Herkku-puhelin
Ihana tutkimus
ystävätär

Vastaanottoaikani oli iltapäivän viimeinen. Ilmoittautumistiskin takana minut otti vastaan nainen, joka oli kuin suoraan 1960-luvulta. Hänen vaaleat hiuksensa olivat huvilla kiinni ja hänen valkoinen takkinsa oli tyköistuva. Leikkaus korosti naisen uhkeutta.
Hän oli kuin itse ystävällisyys. ”Tule perässäni, minä vien sinut vastaanotolle”, hän sanoi ja johdatteli minut pieneen huoneeseen.
”Täällä sinun pitäisi riisuutua valmiiksi tutkimusta varten. Tässä on sinulle tällainen sairaalan vaate”, hän kertoo ystävällisellä äänellä.
Alan riisuutua varovaisesti ja ujostellen. Hoitaja kyselee esitietoja samalla ja katselee minua ohimennen. ”Tarvitsetko apua”, hän kysyy ja ruksaa papereitaan.
Kun saan sairaalan paidan päälle, hoitaja tulee tykö. ”Minun pitäisi tutkia sinun rintasi vielä etukäteen, lääkärille valmiiksi”, hän sanoo.
Varovasti nainen avaa paidan napit ja tunnustelee rintojani. Katselen hänen kauneuttaan, enkä voi olla punastumatta. Naisen kädet ovat niin hellät ja otteensa varmat.
”Onko sinulla ollut mitään ongelmia tai tuntemuksia rinnoissasi”, hän kysyy.
”Ei ole ollut mitään”, sanon ujostellen.
Hoitaja jatkaa rintojeni tunnustelua. Nostan kädet ylös, jotta hän saa paremman otteen.
”No niin. Rintasi ovat kunnossa. Seuraavaksi menetkin lääkärin luo, mutta minä tulen sinne mukaan. Sinun ei tarvitse jännittää yhtään. Lääkäri tutkii sinut paremmin”, hoitaja sanoo.

Kävelen hoitajan kanssa vastaanottohuoneeseen. Huoneessa palaa vain lukuvalo ja pöydän takana istuu toinen nainen. Hän on minua vanhempi, voimakasrakenteinen. Lääkärin kädenpuristus on jämäkkä.
”Niin, sinulla oli vuositarkistus”, hän sanoo lukein papereista. ”Hoitaja ilmeisesti tutkikin jo sinun rintasi, eikö vain.”
”Kyllä”, vastaan lääkärille. Minua jännittää ja ujostuttaa. Tiedän, että lääkäri on mukava ja koska aikani on viimeinen, tutkimusta ei tarvitse tehdä hätiköiden.
”Käypä hoitopöydälle, niin aloitetaan”, lääkäri sanoo. Hoitaja auttaa minut oikeaan asentoon. Hän asettaa jalkani telineisiin ja rauhoittelee.
Hoitaja avaa vielä sairaalapaitani napit, joten käytännössä olen lähes alasti hoitopöydällä. Hoitaja silittää ohimennen poskeani, koska hän näkee, miten peloissani olen.
”Niin pitäisikö meidän katsoa nämä rinnat vielä”, lääkäri sanoo ja tulee luokseni. Hän siirtää paidan kokonaan syrjään. Hoitaja katselee vierestä ja sanoo tehneensä tutkimuksen jo ennen vastaanottoa. ”Kyllä, oikein hyvälle vaikuttaa. Ei syytä huoleen”, lääkäri sanoo.
Hoitaja tulee takaisin luokseni ja kuin huomaamatta hän laskee kätensä vatsalleni. Lääkäri asettuu istumaan jalkojeni väliin ja alkaa tehdä tutkimusta.
”Laitan nyt levittimen sisääsi. Se tuntuu hieman, mutta sen ei pitäisi sattua”, lääkäri sanoo. Tunnen miten viileä metalli työntyy sisääni. Minua jännittää, mutta samalla se tuntuu hyvälle. Katselen miten hoitaja seisoo vieressä ja miten hänen rintansa liikkuu hengityksen tahdissa. Hänellä on ryhdikkäät ja kookkaat rinnat. Huomaan ajattelevani sitä, miltä ne tuntuisivat käsissäni ja miltä tuntuisi suudella niitä. Ajatukseni nolottavat minua ja yritän pitää ajatukset kurissa.
Lääkäri vetää vetimen pois minusta ja sanoo kaiken olevan kunnossa. Hoitaja katselee suoraan jalkoväliäni. ”Tämä ei kuulu kyllä tavalliseen työhöni, mutta mitäs sanot, jos minä puhdistaisin sinut tutkimuksen jäljiltä. Meillähän ei ole edes kiire nyt”, hoitaja sanoo.
Yllätyn ehdotuksesta, mutta suostun siihen. Hoitaja hakee lämmintä vettä ja pesusienen. Hän tulee istumaan jalkojeni väliin, kastelee sienen ja alkaa puhdistaa pilluani.
Huoahdan tahattomasti. Hoitaja liikuttelee sientä hitaasti ja hellästi. En voi olla kiihottumatta hoitajan hellästä hoivasta.
Sivussa ollut lääkäri huomaa reaktioni. Hän tulee lähemmäksi ja alkaa puristella rintojani. Pian tunnen miten hän kumartuu suutelemaan ja nuolemaan himosta kovettuneita nännejäni.
”Katsos meillähän olikin himokas potilas tänään”, hoitajatar sanoo. ”Ehkä myös minä teen sisätutkimuksen hänelle”, hoitaja sanoo.
Kuulen miten hän vetää kumihanskat käteen ja alkaa sormin levitellä pilluani. Hänen helläkätisyytensä alkaa muuttua vaativammaksi. Tunnen miten hän työntää kaksi sormea reippaasti sisälleni ja pyörittelee niitä. ”Täällähän on niin tiukka ja kiimainen pillu”, hän sanoo.
Rintojani imevä lääkäri nousee ylös. ”Eikö vain. En olisi millään halunnut lopettaa omia tutkimuksiani”, hän sanoo.
Huomaan, miten molemmat naiset ovat kiihottuneita ja huomaan olevani heidän armoillaan. Hoitaja on avannut valkoisen takkinsa napit ja hänen suuret rintansa pomppoilevat valkoisissa liiveissä.
Hoitaja hyväilee alapäätäni voimakkaammin. Hän runkkaa sormillaan minua ja pyörittelee klitoristani sormiensa välissä.
Lääkäri menee hoitajan luokse ja yhdessä he alkavat tutkia kiimaista lihaani. He arvioivat pilluani ja puhuvat siitä, miten kostea ja tiukka se on. Tunnen punastuvani himosta ja häpeästä.
Lääkäri pyytää hoitajaa nuolemaan minua oikein kunnolla. Hoitaja kumartuu ja alkaa liikutella kieltänsä pitkin turvonnutta pilluani. Lääkäri katsoo vieressä ja ohjeistaa hoitajaa. ”Nuole oikein kunnolla tätä potilasta, niin että hän tulee vastaanotolle uudestaankin”, hän sanoo.
Hoitajan kieli on taitava. Samalla hän hyväilee peppuani. Tunnen miten sormi käy peppureiän päällä ja säpsähdän hieman.
”Älä jännitä. Hoitaja tietää, mitä hän tekee”, lääkäri sanoo.

Vastaanottoaika kuluu. Hoitaja ja lääkäri ovat ylittäneet kaikki valtuutensa, mitä he saisivat potilaalle tehdä. Minä makaan hoitopöydällä jalat avoinna ja pilluni turvonneena ja märkänä. Tunnen, miten orgasmi on tulossa ja miten hoitaja tekee kaikkensa, että pääsen loppuun asti. Hän todellakin nuolee ja imee minua.
En voi olla huohottamatta ja pian koko kehoni jännittyy. Laukean hoitajan taitavalle kielelle. Lääkäri pitää minusta kiinni kun orgasmi puistattelee läpi kehoni.
Hetken kuluttua hoitaja auttaa minut istumaan hoitopöydän laidalle. ”Kultaseni, tämä oli vasta alkua. Sinun on tilattava uusi aika. Silloin joudumme ottamaan lisäkokeita sinusta”, hän sanoo ja painaa koko kämmenensä märkään pilluuni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute