Herkku-puhelin
Käytävän maalari
susanna89

Rappukäytäväämme saapui maalari, joka oli tullut tekemään saneerauskorjausta. Itse vein aamusta roskat ja huomasin kyseisen miehen. Tuijotin häntä ja hän taisi huomata että olin vaihtanut katse kontaktia. Katsoin miestä ja tuumasin hyvännäköinen ja aloin päässäni miettimään kaikkea likaista. Oma mieheni oli myös maalari mutta meillä oli hiljentynyt seksi. Mieheni oli painostanut oman elämän seksitarinoiden lukemiseen ja pornoon. Hän tuli töistä kotiin ja meni suoraan tietokoneelle ja tuijotti 5 tuntia netin ihmeellistä maailmaan. Joten olin jäänyt kiimojeni kanssa aivan yksin. Mieheni ei ottanut edes minkäänlaista kontaktia joskus sängyssä ihan pikaiset mutta ei sen kummoisempaa.

Koitin keksiä jonkin tekosyyn kävellä taas rappukäytävästä. Maalari oli juuri palannut kahvitauolta ja oli kivunnut pukilleensa. Minä kävilin ohi ja tervehdin maalaria.
-Sinä se jaksat vaan aherrella. pitäisikös välillä pitää taukoa. totesin maalarille ja jatkan.
-keitän tuossa kohta kahvia jos maistuu niin tule pimpottamaan minun ovikelloa.
-että päiväkahvia olisi tarjolla rouvalta, tuumasi mies ja koitti samalla olla jonkin verran flirtissä mukana. Mutta maalari huomasi hymystäni että tajusin että hän juuri oli käynnyt kahvi tauolla. Maalari jatkoi
-juu ilman muuta aina kahvi maistuu noin hyvässä seurassa. kiitos tarjouksesta tulenkin kohta pimpottelemaan ovikelloasi. Maalari totesi reippaasti ja varmasti minulle.

Palasin sisälle ja aloin laittamaan itseä ja koitin noin kymmentä eri pikkumekkoa joita mieheni oli minulle valinnut. Katselin peilistä ja peitin kasvoiltani punotusta. Kävin nopeasti viimeistelemässä Bikiini rajojani.

Laitoin kahvit tippumaan ja siinä samalla kuulinkin ovikellon soivan. Menin avaamaan oven ja huomasin komean maalarin tulleen sieltä.
-Kahvin laitoin juuri tippumaan. totesin maalarille.
maalari tuijotti minua ja huomasin että hän varmaa tajusi että olin ihan häntä varten laittanut itseni.

Maalari totesi
- voisin hiukan riisua housuja sillä muuten sotken sinun kotiasi. ettet vain nyt pelästy.
-Ei toki haittaa, vastasin innoissani.

utelin maalarilta kaikenlaista tyhmää mikä ei edes oikeastaan liittynyt mitenkään mihinkää koska tuli jotenkin omituinen olo. Mutta onneksi maalari sai minut rentoutumaan.

Kaadoin kahvia ja aloin kysellä
-sinkku vai varattu
-ihan vapaamies olen, maalari vastasi ja katsoi minua, ja naurahti.

Lähdin kävelemään eteiseen päin ja koitin saada aikeeni selväksi miehelle.
-Minulla olisi vähän "pahat" mielessä.
maalari oli hämillään, mutta samalla heitti leikkisästi.
- Vai pahat mielessä hhmmm...

Se helpotti minua että hän ei ollut lähdössä samantien. maalari tulee eteiseen ja ottaa minut haleiluunsa ja kysyy
-ymmärsinkö oikein että olet vailla jotain?
nyökkäsin ja kosketin hänen pehmeitä huulia. Maalari vastasi suudelmaan. Laskin käteni ja tunnustelin maalarin kivikovaa etumusta. Sujautin käteni hänen housuihinsa
- ihanaa, totesin maalarille korvaan, kun sivelsin hänen mulkkuaan.

Maalari alkoi uskomattoman kiimaisena repimään minun päältä hametta ja hän suuteli ja näykki minua.
Aloin kiimoissaan ottamaan paitaani pois. Ja kävelimme eteisestä kiinni toisissaa makuuhuoneeseen. Maalari kaatoi minut sängylle ja meni lähelle häpykumpua. Hän työnsi sisääni nimettömän ja keskisormen joka tuntui todella ihanalta ja maalari sai minut kiihottumaan entistä enemmän.

Maalari nuoli glitorista niin että sai minut voihkimaan voimakkaasti. Maalarin kroppa oli ihana ja tunsin itseni hänen hellyydessä tärkeäksi. Maalari tuli hitaasti suudellen mahaa kohti ylähuuliani. Hän työnsi seipäänsä minuun.

- Voih... hmmm... aahh... voihkin voimakkaasti. Lantioni työntäytyi mulkun mukana. Se tuntui taivaalliselta. maalari otti minua todella lujasti.
maalari käänsi minua ja kuiskasi korvaan
-olenkohan tippunut pukilta ja päässyt taivaaseen.
Hän painoi minun pakaroita oikeaan asentoon ja työnsi mulkkunsa voimalla. Hän otti minua kiinni ja samalla tarraantui rintoihini kiinni jotta sai minut vedettyyn pysty asentoon. Lantioni ja kroppani teki voimakasta kiimaista liikettä. Olimme hyvin lähekkäin maalarin kanssa.
-uuuhhhhh....ahhh... voihkin vain voimakkaammin. En enää tiennyt että olinko itsekkään hengissä sillä en muista milloin viimeksi joku tuntui näin hyvälle.

Alan olemaan ihan tuloillaa..
-mmmmhhh.... tule tule sisään. Anelen että molemmat saisimme samaan aikaan.
Mies karjaisi kuin jokin karhu, kun purkautuu sisään. Minä käännyn toiste päin ja otan kyrvän käteen ja imaisen sykkivää vielä kerran.
Heittäydyimme molemmat tyynenä sängylle tyydyttyneinä ja kuumaisina.

-Kahvia? Kysyn hetken päästä
-voishan sitä ottaa, saiskos huomennakin samanlaisen kieroksen. maalari kysäisee.
-kyllä toki. Vastasin maalarille

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute