Herkku-puhelin
Sanna saa ja antaa, osa 9
Hessu

Edellisessä viestissäni kirjoitin kuin Sanna lähti ystävättärensä kanssa viikonloppumatkalle ja tapasi siellä hotellissa rakastajansa Henrin. Se oli ensimmäinen kerta kun Sanna oli niin pitkän ajan Henrin luona, lähti lauantaina ja tuli vasta sunnuntaina iltapäivällä junalla. Minulle tuo oli tukalaa aikaa. Olin valtavan kiihottunut jo ennen matkaa koko viikon, meillä kun oli sääntönä etten saanut sinä aikana seksiä ja tyydytystä. Olin siis täysin kiihottunut jo Sanna lähtiessä ja se vain jatkui ja tiivistyi lauantai-illan ja yön aikana kun ajattelin Sannaa ja Henriä hotellihuoneessa Helsingissä. Aamuyöllä sain Sannalta tekstiviestin, että kaikki oli mennyt hyvin, TOSI HYVIN!. Se sai mielikuvitukseni entisestään laukkaamaan enkä voinut pidätellä tyydyttämästä itseäni kädellä, vaikka Sanna oli sen kieltänyt. Sain laueta vain hänen ollessa paikalla, hän oli sen selvästi sanonut monta kertaa. Sannan mielestä minun itsetyydytykseni tuntui kuin olisin hänelle uskoton, tuntui pahalle.
Mutta tuo yö ei ollut onnistunut, minun ei ollut tarkoitus mennä rajan yli, mutta niin vai tapahtui. Kauhistuin heti kun orgasmi alkoi ja tajusin, että tuotin Sannalle valtavan pettymyksen. En voisi pitää asiaa salassa, hän kysyisi sitä tulleessaan ja huomaisi muutenkin, tunnustelemalla.
Loppujen lopuksi tunnustin asian heti kun Sanna oli tullut kotiin ja kysyi olinko ollut kiltisti. Niin hän aina kysyi. Siitä alkoi viikkoja kestänyt kriisi. Ensimmäinen rangaistukseni oli, ettei Sanna kertonut minulle mitään rakastelustaan Henrin kanssa, vaikka kuinka anelin ja toivoin. Hän mökötti monta päivää eikä edes koskenut minuun. Viikon lopulla hän otti asian illalla sängyssä puheeksi.
- Juttelin Riitan kanssa, hän aloitti
Riitta oli hänen nettiystävättärensä, jolla oli sama tilanne kuin meillä, hänellä oli rakastaja miehensä luvalla ja hän antanut Sannalle paljon ohjeita.
- Meillä on vain yksi mahdollisuus, Sanan jatkoi vakavana. - En olisi sitä halunnut, mutta Riitta sanoi että se nyt paras vaihtoehto.
Tuosta syntyi pitkä keskustelu, kuulin tarkemmin Riitan ideasta, katselimme netistä hänen antamiaan sivuja, joissa esiteltiin miesten siveysvöitä. Niitä oli tarjolla useilta malleja ja viimein Sanna päätti minkä tilaisi. Ja viikon päästä tuli paketti ja sieltä paljastui muovinen esine, joka oli tarkoitus pujottaa peniksen päälle ja lukita pienellä lukolla niin etten saisi sitä itse pois. Laite mahdollisti pissalla käynnin, mutta ei peniksen hyväilyä. Olin aluksi järkyttynyt,
- Tätä käytämme aina kun olen Henrin kanssa, Sanna ilmoitti selvästi ilahtuneena ja äärimmäisen varmana.
Sinä iltana kokeilimme ja harjoittelimme laitteen pujottamista paikalleen. Sen jälkeen Sanna oli minulle hellä, hyväili kaluani pitkään, muttei antanut minun laueta. Lopuksi hän odotti, että kaluni oli sen verran rauhoittunut, että sai laitettua muovisen välineen paikalleen ja lukitsi sen.
- Tämä on vain harjoitus, täksi yöksi. Hyvää yötä, hän sanoi, kääntyi selin ja painoi pehmeän pyllynsä minun lantiotani ja lukittua kivistävää kaluani vasten. Valvoin pitkään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute