Herkku-puhelin
Hotellitreffit 2
Narttu

Istuin sängyllä ja siemailin juomaa johon olin laittanut hakemiani jääpaloja, taisin hymyillä vieläkin itselleni. Olinhan kuitenkin tehnyt jotain täysin uutta ja jännittävää, ylittänyt itseni hakiessani palat käytävän automaatista naisena. Ja joku mies oli jopa nähnyt minut, se tuntui kaikkein parhaimmalta asiassa, nähdä joku kenen kanssa en ollut sopinut mitään ja kuka ei mitenkään tuntenut minua.
Yritin valita jonkinlaisia vaatteita varsinaisia "treffejäni" varten, emme olleet sopineet mitään erityistä asua minulle, saisin laittaa mikä tuntuisi minusta hyvältä. Päätin laittaa sinisen tiukan mekon, siihen kuuluivat pitkävartiset käsineetkin, kokonaisuuteen ajattelin sopivan mustat saumasukat sukkanauhojen kera ja polvisaappaat piikkikoroilla.

Riisuin ja rullasin ohuet sukat päälleni, kiinnitin sukkanauhat ja puin pienet mustat stringit. Mustien sileitten rintsikoiden täytteeksi laitoin C-kupin silikonit, rintsikoista ei näkynyt mekon alta kuin olkaimet. Mekossa kun oli korkea kaulus olkapäiden jäädessä paljaaksi, helma oli toisin lyhyt, vain puolireiteen asti. Jalkojani siis näkyi paljon ja vaikutin ehkä entistä pidemmältä vielä, mustat piikkikorkoiset saappaat sopi täydellisesti asuun. Pitkät käsineet käsiin, muutama koru kaulaan ja ranteisiin, peruukin vaihdoin vaaleaan hieman kiharaan, sen annoin olla avoinna yli olkapäitteni ylettävänä pehkona. Olin tyytyväinen katsoessani kelloa, olin ajoissa valmis ja syötävän hyvännäköinen. Vilkaisin puhelintani ja luin saapuneet viestit, näköjään treffikumppanini tulisi melkein kaksi tuntia myöhässä. Kiroilin hetken aikaa ja vastasin viestillä vain lyhyesti "ok", mietin miten aikaani kuluttaisin, kunnes muistin käytävällä nähneeni miehen. Jospa vaikka hänen kanssaan saisi ajan kulumaan, en tiedä miksi ja miten ajatukseni noin kulkivat, mutta astuin ulos ja katselin mihin päin hän lähti.

Kävelin suuntaan mihin mieskin kulki, satsasin kaiken kävelytyyliini, yritin keinuttaa lantiotani parhaani mukaan ja pidin ryhtini. Jos joku tulisi vastaan en olisi häpeissäni, käännyin kulmasta ja siinä hän oli, puhui puhelimeen kiivaaseen äänensävyyn hissin edessä.
Pysyttelin hetken hieman kauempana, en halunnut kuunnella hänen keskusteluaan tai häiritä vielä. Mies puhui tiukalla äänensävyllä puhelimeen ja nojasi seinään selin minuun, kun näytti siltä että hän lopetti puhelun astuin hissin eteen ja painoin nappia, sydämmeni hakkasi jännityksestä kovempaa kun mies huomasi minut. Hän taisi hieman äänekkäämmin vetää henkeä, odotin mitä tuleman piti.

Jatkoa

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute