Herkku-puhelin
Kiimatar alistuneena vallassani
Muusaniko?

Suljin ulko-oven takanani.

Se tarkoitti että maailma jäi ulkopuolelle omine sääntöineen, moraaleineen ja uskomuksineen. Se tarkoitti, että otin vallan täysin itselleni, ja että hän alistui totaalisesti tahtoni alle. Sitä hän ei oven ulkopuolella Luoja paratkoon todellakaan ollut. Määrätietoinen, vaativakin, kesyttämätön. Se hän oli.

Vaan ei nyt. Ei oven sisäpuolella, joka jollain tavalla oli kuin häkki, johon hän palasi yhä uudelleen takaisin kuin luontonsa menettäneenä. Ei, ei luontonsa, vaan alkukantaisen himon polttamana.

”Riisuudu”, käskin.

Hän tiesi vallan hyvin että halusin aina hänen riisuutuvan oven sulkeutuessa, mutta halusi miellyttää minua.

”Jätä vain sukat jalkaan”, jatkoin tarkoittaen stay-up-sukkia. ”Ja mene makuuhuoneeseen odottamaan”.

Kävin suihkussa ja pesin huolellisesti itseni huomioiden myös erityisesti puolijäykän kaluni.
Hän odotti sängyllä istuen. Huomioin mielissäni yöpöydällä liukuvoiteen ja kaksi anussauvaa. Hänen katseensa laskeutui puolijäykälle kalulleni.

”Ehei, älä kuvittelekaan vielä saavasi koskea kaluuni”, sanoin. ”Sinun täytyy ansaita se.”

”Voisin imeä sua, tehdä hyvää”, vastasit.

”Vasta kun saat luvan ja kunnes olet valmis”, katsoin hänen punehtuneita poskia. Minua hymyilytti, sillä miksi hän yhä edelleen punastui? ”Taidat olla jo ihan kiimainen ja märkä?”

”Eh…”, kuiskasit hiljaa jonkin puoliksi myöntävän ja kieltävän sekaista.

”Kyllä sinä olet. Ja olisit silloinkin, vaikken olisi täällä.”

”Ei. En. Kyllä sä tiedät että oon vain sun”, vastasit.

”Voih, kun se ei pidä paikkansa. Tunnen ja tiedän sen sinut niin hyvin.”

”Olenpas, vain sinun!”, protestoit.

”Älä väitä vastaan!”, keskeytin. ”Tiedän sinun olevan kiimainen silloinkin kun en ole täällä. Ja että olisit vain minun? Tuolla ulkona?”

Laskit katseesi. Niin, tunsin sen luontosi. ”Mutta nyt olet vain ja ainoastaan minun”

Se tarkoitti tätä hetkeä ja seinien sisäpuolta.

”Tiedän sinun leikkivän usein sauvalla, joten saat nyt näyttää sen minulle”, vaadin.

”Mutta etkö halua…?”, ihmettelit.

”Miksi olet aina niin kärsimätön? Saat luvan oppia, ja takaan että opit kärsivällisyyttä”, keskeytin. ”No niin. Näytä minulle kuinka tyydytät itseäsi.”

Hän asettui selälleen sängylle ja otti pöydältä anus-sauvan. Sitten hän levitti reisiään paljastaen sheivatun pillun. Häpyhuulien välissä kiilteli kosteus. Aistin lievän kiiman tuoksun ja nautin sen aromista, mutta se oli kuin hyvän alkuruoan tuoksu joka toi nälän pintaan.

Hän vilkaisi minua ja sauva liukui vaivattomasti pilluun. Hänen sormensa hyväili välillä klitorista, välillä hän hyväili sitä sauvallaan. Näin hänen kiihottuvan erityisesti kun katselin häntä. Astuin hieman lähemmäs jotta hän näki seisovan suonikkaan kaluni.

”En anna lupaa sinulle saada orgasmia, etkä saa vieläkään koskea kaluuni”, sanoin ääni käheänä.

”Kärsivällisyyttä minun Kiimattareni, kärsivällisyyttä.”

”Se tuntuu hyvältä”, huokailit.

”Laita vibra päälle”, käskin ja matala surina täytti huoneen.

Kumarruin nipistelemään ja venyttelemään kovia nännejä. Siitä hän tuntui vain kiihottuvan entisestään. Pyörittelin nipukoita sormieni välissä ja katselin hänen kiemurteluaan. ”Tuntuuko hyvältä?”

”Ky-kyllä”, hän voihkaisi posket punoittaen.

Poimin pöydältä liukuvoidetta ja levitin sitä pyllynreiälle. Sormeni liukui tunnustellen anukseen.

”Nussitko sinä nyt mua sinne?”, hän sopersi.

”Ei vielä”, hymyilin. ”Vaan sinä itse. Upota sauva nyt sinne ja älä koskettele enää klitorista.”

Kiiltelevä ja värähtelevä sauva liukui ulos pillusta. Hänen aseteltuaan sauvaa hieman se upposi anukseen.

”No, nyt se siellä missä pitääkin”, sanoin katsellen hänen kiimaisia silmiään. ”Nyt halua myös maistaa kiimaasi.”

Kumarruin hänen reisien väliin ja kieleni liukui nautinnollisen hitaasti kosteiden häpyhuulten välissä kohti klitoriksen pientä nipukkaa. Hänen huumaava tuoksunsa ja mahlan maku lisäsi omaa kokonaisvaltaista nautintoa. Otin surisevan sauvan haltuuni upottaen ja nussien hitaasti hänen pyllynreikää. Työnsin kieltäni hänen sisäänsä, kosteutta tulvivaan pilluun, lipoen, nuollen pitkiä liukuja, kielen kärjen pyörien klitoris-nipukan ympärillä.

Kun hän tuntui lähestyvän orgasmia, lopetin ja jatkoin hetken kuluttua jälleen. En antanut hänelle orgasmia, vaan ajoin hänet lähelle huippua ja jätin hänet sinne killumaan. Se sai hänen vartalonsa vain kiemurtelemaan ja vapisemaan kuin lähestyvän tulivuoren purkauksen alla.

Jatkoin näin kiusoitellen mahdollisimman pitkään. Sitten jätin hänet orgasmin partaalle ja vedin surisevan sauvan hänen sisältään. Asetuin hänen päälleen ja ohjasin terskan ihan pillunhuulille, voitelin terskan hänen kosteudellaan ja hieroin sen herkkää alapintaa vasten klitorista.

”En anna lupaa saada orgasmia”, huohotin ja nautinnollisen hitaasti kalun pilluun.

Aloitin hitaat syvät työnnöt nauttien hänen kiimastaan ja siitä että hän yritti työntää lantiotaan voimakkaammin vastaan, kuin haluten minun kiihdyttävän tahtia. Sitä armoa en antanut hänelle vaan pumppasin hitaita pitkiä työntöjä.

”Oh…uh….saanko…luvan”, hän voihki.

”Et vielä”, huohotin ja käänsin hänet ympäri, jotta saatoin naida häntä takaapäin.

Aloitin hitailla työnnöillä hiljalleen nopeuttaen.

”Vai haluat orgasmin…niinkö?”, kähisin työnnellen nyt voimakkaita työntöjä.

”Saanko…saanko?”

Kurkustani karkasi matalia murahduksia kun nussin lujaa takaapäin. Käteni löysi klitoriksen nipukan ja sormeni liukui luonnon oman liukastusaineen voitelemana vaatien, haluten.

Kiihdytin tahdin äärimmilleen hänen vartalonsa jännittyessä. Ja juuri ennen huippua vetäydyin ja käänsin hänet nopeasti 69-asentoon päälleni.
Kieleni lipoi nopeasti klitoriksella ja hän imi ja runkkasi kaluani himoissaan. Pillusta levisi kosteutta huulilleni ja poskilleni.

”Mmmm….mmmmm”, hän mumisi kalu suussa.

”Nyt annan luvan”, kähisin ja painoin huuleni sekä kieleni vasten hänen mahlaista pillua.

Hänen oli lopettava imeminen orgasmin tullessa. Hänen kätensä runkkasi kaluani nopeasti ja suusta purkautui pieni kiljaisu orgasmin tullessa.
En antanut armoa vaan jatkoin klitoriksen lipomista. Työnsin sormia hänen supistelevaan pilluun. Jatkoin sitä pitkään kunnes orgasmin rajummat aallot laimenivat ja jatkoin pillun nuolemista varoen koskettamasta klitorista, joka sai hänen vartalonsa värähtämään kuin sähköiskun saaneena.

Oma orgasmini alkoi olla lähellä. ”Hyvä on. Nyt saat tehdä kalulleni hyvää. Haluan että näytät kuinka hyvä siinä olet ja että kuinka miellyttävä, tottelevainen ja palveleva olet.”

Ja niin hän aloitti nuollen kiveksiäni, imien niitä, välillä kielen vaeltaessa kalun varrella ja terskan alapinnalla. Terska liukui huulien välistä suuhun. Hän löysi kehotuksestani anus-sauvan ja se löysi oikeaan osoitteeseen kiihottamaan eturauhastani.

Hän tiesi mitä vaadin ja halusin. Ja sen hän halusi antaa täydestä sydämestään, niin halukkaasti, tottelevasti, palvellen, miellyttäen.

Hän tiesi että oli vain ja ainoastaan minun käytössäni.

Näiden seinien sisäpuolella…

Ja maailma jatkoi omaa kulkuaan ulko-oven toisella puolella, missä vallitsi toisenlainen todellisuus.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute