Herkku-puhelin
Orgiat
PateQ

…jatkoa tarinalle Leila ja Pike… viimeinen osa.

- moi, kuului Leilan takaa. Hän hätkähti yllättävää ääntä. Hän oli niin keskittyneenä kaupassa kiertelyyn, ettei ollut huomannut ketään tuttua. Kääntyessään ääntä kohti hän huomasi Jukan seisovan takanaan.
- moi, Leila vastasi, – mitäs sinä?
- vähän ostelemassa ruokia.
Leila katsoi hänen kauppakärryyn. Siellä oli leipää, kahvia, olutta, makkaraa ja pari lihapakettia ja kaikenlaista muuta.
- mökille menossa?
- joo, pitää vähän hamstrata, että on koko viikonlopuksi sitten syötävää.
- et sä noita kaikkia yksin jaksa, Leila ihmeteli.
- en mä näitä kaikkia yksin aiokaan, Jukka jatkoi.
- meinaaks sä järjestää oikein syömingit siellä vai…
- pari kaveria tulee käymään, niille aion tarjota.
- vai sillee. Leila oli jo hiljakseen jatkamassa kiertelyään.
- mitäs sä teet huomenna?
Jukan yllättävä kysymys pysäytti Leilan. – en mitään, kui niin?
- tule kylään huomenna, jos haluat, Jukka sanoi hiukan virnistäen ja samalla iski silmää.
- en mä tiedä…, Leila sanoi epäröiden.
- tu vaan, sä oot aina tervetullut sinne, Jukka sanoi ja teki jo lähtöä jatkaakseen matkaansa, – kutsu on voimassa, moikka.
Leila jäi seisomaan hämillään paikalleen. Hänen aivonsa alkoivat työskennellä kiivaasti. Kutsu tuli, mennäkö vai ei, kavereita menossa mökille, ketä, montako… hän mietti ja jatkoi ajatustaan; pantavaksi, ruoskittavaksi, kavereita…montako niitä sinne on menossa…voi helvetti sentään.

Ei hitossa, ei sellaisesta tule mitään, johan mun paikat hajoaisi, Leila mietti ja miks mä yksin, miksei Pike vois tulla mukaan, hän jatkoi ajatustaan. Vaikka toisaalta hän on myös usein lähtenyt baareista parin miehen matkaan ja kerran kolmenkin, mutta se kolmas sammui heti kättelyssä, hän ajatteli asiaa…mutta silti…
Vielä illalla päätti kysyä Jukalta, miksei hän voisi tuoda Pikeä mukanaan.
Tekstari lähti matkaan; “entä Pike? Voisiko hänkin tulla mukaan “auttamaan”?”
Vastaus tuli pikaisesti; “kyllä mä ajattelin sinua yksin, mutta ei Piken tulo haitaksi olisi, jos tahdot hänet mukaan.” ja johon Leila taas vastasi; ” otan Piken mukaan, yksin mä en selviä teistä:)”
Leila jäi ajatuksiinsa. Hän lähetti Pikelle viestin; “nyt olisi melkoinen kokemus tarjolla, lähtisitkö mukaan?”.
Kohta Pike jo soittikin; – mistä sä puhut, hän aloitti.
- meitä pyydettiin mökille ja siellä olis nyt tarjolla neljä miestä, mentäiskö?
Pike oli hetken hiljaa ja vastasi sitten hiljaisella äänellä; – siis montako sä sanoit?
- kuulit kyllä.
- ei me pärjättäis sellaselle määrälle, johan me revetään.
- kyl me pärjättäis ja saadaahan me itsekin sanoo, jos homma riistäytyy käsistä. Kyl ne meitä kuuntelis.
- vaan olishan se mieletöntä olla kerralla niin monen kanssa, Pike jatkoi. Hänen äänessään alkoi hiukan kuulla kiinostuksen sävyjä.
- mentäiskö kuitenkin? Leila kysyi.
- mennään !, Pike oli jo innokkaampi asialle.
Leila ilmoitti Jukalle heidän tulostaan. Jukka lähetti viestin vastaukseksi, jossa kertoi olevansa tyytyväinen heidän tulostaan ja lisäsi vielä, että heitä olisi siellä neljä miestä, joille hän voisi nyt sitten kertoa heidän saapumisestaan.

Naiset tapasivat ja suunnittelivat omalta osaltaan hiukan, miten pukeutuisivat tilanteeseen sopivalla tavalla. He tiesivät, ettei asuilla olisi niinkään merkitystä, koska heidät kuitenkin riisuttaisi alta aikayksikön, mutta matkan ajaksi on kuitenkin jotenkin pukeuduttava. Leila päätti laittaa alle vain bikinit ja päälle t-paidan ja shortsit. Pike puolestaan ajatteli laittavansa vain jonkun paidan ja kietaisuhameen, jonka kyllä saa nopeasti otettua pois matkan aikana.
- ja muistetaan ajaa paikat paljaaks, Leila vielä muistutti.

Lauantai tuli ja Leila lähti tuttuun tapaan hakemaan Pikeä hiukan ennen puolta päivää. Pike olikin jo valmiina ja hyppäsi autoon. Matka sujui jälleen tuttua tietä mökkiä kohti ja sama kuin ennenkin, pikku pysähdys oli tehtävä, jotta he saivat liiat vaattet pois, jotta olisivat helpommin otettavissa. Pikeä jännitti taas hiukan.
- taitaa olla aikamoista menoa luvassa, jos siellä on niinkin monta äijää meitä varten, hän purki jännitystään.
- kyllä se taitaa olla niin, että me ollaan niitä varten, Leila oikaisi.
- no silti, taitaa illalla olla paikat arkoina, ei vähään aikaan tee mieli mitään.
- vaan antoisa päivä kuitenkin tulossa, Leila jatkoi.

Pian oli matka tehty ja tuttu mökki tuli mutkan takaa näköpiiriin.
- eiköhän mennä, Leila nousi autosta oikaisten hiukan bikinien yläosan narua.
- luuleks sä, että saat pitää noi kauaa, Pike naurahti.
- mieluiten mä menisin tästä jo alasti, mut pidetään ne nyt vielä hetken.

Naiset astelivat mökkiä kohti. Heillä molemmilla oli yllään vain pienet bikinit, jotka kyllä paljastivat kaiken mahdollisen. Heidän sopusuhtaiset rintansa ja pienet, mutta kaarevat lantiot. He näkivät kaksi miestä laiturilla ja kaksi istuskeli terassilla, toisen miehistä he tunnistivat Mikoksi, toista he eivät tunteneet.
Lisäksi Leila pani merkille terassin pöydän, joka näytti olevan yllättävän siisti, vain tuhkakupin lisäksi siinä oli kaksi pulloa ruokaöljyä. Hän kyllä heti arvasi, mitä varten ne oli siihen tuotu.
- moikka, Leila lausahti miehille tapansa mukaan iloisesti. Pike oli hiljaa katsellen tuoleissa istuvia miehiä.
- moi, Mikko sanoi ja nousi iloissaan penkistä. – pääsitte sitten kuitenkin tulemaan, hän lisäsi silminnähden iloisena.
- joo, ei näin kauniina kesäpäivänä voi olla pois ulkoilmasta ja kun kutsu tuli, tottahan sitä piti noudattaa, Leila sanoi hiukan härnäten samalla laskien kassinsa terassille. Tarkoituksella hän samalla pyllisti reilusti vierasta miestä kohti siten, ettei hänelle jäänyt varmaankaan mitään epäselvää katsellessaan Leilan upeasti kaartuvaa takamusta.
- pitäisköhän mennä heti uimaan, Leila mietti ääneen ja katseli rantaan, jossa kaksi miestä loikoili laiturilla.
- mä taidan jäädä tähän, Pike sanoi tuijottaen suoraan vieraan miehen uimahousuissa olevaa varsin kookasta kohoumaa.

Sen sijaan Leila lähti astelemaan kohti rantaa ja laituria. Hänen tulonsa huomattiin. Jukka nousi kyynärpäidensä varaan ja käänsi päätään kohti Leilaa.
- no sieltähän se meidän ilomme saapuukin, hän naurahti, – tää tässä vieressä on Ilari.
- moikka vaan, tyytyi Leila sanomaan ja samalla hän jo laskeutui portaita pitkin veteen. Miehet olivat jo nousseet istumaan ja katselivat, kuinka nainen ui pienen kierroksen ja alkoi nousta vedestä.
- mä olenkin jo kertonut jätkille etukäteen tästä päivästä, Jukka sanoi hieroen samalla uimahousujensa etumusta.
Leila oli jo noussut vedestä jääden seisomaan miesten eteen vettä valuvana. Yht’äkkiä hän laski bikiniensä alaosan nilkkoihinsa ja samalla otti ne pois ja pian myös yläosa lähti.
- uikkarit täytyy laittaa kuivumaan, hän naurahti ja asetteli kankaanpalat laiturin reunalle.
Siinä vaiheessa Jukka riisuutui omista uikkareistaan ja heitti ne viereensä. Leila oli heti mukana leikissä. Hän kumartui Jukan ylle kontilleen ja hamusi tämän kalua suuhunsa aloittaen imeskellä sitä huultensa välissä.
Ilari katseli vierestä ja käänsi katseensa Jukkaa kohti.
- mee sä taakse, se on nyt meidän vapaassa käytössä, Jukka tyytyi sanomaan samalla, kun Leila imi hänen kaluaan. Samanaikaisesti Leila viittelöi miehelle toisella kädellään kohti takapuoltaan. Ilari nousi ja konttasi Leilan taakse riisuutuen samalla omista uimahousuistaan. Hänen kookas kalunsa seisoi jo täydessä iskussa. Mies ohjasi kaluaan kohti Leilan kosteina kiilteleviä pillunhuulia ja veteli kosteutta kalullaan pitkin pillua ennen kuin alkoi työntyä hitaasti sisään. Leila huokaisi. Vihdoinkin häneen taas työntyi aito miehen kalu. Ilari aloitti rauhallisen nainnin samalla, kun Jukka oli Leilan suussa. Molempien kalut olivat teräskunnossa, ainakin Leilasta tuntui siltä.
Ilari pani tasaista tahtia samalla läimäytellen Leilaa pakaroille; – saaks tänne laskea sisään, hän kysyi, johon Jukka vastasi; – saa!
Ilari alkoi kiihdyttää tahtia ja puristi tiukemmin naista pakaroista. Leilan takaa alkoi kuulua murahtelua ja kiivaampaa ähinää, kunnes mies työntyi kokonaan hänen sisäänsä ja laski spermansa tuohon kuumaan pilluun. Leila jatkoi Jukan imemistä vielä hetken, ennen kuin tämä nosti Leilan päätä ylemmäs, jolloin kalu lupsahti pois tämän suusta. Leila oli hämillään; – mitä nyt?
- jatketaan ylhäällä, Jukka tyytyi sanomaan ja alkoi nousta laiturilta. Ilari oli jo vetäytynyt pillusta, josta valui spermanoro pitkin laituria.
- mennääs ylös, Jukka sanoi ja nosti Leilaa käsivarresta. Kolmikko lähti kohti mökkiä.

Sillä aikaa ylhäällä mökillä Pike oli jo päätynyt kontalleen vieraan miehen eteen alkaen riisua tämän housuja. Hän tuijotti vain näkyä, joka häntä kohtasi. Iso ja paksu kalu oli hänen silmiensä edessä. Ja se terska! Se vasta iso olikin. Pikeltä pääsi kevyt huudahdus nähdessään sen.
- ei tää mahdu, ei tää voi mahtua, hän hoki ja vain tuijotti sitä.
Hän tunsi, kuinka vahvat kädet vain painoivat hänen päätään alemmas kohti sitä jättimöykkyä. Vaistomaisesti hän avasi suutaan sen lähestyessä hänen huuliaan. Hän tunsi, kuinka se oli kuin terästä. Vahva ja kivikova. Hän upotti sen suuhunsa antaen kielensä leikitellä sen varrella. Samalla hän tunsi, kuinka hänen bikiniensä alaosaa alettiin ottaa pois. Mikko oli sormineen ujuttamassa pieniä housuja alas. Pike nosti polviaan vuorotellen ja kohta hän olikin valmiina ottamaan Mikon sisäänsä. Hän keinutti hiljakseen pientä peppuaan tietäen, että kohta hänen sisällään olisi nautintoa tekevä kalu. Hän arvasi oikein, ei mennyt kuin hetki, kun Mikko työntyi häneen aloittaen rauhallisen nainnin samalla kun Pike hemmotteli yhä nimetömänä pysyttelevän miehen kookasta kalua suussaan.
- puhuks se Jukka totta, et nää naiset on tänään meijän käytössä, vieras mies murahti Mikolle.
- kyl se on. Me voidaan tehä näille mitä halutaan, Mikko vastasi.
- okei, mies murahti uudelleen ja painoi Piken päätä yhä vaativammin kaluaan kohti naiden tätä suuhun.
Samalla Mikko painoi tuttua pillua, joka litisi joka työnnöllä kiillottaen kalun vartta limaiseksi; – nää onkin sellaisa narttuja, että et oo aiemmin kokenu, Mikko sanoi samalla, kun pani Piken pillua tehostaen lyömällä kämmenellä Piken pakaroille.
Syrjäsilmällään hän nuomasi, kuin Jukka, Ilari ja Leila saapuivat terassille.
- nyt nää nartut viedään sänkyyn, Jukka tokaisi Leila käsipuolessaan ja jatkoi matkaansa sisälle mökkiin. Mikko vetäytyi samalla Pikestä, joka päästi vieraan miehen kalun suustaan ja nousi ylös. Koko kuusikko siirtyi sisälle. Leila ja Pike käskettiin sängylle.
- saatte itse valita, selälleen vai polvilleen, Jukka määräsi. Molemmat naiset kävivät selälleen rinnakkain ja levittivät haarojaan niin levälleen kuin vain kykenivät. Leila nappasi vielä nilkoistaankin kiinni avaten itsensä täysin auki.
Vieras mies nousi Piken ylle ja alkoi asetella isoa kaluaan tämän pillulle valmiina työntämään seipäänsä pohjaan. Leila katsoi tuota jättimäistä kalua, joka alkoi työntyä hänen ystävänsä pilluun. Leilaa hiukan huolestutti tuon kalun koko, se oli iso, se ei helposti tulisi mahtumaan joka reikään, jota miehet kuitenkin aikoisivat.
Pike alkoi uikuttaa ja huudonsekaisin äänin valittaa miehen alla, kun kalu oli jo miltei pohjassa asti. Mies veteli jo edestakaisin naisen pillussa niin että litinä vain kuului. Samalla Mikko nousi Leilan päälle ja aloitti naida tuota tuttua ja antoisaa pillua. Leila sulki silmänsä ja nautti. Tämä oli kuitenkin se hetki, jota hän oli odottanut, olla miesten armoilla.
- pankaa mällit sisään, ne saa sit nuolla toisensa, Jukka sanoi istuessaan tuolissa ja katsellen tuota näkymää sängyllä. Ilari istui toisella tuolilla haltioitunut katse silmissään runkaten samalla kaluaan uuteen kierrokseen.
Jukka katsahti Ilaria; – seuraavaks otetaan öljypullot mukaan. Leila kuuli sen ja kauhistui hiukan enemmän. Tietysti noista jokainen meinaa myös peppuun, hän ajateli samalla, kun Pike huusi hänen vieressään jättikalun paineessa.
Mikko pani, vieras mies pani. Leila otti Pikeä kädestä kiinni ja siinä he makasivat selällään naitavina. Pike tosin huusi ja ulisi, kun vieras mies alkoi olla jo huppunsa juurella huohottaen ja vedelleen kaluaan pilluun sen minkä ehti. Mikko oli myös hiljakseen menossa kohti laukeamistaan ja alkoi huohottaa Leilan yllä. Leila päätti vielä härnätä miestä; – anna tulla….anna kulta tulla…anna…
Mikko laukesi murahtaen Leilan pilluun, joka sykki ja supisteli kalun ympärillä.
Vieras mies vieressä ähisi ja puhisi äänekkäästi, huudahteli lauetessaan Pikeen. Hänen kalunsa oli syvällä tämän pillussa ja Piken kasvot olivat vääristyneessä virneessä ja hänen vartalonsa oli jotenkin kaarella miehen alla. Tuntui, kuin hän olisi ollut tiedottomassa tilassa. Hänen orgasminsa oli ollut niin raju, että hän oli heilunut tajunnan rajamailla.
Miehet nousivat naistensa päältä ja asettuivat istumaan sohvalle kalut limaisina.
- pystyyks Pike nuolemaan sun pillus puhtaaks, Jukka kysyi osoittaen kysymyksen Leilalle, ja jatkoi; – sä voit ainakin nuolla sen.
Leila katsoi Pikeä, jonka vartalo tärisi yhä kauttaaltaan. Hän huomasi, ettei Pike ollut ihan täysin tässä maailmassa. Jukka oli noussut tuolista ja astellut Leilan luo. Hän otti Leilaa niskan takaa kiinni ja käänsi tätä kohti Pikeä ja hänen spermaista pillua.
- sä nuolet nyt!, hän sanoi painokkaalla äänellä.
Leila alkoi tehdä työtä käskettynä. Hän upotti kielensä ystävänsä pillun ja alkoi nuolla spermoja suuhunsa. Pike osoitti jo tajunnan merkkejä työntäen pilluaan paremmin tarjolle. Leila nuoli ja nuoli, hänen suuhunsa valui spermaa, jotka hän nieli parempaan talteen sitä mukaa, kun sitä Pikestä tuli ulos.
- käy sen naaman päälle, kuului Jukan uusi käsky.
Leila käännähti Piken kasvojen ylle ja antoi pillustaan valua sen, mitä siellä nyt enää oli. Suurimman osan hän oli valuttanut jo lakanoille nuollessaan Pikea.
Piken kieli yritti nuolla hänen pilluaan, mutta suurin osa valui vain hänen kasvoilleen. Leila nousi pois Piken yltä ja jäi katsomaan tätä, – se tais olla aika rajua, kun se on vieläkin noin, Leila sanoi. Pike huohotti ja katseli kattoon, välillä hänen katseensa osui Leilaan, jolle hän hymyili.
- kyllä se siitä toipuu, Mikko sanoi, – käytte vaikka uimassa.
- tuuksä uimaan, Leila kysyi, johon Pike nyökkäsi.
Hiljakseen he nousivat sängystä ja alkoivat hoippua kohti terassia ja ulos.

Jonkin ajan kuluttua he olivatkin jo vilpoisessa vedessä.
- mä oo ikinä saanu tollasta, en ikinä, Pike sanoi.
- kumpaa, kalua vai orkkua, Leila kysyi.
- kumpaakaan, toi oli ihan mieletön kokemus.
- se jatkuu vielä, Leila sanoi ja jatkoi; – seuraavaks ne ottaa meidän peput käsittelyyn.
- kauheeta, Pike sanoi näytellen kauhistunutta.
- tarkotatks sä sitä, Leila kysyi, – meinaan, et jos tää menee yli, me lähetään pois, hän jatkoi.
- mä mihkään lähde, Pike naurahti, – mä katon tän loppuun tai ainaski siihen asti, ettei paikat ota vastaan enää mitään, Pike jatkoi.
Naiset nousivat ylös vedestä ja lähtivät takaisin mökille vettä valuvina kuivamatta itseään mitenkään.

- onks asiat ok?, Jukka kysyi.
- on ne, Leila vastasi.
- entä Pike?, Jukka jatkoi katsoen Pikeä.
- on. – koska jatketaan?
Miehet naurahtivat. – kyllä me kohta jatketaan, Mikko sanoi.
- Leila, tuus tänne, Mikko sanoi ja osoitti ulos. Leila lähti miehen perään päätyen raput alas nurmikolle.
Kaikki muutkin seurasivat perässä ja hän huomasi, kuinka Ilari otti molemmat öljypullot mukaansa.

Hänen silmilleen sidottiin tumma paksu liina siten, ettei hän nähnyt mitään sen läpi ja samalla hänen kätensä vedettiin selän taakse ja niputettiin nippusiteellä ranteista kiinni. Aluksi hänet autettiin polvilleen ja heti myös hänen päätään painettiin vielä alemmas.
Hänen päänsä alle oli jostain tuotu tyyny, ettei hänen tarvinnut olla pää suoraan nurmikkoa vasten.
Samalla hän tunsi, kuinka joku touhuili jotain hänen nilkkojensa kanssa. Joku laittoi nippusiteen hänen nilkkojensa ympärille ja sitoi ne tottuneesti yhteen.
Siinä hän nyt sitten oli sidottuna ja takapuoli pystyssä odottamassa ensimmäistä kalua porautuvaksi takapuoleensa. Hän tunsi vielä ruiskahduksen peppureiällään, kun sinne kaadettiin ruokaöljyä, joita jonkun sormet sitten alkoivat levittää.
- Pike saakin rasvata kalut, kuului Mikon ääni.
Pike otti pullon käteensä ja aloitti kierroksen. Ennen kuin hän kaatoi öljyä kaluille, hän nappasi joka kalun ensiksi suuhunsa imeskellen sitä hetken.
Hän kaateli loraukset öljyä joka kalulle ja hieroi sitä kalujen varsiin. Pian olikin jo Jukka asettumassa kyykkyasentoon Leilan taakse.

Leila tunsi kalun osuvan reiälleen ja alkaen hiljakseen porutumaan hänen sisäänsä. Öljy oli tehnyt tehtävänsä, reikä oli liukas ja vastaanottavainen. Pian kalu teutaroikin hänen sisällään vedellen edestakaista liikettä. Leila huusi ja huohotti vuoron perään. Hänen reikänsä tuntui aukeavan aina vain enemmän. Hän tunsi, kuinka öljyä ruiskahteli lisää hänen pepulleen ja sitä mukaa kalun tahti vain kiihtyi. Leila huusi nautinnonsekaisesta tunteesta. Kalu vetäytyi pois ja uusi kalu aloitti työnnöt hänen aukossaan, ja sama uudelleen, kunnes hän tunsi jotain erilaista. Hän arvasi, että se suurin kalu oli juuri porautumassa häneen. Hän jännitti vartaloaan, häntä hiukan pelotti, kuinka se mahtuisi häneen. Hän huudahti taas, nyt olisi sen suurimman vuoro.
- rasvataan vielä, hän kuuli Piken äänen samalla, kun hänen takapuolensa tuntui repeävän. Hänen peppuunsa työntyi yhdellä työnnöllä pohjaan asti se suurin aisa, joka oli vienyt Piken tajunnan rajamaille.
Se aloitti sellaisen panemisen, että Leilalla oli täysi työ pysyä paikallaan. Se teutaroi hänen suolessaan pitäen yllä sellaista vauhtia, että Leila toivoi sen kohta laukeavan sisäänsä. Mies huohotti, Leila huusi.
- kohta lentää, miehen ääni kuului ähinän keskeltä.
- anna mennä sinne, Piken ääni kuului Leilan korviin.
Leila tunsi, kuin useat kädet pitivät häntä paikoillaan tuon jättikalun naidessa häntä. Kohta se työntyikin syvälle häneen ja laski siemenensä hänen sisäänsä.
Hetken aikaa molemmat huohottivat ja antoivat tilanteen tasaantua, kunnes kalu aloitti hitaan vetäytymisen ulos.
Hän tunsi, kuinka hänen reikänsä jäi auki ja johon ruiskautettiin vielä yksi loraus öljyä ja uusi kalu työntyi vielä hänen sisäänsä naiden häntä hetken, kunnes sekin vetäytyi pois hänestä.
Sen jälkeen ei tapahtunut mitään. Oli hiljaista. Leila ihmetteli; – mitä nyt tapahtuu, hän kysäisi. Ei vastausta keneltäkään.
- meinaatteks te jättää mut tähän, Leila huudahti.
- joo, ole siinä vaan, me viedään toi Pike nyt saunaan, Ilari huudahti.
- Leilaaaa, kuului Piken kauhistunut ääni, – auta mua!
Hänet nostettiin ilmaan ja häntä lähdettiin roikottamaan kohti rannassa olevaa saunaa. Kaksi miestä oli kiinni hänen käsissä ja kaksi jaloissa. Hänet oli nostettu miesten olkapäiden tasalle ja hänen jalkansa olivat levällään miesten kulkiessa sen verran etäällä toisistaan.
- Leilaaa…auta…. Piken huuto kuului, – miks mä yksin joudun…tuokaa Leila kans…. hän aneli.
Ääni vaimeni, saunan ovi lämähti kiinni. Leila oli siinä pääsemättä liikkumaan mihinkään. Hänen ajatuksensa olivat ristiriitaiset; samalla kun häntä kiehtoi ajatus ystävänsä joutumisesta kaikkien pantavaksi, häntä hiukan pelotti, kuinka tuon paikat kestäisivät…
Leila jäi siihen. Oli takapuoli pystyssä. Ei nähnyt mitään, ei pystynyt liikkumaan mihinkään. Sen sijaan hän kuuli. Lintujen äänet, kärpästen ja hyttysten surinat ja ininät, jossain kaukana järvellä joku ajoi moottorivenellä.
Lisäksi hän kuuli, kuinka Pike rääkäisi kovaa. Sen jälkeen alkoikin kuulua suoraa huutoa saunan suunnasta. Sitä jatkui ja jatkui, se ei tuntunut loppuvan lainkaan.
- Pike saa nyt osansa, hän mietti. Ja totta se olikin. Pike oli joutunut samanlaiseen asentoon saunakamarissa. Takapuoli pystyyn ja peppu rasvattuna ottamaan vastaan kalua toisen perään tiukkaan suoleensa. Häntä pantiin samalla tavalla kuin Leilaa, kukin vuorollaan tunkeutui hänen reikäänsä.
Häneltä ei kysytty mitään, hän oli vain miesten käytössä ja he myös käyttivät. Kalut vaihtuivat tiuhaan tahtiin hänen reiässään ja jokainen ehti laskea spermansa häneen, kunnes viimeiseksi oli sovittu jäävän nimettömän miehen jättikalu. Piken reikä oli täynnä spermaa ja öljyllä rasvattu, kun jättiterska alkoi työntyä hänen sisäänsä. Se sujahti helposti avonaiseen reikään ja aloitti tasaisen tahdin. Pike huusi yhä kovempaa, se kuului selvästi Leilalle asti.
- jättikalu tais mennä nyt, Leila tuumi mielessään.
Yht’äkkiä hän tunsi, kuinka hänen nilkoissaan tapahtui jotain. Hän ei ollut kuullut Piken huudolta, kuinka joku oli tullut hänen luokseen ja leikkasi nyt nippusiteen poikki. Samoin leikattiin poikki siteet ranteista ja side silmiltä otettiin pois. Hänet autettiin ylös jaloilleen. Hän näki edessään Jukan hymyilevän.
- tuu mukaan, hän sanoi.
He menivät yhdessä alas saunalle ja osuivat sopivasti paikalle näkemään, kuinka jättikalu oli työntynyt koko mitaltaan Piken suoleen miehen huohottaessa isoon ääneen: – nyt menee koko lastiiihh….
Pike oli jo tottunut kaluihin reissään ja hän huusi nyt selviä sanoja; – paina se kyrpäs tyhjäks sinne…paina…pane….saatana…anna ne…kaikki…
Leila katseli ystävänsä takapuolta. Se kiilteli öljyn ja sperman sekoituksesta. Pike oli hiestä märkä, hänen selkänsä kiilteli märkänä, hiukaset olivat märät.
- mikä rietas näky, Mikko ihasteli.
- kohta mennään kaikki uimaan, Jukka sanoi. Leila katsoi miehiä. Jokaisen kalu oli sotkuinen ja kiilteli. Miehet kiilsivät hikimärkinä.
Tyhjä öljypullo lojui lattialla.

Koko porukka painui veden vilpoiseen syleilyyn. Kaikki ilakoivat vedessä, naiset koskettelivat miesten kaluja ja miehet sormeilivat kilpaa naisten pilluja ja rintoja. Leila runkkasi Ilaria veden alla ja Jukka tutkiskeli Leilan pillua sormillaan ja Mikko työnteli sormiaan Piken pillussa samalla kun vieras mies työnteli sormiaan Piken pepussa ja Pikellä oli molempien kalut käsissään.
Porukka ui aikansa ja pikku hiljaa alkoi kukin astella mökkiin takaisin.
- mennään sänkyyn polvilleen, Pike kuiskasi. Leila nyökkäsi ja niin he painuivat miesten ohi sängylle ja kävivät molemmat polvilleen sängyn laidalle siten, että heidän takapuolensa olivat juuri sängynreunalla. Ilari meni ensin heidän perässään ja heidät nähtyään paineli suoraan Leilan taakse ja työnsi seisovan kalunsa tämän pilluun. Kohta seurasivat muutkin ja Mikko painui heti Piken taakse ja alkoi panna tätä. Pillujen litinä ja miesten ähinä alkoi täyttää huoneen.
Pike käänsi katseensa Leilaa kohti ja ehdotti; – suudellaanko? Leila ei ehtinyt vastata mitään, kun hän jo tunsi Piken huulet omillaan. Hän vastasi Piken suudelmaan ja heidän kielensä alkoivat leikkiä toistensa suissa. Miehet heidän takanaan innostuivat vain lisää tästä näystä. Naiset suutelivat ja antoivat kieltensä leikitellä keskenään. Heitä pantiin kiihkeästi ja miesten huohotuksesta päätellen lastit olivat jo valmiina lähtöön.
Pike vetäytyi suudelmasta ja samalla Leila ehti ehdottaa hänelle; – otetaan molemmat suihin.
Samaan aikaan he käännähtivät ketterästi ympäri ja kumpikin hamusi kalua suuhunsa valmiina ottamaan vastaan spermaiset ruiskahdukset. Saamassa Ilari jo laskikin liemensä Leilan suuhun, kun Mikko vielä huokaili siihen malliin, että hetki vielä… vaan kauaa ei tarvinnut Piken imeä häntä, kun hän tunsi myös kalun kasvavan hiukan suuussaan sen merkiksi, että spermainen mehu päätyy myös hänen suuhunsa. Naiset nielivät kaiken mitä suuhunsa saivat ja vielä nuoleskelivat huuliaan sen päälle ennen kuin kääntyivät takaisn toisin päin, peput tarjolle sängynreunalle.
- jättikalu mulle, Leila huudahti ja saikin kohta tuntea, kuinka vieraan miehen jättimäinen terska alkoi etsiä tietään Leilan pilluun samalla, kun Jukka jo pani Pikeä. Leilan pillussa oli todellinen teräskalu, se seisoi kohti suorassa ja oli kovana kuin kivi. Leila nautti suunnattomasti, hän painoi päätään alas vuoteelle antaen peppunsa oikein ylös ja tarjolle. Kalu tuntui työntyvän koko vartalon läpi aina nieluun asti, siltä Leilasta se tuntui. Häen koko vartalonsa oli täynnä kalua, jonka tarkoitusena oli vain ottaa häntä.
Jukka pani Pikeä ja huohotti myös merkiksi, että kauaa ei hänen kestokykynsä siedä tätä menoa. Hän sai ähistyä Pikelle; – ota suihin. Pike käännähti samassa ja nappasi kalun nieluunsa antaen sen tyhjentyä sinne. Hän nieli sitä mukaa, kun hänen herkkujuomaansa pulppusi hänen suuhunsa. Leila sen sijaan oli vielä täynnä kalua, joka vasta aloitti loppuvetoa. Vieraan miehen hengitys alkoi muuttua raskaammaksi ja siitä Leila tiesi kääntyä ottaakseen tuon jättiterskan suuhunsa. Hän hamusi sitä avaten suutaan niin auki kuin vain sai. Kalusta osa mahtui juuri ja juuri hänen suuhunsa. Hän leikki kielellään kanssa ja kohta hän tunsi, kuinka ensimmäinen ruiskahdus lennähti hänen ahnaaseen suuhunsa, pian toinenkin ja kolmas ja neljäs ja… Leilalla oli suu täynnä paksua spermaa, jota hän urhoollisesti yritti niellä parhaansa mukaan.
Vihdoin mies päästi kalun hänen suustaan ja Leila retkahti sängylle Piken viereen. Se suutelivat uudelleen ja molemmat maistoivat vielä sperman toistensa suussa.

- kai meidän pitää syödäkin jotain, Jukka ilmoitti huokaisten syvään ja lähti valmistamaan ruokaa. Leila lähti perässä luvaten auttaa, kohta painui Pike myös samalla ajatuksella. Kohta olikin jo jokainen tekemässä jotain ruuan eteen, joka valmistuikin nopeammin kuin aiemmin.
- mitäs me jälkiruuaksi…, Jukka ehti kysyä, kun Leila jo vastasi; – mä haluan ratsastaa!
Muuta hän ei ehtinytkään sanoa, kun Mikko vei häntä jo sisälle mökkiin ja istahti kalu pystyssä yksinkertaiseen tuoliin.
- käys situmaan, hän sanoi ja Leila ujuttautui hänen syliinsä ohjaten kädellään kalua sisäänsä. Hän työntyi koko vartalollaan miehen syliin ja aloitti hiljakseen keinahdella. Tämä oli hänen lempiasentonsa. Samalla Pike oli jo päätynyt viereselle tuolille Jukan syliin ja siinä he istuivat vierekkäin kalut syvällä sisällään keinahdellen melkein samaan tahtiin.
Pike varsinkin tuntui olevan hurjalla päällä, hänen lantionsa tahti alkoi olla aika kiivas ja ei aikaakaan, kun Jukka alkoi vaikeroida hänen allaan.
- anna mulle sisään, Pike pyysi ja katseli Jukkaa, joka ähisi laukeamisen merkiksi. – saat, tämä sai vaivoin sanottua, kun Pike istahti koko painollaan syvälle miehen syliin.
Mikko oli myös jo menossa kohti huippuaan ja ähisi Leilan alla tulevansa aivan pian.
- anna mulle ne ihanat spermas, Leila kuiskutteli tämän korvaan samalla, kun tiesi Mikon jo laskeneen spermansa.
Naiset nousivat miestensä syleistä ja Pike ehdotti heti; – nuollaan toisemme puhataiks, ja kävi selälleen lattialle. Leila kävi hänen päällensä ja asetti pillunsa Piken suulle antaen spermaisen pillunsa nuoltavaksi samalla upottaen kielensä Piken pilluun ja aloittaen nuolla ulosvaluvaa spermaa suuhunsa.
Aikansa nuoltuaan he nousivat ylös ja huomasivat Ilarin ja vieraan miehen istahtaneen penkeille.
Leila istui Ilarin syliin ja Pike alkoi asetella jättikalua pilluunsa. Heti se ei meinannut mahtua, mutta hetken autettuaan sitä, hän istahti miehen syliin tuntien, kuinka hän täyttyi tuosta elimestä kokonaan. Hän kiersi kätensä miehen kaulan ympäri ja aloitti hitaan nainnin. Ilari sen sijaan oli jo Leilan käsittelyssä ja Leila liikutteli lantiotaan siihen malliin, että Ilarilla oli täysi työ pitää siemenensä sisällään. Lopulta hänen oli luovutetava ja annettava periksi Leilan lantion liikkeille. – tulee taas! hän huudahti ja samalla Leila istahti syvälle hänen syliinsä keräten spermat sisäänsä. Hän ei halunnut vielä nousta pois, sillä hän halusi odotella jättikalun laukeamista Pikeen.
Pike alla oleva mies pyysi Pikeä siirtymään; – käy kontalleen, ollaan takaa. Pike nousi ja kävi kontalleen lattialle ja mies alkoi työntyä häneen takaapäin. Leila asetteli itsensä Piken eteen; – nuole mut, hän pyysi. Pike laskeutui alemmas ja työnsi kielensä ystävänsä pilluun alkaen nuolla sieltä spermoja pois. Vieraalle miehelle tämä oli liikaa ja hän laukesi karjahtaen Piken pilluun. Pike kääntyi ystävänsä ylle antaen juuri lämpimällä spermalla täytetyn pillunsa Leilan nuoltavaksi samalla kun hän näki limaisen jättikalun heiluvan kasvojensa edessä. – puhdista tuokin, hän kuuli sanottavan. Pike alkoi nuolla limaista kalua. Suuhunsa hän ei sitä saisi millään tavalla mahtumaankaan.
Naiset nuolivat vielä uudestaan toistensa pilluja ja lopetettuaan suutelivat intohimoisesti toisiaan. Sen jälkeen he katsoivat miehiä, jotka istuivat kuka missäkin väsyneinä retkottaen.

- missäs sun vaatteita on; Leila kysyi Pikeltä, meinaan, että lähdetään… Hän itse lähti hakemaan bikineitään laiturilta ja Pike keräsi bikininsä terassilta.
Palattuaan takaisin rannasta Leila katsoi, kuinka Pike kiersi jokaisen kalun luona antamassa niille suukot.
- tää päivä on ollut aivan upea kokemus, kiitos jätkät, Pike hehkutti, vai mitä Leila?
- superseksiä koko ajan!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute