Herkku-puhelin
Kesän kiima
Jaana75

Tapahtui useampia vuosia sitten....

Erään lapsuuden kaverini kanssa olen silloin tällöin hiukan turhan rohkeasti pukeutunut helsingin yöhön... Olemme saman ikäisiä oikein seksittäitä tapauksia ja silloin tällöin keskenämmekin olemme leikkineet...

Olimme tilanneet kaikkea seksikästä postimyyntiliikkeestä saksasta. Heillä oli silloin siellä erittäin hyvät valikoimat kaikenlaisia eroottisia asuja.

Tähän tarinaan liittyy asut, joita kumpainenkin tilasi samanlaiset. Ne olivat sellaisia, joissa selkä oli paljas aina pakaroille saakka, niin että peppuvakoa hiukan voi nähdä.Sivuissa oli pyöreitä avauksia aina kainalosta alas saakka. Tämän lisäksi ne olivat jokseenkin läpinäkuultavia. Ainakin nännini muotoineen erottui voimakkaassa valossa hyvinkin selvästi.
Mutta posliiniksi ajelutu pilluni ei niinkään. Alusvaatteet olisi näkynyt hyvinkin läpi. Ajatus heräsi, että lähdetään viettämään rohkeaa iltaa pelkillä uusilla mekoilla. No sain sentään puhuttua matkaan pikkujakut, joilla voi peittää hyvinkin läpinäkyvät nännit. Jakut päällä asia oli kohtuullinen, mutta kun baarijakkaralle istui, niin tuo pakaroille ylettyvä avoin selkä paljastui...

Lähdön hetkellä kaverini sanoi, että sä olet syötäbän seksikäs... Hän tuli halaamaan ja suuteli kiihkeästi suulle. Pikku hiljaa hän hellästi huulillaan kosketteli nänniäni... Se tuntui ihanalta. Hän hieroi pakaroitani ja siirtyi alemmas... Hän veti minut sängylle siten, että istuin hänen naamansa päälle lähes. Hän nuoli pilluani ja klitoristani ihanasti. Olin aivan kiimasta sekaisin. Silloin hän kysyi, että saako hän nuolla peppureikäänikin. Sanoin kiimoissani, että se olisi oikein ihanaa. Sen jälkeen hän keskittyi kovinkin pelkästään persereikääni. Hän sormetti reikääni ja nuoli syvältä. Olin aivan märkä. Hieroin itselleni orgasmin samalla.

No sitten siistiydyttiin ja lähdettiin tanssi ravintolaan.

Saavuimme ravintolaan ja tilasimme juomat baari tiskiltä ja jatkoimme peremmälle. Sangen hiljaista tanssilattialla vielä. Menimme baaritiskille uudestaan ja istuimme baarijakkaroille... Tuo erikoinen mekko ja lyhyt jakkutakki teki sen, että pakaroiteni yläosa paljastui.... Meiltä tultiin aika suoraan kysymään, että eikös teillä ole pikkaraita lainkaan.. Ja samalla tarjottiin juotavaa... Monen moista tyrkyttäjää oli jututtamassa ja tarjoamassa juotavaa. No siinähän kävi niin, että sitä oli aikalailla humalassa. Halailin kaveriani ja kuiskailin, että jäin hänelle jotain velkaa ihanasta kielityöskentelystä, johon hän vastasi, että ei mitään kiirettä.

Meitä oli illan aikana viereisestä pöydästä seurannut mies, joka ei näyttänyt juovan muuta kuin vettä. Hän kävi yksin tanssimassa useaan kertaan ja seurasi meitä katseellaan. Hihittelimme kaverin kanssa hänen nättiä ja laihaa olemustaan. Päätimme, että voisimme mennä hänen viereensä ja suostutella hänet tanssimaan kanssamme, no asia onnistui oikein nopeati. Pian kaikki kolme olimme tanssilaittialla. Hän totesi, että tytöillä on aika seksikkäät vaatteet. Johon hihitellen totesimme, niin taitaa olla ja että jokin rohkeampi juttu meillä on mielessä. Tähän hän kertoi, että on enempi poikien perään ja on aikalailla bottom, mutta että häntä kiinnostaa eroottiset asumme. Hän oli tappamassa aikaa myöhempiä treffejä varten ja sen takia vain joi vettä. Myöhemmät treffit oli kuulemma tarkoitus tapahtua asuntoautossa. Vielä tuntemattomassa paikassa kuitenkin lähellä.

Kaverini kiusoitteli uutta tuttavaamme sipaisten mekon alta pilluhuuliensa välistä soremlla ja tarjoten sitä tälle homppeli pojulla nuoltavaksi. Hän nuolaisi ja tosesi, että kiiman maku nam. Sitten kaverini keksi kokeilla, että kuinka märkä olin... Ja olinhan märkä, tässä asussa tanssilattialla, kun muutamia kundeja tanssii ympärillä meistä kiinnostuneina. Tanssimme hetken aikaa hyvin lähekkäin. Samalla hän hieroi klitoristani mekon alta. Kundeja tanssi ympärillä ja olin kiiman sekaisissa tunnelmissa. Liikutin vartaloani eroottisesti... Tuli kuuma. Heitin jakun kaverilleni. Tanssin pelkässä erottisessa asussani, josta nännit näkyivät oikein läpi. Rintani liikkuivat kertoen niiden olevan vapaana. Annoin mekon nousta ylemmäs tanssiessani. Silloin edessäni tanssiva kundi kyykistyi ja veti minut eteenpäin niin, että hänen suunsa oli pillullani. Pyöritin nyt itseäni maltillisemmin ja nautin kundin kielestä pillussani ja käsistänsä pakaroillani. Käsiä oli hetkittäin enempikin kuin kaksi. Tilanne oli kuitenkin niin jännittävä, että en osannut saada. Olimme sentään julkisessa tilassa. Irrottauduin tuosta miehestä ja kiitin. Siirryin kaverinini ja tuo homppeli pojan luokse istumaan. Hetken piti hätyytellä tyrkkyjä.

Silloin soi tuon homppeli kaverin puhelin tekstarin merkiksi. Hän sanoi, että käy vessassa huuhtelemassa itsensä ja kertoi, että voisimme lähteä hänen mukaansa jos haluamme. Hän ajaisi meidät sitten kotia kun juttu on päätöksessä. No me sanoimme, että toki haluamme nähdä miten homppeli hoitaa hommansa, joten lähdimme mukaan pienen jännityksen kera. Olimme sen verran kiimoissamme homppeli pojan jutusta, että takapenkillä hyväilimme toisiamme sangen avoimeisti ja tuo homppeli poika sanoi tykkäävänsä ja kiihottuvan tuosta toiminnastamme. Ja näin homppelipojan käsi käännettiin taka penkille ja pilluillemme.

Ajelimme moottoritietä ja sitten käännyimme liittymästä takaisin päin ja kurvasimme levähdys alueelle jossa ei ollut muita kuin katuvalo.
Jätimme jakut autoon ja tutkailimme paikkaa pelkissä mekoissamme. Kaverini pyllisti auto vasten ja sanoi, että tässähän olisi hyvä saada kunnon kyrpää. Asetuin nuolemaan häntä "velkaisena", mutta mielellään takaa päin. Nuolin pillua, joka maistui oikein kiimasta märältä, sitten rohkaistuin nuolemaan hänen peppureikääsnä. Nuolin sitä pitkään ja hartaasti, koska hän siitä nautti. Silloin levähdys alueelle kurvasi auto. Olimme automme takana piilossa kun tuo matkailuautoksi osoittaunut auto tuli automme taakse.

Tuo homppeli poika jututti pariskuntaa jossa nainen oli ratissa. Isäntä oli kuulemma juonut estonsa pois ja oli valmiina.

Nainen vaikutti hyvin rempseältä vapautuneelta. Kuulosti siltä että mikä tahansa juttu menee ja on kiihottavaa.

Mies astui ulos pelkissä bootseissa ja t-paidassa. Hänen kullinsa oli sangen iso. Tuo homppeli poju siirtyi nuolemaan tuota ihanaista kullia. Toisalta puolen auto astui alas pariskunnan nainen. Hänellä oli pieni laukku, nahkainen korsetti, verkkosukat ja nahkaiset ylipolven saappaat.

Hän tuli ja sanoi homppelipojalle, että tarkistetaan perse sekä rasvataan se. Aluksi tuo nainen nuoli homppelipojan persettä ja palleja ja kullua samalla kun homppeli poika lutkutti tuota isohkoa kullia... Ja niin homppeli poika sai kullia lutkuttaessaan perseensä myös rasvatuksi.

Katsoimme näytelmää auton takaa toisiamme kosketellen.

Hetken tuumattuamme päätimme kävellä muina naisina ohi tuosta mekot sopivasti ylös nostettuna siten, että pillumme saattoi näkyä edestä, mutta pakarat ei peittynyt puolta väli pidemmälle. Kävelimme käsikädessä välillä suudellen.

Nainen kysyi, mihinkäs tytöt on menossa. johon vastasimme, että naimaan tuonne kalliolle toisiamme.
Tähän hän vastasi, että menkää mielummin meidän autoomme. Sinne saa tulla ja siellä tilaa ja juotavaa janoon.

Auto oli erikoisesti sisustettu mutta eritoten lateksinen musta lakana leveällä sängyllä ihmetytti. Matkailuautin jääkaapissa oli oli vain olutta ja siideriä. No avasimme kaverini kanssa siiderit.

Nainen tuli sisään ja jättäen homoilevat miehet ulos. Hän kertoi, että häntä kiihottaa se kun hänen miehensä panee tuota homopoikaa perseeseen. Hän hiukan valitteli, että on jotenkin pervo, mutta sitten totesi, että sehän on vain kivaa. Hän kertoi, että tuon homopojan peppu on pitkä aukkoinen ja sinne mahtuu kieli tosi hyvin syvällekin. Sitten hän valitteli, että hänkin haluaisi jonkun nuolevan hänen persettään. Pilluakin hän huonosti suostuu nuolemaan.
Kuulemma joskus näillä levähdys alueilla tapaa henkilöitä, jotka sitten nuolevat hänenkin persettä.
Nuo perseennuolemisjutut olivat liikaa kaverilleni ja hän pussasi erittäin kiimaisein kielipusun suulleni. Tuossa asuntoauton lateksilakanalle istuessani tunsin kuinka kiima valui tuolle lateksille. Avasin reisiäni ja annoin kiiman valua. Käännyin haja reisin kaverini ylle suutelemaan häntä. Paljastin alapääni tuolle naiselle samalla. Eikä aikaakaan kun hän asettui nuolemaan niin pilluani kuin persettäni. Hänellä oli varsin ihanan pitkä kieli. Eikä aikaakaan kuin sain ihanan orgasmin. Kaverini alla oli jäänyt tuosta paitsi, mutta kiima hänelle jäi. Tuo nainen tarjosi lisää juotavaa. Näykin kaveriani kiusoittelevasti samalla kun joimme lisää siideriä. Pissahätäkin alkoi olemaan suuri. Miehet olivat edelleen ulkona puuhastelemassa. Muutama autokin oli tullut ja mennyt parkkipaikalle.

Kuiskasi kaverilleni, että hänhän voisi nuolla tuota naista. Kosketin häntä samalla pillusta ja tunsin kuinkan hän kostui tuosta ajatuksesta. Sanoin naiselle, että kaverini haluaa tehdä niin... Eikä aikaakaan kuin tuo nainen asettui sängyn reunalle selälleen jalat kohti kattoa. Kaverini asettui lattialle hänen jalkojen väliin nuolemaan häntä.
Valittelin, että pitäisi päästä pisulle just nyt heti.
Mutta hän käski, että molempien pitäisi nuolla yhtäaikaa. Ja näin siinä kävi. Menin hänen päällensä 69:ään ja kaverini oli siinä kontallaan edessäni. Hän nuoli alempaa ja minä ylempää. Välillä nuolimme toisimamme. Kaverini rohkaistui nuolemaan tuota naista yhä syvemmältä ja voimaakkaamin perseestä kun hän sopivasti houkutteli. Ja tiallen oli kiimainen. Nainen nuoli 69:ssä minun alapäätäni kun työskentelin hänen klitoriksen kimpussa. Valittelin uudestaan, että nyt pitää päästä pisulle, mutta tuo nainen vain työskenmteli alapäässäni, joka oli ihanaa. Sitten hän sanoi, että voisi pissiä hänen suuhunsa... Hän nuoli sanomisen jälkeen minua tosi voimakkaasti ja kiimaisesti niin persereiästäni kuin pillutani. Ja uudestaan hän sanoi, että anna tulla pissi... ja vielä uudestaan. Kaverinin nyökkäili ja hän keskittyi tuon naisen nuolemiseen ja minä pissimiseen... Annoin kaiken tulla. Hän oli suu auki pillussani ja antoi kaiken mennä suuhunsa. Nieli sen minkä ehti ja lopulta nuolien pillua sanoi, että tämän pillun hän haluaa uudestaankin !

Seuraavaksi miehet tulivat asuntoautoon sisään myös. Naisen mies sanoi, että ei vielä irronnut kun oli niin paljon liikennettä, mutta homopoika oli saanut kuulemma kolmet spermat sisäänsä ! Siitäpä tuo nainen innostui ja alkoi nuolemaan pojan persettä. Mies katseli vierestä hetken ja siirtyi naisen taakse.

Menimme kaverini kanssa ulos. Hän kiroile kun ei ollut vieläkään saanut. Sanoin, että katsotaan mitä voidaan tehdä, kun sitten saapui auto parkkiin. Samalla minä hyväilin sormin jo kaveriani tuon mitättömän mekon alta. Tuosta saapuneesta autosta nousi kundi t-paita päällä ulos ja muuta vaatetta hänellä ei ollutkaan sandaaleja lukuun ottamatta. Hän kyseli mikäs meininki ja vastauksia liikaa odottamatta suuteli kaveriani ja kouraisi häntä pakaroista ja pillusta.. Kundi sanoi, että ei suostu panemaan kuin perseeseen, johon minä sanoin, että sitähän kaverini aina haluaa... Siihen tuo uusi tulija sanoi, että nuoleppa sitten kaverisi perseesi liukkaaksi. No sitä olin jo aiemmin luvannut tehdä noin melkein, joten tuumasta toimeen. Nuolin ja nuolin tuon uuden tulijan kullinkin. Kun kaverini asettui autoa vasten jalat levälleen ottamaan kullia perseeseen siirryin hänen allensä nuolemaan häntä ja niin hänkin sai vihdoin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute