Herkku-puhelin
Anne setien leikkikaluna
Miss.

Taustatietoja : Tarina on fiktiivinen, mutta oma fantasiani, täysin omaa käsialaani, saattaa sisältää aiheita jotka sopivat vain irstaimmille.. ;)


Olin jo kauemmin katsellut naapurin isäntää sillä silmällä, enkä voinut olla ajattelematta mitä hänen housujensa sisältä löytyy. Itse olen suht tavallisen näköinen, tummatukkainen, vihreäsilmäinen, hoikahko hieman yli parikymppinen nainen, ja olen aina haaveillut miehestä joka ottaa eikä kysele.

Olimme heitelleet naapurin isännän kanssa tuhmempaa vitsiä pidemmän aikaa, kun eräänä iltana oveeni koputettiin ja isäntä pyysi minua kahvittelemaan, himo sisälläni värähti ja suostuin oitis. Kävelin naapurin tontille jännittyneenä, pitsiset violetit läpikuultavat stringit märkinä odotuksesta ja pientä huohotusta pidätellen. Isäntä avasi oven ja antoi minun mennä pimeään eteiseen edeltä, kenkiä riisuessani hiuksiini tartuttiin ja isäntä kuiskasi möreällä äänellä korvaani " sä olet nyt mun pikkuhuora ja sä et voi sille asialle yhtään mitään" Vastustelin näennäisesti jolloin isäntä repäisi minut hiuksistani alaspäin, otti huulikorustani kiinni ja lähti taluttamaan minua portaikkoa alas kellariin.. Isäntä mutisi mennessään että tämä huulikoru tässä, tämä on hyvä huorakoukku.


Kellarissa oli pimeää enkä erottanut juuri mitään, isäntä komensi minut seisomaan keskelle huonetta, jalat haralleen ja kädet rennoksi. Sain kaulapannan kaulaani johon käteni sidottiin kiinni, valuin kiimaa reisilleni ja isännän omahyväisestä myhäilystä arvasin että hän haistoi sen, olin nöyryytetty, ja luulin että pian isäntä nussisi minua suurella kyrvällään, mutta enpäs arvannutkaan miten käy.. Isäntä sytytti valot yläpuolelleni, en itse nähnyt mitään ympärilleni kun kirkkaus sokaisi minut, valo oli niin kirkas että silmiä oli pakko pitää kiinni.

- Nyt huora, sulle esitetään kysymyksiä, joihin sä vastaat rehellisesti, Täällä mun seurana on myös muita isäntiä ja sun on turha huutaa koska tollasen huoran kitinää ei kuule tänne kukaan.

"o---okei.. mut.."

-Ei mitään muttia, kiihotutko sä tästä?

"kyllä, isäntä"

- Haluatko sä vanhojen setien roiskivan spermat sun huorapilluun?

"kyllä isäntä.. haluan isäntä"

- Millanen narttu pitää olla et parikymppisenä haluaa olla 50 setien nussittava huoralelu?

"likainen, kiimainen narttu, isäntä"

- Hyvä tyttö, joku hörähtää taustalla -sehän on kuin luotu nussittavaks.

Minut tönäistään kylmälle lattialle ja päälleni suihkutetaan kylmää vettä, huudan, ja samassa isännän käsi lävähtää poskelleni "sä puhut vaan puhuteltaessa, huora, rangaistukseksi, sä ryömit sitä lattiaa pitkin ja imet jokaisen isännän munaa vuorotellen"

Lähden ryömimään lattiaa pitkin isäntien luo, heidän naurun säestyksellä, häpeän mutta olen aivan jumalattoman kiihottunut. Ensimmäisen miehen luokse saapuessa hän repäisee hiuksistani ja painaa pääni haarojensa väliin, iältään mies on n. 60 lihava, karvainen ja riettaan näköinen. - Palvo sitä huora! Ja minä teen työtä käskettyä, nuolen kyrvän vartta, liikutan kieltä palleilla, suutelen hänen pallejaan ja kiitän, toistan tämän seuraavien miesten kohdalla.

Naapurin isäntä tulee luokseni, kääntää minut kontalleen ja käskee minun tyrkyttävän kiimaista huorapilluani isännälle niinkuin huoran kuuluu. Kieritän takapuoltani kiimaisena isännän kyrpää vasten ja kerjään häntä tulemaan huoransa sisälle, isäntä kouraisee lantiostani ja tulee yhdellä voimakkaalla työnnöllä suoraan sisälleni, kiimanesteeni valuvat reisille ja olen hurmiossa kun isäntäni nussii minua kiihtyvää tahtia. Toiset miehet tulevat eteeni ja työntävät vuorotellen kullejaan suuhuni, se sattuu mutta isännän julmasti pientä pilluani nussiva kyrpä tekee niin hyvää etten välitä. Toinen edessä olevista miehistä kiihdyttää tahtiaan toisen runkatessa vieressä ja tiedän että kohta saan täyden lastin vanhan miehen kuumaa spermaa suoraan suuhuni, leikin kielelläni mukana sen minkä pystyn ja yhtä äkkiä mies vetää itsensä pois, isäntä lopettaa samalla ja tämä juuri suuhun nussinut mies tulee taakse ja heittää spermat suoraan suojaamattomaan pilluuni!
Nyt edessäni runkannut mies nussii suutani ja juuri ollessaan laukeamassa, kiertää taakseni ja laukeaa huorapilluuni, olen niin täynnä spermaa että sitä valuu reisilleni. Naapurin isäntä on runkannut itsensä valmiiksi, käskee minun avata suun ja laukeaa päälleni.

Menemme ylös ja isännät menevät saunomaan ja palvelen heitä tuoden olutta, tehden ruokaa niinkuin piian kuuluu. Nänneissäni on nipistimet ja anuksessani tappi, en saa pukea päälle ja välillä isännät huvittelevat käskemällä minut eteensä selälleen levittävän jalkojani ja esittelevän huorapilluani heille, saan myös runkata olutpullolla orgasmin isäntien nauraessa saunanlauteilla. Itse en ole saanut peseytyä, minulla on edelleen naapurin isännän spermaa suupielissä ja roiskeita hiuksilla myös suojaamattoman pilluni spermaroiskeet on edelleen reisilläni kuivahtaneena. Tunnen itseni likaiseksi käytetyksi lutkaksi.

Naapurin isäntä tulee luokseni ja sitoo minut talutushihnalla kiinni wc pönttöön ettei narttu karkaa sillä aikaa kun isännät ovat tupakalla ja syömässä, kuluu tunti, kaksi? En enää tiedä, jalkoihini sattuu sillä hihna on lyhyellä enkä pääse liikkumaan, alan tuntea oloni hyvin epämukavaksi. Lopulta toinen näistä isännistä tulee vessaan, käy kusella, nauraa minulle ja pyyhkii kullinsa naamaani, joudun imemään viimeiset kusipisarat hänen kullistaan ja kiittämään jälkeenpäin.

- Tiedäksä sun arvos? ne on noi sun reijät, muuta arvoo sulla ei huora ole.

Istun tunteja vessassa kunnes naapurin isäntä tulee vapauttamaan minut sillä minulle on käyttöä..

Minut raahataan keittiön pöydän ääreen jonka vieressä näen kesäkurpitsan, kumihanskan ja liukuvoidetta, tiedän mitä on tulossa ja rupean vastustelemaan. Isäntä ottaa hiuksistani kiinni ja sanoo kylmällä äänellä " kultapieni, tää koko homma on videolla, ja sun mies saa tietää sun huorauksista jos inahdatkin vielä."

Yksi isännistä kaataa minut keittiön pöydälle, ja painaa ylävartaloani kipeästi sitä vasten, niin että pääni roikkuu hänen kullinsa kohdalla, toinen isännistä levittää jalkani äärimmilleen ja naapuri on vetämässä kumihanskaa käteensä, sellaista paksua, keltaista siivous kumihanskaa. Yritän vastustella riuhtomalla itseäni mutta eihän minusta ole vastusta kolmelle miehelle, pienikokoinen nainen kun olen.

Kylmä kesäkurpitsa tavoittaa hyväksikäytetyn pilluni, se ei meinaa mahtua sisään mutta naapuri työntää sitä väkivaltaisesti syvemmälle, kyyneleet valuvat pitkin poskiani ja samalla isäntä joka pitää minua pöydässä kiinni olkapäistä avaa housunsa ja työntää kuselta haisevan, suuren suonikkaan kyrpänsä suuhuni ja aloittaa rytmikkään nussimisen, välillä pitäen nenästäni kiinni jotta todella tietäisin paikkani.

Samalla minusta räpsitään kuvia, pillu levällään, suuri kesäkurpitsa sisällä, vanhan miehen mulkku suussa ja taas minä valun kiimaa, naapuri aloittaa rytmikkään nussimiseni kesäkurpitsalla, samalla klitoristani hieroen, tärisen, nautin, minuun sattuu , ja minä saan elämäni parhaan orgasmin, täydellisen nöyryytettynä otan isännän spermalastin ilolla vastaan ja nuolen pääalaspäin roikkuen kullia puhtaaksi.

-Vastaappa yhteen kysymykseen, naapuri jylähtää.

"mm?.."

- Mikä sinä olet?

"Huora, olen huora jota saa käyttää miten haluaa, isäntä."

Samassa tunnen kuinka kumihanska kiusaa klitoristani, naapuri puristaa liukuvoidetta sen päälle ja nauraa että nyt kokeillaan miten huora venyy. Kaksi kumihanskan peittämää sormea, kolme, nyt rupeaa tekemään jo kipeää.. neljä.. sattuu aivan jumalattomasti. Naapuri komentaa jalkojani pitäneen miehen runkkaamaan itsensä melkein valmiiksi, kun samalla jatkaa minun kiduttamistani. Viisi sormea, huudan kivusta! Mutta isäntä on armoton, kumihanskan peittämä käsi työntyy käytettyyn, venytettyyn ja kidutettuun pilluuni syvemmälle ja syvemmälle ja taas minusta räpsitään kuvia. "Nyt olen melkein valmis" runkannut isäntä sanoo, käsi lupsahtaa pois rääkätystä pillustani ja toinen isäntä tulee tilalle laukaisten lastinsa pilluuni taas.

Minut jätetään makaamaan alistettuna, nöyryytettynä pöydälle... En saa lupaa poistua, naapuri naurahtaa että en poistu enää koskaan, tulen aina olemaan hänen ja saan sen pian selville. Isäntä ottaa puhelimeni, katkaisee simkortin, kaivaa laukustani henkkarit ja katkaisee ne, pankkikortti ja tunnukset katkaistaan, minulla ei ole enää identiteettiä.. olen setien siemennetty, astutettu huora.


Jatkoa seuraa jos yleisö pyytää :))

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute