Herkku-puhelin
Poikaystävän kaveri ja poikaystävän syntymäpäivä
Niun

Mun poikaystävällä oli synttärit ja kutsuttiin sen kunniaksi muutamat kaverit juhlimaan merkkipäivää. Myös poikaystäväni kaveri Sami jonka kanssa olin pettänyt sitä.

Just ennen ku vieraat saapui me saatiin aikaiseks riita jostain ihan pienestä asiasta. No mä olin luonnollisesti oikeassa ja koska ei ehditty sopimaan riitaa, jäi se takaraivoon suututtamaan koko illaks. Vieraat saapui hyvissä ajoin ja päästiin aloittelee juhlimista, korkattiin juomat ja rentouduttiin jutellen vanhojen kavereitten kanssa. Koko ilta meni mahtavasti ja kaikilla oli hauskaa. Siihen asti että mä humalluin ehkä vähän liikaa ja päähän palas se riita.

Joku mulla klikkasi vaan päässä ja päätin "kostaa" poikaystävälleni sen riidan. Kertomalla että olin pettänyt sitä Samin kanssa. Pyysin sitä toiseen huoneeseen juttelee ja iskin faktat pöytään. "sori mutta mä oon pettäny sua Samin kanssa, tiiän et tää tulee huonol hetkel kun on sun synttärit ja kaikkee, mut kyl tää pitää tehä nyt selväks." Poikaystävä jäi suu auki hetkeks ja kertoi sitten että ei kyllä usko Samista tollasta. No, pitihän se mun jotenkin todistaa.

Käskytin poikaystävän takaisin juhlien keskelle ja kävin sammuttaa musiikin nopeasti. Sitten mä sanoin kaikkien kuullen Samille että mun poikaystävä ei usko että mä olen pettänyt sitä sun kanssa. Pyysin sitä nätisti kertomaan mitä oli tapahtunut. "öh, nii tota. me pantiin siel baarissa viimeks vessassa" Sami totes yksinkertaisesti. Poikaystävän kasvot meni punasiksi ja suu loksahti auki. Vähän aikaa toljotettuaan sillä alko valuu itku silmistä ja se käveli makkariin läimäyttäen oven paukahtean kiinni perässään.

"juhlat tais olla tässä" mä totesin vieraille jotka alkokin saman tien tehdä lähtöö. Samikin oli lähössä, mutta sitä otin kädestä kiinni ja sanoin "ehei, sulla on vielä meidän kaa selviteltävää täällä". Muut vieraat tais ajatella että me puhuttais asiat selviksi kolmistaan jotenkin, mutta totuus oli et se pillitys oli saanut mut vaan ärsyyntymään poikaystävääni entisestäänkin. Kun me jäätiin kaksistaan Samin kanssa, otin sitä etumuksesta kiinni ja suutelin suoraan sen suulle kiihkeesti. Kaivoin sen ison kyrvän housuista esiin ja runkkasin sitä samalla suudellen.

Sami ei pystyny hillitsemään itseään yhtään sen enempää ku mäkään ja seuraavaks me nussittiin sohvalla. Osaks kiimaani ja osaks ilkeyttäni en pidätelly ääntä ollenkaan. Annoin Samin tulla mun sisään vaikka en ollu vielä itse saanut, en ollut huolissani koska Samilla riitti mieskuntoa. Otin siltä suihin pitkään, hartaasti ja märästi, eikä kestänyt kauaa kun se oli jo taas valmis jatkamaan. Se pani mua takaapäin kovaa ja kiimasesti, huusin niin et naapuritkin kuuli tullessani ja päätin antaa samin tulla minne vaan se haluais palkinnoks. Se halus tulla kasvoille ja tisseille joten hyvänä tyttönä puristin tissit ylös ja avasin suun.

Me maattiin sohvalla alasti hikisinä joku puol tuntii ihan uupuneina. Mä en edes muistanu että mulla oli poikaystävää sen kyydin jälkeen. Se kuitenkin muistutti itsestään tulemalla ulos makkarist. Se kattoi meitä vihasesti itkusilla silmillään ja meni hakemaan takkinsa. Mua alko hihityttää mut en halunnu olla julma nii koitin pidätellä tirskauksiani. Se laittoi takin päällensä ja lähti ulos. Me mentiin yhessä sänkyyn sit nukkuu. Ennen nukahtamist mä kyl mietin että miltähän maailma näyttäs seuraavana aamuna.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute