Herkku-puhelin
Itse halusin
vaimoni mies

Olin vaikka kuinka kauan vongannut vaimoani naimaan vieraan kanssa, että saisin katsella panoa livenä.

Makasimme taas sängyssä ja kyrpäni oli vaimoni kädessä saamassa hoitoa.

- Oletko ajatellut milloin suostut panemaan vieraan kanssa kysäisin.
- Vittu sentään, et luovu vissiin koskaan ehdottelemasta noita pervoja ajatuksiasi mutta naidaan niin saat katsella, minulla on kuitenkin pari ehtoa, suostutko?
- Mitähän ne mahtavat olla, kyselin ja kullini oli laueta hänen käteensä, niin ajatus tulevasta kiihotti.
- Kortonkia ei käytetä ja siemenet sisään, palan pohjaan jos palan mutta mutta näillä mennään jos mennään. Saat toki laskea omatkin spermasi sisääni joten sinullakin on mahdollisuus siittää minut, isyydestä,jos niin käy ei sitten keskustella vaan se on sinun, sopiiko?
Nielaisin pari kertaa ja sanoin suostuvani.
Kysyin tietäisikö vaimoni panomiestä mutta hän jätti minun tehtäväkseni sonnin löytämisen.
Puhuin työkaverilleni jonka tiesin vilkuilevan vaimoani tilaisuuden tullen ja olin melkein varma, että he olivat salaa minulta nussineetkin joskus.
Kerroin vaimolleni kuka tulisi ja hänelle se kelpasi.
Sovittiin, että lapset menisivät yökylään vaari luokse lauantaina ja vieras tulisi meille yöksi. Vaimolleen hän kertoi menevänsä kalaan kavereiden kanssa ja viipyvänsä yli yön kun eväänä olisi jotain kosteaakin.
Vaimoni kävi alusvaatekaupassa ja seivaili pilluaan, miellyttääkseen vierastamme kuten hän sanoi.
Sovittu ilta tuli ja odottelimme jännittyneinä ja kiimaisina vierastamme.
Ovikello soi ja vaimoni meni avaamaan avonaisessa topissaan ja todella lyhyessä hameessaan alusasu hän oli unohtanut pukea kokonaan.
Vieraamme, Pentti nimeltään, ojensi vaimolleni pullon juotavaa ja katseli häntä häpeämättä suoraan tissivakoon ja paljaisiin reisiin.
- Tervetuloa, vaimoni toivotti ja suuteli Penttiä suoraan suulle.
Menimme peremmälle ja toin tekemäni paukut sohvalle.
Vaimoni istui Penttiä vastapäätä ja nosti jalkansa toisen päälle jolloin näkyviin tuli koko reisi ja paljasta pakaraakin.
Pentti oli nielaista ryypyn väärään kurkkuun katsellessaan maisemaa.
Naimaanhan sinä varmaan tulit, kysyi vaimoni ja jatkoi, että mitä tässä turhaan kursaillaan, vaatteet pois ja aletaan hommiin, ei kai sinua haittaa jos tuo ukko jää katselemaan se on niin pervo, että haluaa katsella kun vaimoa pannaan oikein kunnolla.
- Sopii kai sekin, Pentti murahti ja alkoi riisua vaatteitaan. Kun housut tipahtivat alas ja esiin tuli jo hieman kovettunut iso kyrpä vaimoni polvistui hänen eteensä ja ahnaasti imaisi kyrvän suuhunsa alkaen imemään ja lutkuttamaan sitä äänekkäästi.
Pentti mosti vaimoni hametta paljastaen pöyreän ja hieman rehevän perseen. Hänen sormensa tunnustelivat märkää vittua ja pysähtyivät persereiällekin.
Irene, siis vaimoni värähti hieman sillä hän ei yleensä antanut minun koskea persereikäänsä.
- Onpas täällä liukasta, taidat kaivata isoa kyrpää sisääsi, pentti sanoi ja veti juhlakunnossa olevan kyrpänsä vaimoni suusta.
- Tottakai haluan, mutta ensin haluan niellä spermaasi ja maistella sen makua.
Tämä yllätti minut todella. Eihän meillä ollut tapana niellä spermaa, ei edes ottaa suuhun.
Ahnaasti vaimoni aloitti imuttamisen ja otti kyrvän niin syvälle nieluunsa, että pelkäsin hänen tukehtuvan.
Pentti alkoi huohottaa ja huusi, Nyt tuleeeee !
Kaikki sperma ei mahtunut vaimoni suuhun vaikka hän kuinka nieli, sitä valui leualle ja tipahteli siitä tisseillekin. Näky oli niin rietas, että melkein laukesin housuihini.
Vaimoni vielä imi ja nuoli viimeisetkin tipat Pentin kyrvästä ja nuoli huuliaan. Hän komensi minut luokseen ja painoi suunsa suutani vasten antaen kunnon kielipusun spermaisella suullaan.
- Siitä sait senkin pervo, hän sanoi.
Hetken kuluttua hän alkoi taas imuttaa Penttiä.
- Saadaankohan tähän kullan sapeliin eloa, hän sanoi ja puristeli palleja ja hyväili Pentin persereikää samalla työntämällä sormensa vähän matkaa sisään sinne.
Tottakai kyrpä sellaisessa käsittelyssä koveni ja muitta mutkitta Pentti työnsi sen vaimoni vittuun alkaen kovan nainnin. Välillä vaihdettiin asentoa, vaimoni pyllisti perseensä Pentille ja hän astui kuin koira takaapäin muristen ja läpsien Irenen persettä.
Vaimoni tissit heiluivat panon tahtiin. Pentti työnsi peukalonsa Irenen perseeseen saaden tämän huutamaan kiimoissaan. Syljellään Pentti kasteli persereiän ja veti sitten kyrpänsä vitusta ja alkoi sovittaa sitä toiseen reikään. Vaimoni yritti kiemurrella irti, mutta Pentti piti lujasti kkiinni ja työnsi samalla kyrpäänsä sisään. Viimein sulkijalihas antoi periksi ja kyrpä liukui perseeseen.
Vittu, se vei vaimoni perseestä neitsyyden ennen minua, ajattelin. Vaimo vikisi ja huusi vuorotellen, kivusta vai orgasmeista en tiennyt.
Viimein pentti sai tarpeekseen pani kyrpänsä taas vittuun ja alkoi siementää sinne sisään. Vaimoni nyyhkytti ja tärisi jättimäisen orgasmin ravistellessa häntä.
Kun Pentti veti kyrpänsä pois spermavana valui ulos vitusta. Hyppäsin Irenen taakse ja survaisin kyrpäni limaiseen vittuun. Minulta tuli melkein heti ja laskin omankin lastini entisten lisäksi.Nyt sitten vain odotellaan kuinka käy.
Pentti jäi meille yöksi ja he nussivat vielä viisi kertaa ennen aamua.
Sainpa kerrankin katsella!

palautetta ottaisin mielellään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute