Herkku-puhelin
Uskovainen vanharouva olikin puutteessa
uskomatonta

Aloin käymään erään pienen seurakunnan tilaisuuksissa. En tuntenut sieltä ketään entuudestaan. Eräs +60 vuotias nainen,joka oli ollut kuulemma 30 vuotta uskossa,herätti kiinnostukseni . En ymmärrä miksi. Hän vaikutti ehdottomalta uskovaiselta,joka ei syntiä tee,ei hyväksy esiaviollisia suhteita. Hyvin jyrkkä kannassaan. Olen reilusti nuorempi. En voinut ihastukselleni mitään, joten otin selville puhelinnumeronsa ja soitin hänelle. Esittäydyin ja kerroin että olen häneen vähän ihastunut,että halusin vain kertoa sen.
No,kävimme muutaman kerran kahvilla,joskus syömässä,juttelimme niitä näitä. Selvästi pidimme toistemme seurasta.
Kerran hän sitten pyysi minua kotiinsa iltakahville,tottakai menin. Havaitsin heti pientä värinää välillämme. Ilta kului tutustuen ja jutustellen,kunnes hän sanoi että mentäisiinkö nukkumaan,voit jäädä luokseni yöksi jos haluat. Tottakai,mielelläni,sanoin. Hän sanoi vielä että voin nukkua hänen vieressään jos haluan. Ei ole totta,ajattelin.
Kävin suihkussa ja menin sänkyyn,hän oli jo peiton alla,luki raamattua. Kysyin hetken hiljaisuuden jälkeen,saanko tulla viereesi,johon hän että etkö jo ole sitten. Siihen loppui itsehillintäni. Kullini oli halkeamaisillaan halusta häneen.
Hetkessä käteni liukui pitkin reittään ylöspäin. Hän kysyi,mitä sä teet,ja samalla avasi reisiään. Siirryin puoliksi päällensä ja suutelin häntä vatsalle,hän tuoksui hyvälle. Siirryin alemmas ja suutelin hänen syliänsä. Pillu oli aivan märkänä,se huokui ohuiden pikkuhousujen läpi. Olin aivan ekstaasissa. Saisin naida tuota ihanaa uskovaa siveyden sipulia,portit on auki...
Otin pikkuhousut pois,hän ei vastustellut,sanoi vielä että mitä sä oikein teet. Vastasin että en oikein itsekään tiedä,että anteeksi nyt,ja suutelin tuota ihanaa märkää pillua. Siinä kohtaa putosi raamattu hänen käsistään. Kieleni tunkeutui häpyhuulien väliin ja hän huokaisi. Sanoin hänelle että ihana pillu,sulla on ihana pillu...hän myötäili ja huokaili,pillu suussani maistui hyvälle. Hän kuiskasi,en ole milloinkaan tehnyt tällaista,kuiskasin takaisin että nauti nyt sitten. Nuolin klitorista,otin sen huulieni väliin,työnsin kieleni niin syvälle pilluun kuin sain ja runkkasin häntä kielelläni. Hän voihki hiljaa.
Siirryin pikkuhiljaa taaemmas,kieleni liukui kohti takamusta.,hän selvästi jännittyi. Kun pääsin perille,hän suorastaan työnsi ihanan pyllyreikänsä suuni hyväiltäväksi.
Nuolin hänen pyllyänsä,kieleni tunkeutui pyllyreikään,samalla kun sormeni hyväilivät vuoroin klitorista,vuoroin turvonneita häpyhuulia. Kuiskin lakkaamatta,ihana pillu,ihana...
Olin itse niin kiihottuneessa tilassa että en muista kokeneeni moista milloinkaan aiemmin.
Sanoin lopulta,rakas,haluan nussia ihanaa pilluasi. Hän vain huokaili,katsoi minuun ja aukaisi täysin sylinsä. Suutelimme villisti,kiihkeästi,samalla kun liu-utin kyrpää sisään. Pillu tuntui mahtavalta,kuumalta ja kiinteältä. Olimme molemmat aivan villinä. Yritin työnnellä rauhallisin,hitain vedoin,koska se tuntui niiin mahtavan hyvältä. Suutelimme samalla koko ajan kiihkein kielisuudelmin. En kyennyt hillitsemään itseäni,aloin pumpata nopeammin,nopeammin. Hän voihki ja lantionsa myötäili ihanasti. Kullini oli ihanassa tilassa,valmiina laukeamaan. Sanoin hänelle,en halua pitkittää enää,haluan tulla sisällesi,en kestä enempää,pillusi on niin ihanaaa...
Silloin räjähti elämäni lasti tuon ihanan pillun syövereihin. Mahtavaa seksiä. Makasimme hetken raukeina,huohottaen,ihmetellen mitä oikein tapahtui.
Nukahdimme siihen,kylki kyljessä.
Aamu valkeni,olimme pelkkää hymyä. Suutelimme aamukahvilla,olimme onnellisia ja ihmeissämme mitä tapahtui.
Sen jälkeen tapailimme usein,niissä merkeissä tietenkin. Ja elämä hymyilee...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute