Herkku-puhelin
Halu
Jay Hendriks

Haluan nähdä himosi.

Haluan nähdä, kuinka se saa vartalosi väreilemään tai kuinka se asuu silmissäsi. Ja kun käteni hivelevät ihoasi, kuinka kiimasi saa sinut kiemurtelemaan, janoamaan yhä lisää hyväilyjä.

Haluan maistaa ihosi lievän suolaisen maun, kun kieleni liukuu kaulalta rinnoille poimimaan vuorotellen kovettuneet nännit huulieni väliin kuin marjat. Haluan kuulla huokauksesi kun näykin hellästi nännejä vuorotellen ja kun venytän niitä huulillani.

Haluan tuntea kätesi sivelevän hiuksiani, kun suutelen vatsaasi, ja kun liikun vielä alemmas. Haluan maistaa kiimasi, kun levitän kostuneita häpyhuuliasi ja nuolaisen ensin tunnustelevasti, hieman arasti. Sitten rauhallisen määrätietoisesti kieleni kärjen koskettaen klitoristasi.

Haluan ajaa sinut rajalle ja pitää sinua siellä mahdollisimman pitkään. Sormeni liukuessa hitaasti pilluusi ja kieleni tunnustellessa klitoristasi, pyörien sen ympärillä varoen antamasta liikaa.

Haluan ajaa sinut orgasmin rajalle, tuntea kuinka vartalosi vapisee ja kuinka tunnet menettäväsi sen hallinnan lauetessa vasten kieltäni, suutani ja kasvojani.

Sen jälkeen haluan tuntea huulesi, kielesi ja suusi hyväilevän hellästi kiveksiäni. Imevän kiveksiä, kielen liukuvan sen suonikkaalla varrella kunnes terskani liukuu huuliesi väliin. Ja kuinka kielesi leikittelee terskan ympärillä.

Sitten nostan sinut päälleni ja ohjaan kaluni suloisen lämpimään pilluusi. Kumartuessasi maistat oman kiimasi huuliltani. Ja kun ratsastat kalullani, sivelen ihoasi ja annan sinun tuntea oman kiihkoni.

Haluan hengittää ihosi tuoksua, maistaa sen himoa lauetessa syvälle sisääsi. Haluan että tunnet kuinka kauan vartaloni vaikeroi ja tanssii orgasmin myrskyssä. Haluan että tunnet kuinka annan sen kaiken energian ja otat sen kaiken vastaan, ja kuinka haluat vain lisää.

Haluan tuntea kauan orgasmin jälkeen kuinka himosi herää taas ja kuinka uudelleen haluan tuntea sinun, niin kaikenkattavan, elävöittävän, ainutlaatuisen – halun.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute