Herkku-puhelin
Maire 3
Slurps

Maire oli ollut jo muutaman viikon mökillään ilman, että oli ottanut mitään yhteyttä. Minun ei olisi pitänyt huolestua hänestä, mutta huolestuin kuitenkin. Isältäni yritin vaivihkaa udella, onko hän kuullut Mairesta mitään.
- onko Maire soitellut?
- eipä tuo ole, isä vastasi.
- mitenköhän sillä siellä menee?, kysyin.
- no aja katsomaan ja samallahan voit ajaa taas sen nurmikon.
- onko sulla sen numeroa?
- on mulla, isä vastasi ja kaivoi jostain purkin takaa ryppyisen paperilapun ja antoi minulle.
- no jos mä ajan sinne ja tulen illaksi takaisin.
- mene vaan.

Hyppäsin autoon ja lähdin ajamaan. Pian matkaan päästyäni soitin ensimmäisen kerran. Ei vastausta. Huomasin, kuinka kaasujalka alkoi painaa enemmän. Kohta soitin uudestaan ja silloin hän vastasi.-
- no hei Jussi, oletko tänne tulossa?
- joo tai siis juteltiin isän kanssa, että onko siellä kaikki hyvin ja ajattelin tulla katsomaan ja jos tarvii, ajan samalla nurmikon.
- juu, tule vaan, kuului viekoitteleva nauru puhelimesta.

Katsahdin kelloa, olin ajanut jo miltei puoli tuntia, olisin kohta perillä. Hetken kuluttua kaarsinkin jo tutulle metsätielle ja mutkien jälkeen kaarsin mökin pihaan. Maire oli tapansa mukaan vastassa ja ystävällisesti tällä kertaa tuli avaamaan jopa auton oven.
- sinua minä olenkin jo odotellut. Miksi sinusta ei ole kuulunut mitään?
- noo, on ollut tossa kireitä, kiertelin vastaukseksi.
- hyvä, että olet nyt täällä, mulla onkin sulle paljon puuhaa.
- ai, mitä kaikkea?
- katsotaan sitä sitten. Tule nyt ensin mun perässä, hän sanoi ja lähti kävelemään mökkiä kohti.
Astelin perässä. Päästyämme mökkiin silmäilin pikaisesti ympärilleni, kaikki näytti olevan kunnossa. Maire painui keittiöön ja palasi sieltä toisessa kädessä mehukannu ja toisessa muovimukit.
- otatko mehua?
- en…tai joo, voin ottaakin.
Hän kaatoi mukini täyteen ja ojensi sen minulle. Nostin sen huulilleni ja samalla tunsin, kuinka hänen kätensä päätyi housujeni etumukselle.
- laske housut alas, hän sanoi käskevään sävyyn.
Join mukin tyhjäksi kaikessa rauhassa ja laskin mukin pöydälle. Sitten vasta laskin housuni alas. Halusin hiukan härnätä häntä.
Miltei samalla hetkellä, kun housuni valahtivat nilkkoihini, hän laskeutui polvilleen ja alkoi runkkailla kaluani katsellen välillä minua.
- onko tämä tänään minun käytössä? Annatko liemesi minulle tänään?, hän kyseli ja runkkaili minua. Hänen katsoi minua suoraan silmiin pää hiukan vinossa ja samalla hänen kätensä veteli kaluani koko mitalta. Suljin silmäni enkä vastannut mitään.
- vaitiolo on myöntymisen merkki, hän ehti sanoa ennen kuin kaluni upposi miltei kokonaan hänen suuhunsa.
Vavahdin, polveni tuntuivat veltostuvan siinä hetkessä. Hän oli jotenkin vaativampi kuin aiemmin. Hänen tapansa imeä ei ollut yhtä reipas kuin aiemmin, hän oli hellempi ja tuntui kuin hän olisi ajatellut enemmän minun nautintoani kuin omaa kiihkoaan. Hän jatkoi imemistään, kaluni päätyi välillä vain hänen huulilleen ja välillä olin miltei kokonaan hänen suussaan.
Tartuin häntä kiinni hartioista ja aloin nostaa häntä ylös. Hän nousi vastahakoisesti ja kysyi; – etkö haluakaan?
En vastannut mitän vaan käänsin hänet pöytää vasten ja nostin hänen hameensa ylös ja aloin asetella kaluani hänen pillunhuuliaan vasten. Hän oli heti ajatuksessa mukana ja työnsi takapuoltaan taaksepäin enemmän tarjolle.
Työnnyin kerralla pohjaan asti, litinä yltyi pillussa, kun painoin kaluani kuin kani. Maire huohotti edessäni, hänen takapuolensa oli täysillä mukana, se kieppui sivulta toiselle, mutta niin, ettei kaluni päässyt luisahtamaan ulos pillusta.
- astu poika, hän huudahti ja minä astuin. Olin jo rynkyttänyt aikani, kun päähäni tuli ajatus ensimmäisestä saunomisestamme. Vedin kaluni ulos hänen pillustaan ja aloin asetella sitä hänen yläreiälleen. Hän hätkähti hieman, mutta oli hetkessä taas mukana leikissä.
- sylje sinne, se liukastaa.
Päästin suustani pitkän syljen hänen ryppyreiälleen ja hieroin kaluani syljessä saaden koko reiän liukkaaksi. Aloin hiljakseen työntää kaluani hänen ryppyreikäänsä, joka alkoi antaa myöten. Pian oli terska sisällä ja tunsin sulkijalihaksen paineen kaluni edessä.
- anna mennä vaan, Maire hoputti. – meni se saunassakin mainiosti, hän lisäsi ja otti käsillään kiinni perskankuistaan ja levitti niitä niin, että koko reikä aukesi.
Aloin päättäväisesti painaa kaluani tuohon reikään, joka ammotti edessäni ja hetkessä sulkijalihas antoi periksi ja kaluni upposi suoleen.
Aloitin hitaat vedot, kalu aivan ulos asti ja takaisin sisälle. Maire innostui aivan valtavasti. Häen perseensä heilui pöydän ja kaluni välissä. Välillä hän huohotti, välillä huusi.
- mieletön kalu, anna sitä, paina sinne, hän huusi.
Kuitenkin vetäydyin ulos.
- mitä nyt, hän käännähti pelästyneen oloisena.
- mene sänkyyn, käskin.
Hän melkein juoksi sinne ja asettui kontalleen sängyn reunalle. – näinkö? hän kysyi. Läpsäisin häntä kämmenellä takapuolelle. – käy pitkittäin ja mahallesi.
- ouh…pääsi hänen suustaan. Hän asettui sängyn suuntaisesti ja asettui mahalleen nostaen takapuoltaan niin ylös kuin vain siitä asennosta sai nostettua.
Asetuin hänen taakseen ja otin kunnon etunoja-asennon ja aloin jälleen asetella kaluani hänen reiälleen.
Hitaasti hivuttamalla kaluni kaivautui hänen reikäänsä ja painoin sen syvälle asti kertatyönnöllä.
- näinkö haluat?
Ei vastausta. Hän vain huusi ja huohotti yhä äänekkäämmin, painaen päätään petivaatteisiin ja repi sormillaan lakanoita. Koin sen riittävän vastaukseksi ja aloin painaa pitkin vaativin työnnöin hänta takapuoleen. Kaluni pumppasi tuota pientä persettä vahvoin ottein ja nainen allani oli todellakin armoillani. Saatoin tehdä, mitä halusin. Mieleeni tunki väkisin ajatus ottaa tuota naista nyt, kun hän oli siinä avuttomana kaluni vankina. Aloin kiihdyttämään tahtiani. Kaluni painui joka kerta syvälle hänen suoleensa ja hän alkoi selvästikin olla lähellä omaa laukeamistaan. Tahtini pysyi samana koko ajan, vaikka hänen suustaan välillä kuului pyyntö; – armoa, hellitä vähän.
En kuunnellut, painoin vain samaa tahtia kuin aiemminkin. Kuulin jo toistamiseen saman pyynnön, kolmannenkin vielä ennen kuin hän alkoi huutaa suoraa huutoa, hänen vartalonsa jännittyi ja pyrki joka suuntaan. Tahtini pysyi samana, vaikka se olikin hiukan hankalaa, kun nainen kiemurteli allani. Hänen huutonsa jatkui ja jatkui, kunnes alkoi hiljakseen vaimentua. Hän tuntui voimattomalta, yritti kuitenkin urhoollisesti pitää takapuoltaan ylhäällä.
- mikä on valkoista ja kohta täyttää sun perseen? kysyin.
Hän huohotti yhä ja sai vastattua; – sun sperma, paina se sinne sisään…. Tuntui kuin siitä hän olisi saanut uutta puhtia, että kohta tulisin hänen sisäänsä, hän alkoi nostaa takapuoltaan vielä hiukan ylemmäs ja tarjolle enemmän. Nyt puolestaan minusta alkoi tuntua siltä, että tämä oli kohta tässä ja lastini ruiskahtaa tuohon naiseen.
Vedin vielä muutaman loppuvedon ja painoin kaluni niin syvälle hänen sisäänsä kuin vain pystyin ja annoin mennä. Nyt oli minun vuoroni huohottaa.
- nyt tuleeeehhh…sain sanottua kun tuntui, että koko keskikroppa halkeaa. Spermani alkoi täyttää tuota pientä reikää, jota kaluni oli astunut jo tovin. Maire makasi paikoillaan ja antoi minun laueta aivan rauhassa. Hänen takapuolensa ei liikkunut yhtään ikään kuin vaatien ne kaikki sinne.
Hiljakseen orgasmini asettui ja nousin ylös ja vedin sotkuisen kaluni ulos hänen takapuolestaan.
- toisitko keittiöstä paperia, hän sai sanottua.
Nousin ja hain hänelle paperia. – mä menen nyt järveen, sanoin ja aloin hoippua kohti ulko-ovea ja rappusia. Nappasin ensimmäisen näkemäni pyyhkeen tuolilta mukaani ja painuin horjuvin askelin kohti rantaa.
Peseydyin ja kuivattelin laiturilla auringossa kaikessa rauhassa, kunnes kuulin Mairen äänen takaani.
- olit hurja, meinasi oikein sattua se sinun kaivertaminen.
- sattuiko oikeasti, kysyin.
- ehei, tuntui vaan näin äkkiseltään. No, se reikä on nyt kyllä arka jonkun aikaa. Hänen kasvoilleen nousi väkinäinen hymy, kun hän kääntyi ja lähti pois.
Oloni oli hiukan sekainen. Olin luullut olleeni sonni, joka otti kun annettiin, mutta toisaalta en olisi tahtonut satuttaakaan.
Kävelin mökille ja Maire istui pöydän ääressä. Istuin toiselle puolen pöytää.
- anteeksi, ei mun ollut tarkoitus satuttaa…
Hän naurahti ja sanoi, – höpsistä, ei sun tarvi pyydellä. Se oli upea kokemus, mutta kun edellisestä on jo aikaa, se tuntui hiukan rajulta. Anna sen asian olla.
- ….mutta toisaalta, jos kerran haluat pyytää anteeksi, mietin jonkun hyvän keinon, millä voit hyvittää…. Nyt hänellä oli hyvinkin viekas ilme kasvoillaan sen sanottuaan ja hän hymyili aidosti.
- jos mä nyt sen nurmikon…
- juu mene vaan.

Sain ajettua nurmikon ja astelin uudelleen järveen. Aurinko porotti sen verran kuumasti, että oli mukava käydä pulahtamassa. Meinin takaisin ylös mökille ja näin Mairen touhuilevan sillä täysin alastomana. – ai sä tulit jo, hän hymyili. – otatko jotain purtavaa?
Otin valmiin voileivän ja lasillisen mehua. Söin ja join. Sillä aikaa Miare oli mennyt sänkyyn ja huuteli sieltä minulle; – kun olet syönyt, tule tänne. Menin makuuhuoneeseen. Hän makaili sängyllään ja katseli minua. Oma katseeni viipyili kauan hänen vartalossaan. Ihmeen hyvin säilynyt ikäisekseen, huomasin ajattelevani ja tunsin taas, kuinka housuissani alkoi tuntui kovenemisen merkkejä. Otin housuni pois ja asetuin hänen viereensä kapealle sängylle. Hänen kätensä löysi välittömästi kovenevan kaluni ja hän tarttui siihen.
- ota mut vielä, mutta nyt hellästi ja sisään ei nyt saa laskea.
Katsahdin häntä ihmeissäni. Olin tottunut, että tuo nainen halusi spermaani ja juuri sisäänsä.
- mitä nyt, miksei sisään? kysyin.
Hän panoi sormensa huulilleni ja katsahti suoraan silmiini. – usko nyt vaan. Sanot kun alkaa tulla, jooko.
Nyökkäsin samalla kun hän jo siirtyi alemmas kohti kaluani ja alkoi hellästi nuolla sitä. Hänen kielensä kulki vartta pitkin alhaalta ylös ja takaisin. Suljin silmäni ja nautin. Hän nuoleskeli sitä, kuin tikkaria pitäen terskan päästä kiinni ja tunsin hänen lämpöisen kielensä liikkeet. Hän päästi irti terskastani ja hamusi koko kaluani suuhunsa. Koskaan aiemmin hän ei ollut kanssani ollut noin hellä ja hidas. Tuntui kuin hän olisi täysin toinen ihminen, hänen hyväilynsä oli hellää ja todella nautinnollista. Hän kuuli, kuinka voihkin nautinnosta.
Hän päästi kaluni ulos ja nousi hieman ja kysyi; – haluaisitko nuolla minua?
Nyökkäsin, sillä halusin. Hän asettui vierelleni samalla kun itse nousin ja asettelin itseäni alemmas hänen haaroihinsa. Hän asettui keskelle sänkyä ja nosti jalkansa ylös ottaen nilkoistaan kiinni. Edessäni avautui kosteana kiiltelevät häpyhuulet. Painoin huuleni kiinni niihin ja työnsin kieleni ulos alkaen vedellä hitaasti ja rauhallisesti kosteassa pillussa. Hän maistui naiselta, kiimaiselta naiselta. Kosteutta tuntui riittävän, sitä levisi poskillenikin sitä mukaa kun hyväilin häntä. Yritin nuolla joka sopukan minkä löysin.
Tunsin toisen hänen käsistään ottavan kiinni niskastani ja vetävän päätäni enempi kiinni häneen. Hänen voihkintansa oli jo äänekästä ja lantio alkoi kiemurella levottomasti.
- tule jo…
Nousin ylemmäs ja asettelin kaluni hänen kosteile huulilleen ja aloin työntyä hyvin hitaasti hänen märkään koloonsa. Hänen kätensä tarttuivat lantiostani kiinni ja vetivät minua häntä vasten.
- älä liiku, hän kuiskasi.
Olin paikallani, en liikahtanutkaan. Tunsin kaluni ympärillä hänen pillunsa supistelevan. Hän jännitti lihaksiaan kaluni ympärille ja vapautti ne ja taas sama uudestaan. – mä taidan tulla kohta, Maire sanoi. Aloin hijakseen liikahdella ja naida häntä, hänen kätensä olivat yhä tiukasti kiinni lantiossani. Hänen päänsä oli hieman kääntyneenä taaksepäin ja silmät olivat kiinni. Hän huokaili yhä enemmän ja enemmän. Hitaan hellästi nain häntä. – anna tulla, kun tulee, sanoin ja pumppasin märkää pillua mahdollisimman nautinnollisesti.
Hän alkoi hiemän täristä ja se tärinä yltyi. Tunsin hänen kyntensä uppoavan pakaroihini. Tällä kertaa hän yritti olla ääntelemättä, mutta ei oikein onnistunut siinä. Hänen suustaan purkautui voihkintaa ja kuiskauksia; ….ihanaa ihanaa…jatka vielä…
Itselläni ei ollut vielä tietoakaan laukeamisesta. Nain häntä rauhallisesti ja hitaasti pitkään. Hän sai useamman orgasmin sen aikana ja joka kerta hoki ihanaa ihanaa…
Aika kului ja Maire nautiskeli allani. Hän aukaisi silmänsä ja katsoi minua suoraan silmiin.
- antaisitko mulle vielä liemesi? Tahtosiin niitä niin kovin…
Panin yhä kiihtyvämmällä tahdilla, hän katseli suoraan silmiini ja lipoi huuliaan samalla.
- anna mulle suuhun, hän pyysi.
Katselin alaspäin kaluni liikettä sisään ja ulos. Se painui kerta toisensa jälkeen piiloon tuon naisen lihaan ja Maire vain katseli minua silmiin.
- pane minua ihanalla kalullasi, hän pyyteli.
Aloin jo huokailla ja se oli sen merkki, että kohta alkaa loppukiri ennen laukeamistani.
- kohta tulen, sain sanottua.
- nouse mun eteen, hän pyysi.
Vedin kaluni ulos märästä pillusta, se kiilteli kauttaaltaan. Asetuin hänen eteensä valmiina siihen, että hän ottaisi sen suuhunsa vaan yllätys olikin hänellä valmiina:
- runkkaa ne mun naamalle. Samalla hän nousi nojaamaan kyynärpäittensä varaan ja kaluni oli juuri hänen kasvojensa edessä.
Sen sekunnin kesti tajuta hänen pyyntönsä. Lastini oli jo valmiina lähtemään ilman runkkailuakin, mutta otin jämerän otteen kalustani ja aloin runkata kaluani hänen kasvojensa edessä. Hän katseli vuoroin minua vuoroin kaluani.
- oi että sulla on upea kalu, hän sopersi.
- oohh nyyytt alkaaaahhh….pääsi suustani, kun ensimmäiset roiskahdukset lennähtivät hänen poskelleen. Hän käänsi pikaisesti toista puolta kasvoistaan ja nyt lennähti nenänvarteen, kolmas lennähti hänen päänsä yli seinälle. Hän avasi suunsa aivan avoimeksi; – ohjaa sinne.
Ohjasin kaluni aivan hänen suunsa eteen, että loput varmasti ohjautuisivat suoraan hänen suuhunsa. Muutaman ruiskahduksen sain ohjattua hänen nieluunsa. Hän odotti yhä lisää. Spermaa valui hänen poskeltaan kaulaa kohti, mutta nopeasti hän sipaisi noron sormillaan ja levitti sitä takaisin kasvoilleen. Lopetin runkkaamisen ja hän asettui takaisin selälleen ja alkoi kerätä miehuuteni nesteitä suuhunsa. Hänen sormensa vaelsivat poskillaan ja vetivät spermanoroja huulten paremmalle puolelle. Olin yhä polvillani hänen edessään, kun hän kohottautui ja nappasi kaluni vielä suuhunsa imien sitä hellästi. Työntelin vielä hänen nieluunsa mahdollisimman syvälle niin, että hän melkein alkoi yskiä. Hän työnsi minua hieman kauemmas.
- nooh, etkös sä ole jo ollut aika syvällä tänään?
Pakitin ja asetuin hänen haaroihin ja työnsin jo laskemassa olevan kaluni vielä hänen sylinsä lämpöön ja vedin muutaman vedon ja nousin takaisin hänen kasvojen eteen. Kaluni kiilteli yhä hänen limoistaan.
- nuole se puhtaaksi, käskin.
Kaluni hävisi hänen suuhunsa. Hän sulki silmänsä ja otti kaluani niin syvälle kuin mahdollista. Tunsin, kuinka hänen kielensä kierteli kaluni varrella putsaten sitä.
Hän päästi sen suustaan ja naurahti; – nyt se on putipuhdas ja tyhjä.

Käännyin istumaan sängyn reunalle. Hän jäi vielä makaamaan sängylle.
- susta saa joku vielä aikamoisen pedon petiinsä, hän sanoi vakavoituneena. – nuorena minäkin kokeilin kaikenlaista ja opin myös. – vieläkö mulla on taito tallella, hän kysyi.
- on, vastasin, – mieletön taito on. Katsoin häneen. Hän näytti surumieliseltä.
- mä haluaisin tätä herkkua vaikka joka päivä tai ainakin joka toinen, hän sanoi ja koetti yltää kaluni varteen kiinni.
- mun pitää tulla taas joku kerta uudestaan.
Hän näytti aavistuksen hämmästyneeltä ja tokaisi; – tietysti sun pitää tulla!

Hänen kimastaan nauttineena ja siihen jollain tavalla koukkuun jääneenä päätin, että menen vielä monesti.
Niin kuin meninkin…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute