Herkku-puhelin
Pomokin voi olla kiva ;)
dreamer

Vilkaisen kelloa ja parannan ryhtiäni pöytäni ääressä. Työaikani loppui jo puoli tuntia sitten, mutta viimeiset paperit olisi saatava valmiiksi ennen huomista. Uppoudun taas työhöni. Toimisto hiljenee, hiljaisuuden rikkoo vain sormieni pikainen liike näppäimistöllä. Vielä viimeiset sivut ja olen vihdoin valmis.
"Mira! Tässä olisi vielä muutama laskelma, mitkä pitää lähettää eteenpäin ennen huomista." Hätkähdän, sillä luulin jo olevani yksin toimistolla. Pomoni tulee huoneestaan pöytäni ääreen ja laskee pöydälle ison nipun papereita. Katson häntä närkästyneenä. "Mulla on työaika loppunut jo ajat sitten, mutta tuot kuitenkin lisää töitä nenän eteen kaiken aikaa!" Yleensä olen itse rauhallisuus ja kohtelen pomoani kunnioittavasti, mutta jossain vaiheessa se kamelinkin selkä katkeaa. Poskeni punoittavat raivosta ja katson vihaisesti pomoani suoraan silmiin.
Yhtäkkiä pomoni repeää nauramaan. "Katos vaan, löytyyhän neidistä sitä temperamenttiakin! Entäpäs jos tehdään diili?" Hän kysyy. "Millainen diili?" uteliaisuuteni heräsi.
"Teet vielä nämä paperit valmiiksi ja sitten kiitokseksi vien sinut illalliselle heti, kun olet vain valmis. Ja ehkäpä vielä lasilliselle sen jälkeen, jos vain haluat." hän sanoo ja iskee silmää. Punastun uudelleen, tällä kertaa ihan muusta, kuin raivosta. Pomoni on nimittäin mielestäni komea mies, siniset silmät, vaaleat lyhyet hiukset, lihaksikas... Nyökkään ja jatkan töitäni.
Vihdoin ja viimein saan työni tehdyksi. Koputan pomoni ovelle ja kerron olevani valmis. Lähdemme yhdessä läheisen hotellin ravintolaan, jutustelemme niitä näitä, kaikkea muuta, kuin työasioita. Ilta menee kuin siivillä ja huomaan kellon jo lähestyvän puoltayötä. "Kiitos illallisesta, mutta mun täytyy pikkuhiljaa lähteä kotiin." sanon pomolleni. "Mikäs kiire tässä vielä on?" hän kysyy ja ehdottaa vielä lasillista shampanjaa. "Voin vaikka maksaa sinulle huoneen hotellista, jos haluat, tai et uskalla tulla minun huoneeseeni yöksi." hän sanoo virnistäen ilkikurisesti.
Lupaan jäädä vielä lasilliselle, mutta sen jälkeen kyllä lähtisin kohti kotia. Hän nousee pöydästä ja menee baarin tiskille tilaamaan juotavaa. Takaisin tullessaan hän tulee viereeni sohvalle istumaan. Hän kaataa meille lasilliset ja kuin "ohimennen" siirtää toisen kätensä niskani taakse. Olen kuin en huomaisikaan sitä ja jatkan keskusteluamme siitä, mihin se hetkeä aiemmin jäi. Jani (niin, pomoni nimi on Jani) laskee lasinsa pöydälle ja laskee varovasti kätensä reidelleni, toisen ollessa yhä takanani. Värähdän hieman. Varovasti käsi hivelee reittäni kiihottavasti. Jani nojautuu lähemmäs minua ja suutelee minua ensin poskelle... kaulalle ja lopulta kiihkeästi huulilleni. Järki käskee nousta pöydästä ja lähtemään, mutta tunteet janoavat lisää. Hetken epäröityäni vastaan kiihkeään suudelmaan.
Hengitykseni on katkonaista. Janoan lisää tuota miestä. Hän katsoo suoraan silmiini ja hymyilee taas sillä ilkikurisella virneellään. "Uskallatko lähteä ylös kanssani?" Otan laukkuni ja virnistän takaisin. "No, mitä vielä odotat?"
Hissi vie meidät nopeasti hotellin aulan baarista yläkertaan. Jani kaivaa taskustansa huoneen avainkortin ja avaa oven. Astumme sisään huoneeseen ja hän sulkee oven perässään. Heti oven sulkeuduttua, hän tarttuu ranteeseeni ja vetää minut lähelleen ja jatkaa kiihkeää suuteluani. Voimakkaat kädet eksyvät pakaroilleni, puristavat niitä himoiten. Käteni eksyy hänen vyönsä soljelle. Kädet vapisten avaan sen varoen, Janin avatessa samalla paitani nappeja. En ehdi avata housuja sen enempää, sillä Jani kääntää minut ympäri ja riisuu samalla paitani. Rintaliivini aukeavat helposti... Janin kädet koskettelevat minua kaikkialta himoiten. Hän puristelee toisella kädellä rintojani samalla, kun toisella kädellä hän pitää käsiäni ranteista yhdessä. Hän suutelee niskaani ja kaulaani ja kiihotun entisestään. Jani avaa hameeni vetoketjun ja antaa sen tippua lattialle. Päälläni on enää punaiset pitsialushousuni ja stay-up sukat.
Hän työntää minut lähemmäs sänkyä ja kaataa siihen varoen. Hän suutelee minua, siirtyy alemmas suutelemaan rintojani ja vatsaani, samalla riisuen varoen stay-up-sukkani. "Tartu sängyn päätyyn" hän kuiskaa käheästi korvaani. Hän nousee sängystä ja sitoo käteni sängyn päätyyn sukillani. Katson häntä anelevalla ilmeellä. Hän selvästi nauttii, kun näkee minut melkein täysin alastomana, avuttomana, sidottuna ja ennenkaikkea kiimaisena sängyssään.
Hän kääntää selkänsä minulle ja riisuu paitansa. Selän lihasten muoto erottuu hänen vetäessään paitansa päänsä yli. Hän riisuu vihdoin ja viimein housunsa... Antaa niiden tippua maahan ja kääntyy kohti minua. En voi itselleni mitään, vaan henkäisen nähdessäni hänen kalunsa. Se on iso, paksu ja sojottaa kovana kohti minua. Hän tulee seisomaan pääni viereen. "Avaappas suu." Hän sanoo käskevällä äänellä. Ilkikurisuuteni nostaa päätään ja pudistan päätäni. "Avaa nyt nätisti se suu, tai neiti sihteeri saa rangaistuksen." Hän toteaa uudestaan. En vieläkään avaa suutani. Jani katsoo minua virnistäen. "Taidatkin kaivata sitä rangaistusta?" Katson häntä alistuvalla ilmeellä ja vastaan: "On minullakin niitä mörköjä kaapissa. Minussa taitaa asua pienen pieni subi." Hänen kasvoilleen nousee hymy. Hän menee kaapilleen ja tuo sieltä jotakin - siteen silmilleni. "Katsotaanpas sitten, miten tämä narttu on koulutettavissa." Hän toteaa ja sitoo siteen silmilleni. Seuraavaksi kuulen hänen menevän uudestaan kaapilla käymään. Hän tulee takaisin viereeni ja äkisti tunnen kipeän puristuksen nännissäni. Avaan suutani ja hengähdän. "Auksesihan se suu jo hieman, mutta ei vielä tarpeeksi." Hän kuiskaa korvaani ja samalla napsauttaa toiseen nänniinkin nipistimen kiinni. "Aih!"
Hän irrottaa käteni sängyn päädystä ja käskee minut kontilleni sängyn reunalle. Kosketan nipistimiä rinnoissani, ne tekevät kipeää. Yhtäkkiä saan piiskaniskun paljaalle pakaralleni. Toisen... kolmannenkin. "Laske ne ääneen!" Jani sanoo tiukasti. "Neljä.... auh! Viisi, kuusi, seisemän, kahdeksan, yhdeksän....aiihhh.....kymmenen!" Tunnen kuinka pakaroitani kuumottaa. Odotan lisää iskuja, mutta niitä ei tule. Jani kävelee toiselle puolelle sänkyä, eteeni, tarttuu tiukasti pitkiin hiuksiini, vetää niistä päätäni ja kysyy: "Joko se suu nyt aukeaa kunnolla?" Avaan varovasti suuni. hitaasti jättimäinen kovana seisova kalu uppoaa suuhuni syvemmälle ja yhä syvemmälle. Tunnen, kuinka en pysty ottamaan sitä enempää suuhuni ja yritän vetää päätäni kauemmas, mutta Jani pitää tiukasti hiuksistani kiinni ja painaa päätäni lähemmäs itseään. Yökkäilen, kalu on liian syvällä kurkussani. Lopulta Jani on tyytyväinen ja vetää hieman kaluaan ulos, vain työntääkseen sen uudestaan suuhuni entistä rajummin. Hän poistaa siteen silmiltäni ja hän taivuttaa päätäni ylemmäs, nähdäkseen, kuinka meikkini valuvat pitkin kasvojani. Lopulta hän vetää kalunsa suustani. "Koska selvästi olet narttu, joka kaipaa koulutusta, teemme seuraavat pelisäännöt: ensinnäkin käytös. Joka kerta, kun saat tätä kalua, kiität minua. Sait sen sitten suuhusi tai pilluusi tai vaikka perseeseen, sinä kiität siitä! Onko selvä?"
"O-on... Kiitos." Vastaan varoen.
"Hyvä, sitten seuraavaan. Sinä teet mitä käsketään, muuten siitä seuraa rangaistus. Itseäsi et koskettele, ellen minä anna lupaa. Etkä koske minuunkaan, ellen erikseen niin käske. Sinä olet tästä eteenpäin narttuni, kutsut minua herraksi. Ja tämä koskee myös työaikaa. Puet päällesi, mitä minä käsken, alushousuja et enää käytä, ellen toisin sano. Ja ennenkaikkea, olet käytettävissäni kellon ympäri. Vaikka käskisin sinut viideltä aamulla toimistolle, sinä tulet. Onhan tämä nyt selvä nartulle?" "Kyllä on" Vastaan. "Hyvä, palkitsen kyllä narttuni, jos se ansaitsee jotakin. Muistat vain pelisäännöt."
Tämän sanottuaan, hän tulee taas taakseni. Olen edelleen kontillani sängyllä. Käsi sivelee pakaroitani... "Levitä jalkoja enemmän ja paina pää alas." Teen kuten käsketään ja tarjoan tässä asennossa esteettömän näkymän niin pillulleni, kuin perseellenikin. Tuskallisen hitaasti Jani pyörittelee sormiaan klitorikseni ympärillä. Se tuntuu uskomattoman hyvältä ja kaipaan jo jotain sisääni. Varoen yritän painaa itseäni kovemmin häntä vasten, mutta saan vain läimäytyksen pakaralleni. Se kiihottaa minua entisestään. Tunnen, kuinka valuvan märkä jo olen. Lopulta Jani työntää sormensa sisälleni. Hän hieroo juuri oikeasta kohdasta määrätietoisesti. Äkisti hän lopettaa hieromisen ja työntää molemmista käsistä yhdet sormet sisääni ja venyttää reikääni joka suuntaan. Välillä hän taas hieroo ja hyväilee, välillä venyttää. Aavistan mitä on tulossa ja tiedän aavistukseni osuneen oikeaan, kun tunnen useamman sormen painuvan väkisin sisälleni. Rytmikkäällä edestakaisella liikkeellä ja tasaisella venytyksellä se vihdoin tapahtuu: hänen kätensä on sisälläni. Tuntuu kuin repeäisin, mutta toisaalta se täysi tunne on niin upea! Vähitellen rentoudun ja hän saa lisättyä tahtia. Pilluni litisee hänen kätensä ympärillä. Tunnen kuinka en kestä enää kauaa. "Saanko tulla?" Kysyn katkonaisesti hengittäen, mutta hän ei vastaa, jatkaa vain naimistani nyrkillään. "Kiltti, saanko tulla jo!?" Kysyn uudestaan. Pilluni aloittaa rytmikkään sykähtelyn, etäisesti tunnen jotain valuvan lammikoksi alleni, mutta en huomaa sitä orgasmin ravistellessa rajusti kehoani... Tärisen sängyllä, en ole koskaan aiemmin kokenut mitään vastaavaa. Silmäni tuijottavat tyhjyyteen, kunnes Jani tulee vatsani päälle, jalat sivuillani. Hän tarttuu leukaani ja kääntää katseeni häneen. Yhä kiihtyvällä tahdilla hän runkkaa kaluaan ylläni. Toisella kädellä hän puristelee rintojani. Hänen laukeamisensa ei ole enää kaukana. Hän saa sanottua vielä viimeiset sanansa ennen, kun hän laukeaa: "Nyt avaa se suusi."
Kuuma sperma ryöppyää vauhdilla kasvoilleni ja suuhuni. Jani tuo kalunsa lähemmäs suutani, jotta voin nuolla sen taas puhtaaksi. Yhdessä jäämme makaamaan sängylle raukeina, enää muutama tunti, kunnes molempien pitää palata töihin. Mutta molemmat tiedämme, ettei yksikään työpäivä tule olemaan enää samanlainen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute