Herkku-puhelin
Kiltti sihteeri
Kisu

Työpäivä oli juuri loppumaisillaan ja hyvän viikonlopun toivotuksia kuului muiden lähtiessä kotiin. Itse olin päättänyt vielä jäädä toimistolle hoitamaan sihteerikön hommiani joita en halunnut jättää roikkumaan maanantaihin.
Hiukseni olin kietaissut tiukalle nutturalle, jaloissa minulla oli tietenkin punaiset avokkaat, musta minihame paljasti juuri sopivasti pitkät sääreni ja valkoisen kauluspaitani alla ei ollut ollenkaan c-kupin rintaliivejäni. Tiesin näyttäväni hyvältä.
Minua kuumotti vieläkin ajatus siitä kuinka pomoni Jussi oli kopiokonehuoneessa ohi kulkiessaan hivuttanut hieman minihamettani ylemmäs ohikulkiessaan ja hipaissut pakaroitani. En ollut pomoani nähnyt sen koommin tänä työpäivänä ja mietiskelin missä hän mahtoi viipyä.
Jussi oli pitkä, suomalaiseen tapaan vaalea mies joka ei naisia sillä tavalla arvostanut, jotkut toimistossa sanoivat jopa sovinistiseksi. Minä en erityisemmin ollut kuitenkaan puheista piitannut.
Minusta oli kiihottavaa nähdä halu Jussin silmissä kun minä, hänen nuori sihteerikkönsä hoidin toimistohommiani. Jussilla oli vaimo ja pieni lapsi kotosalla, mutta silti ajatus Jussin kullista kiihotti minua. Parikymppisen naisen hormoonini hyrrräsivät tämän ainakin 12 vuotta vanhemman miehen läheisyydessä.
Toimisto oli hiljentynyt ja kurotin juuri Jussin työpöydän laidalta papereita niin että hameeni nousi ja paljasti hieman kiinteää pyllyäni. Samassa miehen kourat pakaroillani ja yritin säikähdyksestä kääntyä ympäri, mutta toinen käsi piteli tiukasti lantiostani kiinni. Haistoin huumaavan partaveden ja tunsin hengityksen kaulallani, se oli Jussi. Yritin sanoa jotain, mutta pomo peitti suuni isolla kämmenellään.
"Noniin, vihdoin olemme kaksin" hän sanoi ja käänsi minut itseään kohti. "Lupaathan käyttäytyä niinkuin sihteerin kuuluu ja totella kiltisti pomoasi?" Hän kysyi, nyökkäsin vastaukseksi. Hän repäisi napitetun paitani auki ja paljasti kiihottuneet nännini. Jussi alkoi heti leipoa rintojani isoilla kourillaan kovakouraisesti.
"Mutta mä..." Yritin estellä "sä lupasit tehdä niinkuin kiltin sihteeritytön kuuluu, joten nyt hiljaa" hän keskeytti lauseeni.
Jussi ahmaisi toisen nännini suuhunsa, leikki sillä ja nautiskeli siitä. Tarjosin jo rintojani hänen suuhunsa ja tunsin kuinka nesteeni alkoivat valua ja suustani pääsi nautinnon ääniä.
Jussi työnsi kättää minihameeni alle ja siirsi stringejäni sivuun. Sormet hieroivat klitoristani ja suu maiskutteli ihanan kiinteillä rinnoillani, olin jo äärimmäisen kiihottunut ja märkä kun Jussi lopetti.
Hän avasi vyönsä, istuutui tuolillee ja pani minut kontilleen maahan. "Nyt saat pikku lutka maistaa pomon kyrpää" hän avasi housunsa josta ponnahti esiin mahtava kulli.
Kävin oitis komeuden kimppuun ja lipaisin kullia koko matkalta kuin mitatakseni sen suuruutta. Ahmaisin terskanpään suuhuni pomoani silmiin leikkisästi katsoen, olin jo niin pitkään halunnut maistaa tätä kullia. Pylly pystyssä otin terskanpään suuhuni ja imeskelin sitä nauttien kuin jäätelöä. Jatkoin hitaalla runkkausliikkellä ja siirryin ihanien suurien hevosen pallejen kimppuun. Kutitin niitä ensin kielen kärjellä ja aloin aloin maiskutella niitä suussani, mutta vain hetken. Halusin taas maistaa tuota isoa kullia, siirsin sirot sormeni hyväilemään palleja ja otin kullin suuhuni. Jussi otti lopulta hiuksistani kiinni ja nautinnosta muristen alkoi antaa hiuksistani pidellen vauhtia. Kyrpä liikkui halukkaassa nuoren naisen suussani punaisten täyteläisten huulien välissä.
Viimein Jussi vetäisi minun pääni pois haaroistaan. Hän nosti minut ylös ja painoi vasten työpöytäänsä. Hän nosti hameeni ylös ja paljasti stringien vielä peittämän takapuoleni. Nostin pyllyäni ylemmäs häntä kohden ja liikuttelin lantiotani halukkaana.
Jussi repäisi stringini irti ja omahyväinen virne paistoi hänen naamaltaan. Hän läimäisi perseelleni "on mun pikku lutkalla ihanat tissit ja perse, näitä kelpaa kouria", laittoi kullinsa pakaroideni väliin ja teki pari vetoa ihanan isolla kullillaan.
Läimäys pakaroille ja tunsin parransängen ja huulten kosketuksen. Aloin jo voihkia kun jussi nautiskeli minulla. Parransänki ensin hieromassa huulillani ja kieli sitten kutittelemassa klitoristani, tämä mies sai minut aivan hulluksi ja lantioni yritti vatkata villisti suurista kourista huolimatta. Sormi alkoi nyt myös leikkinsäperseessäni ja tämä oli jo minulle liikaa, huusin nautinnollisessa orgasmissani täyttä huutoa.
Jussi asetteli nyt oman jättikullinsa huulilleni ja jännityin hieman. Hän runnoi sen sisään tiukkaan nuoreen pilluuni välittämättä tuskaisesta uikutuksestani.
Hän otti hiuksistani kiinni "haluaako pikkulutka pomon isoa kyrpää?" Ja liikkui tuskallisen hitaasti sisälläni "j-joo". Jussi läiskäisi minua perseelle "kuinka pyydetään kiltisti?" "Nussikaa pomo
mua teidän isolla kyrvällänne, kiltti" uikutin kiimassa, "noin sitä pitää" jussi myhäili.
Jussi alkoi vedellä pitkiä työntöjä jotka saivat lantioni vatkaamaan innokkaasti vastaan. Tissini hinkkasivat nautinnollisesti pöytää kun jussi alkoi muristen painella minua kuin mikäkin eläin hiuksiani taakseppäin kiskoen.
Orgami vyöryl ylitseni ja sai pilluni supistelemaan ja minut voihkimaan taas nautinnosta ääni käheänä.
Jussi vetäisi kyrpänsä ulos, käänsi minut ympäri ja laukesi naamalleni ja suuhuni.
Kiitollisuudenn osoituksena Jussi käski minua nuolemaan kyrpänsä puhtaaksi. Minä maistelin ja nuolin nuo tipat tyytyväisenä ja tyydytettynyä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute