Herkku-puhelin
Uimarannalla
Motoristi

Oli kuuma kesäinen maanantai aamu ja olin menossa pyörälläni työmatkalla toiselle puolelle suomea ja hetken matkaa ajettuani ajattelin et käympä tuossa yhdellä uimarannalla virkistäytymässä rankan viikonlopun jäljiltä. Huomasin parkkipoikalla kaksi skootteria ja kävelin rantaan,jossa ei kuitenkaan näkynyt ketään ja ajattelin et no saanpahan ainakin uida rauhassa lievää rapulaani pois! Menin uimakoppiin vaihtamaan uimahousuja ja sieltä toiselta puolelta kuului ääniä,jotka myöhemmin osottautui kivoiksi sellaisiksi ;)
En malttanut olla katsomatta oksanreiästä mitä toisella puolella oikein tapahtui ja kiittelin mielessäni et ei onneksi ole eu-direktiivit vielä sulkeneet näitä vanhoja lautakoppeja!
Voi mahdoton mitä siellä näkyi,kaksi alastonta pitkähiuksista tyttöä hyväilemässä toisiaan ja puhuen hyvinkin tuhmia mitä haluaisivat ja toinen kertoi kuinka hänen eka kerta oli tapahtunut kertoen toiselle miten hänen kannattais toimia sen tullessa eteen...
Siellä toisella puolella siis oltiin selvästi miestä vailla ja mä vedin nahkahousuni takaisin jalkaani tunkien kivi kovan kyrpäni sinne jännityksiin.
Kävelin pokkana toiselle puolelle,missä tytöt ensin hieman säikähtivät minua peitellen paikkojaan käsillään ja mutisten jotain et voi ei ja sellasta.
Mä sanoin et ajattelin tulla,kun kuulin teidän puheet tuonne toiselle puolelle ja tunnustin katselleeni tuosta oksanreiästä sitä samalla kädelläni näyttäen.
No toinen tytöistä tuli mun luo ja otti tiukan halin kehuen mua toisen katsellessa taustalla.
Halasin myös häntä kädellä takaapäin hyväillen pepun päältä.
Tämä kutsui toisenkin tytön luoksemme joka aroin askelin tuli luoksemme alkaen myös hyväillä minua pepun päältä,toisen alkaessa avaamaan housujani josta ponnahti mahtavassa seisokissa oleva isohko kyrpäni melkein housujani avanneen tytön naamaan,hänen hieman säikähtäen sitä toisen tytön katsoessa silmä kovana tapahtunutta.
Tässä vaiheessa maltoin kysyä et minkä ikäisiä te tytöt olette,kun näin skootterit parkkiksella? Tytöt sanoivat olevansa kyllä 18vuotiaita,mut lähteneet vaan kuumalla ilmalla skoottereilla viilentymään!
Hyvä hyvä totesin ja aloin ohjata tytön suuta kalulleni.
Hän ottikin sen varovasti huulilleen suudellen sitä pitkään alkaen imien terskaa hiljakseen kehuen kaluani upeaksi,pyysin toista tyttöä tulemaan siihen myös ja heti suutelin tätä kiihkeästi hyväillen hänen peppuaan.
Tämä minua imevä sanoi haluavansa kyrpää sisäänsä et tuo hänen kaveri näkee kuinka se homma oikein livenä tapahtuu,sitä kun ei ole pantu vielä koskaan!
Sanoin et mennään tuonne ulos et tiedän sieltä hyvän paikan ja menimme siihen läheiselle ruohikolle ja aloin heti miten nuolla ja imeä toisen pillua,sormettaen sitä välillä ja sitten nousin niin et pääsen painaan sisään,mut pyysin toista tyttöä ohjaamaan kaluni toisen sisään ja sen hän teki kyllä upeasti mun alkaessa työntyä tiukkaan nuoren naisen pilluun isolla kyrvälläni alkaen naida ensin hiljaa ja sitten kiihdyttäen tahtia kunnes tän nuoren naisen vartalo kääntyi kaarelle hänen huutaessa orgasmiaan!
Sit sanoin sille toiselle et nyt on sinun vuorosi...
Haluatteko kenties kuulla lopun?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute