Herkku-puhelin
Isosiskon kosto
AnttiBoy

"Ninni, Ninni, oletko kotona?", huutelen astuessani sisään Ninnin asuntoon. Olen sopinut puhelimessa tapaamisesta hänen luonaan. Tarkoituksenani on vain palauttaa hänen avaimensa, sillä pari viikkoa aikaisemmin erosimme riitaisesti. Vaikka emme enää seurustele, menen vanhasta tottumuksesta sisään omilla avaimillani.

"Tuu tänne yläkertaan", kuuluu portaiden yläpäästä. Ninni kuulostaa vähän oudolta. Ähkäisen. Toivoin pääseväni tästä mahdollisimman nopeasti. Potkin kengät jalasta, ja kipuan kierreportaat yläkertaan. En olisi kaivannut yhtään enempää suhteemme vatvomista ja itkua, varsinkin kun omatuntoni soimaa minua siitä miten häntä loppuaikoina kohtelin.
-Missä piileksit?
-Tule tänne makkariin.
Astun kynnyksen yli makuuhuoneeseen, jossa niin monesti irstailin hänen kanssaan. Samassa joku astuu oven takaa ja tunnen kylmän metallin ohimollani. "Jos haluat elää, tottelet", sanoo naisääni, jonka nyt tunnistan. Ääni ei ole Ninnin vaan hänen isosiskonsa Tiinan.

Suhde Ninnin kanssa oli alkanut ajautua karille jo kuukausia aiemmin. Olin alun perin ihastunut hänen viattomuuteensa ja ulkonäköönsä, mutta ensi huuman hälvettyä tajusin hänen olevan suoraan sanottuna melko tylsä tapaus. Sellainen bimbo, joka intoilee TV:n saippuasarjonen juonenkäänteistä. Halusin lopettaa jutun, mutta Ninni oli korviaan myöten rakastunut. Hän suorastaan palvoi minua, mikä sekin alkoi pikkuhiljaa ärsyttää. Ninni oli niin pieni, kaunis ja vilpitön, että pelkäsin eron musertavan hänet. Pelkuruuttani en pistänyt suhdetta poikki, vaan aloin kohdella häntä huonosti. Ajattelin kai, että jos tarpeeksi piinaan Ninniä, hän tajuaa itse jättää minut.

Aloin pikkuhiljaa kohdella häntä sängyssä kuin seksilelua. Aiemmin olin pitänyt huolen siitä, että Ninni saa orgasminsa, ja mieluummin useamman, ennen minua. Nyt nussin häntä kerran, käänsin selkäni, ja nukahdin. Ninni kuitenkin halusi minua yhä enemmän. Annoin hänelle suihin, ja hän nuoli ja imi ohjeitteni mukaan, ja nauroi ilosta kun olin lauennut hänen suuhunsa. Hän antoi minun piiskata avokämmenellä persettään, ja tuntui nauttivat sitä enemmän mitä kovakouraisemmin häntä kohtelin. Hän kiljahteli innosta, kun kaivelin kovakouraisesti hänen persettään. Keksin yhä uusia konsteja nöyryyttääkseni häntä, mm. käskin hänen rasvata peräaukkonsa valmiiksi, ja odottaa minua perse pystyssä, sillä aikaa kun rauhassa katselin kympin uutiset loppuun ennen kuin kävin hänen kimppuunsa.

"Riisuudu", komentaa Tiina. Epäröin sekunnin, mutta Tiina painaa pistoolinpiippua ohimoani vasten. Tiinalla on hurja maine, ja uskon oikeasti hänen kykenevän veritekoon. Alan riisuutua miettien kuumeisesti ulospääsyä tilanteestä. Riisuttuani itseni alushoususilleni, yritän puhua Tiinalle.
-Kuule, ei tässä ole järkeä
-Pää kiinni.
Litsari poskelleni, täysin varoittamatta. Ja toinen. Ja kolmas. "Alushousut pois, ja kädet selän taakse." Ei auta kuin totella. Ammattilaisen ottein Tiina, joka työskenteli vartijana kunnes sai potkut liian kovien otteiden takia, kiinnittää käteni nippusiteillä selän taakse, ja tönäisee minut polvilleni niin kovaa, että polvilumpiot rusahtavat.

Kohtelin Ninniä aina vain julmemmin. Kun hän lähestyi minua pillu kiimasta märkänä, pakotinkin hänet kontilleen sängyn viereen. Hänen piti kerjätä minua panemaan itseään ja nuolla ja suudella hikisiä jalkojani.
Usein otin ratsupiiskan esiin ja piiskasin hänen peppuaan ja takareisiään. Ja teinkin sen huolella. Piiskaamisen jälkeen pylly ja takareidet olivat punaisten juomujen peitossa ja joskus iho meni rikki. Käsittelyn aikana hän itki ja rukoili minua lopettamaan, mutta ei koskaan poistunut tilanteesta. Hän pysyi pylly pystyssä kontillaan siinä paikassa, mihin olin hänet käskenyt.

Sitten saatoin komentaa hänet polvilleen, sitoa kädet selän taakse ja pakottaa hänet nuolemaan anustani, minkä hän tekikin. Koskaan hän ei kieltäytynyt, vaikka häntä selvästi yököttikin monesti. Nojailin työpöytääni hieman kumarassa ja saatoi samalla selailla Tekniikan Maailmaa kaikessa rauhassa. Hän polvillaan takanani kieli syvällä perseessäni.
Perseennuoletus saattoi kestää puolikin tuntia.
Jossain vaiheessa käännyin, ja työnsin kyrpäni lupia kyselemättä hänen suuhunsa, jossa se pysyi kunnes viimeinen spermapisara oli pumpattu ulos. Pidin huolen, että hän nieli jokaisen pisaran, ja jos sotkua tuli, hän nuoli spermatahrat vaikka kokolattiamatosta. Joskus työnsin kyrpäni ilman lämmittelyä hänen perseeseensä. Jos kyrpä ei uponnut ahtaaseen reikään, runkkasin sitä sormillani, joita välillä kostutin hänen suussaan. Lopulta nussin persettä brutaalisti välittämättä itkusta ja valituksesta. Lopullisena nöyryytyksenä hän nuoli kyrpäni huolellisesti puhtaaksi persepanon jälkeen.
Ihmeellistä, että Ninni alistui tuohon kaikkeen. Ja miten minä pystyin moiseen julmuuteen. Miten minä nautin siitä.

Nyt olen siis Ninnin psykopaatin isosiskon armoilla. Tiina ilmeisesti tietää jokaista yksityiskohtaa myöten kaiken mitä olen hänen pikkusysterilleen tehnyt. Tiina on tunnetusti väkivaltainen ja kostonhimoinen. Hänen tiedetään hakanneet varmaan kaksi kertaa itseään isomman miehen henkihieveriin sen takia, että tämä oli kopeloinut baarissa Ninniä. Myöhemmin kävi ilmi, että kyse oli väärinkäsityksestä. Olen kusessa.

Tiina on kaunis. Häikäisevän kaunis. Tappavan kaunis. Samalla tavalla kuin talvinen pakkasaamu metsässä on kaunis silloin, kun itse seisot alastomana 30 asteen pakkasessa kymmenen kilometrin päässä lähimmästä asumuksesta.

Minä olen alasti, polvillani hänen edessään, kädet kahlittuna selän taakse. Tiina mittailee minua katseellaan kiireettä. "Tiedän miten kohtelit Ninniä", hän sanoo. "Tiedän, että tiedät", ajattelen, mutta en sano mitään. Sen sijaan sanon, laimeasti:"Olen pahoillani." Hän naurahti heleästi.
-Se ei riitä nyt.
-Mitä aiot minulle tehdä?
-Saman mitä sinä teit Ninnille. Kaiken.

Sydämeni alkaa jyskyttää, ja tuntuu todellakin siltä kuin vereni hyytyisi. Tiedän Tiinan olevan tosissaan. Alan kelata mielessäni mitä kaikkea olenkaan pannut Ninnin tekemään. Tekisikö tuo sairasmielinen kaunotar kaiken saman minulle? Ja mitä hän tekisi, jos en alistuisi? Jos hän on hakannut miehen puolikuoliaaksi siksi, että tämä oli ehkä kourinut hänen rakasta pikkusiskoaan, minun on parasta tehdä mitä ikinä hän haluaa. Vaihtoehto on vielä pahempi.
-Me teimme kaiken yhteisestä sopimuksesta.
-Kuulin muuta.
En uskaltanut sanoa vastaankaan.
-Olen pahoillani. Todella pahoillani. Teen mitä vaan hyvittääkseni Ninnille ja sinulle.
-Niin teetkin.

"Aion nöyryyttää sinua samalla tavalla kuin sinä nöyryytit Ninniä. Ja vielä pahemmin. Saat tietää miltä Ninnistä tuntui. Jos et tottele, tapan sinut." Asia selvä. Suutani kuivaa ja kurkkua kuristaa.
"Ihan aluksi kumarrut. Nuolet hikiset jalkani. Näinhän sinä laitoit Ninnin tekemään monet kerrat, senkin sairas pervo. Kumarru!"

Piiska ilmestyy hänen käteensä kuin tyhjästä, ja ensimmäinen isku osuu vatsaani. Kumarrun salama tuskasta voihkaisten, ja seuraavat iskut satelevat selkääni ja pakaroilleni yhtenä ryöppynä. Huudan armoa.
- Nytkö jo? Tämä oli kuule vasta alkua. Mutta lopetetaan hetkeksi. Paikka!

Odotan sydän pamppaillen. Piiskaniskujen jälket kuumottavat kipeinä. Tiina kiinnittää jalkani jonkinlaiseen kahleeseen, joka lukitsee jalkani haralleen, nilkat noin puolen metrin päähän toisistaan. Kahle estää tehokkaasti minua liikuttamasta jalkojani ja jättää perhekalleuteni roikkumaan suojattomana. Pelkään, että hän potkaisee kohta munille. Sitten hän irrottaa käteni selän takaa ja käskee minua pysymään kontillani.
"Nuole", kuuluu käsky.
Tiina ojentaa paljaat varpaansa nuoltavikseni. Tajuan, että hänen jalkansa haisevat. Hän on varmasti kiusallaan pitänyt samoja sukkia useamman päivän. Suljen silmäni ja avaan suuni. Jalka maistuu suolaiselta.
Pelkään, että tämä ei ole vielä pahinta, mitä joudun tänään suuhuni ottamaan...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute