Herkku-puhelin
Heinäkuinen aamu kolmistaan
BiNetti

30-vuotias matematiikan lehtorini antoi aamutakkinsa valahtaa laiturille. Pienet terhakkaat rinnat värähtäen hän tökkäisi tummaa järvivettä varpaankärjellään. - Hui, kylmää, tule sinäkin Sami, Milla naurahti. Sitten hän laski täydellisen takapuolensa laiturille ja liukui jalat edellä kastautumaan. Opettajani alaston kauneus tuntui pakahduttavan epätodelliselta. Vain muutama kuukausi sitten hän oli seissyt piirtoheittimellä arkisessa luokassamme. Hiljaisella äänellä Milla oli selostanut tulevia tenttiä ja pyyhkäissyt ohimennen liitutahraa hameessaan. Hän oli ensin nuolaisut sormenpäätään...

- Huomenta Sami. Millan aviomies oli huomaamattani tullut viereeni. Yritin hätäisesti piilotella etumukseeni ilmaantunutta märkää läikkää. - Vaimokulta ei taida juuri sinulta paljon peitellä, Jari sanoi pehmeästi. Nielaisin ja en tainnut osata vastata oikein mitään. Korvissani humisi. Häpeilin seisokkiani ja samalla kuitenkin halusin ottaa esille turvonneen kaluni. Milla on noussut järvestä ja katselimme laiturilla kuivattelevaa naista hänen aviomiehensä kanssa. Pariskunta oli nuoruudessaan tutustunut lentopallon parissa ja kummankin olemuksesta näkyi urheilijatausta. - Jep, se tykkää sinusta. Ihan ok. Jarin aamutakki oli edestä auki ja tuulenvire paljasti ajellun jalkovälin. Penis näytti järkyttävän suurelta heilahdellessaan puolijäykkänä aivan kosketusetäisyydellä.

Millan kiinteät rinnat olivat lumoavat. Lihaksikkaat pakarat ja reidet olivat hoikat, mutta kuitenkin naisellisen täyteläiset. Suloisin oli jumpatun vatsan alle kohoava paljaaksi ajeltu häpykumpu. Noustessaan kuistille hän kai huomasi ahnaan katseeni. Ihana kolmekymppinen nainen peitti hymyillen salaisimman kohdan jalkovälissään. Paljaiden häpyhuulien välissä oleva suloinen viiva jäi sormuskäden alle peittoon.

- Täällähän ollaan ihan tuhmalla päällä. Milla sanoi kujeilevasti. Hän vilkasi Jarin puolittain seisovaa kalua ja jäi järkytyksekseni mittailemaan verkkareitteni kohoumaa. - Minullahan taitaa olla täällä kaksi ihanaa miestä odottamassa, hän naurahti. Samassa tuo suloinen nainen antoi kätensä lipua hellästi miehensä komeaa kalunvartta pitkin. Hän suukotti aviomiestään poskelle ja veti Jarin lanteista lähemmäksi minua ja itseään. Milla hipaisi hellästi Jarin peniksen kärkeä ja hyväili karvattomaksi ajeltua jalkoväliä ja kiveksiä. Sitten hän liu´utti esinahkaa varovasti taaksepäin. Liukkaudesta kiiltelevä terska paljastui kiihottavana aivan edessäni. Jospa voisin ottaa sen suuhuni...

Sitten alaston openi kumartui eteeni ja kosketti verkkareitteni haarovälissä olevaa kohoumaa. - Sami kulta, tämänhän täytyy olla ihan kamalan epämukavaa. Hän nosti katseensa liioitellun kysyvänä ja työnsi kätensä verkkareitteni housunkauluksesta sisään. Kaluni vastasi Millan kosketukseen kovettumalla samassa äärimmilleen. Huokasin syvään ja korvissani humahteli villinä lyövä sydän. Milla pyöritteli sormeaan sepalukseni kosteassa läikässä. - - Pitäisiköhän tälle tehdä jotakin, hän naurahti. Samassa hän veti päättäväisesti housut jalastani ja pysähtyi silmäilemään kiimasta sykkivää kaluani. Päästin tahattoman huokauksen kun Milla painoi hitaan suudelman elimelleni. Hän kuljetti kieltään kalunvarrellani ja toi puoliavoimet huulensa terskalleni. Sitten opettajattareni sulki silmänsä ja antoi kaluni liukua suuhunsa. Jos tämä ei olisi ollut niin epätodellista, olisin saanut heti siemensyöksyn.

Jari oli tuonut peniksensä aivan kasvojeni eteen ja liu'utti sormiaan himosta liukkaalla terskallaan. Kookas siitin nytkähteli ja orgasmi tuntui olevan hänelläkin lähellä. - Kohta tulee, Jari huokaisi ja sai Millan kohottamaan katseensa. Milla suuteli ja nuoli hellästi kalun päätä ja auttoi sitten aviomiehensä peniksen suuhuni. Entä jos häneltä tulee, panikoin itsekseni. Millan aviomies liikutti hitaasti isoa elintään suussani ja olin laueta kiimasta. Kuljetin kieltäni samettisella terskalla ja elin valutti makean suolaista liukastetta suuhuni.

Milla halusi suudella minua ja Jarin siitin päätyi suudelmamme sisään. Olimme hetken aivan yhtä. - Kuolen, tämä on niin ihanaa, Minna kuiskasi. Samassa suuhuni tulvahti ensimmäinen suihku Millan aviomiehen spermaa. Sitten spermaa tuli lisää ja aina vain enemmän. Jarin siemensyöksy tuli valtavina purkauksina. Osa karkasi suustani ja levisi suudelmien myötä Millankin kasvoille.

- Sami, tule sinäkin minulle suuhun, openi sanoi hyväillen kaluani. Hän laskeutui nuolemaan siemensyöksyyn valmistautuvaa terskaani ja päästi välillä penikseni liukumaan spermasta kiiltelevillä kasvoillaan. Millan sormet hakeutuivat pakaroitteni väliin ja hän kosketti peräaukkoani. Hellän määrätietoisesti hän työnsi sormensa sisään peppuuni. Milla laittoi sinne toisenkin sormensa ja vielä kolmannenkin...Peräaukkoni supisteli orgasmin partaalla ja suussani maistui vielä Jarin sperma. Aloin laueta pitkinä ryöpsähdyksinä opettajani suuhun. Milla ynisi nautinnosta ja yritti urheasti niellä kaiken. Osa siemenistäni kuitenkin karkasi valumaan paksuina noroina hänen leualleen.

- Nielitkö kaiken Jarilta, minusta on ihanaa niellä - Milla kuiskasi korvaani ja nousi sitten halaamaan aviomiestään. Sitten hän tarttui miehensä käteen ja veti hänet perässään sisälle kesämökkiin. - Tule Sami, Milla naurahti. - Yhtälöstä puuttuu vielä jotakin.

Milla johdatti meidät makuuhuoneeseen ja heittäytyi suurelle parisängylle. Hän asettui selälleen polvet koukussa katselemaan ilkikurisesti kahta onnellista miestään. Milla levitti hiukan reisiään. Ihana nainen verhosi kädellään alastomuuttaan, mutta saatoin nähdä vilauksen paljaaksi ajellusta häpykummusta.

Opettajattareni hengitti kiihottuneen katkonaisesti ja pyyhkäisi vatsalleen valuneen spermatipan suuhunsa. Maistutte ihanalta - ihan samalta kumpikin ,Milla kujeili. Millan vaaleat reidet ja pakarat värisivät kun hän liikutti sormiaan häpykummullaan. Hän sulki ujosti silmänsä ja antoi taitettujen polviensa etääntyä lisää toisistaan. - Tuletko Sami, Milla kysyi. Hänen kätensä liukui pois ja hän antoi paljaan jalkovälinsä katseelleni.

Vaalean roosa jalkoväli oli täysin karvaton. Häpy oli turvonnut ja sen suloisesta viivasta valui kimaltevaa nestettä lakanalle. Vaikka olin juuri saanut siemensyöksyn, tunsin kuinka elimeni alkoi jäykistyä uudelleen.

- Kosketa häntä sinne suullasi, Jari sanoi hyväillen vaimonsa hiuksia. Aviopari suuteli hellästi toisiaan minun laskiessani kasvoni tuon kauniin ja alastoman naisen jälkoväliin.. - Nuole minulle orgasmi, Sami. Haluan, että tulet sisääni, Milla sanoi katkonaisesti.

Raotin Millan pakaroita ja paljastin limasta kiiltelevän peppureiän ja välilihan. Milla nosti lanteitaan ja työnsi halukkaasti suloista häpyään kohti kasvojani. Paljas jalkoväli kosketti huuliani ja ahnas kieleni tunkeutui sisään. Aloin nuolla ihanaa rakoa ja makean suolaista liukkautta valui kasvoilleni. Milla värähti ja naisen lantio ryhtyi myötäilemään halukkaasti jokaista kieleni liikettä. -Aah, älä lopeta vaikka saankin. Ethän Sami, Milla kuiskasi.

Sitten Millan hävyssä liikahti ennakoiden laukeamista. Opettajattareni selkä taittui tahattomasti kaarelle ja suloiset häpyhuulet sekä peppureikä supistelivat kiimasta. Milla sulki silmänsä lipaisten kielellään kauniita puoliavoimia huuliaan. Puristin naisen kupeita ja nuolin rytmikkäästi kouristelevaa häpykummun rakoa ja välilihaa. Millan alaston vartalo kiemurteli hänen vääjäämättä tullessa nautinnon huipulle. Aaa, aah, saan, nyt. - Milla huokasi.

Kaluni oli turvonnut äärimmilleen kun seurasin tuon kauniin naisen laukeamista. Jari hyväili takaapäin kiveksiäni ja peppuvakoani ja tunnusteli varovasti terskaani. - Hän tahtoisi, että laukeat nyt hänen sisäänsä, Jari kuiskasi. Sitten Millan aviomies kumartui ohjaamaan penikseni kärjen vaimonsa hävylle. Hän liikutti terskaani vaimonsa turvonneessa vaossa ja painalsi minua kevyesti lantiosta. Annoin penikseni liukua hitaasti Millan sisään. - Aah, tulen..., Milla huohotti. Liikutin penistäni hitaasti edestakaisin supistelevassa pillussa ja tunsin että Jarin hyväilyt jalkovälissäni käsvivät rohkeammiksi.

Jari asettui taakseni ja laittoi sitten sormensa varovasti peräaukolleni. Hän levitti pakaroitani ja kosketti peppureikääni täyteen mittaansa jäykistyneellä peniksellään. Kiimasta liukas terska alkoi päättäväisesti työntyä peräaukkooni. Halukas peppuni joutui venymään äärimmilleen ja hengitykseni salpautui nautinnosta.

Jarin iso penis liukui syvälle sisälleni ja jalkovälini vastasi Jarin liikkeisiin halusta supistellen. Olin aivan lähellä orgasmia. Jari työntyi syvemmälle ja yht'äkkiä tunsin kuinka lämmin sperma alkoi tulvia voimakkaina pulsseina sisälleni. Peppuni alkoi täyttyä siemennesteellä ja tunsin kuinka sitä valui reisilleni Jarin peniksen liikeiden mukana. Vartaloni vahvahteli tahdottomasti ja Milla suuteli minua hellästi. - Anna sen tulla - ihan kaikki... nyt!

Samassa aloin tulla Millan sisään voimakkaina ryöppyinä. Naisen suloinen rako kouristui vielä kerran orgasmiin sen ottaessa vastaan lastini. Peräaukkoni supisteli Jarin spermaisen elimen ympärillä ja tulin pitkään, kunnes olin valuttanut kaiken siemennesteeni tuon ihanan naisen sisään. Aika pysähtyi - me kolme olimme yhtäaikaa huipulla. Emme unohtaisi tätä koskaan - tätä tulisimme aina haluamaan lisää.

Suloinen hetkemme oli aikanaan ohi ja levättyänsä Jari nousi lämmittämään saunaa. Oli vasta heinäkuisen päivän keskikohta ja iltaankin olisi vielä pitkä aika. Hyväillessäni opettajattareni hiuksia hän kysyi mietteliäänä. - Eihän sinulla ole kiire minnekään? - Tänäänkö?, vastasin - Ei vaan koko kesänä, Milla naurahti.

Laittakaa kommenttia jos tuntui hyvältä. Vaihdetaan ajatuksia...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute