Herkku-puhelin
Siemennä, siemennä!
Siementäjä-Sami

Tämä tarina on tosi, vain henkilöiden nimet ovat keksittyjä.

Pari vuotta sitten selailin netistä ilmoituksia, joissa avioparit hakivat rouvalleen seksiseuraksi vierasta miestä ja kiinnostukseni herätti 35-vuotiaan ja fiksunoloisen pariskunnan hakemus, jossa he lapsenhankintayrityksiin turhauduttuaan hakivat vaimolleen lapsen siittäjää luonnonmenetelmällä.
Vastasin ilmoitukseen, mutta olin asian jo unohtanut, kun Kariksi esittäytynyt pariskunnan aviomies noin kuukauden päästä kirjoitti minulle. Hän kertoi minun kuulostavan liki täydelliseltä kandidaatilta hänen vaimonsa ja heidän tulevan lapsensa siittäjäksi, mutta Kari oli kuulemma jäänyt empimään suhteellisen kookasta kulliani, koska hänen Aulikki-vaimonsa on kuulemma ollut yhdynnässä vain Karin kanssa ja on siksi tottunut vain huomattvasti pienempään kaluun ja koska Karin mielestä hänen vaimonsa siementämiseen ei saisi liittyä mitään tarpeetonta seksuaalista kiihoketta tai kiihottumista. Kari kirjoitti, että heidän visionsa mukaan Aulikki olisi kanssani pikaisesti yhdynnässä olematta itse kiihottunut ja minunkin tulisi kuulemma hoitaa laukeamiseni Aulikin sisään mahdollisimman nopeasti ja vähäeleisesti, ja poistua sitten paikalta sen pitemmittä puheitta.

Karin visio vaikutti hieman liian "nosto, pisto ja ravistus" -tyyppiseltä toiminnalta, mutta vastasin asian minulle noinkin sopivan, koska kuitenkin halusin panna Karin seksikästä Aulikki-vaimoa paljaalla. Karin kertoman mukaan Aulikki olisi tummatukkainen ja XL-kokoinen kiimapillu DD-kupin tisseillä ja tuuheakarvaisella kiimapimperolla varustettuna.
Kirjoituksensa perusteella Kari vaikutti hieman pikkutarkalt hiuksien halkojalta ja ehkä vähän tiukkapipoiseltakin, mutta vastasin siis Hänelle, että Aulikin siementäminen kiinnostaa heidän ehtojensa mukaisesti. Ja kuin alleviivatakseen pikkumaisuuttaan Kari vielä lähetti minulle hieman naurettavalta tuntuneen word-dokumentin, "käsikirjoituksen", johon hän oli visioinut siitoksen tapahtumat ja heidän ehtonsa aktille.

Siementäminen tapahtuisi Karin mukaan Aulikin kuukautiskiertoon sopivana päivänä heidän hotellihuoneessaan ja Karin katsellessa. En saisi suudella Aulikkia enkä tarpeettomasti hyväillä tai kiihottaa häntä. Huoneeseen mentyämme Aulikki ja minä riisuisimme kumpikin itse ja sitten asettuisimme alastomina huoneen sängylle vierekkäin. Siinä voisin sitten hieroa kädelläni Aulikin pillua sen verran vain, että yhdynnän edellyttämä liukkaus olisi saavutettu. Samalla Aulikki voisi hieman runkata kulliani kädellään, jos kullini ei muutoin olisi vielä riittävän kankeana emättimeen työnnettäväksi. Sitten minun tulisi Karin vision mukaan nousta Aulikin päälle nussimaan häntä paljaalla siittimelläni lähetyssaarnaaja-asennossa. Akti saisi kestää maksimissaan varttitunnin ja sen jälkeen minun odotettaisin poistuvan sen suuremmitta seremonioitta. Kari ja Aulikki ilmoittaisivat sitten, onko siitos onnistunut vai tarvitaanko mahdollisesti uusintayritys.

Siementäjän haun motiiviksi Kari kertoi sen, että hänet on todettu hedelmättömäksi ja erektiohäiriöiseksi,ja että he ovat turhautuneita hakemaan apua lääkäreiltä. Niinpä he haluaisivat hoitaa asian luonnonmenetelmällä, mutta ilman tarpeetonta seksuaalista kiihottumista.
Sovimme alustavan ajankohdan, jolloin olisin valmiina heidän käyttöönsä. Ja he sitten ilmoittaisivat tarkemman paikan ja ajan....

Sovittua päivää edellisenä päivänä sainkin sitten Karilta tekstarin, että nähdään seuraavan päivän iltana klo 18 paikallisen hotellin ravintolassa lasillisella.

Saavuttuani ravintolaan bongasin kuvausta vastaavan pariskunnan helposti puolityhjästä ravintolasta ja luvan saatuani istuin heidän seuraansa. Juttu Aulikin kanssa sujui mutkattomasti ja hän oli todella seksikäs ilmestys lyhyessä hameessaan ja täyteläistä povea korostavassa läpikuultavassa paidassaan. Kuin minua härnätäkseen hän oli laittanut vaalean paitansa alle tummat rintaliivit, jotta ajatukseni eksyisivät heti hänen muhkeisiin meloneihinsa. Lasilliset juotuamme Kari kysyi ensin vaimoltaan ja sitten minulta, että sopiiko meille jo sovitun asian vieminen loppuun. Nyökkäsimme kumpikin hyväksyntämme, jolloin Kari pyysi laskun ja poistuimme heidän varaamaansa huoneeseen.

Huoneeseen päästyämme Aulikki ja minä istahdimme rinnan sängyn laidalle. Laitoin käteni Aulikin hartioille, jolloin hän kepeästi naurahti, että nyt sitten vihdoin olisi aika sen suurean asian eli hedelmöityksen tapahtua...Kari samalla siirsi huoneen nojatuolin lähemmäksi sänkyä ja sanoi, että:

-Herrasväki on hyvä ja aloittaa siitoksen.

Kuulin Aulikin ynähtävän mietteliäästi, kunnes hän sitten tohti sanoa asiansa Karille:

-Kulta, nojatuolistako meinasit seurata tulevan lapsesi hedelmöityksen? Haluaisin, että kunnioittaisit tätä suurta hetkeämme polvistumalla lattialle. Etkö sinäkin ole samaa mieltä, kulta?

Kari esitti heti vastaväitteitä siitä, kuinka epämukavalta kovalla lattialla polvillaan oleminen varmaan olisi ja kuinka hänen tapaamista varten päälleen pukemansa hienoimman pukunsa housut rypistyisivät lattialla kontatessa. Mutta Aulikilla oli heti vastaus valmiina:

-Kulta, sä voit ottaa housut pois. Ja itse asiassa haluankin, että teet juuri niin ja otat housusi pois nyt heti. Koska en saa itse kiihottua tästä tilanteesta, haluan varmistua, ettei sinun pikkupippelisikään tästä tilanteesta kiihotu ja kovetu. Ja muistanpahan sitten koko aktin ajan, että olemme tässä tilanteessa vain ja ainoastaan sinun surkean pienen ja velton tuhkamunasi vuoksi. Tämä tehdään joko minun tavallani tai sitten ei ollenkaan.

Se oli kovaa puhetta aviovaimolta aviomiehelleen. Katselin pariskunnan sanailua sivusta vaivautuneena. Kullini seisoi housuissani kuitenkin jo sen verran vaativana, että toivoin parin sopivan pelisäännöt, jotta pääsisin vihdoinkin nussimaan Aulikkia ja tyhjentämään 3 päivää säästämäni spermalastit Aulikin pilluun. Hetken puhistuaan Kari sitten yllättäen tapuikin vaimonsa tahtoon ja riisui housunsa alushousuja myöten, jättäen puvuntakin ja paidan kuitenkin päälleen ja polvistuen lattialle sängyn viereen. Aulikki vielä varmisti karilta, että tämä varmasti on ymmärtänyt, että siemennys hoidetaan hänen ilmoittamallaan tavalla ja että Kari ei esitä enempiä vastaväitteitä. Kari nyökkäsi alistuneesti, että hoidetaan tämä sitten niin kuin Aulikki haluaa ja käskee.

-Kiitos, Kulta, Aulikki sanoi ja muikkasi kujeilevan pusun lattialle polvistunee aviomiehensä poskelle.

Sitten Aulikki kääntyi minun puoleeni, iski silmää ja riisui nopein liikkein paitansa ja tissiliivinsä ponnauttaen mielettömän pulleat jättitissinsä estottomasti nähtävilleni. Aulikki ravisti tisujaan kujeilevasti ja kysyi minulta, että kelpaako. Myönsin niiden enemmän kuin kelpaavan ja laskin käteni hänen meloneilleilleen alkaen heiromaan niitä. Kari yritti änkyttää lattilata, että mehän sovittiin, ettei mitään nautiskelua vaan pelkkä siitos, mutta Aulikki vaiensi hänet nopeasti sanomalla, että joko hänen tavallaan tai ei ollenkaan.

Jatkoin kasvavalla innolla Aulikin mielttömien tissien palvontaa ja tunsi hänen avaavan housuni ja vapauttavan kivikovana seisovan siittimeni ahtaudestaan.

-Onpa se iso ja kova, Aulikki kikatteli samalla kaluani kädellään runkkaillen.

-Tuolla Karilla on seisokki aina ollut tosi veltto, siis silloin, kuten sen pikkupippeli edes hieman värähtää, Aulikki jatkoi otettaan kaluni varresta tiukentaen.

Ihmettelin Aulikin Karia väheksyviä sanavalintoja, mutta tulkitsin sen seksuaalisesti turhautuneen ja pettyneen aviovaimon purkaukseksi. Ja toisaalta imartelihan se, kun näytin kelpaavan rouvalle huomattavasti omaa aviomiestään paremmin.

Nousin seisomaan ja annoin housujeni valua kokonaan pois jaloista. Samalla heitin paitanikin pois. Pidin samalla toki huolen myös siitä, että lattaille polvistunut tuhkamuna-kari näki, kuinka isona ja ryhdikkäänä siittimeni seisoi valmitautuessani sukupuoliyhteyteen hänen vaimonsa kanssa. Aulikki riisui samalla hameensa ja pikkuhousunsa jättäen päälleen vain sukkanauhat ja sukat. Asetuimme sängylle makuulle alasti ja rinnakkain toisiamme hyväilemään. Jäykkä elimeni painui aulikin paljaita, pyörietä pakaroita vasten, kun painauduin takaa häntä vasten kouriakseni hänen herkkupoveaan.

En kauaa malttanut olla niin, kun jo käänsin Aulikin selälleen valmistautuen nuolemaan hänen pillunsa ennen yhdyntää. Aulikki kuitenkin ilmoitti, että koska Kari ei halua hänen kiihottuvan lainkaan seksistä kanssani ja koska pillun nuolenta häntä väistämättä kuitenkin kiihottaa, niin Karin tulee nuolla hänen pillunsa valmiiksi yhdyntääni varten. Ja niimpä Kari pääsikin sijastani maistamaan vaimonsa märkää ihanuutta. Ja hyvin Kari sen tehtävän hoisikin, sillä Aulikin kiemuroinnista ja ääntelystä päätellen Kari nuoli vaimolleen ainakin kolmet orgasmit, kunnes Aulikki ilmoitti olevansa nyt valmis siemennettäväksi.

Kari nousikin pois kielihommistaan tarjoten minulle lähettämänsä synopsiksen mukaisesti paikan nousta Aulikin päälle lähetyssaarnaaja-asentoon nussimaan ja siementämään. Aulikin päälle siirryttyäni en ehtinyt kauaa paljasta ja verentungoksesta turvonnutta terskaani rouvan litimärällä hävyllä pyöritellä, kun tunsin Karin kädellään tarttuvan siittimeeni. Katsoin hieman hölmistyneenä, että mitä nyt, mutta kari ilmoitti haluavansa asettaa siittimeni paikoilleen Aulikin häpyhuulten väliin, koska kyse on kuitenkin heille ainutkertaisesta ja merkittävästä tapahtumasta. Niinpä Kari sitten hetken pyöritteli terskaani Aulikin kiimaisella hävyllä, kunnes hän asetti terskani vaimonsä pillureiälle häpyhuulten väliin ja antoi tulikomennon:

-Siemennä, siemennä!

Aloin hitaasti milli milliltä työntämään paljasta sukuelintäni Aulikin vaginaan. Nautinto oli sanoin kuvaamaton, ja kuulin Aulikinkin nyyhkäisevän nautinnosta. Annoin suojaamattoman elimeni painua hitaasti pohjaan saakka tuon riettaan rouvan ihanan tiukkaan ja märkään pillureikään. Tyveä myöten elimeni pohjaan painettuani pysähdyin siihen hetkeksi, kunnes aloin vetämään kulliani ylös yhtä hitaasti.

-Ihanaa, ihanaa, kuulin Aulikin sanovan huokailujensa seasta.

Rouvan pillun kouristelut vahvistivat nuo sanat todeksi, rouva oli laukeamassa jo muutamlla työnnölläni. En itsekään kauaa malttanut mieltäni ja aika nopeasti työntöni muuttuivat yhä kiihkeämmiksi, nopeammiksi ja painavemmiksi. Pian mäntäni pumppasi täydellä höyryllä Aulikin litisevää kiimapillua ja Aulikki sai orgasmeja sarjoissa. Poljin tuota kiimasta tärisevää narttua pakarani estottomasti pomppien, kunnes Aulikki lopulta pyysi hetken hengähdystaukoa.
Kun nyt hetkeksi rauhoituimme, huomasimme Karin pikkupippelin seisovan kuin oikein miesten kullitkin seisovat ja kovalle lattialle polvistuneenKarin häpeillen runkkailevan piliään. Aulikki naurahtikin ironisesti, että johan nyt on ihmeiden aika, kun Karillakin seisoo.

-Kun sä kulta olet vastoin puheitasi kiihottunut ja alkanut nautiskelemaan, niin minäkin aioin nyt nautiskella tästä ja antaa itseni kiihottua, kuulin Aulikin sanovan Karille.

-Sopiiko se, kulta?

Kuulin Karin myöntyvän Aulikin tahtoon, ja minulle Aulikki ilmoitti haluavansa tulla nyt oikein kunnolla takaa astutuksi. Tätä varten hän asettui kontillen sängyn laidalle tarjoten minulle paikan seisaaltaan astumiseen. Kuulin rouvan sanovan:

-Ota mut nyt kunnolla!

Olin niin kimasta sekaisin, että ilman suurempia valmisteluja asetuin Aulikin perseen taakse ja asetin sukuelimeni jälleen rouvan reiälle. Aulikki painoi ylävartalonsa patjaa vasten, jotta vittureikä olisi mahdollisimman hyvin tarjolla takaa päin pantavakseni. Isommitta esileikeittä otin tukevan otteen rouvan lantiolta ja survaisin yhä seisovan mulkkuni Aulikin vittureikään. Aloitin välittömästi painavat työnnöt ja huoneen täytti Aulikin paljaita pakaroita ja vittua vasten läiskivien raskaiden pallieni läiske. Kurotin toisen käteni kourimaan rouvan jättitissejä ja tunsin niiden hytkyvän työntöjeni tahtiin.

Näin Karin vaihteeksi kaivaneen kännykkänsä esiin ja kuvaavan sen kameralla lähi- ja yleiskuvia siitä, kuinka vieras mies astuu hänen kilttiä pikkuvaimoaan paljaalla kyrvällä, mutta olin liian kiihkossani piitatakseni mitään Karin touhuista.

Kykenin vaivoin estämään laukemiseni ja pitkittämään nautintoani, ja kävin selälleni vuoteelle ja käskin Aulikin tulla päälleni ratsastamaan. Ihanan nautinnollisen hitaasti Aulikki istuikin sitten kyrpäni päälle tarjoten minulle hyvät näköalat siihen, kuinka siittimeni painui rouvan häpyyn. Tässsä vaiheessa seksimme ei ollut enää mitään hellää rakastelua vaan rajua panemista, jossa kumpikin ottaa oman nautintonsa. Niinpä Aulikki alkoikin pomppia päälläni kuin sekopäinen pumpaten kyrpääni vittuunsa yhä rajummin. Itse vastavuoroisesti kourin ja imin rouvan heiluvia tissejä suuren kiihkon vallassa, kunnes tunsin Aulikin kiihkon purkautuvan räjähtävään orgasmien sarjaan. Täysin hervottomana tuo puhki nussittu rouva lysähti päälleni henkäilemään nautinnosta.

Se oli merkki. Koin silloin tehneeni tarpeeksi rouvan tyydyttämiseksi ja oman nautintoni ottamisen ajan tulleen. Tartuin oikealla kädelläni päälläni lepäävän Aulikin lantiosta samalla siirtäen vasemman käteni Aulikin paljasta pakaraa kourimaan. Nussin päälläni retkottavaa narttua altapäin rajuilla ja painavilla työnnöillä, kunnes raskaina roikkuneet pallini sykähdelle purkivat spermalastinsa Karin aviovaimon emättimeen. Tehtävä oli täytetty! Karikin näytti nauttineen tilanteesta, sillä hän näytti häpeissään nenäliinalla pyyhkivään spermojaan hotellihuoneen lattialta.

Lepäsimme Aulikin kanssa pitkän hetken sängyllä aivan uupuneina, kunnes jaksoimme mennä suihkuun. Pesin rouvan rinnat ja pillun hellästi, ja sen jälkeen itseni. Suihkun jälkeen Kari tuli kätellen kiittämään onnistuneesta siemennyssessiosta ja toivottamaan hyvää kotimatkaa, mutta Aulikki ilmoittikin haluavansa viettää tämän yön kanssani ja että Kari saisi luvan nukkua huoneen sohvalla.

Yön aikana olimme Aulikin kanssa vielä kahdesti yhdynnässä. Karille tuskin selvisi se, että sen yön aikana vein pimeässä myös hänen vaimonsa peppuneitsyyden. Sohvalta kuului kyllä kysymys, että mikä nyt noin hyvältä tuntuu, mutta Aulikki mumisi siihen vain jonkun hätävalheen.

Muutama viikko tapaamisen jälkeen Kari ja Aulikki ilmoittivat, että Aulikki oli nyt minulle raskaana, mutta alkuperäisen sopimuksen mukaisesti en tulisi olemaan sen enempää heidän elämässä läsnä.

Tuosta on nyt se liki kaksi vuotta. Pari viikkoa sitten sain Aulikilta ja Karilta viestin, että he haluaisivat vielä toisenkin lapsen ja haluaisivat tällekin saman biologisen isän kuin heidän esikoisellaan on. Olemmekin viestitelleet ja jo sopineet ajan astutukselle. Mutta se tässä vielä arveluttaa, että Aulikki ilmoitti kanssa chatatessaan, että vastoin Karille kertomaansa häne ei olekaan lopettanut e-pillereitään. Aulikki kuulemma haluaisi simennyksen epäonnistuvan, koska hän haluaa nautiskella kanssani kunnolla useiden uusintayritysten myötä. Toki ymmärrän tyydytystä vailla olevan pienipippelisen miehen vaimon kiiman, mutta voinko siltikään ryhtyä tällaiseen petokseen hänen aviomiestään kohtaan?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute