Herkku-puhelin
Kaunein tapaamani nainen #2
MelissaRawr

Oli tupareiden jälkeinen aamu. Petra oli soittanut ja pyytänyt minua lounaalle kahdeksitoista. Sovimme näkevämme läheisessä lounaskahvilassa. Kävin suihkussa ja sheivasin koko vartaloni karvattomaksi. En halunnut Petran näkevän yhtään sänkeä, jos lounaan jälkeen olisi tarjolla jälkiruokaa. Oli vielä kuumempi ilma, kuin eilen. Etsin kaapistani alusvaatteita. Löysin punaiset, puoliksi pitsiset rintaliivit. Laitoin ne ylleni, jonka jälkeen puin jalkaani niihin sopivat punaiset pitsistringit. Puin ylleni vaalean, roosan värisen mekon jossa oli kukkakuosi. Se oli modernilla tavalla tyttömäinen, eikä lainkaan jäljitellyt vanhoja kukkakuoseja. Jalkaani laitoin valkoiset korkokengät, joissa oli nilkan kohdalla säädettävä nauha. Kaulaani sivelin hajuvettä kevyesti. Hiukseni kiharsin kevyille ja luonnollisille laineille. Valmistellessa itseäni minulla oli mennyt pari tuntia. Alkuajan olin käyttänyt vain televisiota katsellen. Kello näytti puolta kahtatoista ja lähdin kävelemään kahvilalle. Jonkin aikaa odotettuani Petra käveli sisään. Hänen hiuksensa olivat tiukalla poninhännällä. Yllään hänellä oli tiukka, vaalean vihreä toppi ja jalassaan tummat farkkushortsit. Kaulaan hän oli laittanut pitkän kullatun kaulaketjun, joka tippui rintojen väliin. En nähnyt riipusta lainkaan, sillä se upposi noiden terhakoiden kumpujen väliin. Hänen kengät olivat kevyet mustat ballerinat niittikoristeilla ja näyttivät kauniilta hänen siroissa jaloissaan.
Vaihdoimme kuulumiset pikaisesti kassalla maksamisen lomassa ja menimme hakemaan buffetista ruokaa. Lautanen täyttyi raikkaasta salaatista, pienestä määrästä lasagnea ja herkullisesta raejuustosta. Petra kaatoi lautaselleen hieman kasvissosekeittoa ja laittoi sen päälle hieman raejuustoa. Ruoka oli maittavaa, mutta seura teki siitä vielä parempaa. Sivelimme toistemme käsiä varovasti, ettei kukaan huomannut. Petra kuiskasi korvaani:
” Tarjoan sinulle jälkiruokaa luonani. Takaan, että se on tämän paikan leivonnaisia parempaa. ”
Nousimme tuoleiltamme ja lähdimme kävelemään hänen asunnollaan. Katselin hänen upeaa persettään, joka näytti todella haluttavalta. Se keikkui edessäni, verhoiltuna shortseihin. Kohta saisin hyväillä sitä mielin määrin.
Astuimme sisään ovesta ja Petra johdatteli minut tuolille istumaan. Hän käski pitää silmät kiinni. Pian sain luvan avata ja edessäni oli kuvioitu rasia. Avasin sen Petran kehotuksesta. Se pursuili erilaisia seksileluja. Oli tekokyrpiä, pieniä vibraattoreja, erilaisia kiihottimia ja voiteita.
” Lupasinhan tarjota sinulle erittäin hyvää jälkiruokaa. ” Petra sanoi ja suuteli minua pehmeillä huulillaan.
Pilluni kostui nopeasti hänen kiihkeiden suudelmiensa avulla. Petra otti rasian ja pyysi seuraamaan makuuhuoneen puolelle. Hän riisui vaatteeni viime kertaa nopeammin. Levitin jalkojani käskystä ja katsoin, kuinka hänen huulensa alkoivat hyväilemään kostunutta pilluani. Kieli lipoi koko ajan ja pillussani tuntui järisyttävän hyvälle. Se tunne oli jotakin rentoutumisen ja taivaan porttejen väliltä. Petra otti pienen pupun muotoisen esineen rasiasta ja sanoi:
” Se haistoi kuinka kiimainen olet. Tämä pupu on vilkas ja se tahtoo kokeilla miltä sinä tunnut ” Petra sanoi hymyillen seksikkäästi.
Hän piti pupua suoraan klitorikseni päällä ja se alkoi värisemään. Aloin liikuttaa pilluani Petraa kohti. Petra katsoi kiihkoani ja suuteli sisäreisiäni samalla, kun pupu seikkaili turvonneella klitoriksellani. Voihkaisin Petralle tulevani kohta. Petra otti toisella kädellä omastani kiinni ja sanoi:
” Tule vaan. Anna minun nähdä, kuinka saat tyydytyksen ” Petra huokasi ja puristi kättäni lujempaa.
Minä tulin. Minä nytkähtelin ja märkä pilluni oli tahrinut sängyn lakanat. Petra tuli päälleni istumaan. Hän suuteli minua ja hiveli samalla niskaani.
” Haluan sinut. Haluan sinut omakseni. En halua kenenkään muun ikinä koskevan sinuun. Rakastan sinua. ” Petra sanoi ja suuteli kaulaani.
Kukaan nainen ei ikinä ollut tehnyt minua yhtä kiimaiseksi. Kukaan nainen ei ikinä ollut tuottanut minulle samanlaista mielihyvää. Kukaan nainen ei koskaan ollut saanut minua yhtä sekaisin ja yhtä onnelliseksi.
” Rakastan sinua myös. En halua ketään muuta. Haluan vain sinun kosketustasi, sinun pehmeät huulet omiani vasten ja sinun rintasi päälläni. Ollaan yhdessä. ” kuiskasin.
Petra suuteli minua ja samalla sormetti pilluani. Hänen sormensa tuntuivat ihanalta sisälläni. Pian hän lopetti ja otti rasiasta ison tekokyrvän. Hän puki sen ylleen ja hymyili.
” Annan sinulle jotain parempaa, rakas. Tulet nauttimaan siitä. ” hän sanoi ja veti minua lähemmäs sängyn reunaa. Hän otti jaloistani tiukan otteen ja painoi varovasti kyrvän sisääni.
Petra liikutteli lantiotaan voimakkaasti ja piti yhä jaloistani kiinni. Aloin voihkimaan ja hän irrotti toisen kätensä, jotta saisi hierottua klitoristani. Olin kiimoissani ja olit taas huipulla. Pillussani tuntui taivaalliselta ja minä huudahdin äänekkäästi tulevani. Nytkähtelin onnesta ja pilluni sykki tekokyrvän päällä. Petra suuteli minua ja silitti hiuksiani.
” Ihana enkelini, näytät niin kauniilta kun tulet. Haluan tehdä tämän kanssasi joka päivä ”

( jatkuu )

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute