulkkuani, ja naisen sielu seuraa perässä. Lopulta nainen päästää irti ja itkunsekaisesti nauttii sekalaisissa tunteissa tilastaan. Pano on lahja. Minulla ei olisi tarvetta tehdä tätä, mutta jos puhe ei riitä, voin puhua myös kehollani.

Nussin naista pitkään. Koska motiivini ovat syvemmät kuin pelkkä tirkistely ja kokeilu, kestän pitkään. Alkaa syvempi vuorovaikutus kyrpäni ja naisen perseen välillä. Aika ja lihan ulkopuoliset merkitykset unohtuvat. Nainen sulkee silmänsä kun orgasmien aalto täyttää tämän kehon ja sielun. Nainen irtautuu arkipäiväisistä ongelmistaan ja minä nautin nussimisesta nyt enemmän kuin moni ihminen seksistä koko elämänsä aikana.

Kun nussiminen on ylittänyt arkisen maailman synnyttämät näennäiset esteet, annan itselleni luvan tulla. Naimiseni saa vilpittömän sävyn. Liha haluaa saatavansa, nussin lujaa ja niin syvälle kuin pääsen porautumaan. Intohimo ylittää kivun rajat, enkä huomaa kun jalkapöytäni hioutuvat vasten vessan lattiaa.

Laukean. ympärilläni on rauhallista. Naiseni on edelleen värisevää lihaa joka ottaa suloisen aikansa palautuakseen, ja samalla unohtaakseen. Naiseni on vakuuttunut että rakastaa minua yli koko maailman.

Jokainen nainen haluaa tulla nussituksi näin, jokainen mies haluaisi nussia näin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute