Herkku-puhelin
Tapasin rouvan hotellissa
Oliver

tässä uusi tarina. kiitokset eräälle rouvalle palautteesta.

Minua kiihotti. Olin sopinut tapaamisen erään chatissa tapaamani rouvan kanssa. Olin sattumalta ajautunut juttuun erään rouvan kanssa kanssa ja tottahan toki molemmilla oli pahat mielessä. Hän oli hivenen kaukaa mutta muuten keskustelu kiihoitti molempia siinä määrin että pidettiin yhteyttä ja puhuttiin fantasioista. Sitten kun aikaa oli hieman mennyt kävi tuuri ja hänen ystävänsä kutsui hänet lahteen kylään. Hän kertoi tästä jännittyneenä ja aloimme suunnitella.

Miehelleen hän kertoi lähtevänsä ystävälleen ja olevansa koko viikonlopun mutta hänen ystävänsä ei tiennytkään että rouva tulisi lahteen jo päivän aikaisemmin. Omena hotelli kutsui.

Kaluni tykytti tiukoissa boksereissani kävellessäni ovesta sisään. Olin säästellyt itseäni koko viikon tietäen että tänään odotus palkittaisiin. Näppäilin koodin ja lähdin hissillä yläkertaan.

Yläkerrassa näin avoimen oven ja kävelin hymyillen sisään. Tiesin mitä minulla olisi vastassa. Rouva odotti minua kontallaan niinkuin oli sovittu päällään sukkanauhat ja korsetti. Paljaaksi ajeltu pillu kiilteli herkullisesti pulleiden reisien välistä. Jännittyneenä jätin takkini ja kengät ovelle ja kävelin rouvan ohi huoneeseen ja istuin sohvalle. Katsoimme toisiamme kiiman yhdistämin silmin.

Käskin rouvan kontata peremmälle ja katselin miten isot rinnat heiluivat ne vapaaksi jättävässä korsetissa. Rouva konttasi minun ohi ja käskin jatkaa sänkylle ja vasta sängyllä nousta ylös. katselin ison perseen keinuntaa pari metriä ja sitten rouva nousi ylös ja sanoi ensimäiset sanansa. "miltä näytti?". en voinut kuin hymyillä ja kertoa miten kiihottavana pidin häntä. Käskin häntä nousta sängylle jalat levällään ja ja odottaa.

Nousin ylös ja hain ennalta sovitusta laukusta ovelta hieman välinettä. Vihreä kaalimato kelpaisi hyvin. menin rouvan luokse ja polvistuin hänen jalkojen väliinsä lattialle. Kuulin kiiman hänen hengityksessään. Peukalolle kokeilin hänen ihanan näköistä vittuaan ja se oli valmis. Hieroin pari kertaa sauvaa hänen häpyhuuliinsa ja sitten aloin hitaasti sovittamaan sitä hänen sisäänsä. Hänen hengityksensä kiihtyi. Saatuani sauvan pohjaan asti nousin ja hymyilin hänelle ja käskin pitämään sen siellä. Rouva korjasi hieman asentoaan että sauva oli sänkyä vasten ja pysyisi helpommin sisällä ilman käsiä.

Tiesin miten saisin hänet vielä enemmän kiimaan. Olimme jutelleet. Kävelin sohvalle takaisin ja ja riisuuin paitani. Sitten farkut lähtivät. Rouva tykkäsi katsella. Tiesin sen. Olin pelkät tiukat valkoiset bokserit jalassa. Hän katsoi haluten tiukkaa urheilijan persettäni ja jo koventunutta kaluani joka kaipasi vapauteen. Tiputin bokserit.

Istuin sohvalle ja ja aloin hitaasti runkata katsoen kokoa ajan rouvaa. Aistin hänen kiimansa. Hän katsoi miten veri pakkautui entisestään kookkaaseen kaluuni ja ynisi hiljaa. Halusin saada hänet vielä kiimaisemmaksi.

Tämä oli yllätys josta en ollut kertonut. Tiesin silti hänen pitävän siitä. Nousin ja kävelin takaisin eteisiin kyrpä edessä sojottaen. Hänen laukusta löytyi liukkaria ja toinen sauva. Otin ne ja kävelin takaisin sohvalle. Rouva katseli himoiten ja yritti siirtää kättään lähemmäs klitorista. Kielsin sen. Aika ei ollut vielä.

Runkkasin nautiskellen ja katselin miten rouva alkoi liikuttaa lantiotaan sänkyä vasten saaden edes jonkinlaista liikettä sauvaan joka surisi hänen sisällään. Nostin jalat ylös ja näin miten rouva katseli himoiten suuria kiveksiäni. Miten täynnä ne olivatkaan. Otin sauvan jonka päähän laitoin hieman liukuvoidetta ja nautiskellen leikittelin sillä peräaukkoni ympärillä. Hitaasti työnsin sauvan sisään samalla kivikovaa kaluani runkaten ja näin miten sängyllä rouvan lantion liike kiihtyi.

Siinä kovaa kyrpääni runkatessa sauva perseessä tajusin miten herkkänä olin ja miten paljon olin tapaamista odottanut. Katsoin rouvaa ja käskin malttamatta enää odottaa "tule tänne". Rouva otti parahtaen sauvan sisältään ja käveli polvilleen eteeni. Miten hyvältä hänen punatut huulensa tuntuivatkaan kaluni ympärillä hänen upottaessaan sen hitaasti pohjaan asti. hänen toinen kätensä otti sauvan minulta mutta jatkoi edelleen hiljaista käyntiään pyllyssäni. En kestänyt mitenkään tätä monen rintaman sotaa vaan tunsin miten pepussa suriseva sauva ja pallejani hierova käsi antoivat viimeisen silauksen ihanalle suihinotolle ja tunsin miten orgasmi teki tuloaan. Se lähti varpaista ja takaraivosta asti kohdaten keskellä räjähdyksenä joka sai silmät mustumaan. Parahdin että nyt tulen ja sitten se tapahtuikin. Rouva jatkoi rauhallista sauvan käyttöä ja vaihtoi toiseen käteen turvonneen kaluni ja tämä rauhallisen rytmikäs liike alkoi lypsää minulta elämäni orgasmia tämän seksikkään vanhemman rouvan naamalle ja tisseille. Ja miten sitä spermaa tulikaan. Sykäykset tuntuivat vaan jatkuvan ja jatkuvan kun tämä nainen taitavasti sai orgasmini jatkumaan melkein kiusoittelevan rauhallisella lypsämisellä.

En edes huomannut rouvan lähtöä pesulle niin hyvältä se tuntui vieläkin. Havahduin siihen kun rouva tuli viereeni ja kysyi irstas hymy huulillaan suostuisiko nuori herra hoitamaan hänet seuraavaksi. Aivan varmasti.

Nousin ylös ja suutelin häntä. Intohimoisesti hänen kielensä vastasi suudelmaani ja otin häntä tukasta kiinni nykäisten hänen päänsä taakse. Kuulin huokauksen kun suutelin ja purin hänen kaulaansa kuitenkin varoen jättämästä jälkiä. Työnsin hänet sängylle. Suorastaan sukelsin hänen levitettyjen reisiensä väliin mistä löytyi ajeltu herkullinen aikuisen naisen pillu. Leikin tutkimusmatkaa hänen häpyhuulillaan ja välilihallalla välillä työntäen kieleni niin syvälle kuin sain.

Pyörittelin hänen jo kasvanutta klitoristaan kieleni alla samalla kun toisella kädellä löysin ison hivenen roikkuvan rinnan jonka kruununa oli kivikova nänni jonka vääntäminen sai nautinnollisen ähkäisyn kuulumaan pääni yläpuolelta. Pienet vatsan tahattomat värähdykset kertoivat lähestyvästä orgasmista mutta en halunnut hänen ihan vielä tulevan. Halusin tyydyttää tämän naisen. Lopetin ja käskin mennä polvilleen sängylle. Nainen kääntyi rivakasti ja kaikki hänessä kertoi että nyt voisin käskeä ihan mitä vaan. Kiima oli vienyt voiton. Hain viimeiset tarvikkeet hänen laukultaan mitä tiesin sieltä löytyvän keskusteluideni perusteella. Olin pyytänyt ottaa lelukokoelman mukaan kuitenkaan kertomatta mitä olin suunnitellut.

Kävelin hänen taakseen ja katsoin miten iso pyöreä aikuisen naisen takapuoli oli odottavasti pystyssä. Otin ensin hänen kätensä ja vedin sen taakse. Ensin toisen sitten toisen. Hän oli hankalassa asennossa naama sänkyä vasten. Sidoin kädet yhteen selän taakse ja nautin miten rouva oli vallassani nyt. Kumarruin tekemään kielelläni vielä siksakki ajomatkan joka alkoi klitoriksestä ja päätyi rouvan pyllynreiälle. Tämä sai kehräykseen allani kiihtymään entisestään.

Nyt olisi aika viimeistellä työ. Laukusta ottamallani hieman isommalla sauvalla joka oli varustettanu klitoris kiihoittimella aloin hitaasti nussimaan tätä kiimaista narttua takaapäin. Leikin kielelläni vielä hetken samalla pyllynreiällä kun annoin tärinän tehdä työtään rauhallisesti. Voihkinta allani alkoi kiihtymään siihen mittaan että päätin että oli aika. Siirryin kunnolla hänen taakseen ja jatkoin pyllyn hyväilyä peukalolla samalla kun sauva junttasi kiihtyvästi hänen pillussaan. Jokainen työntä aiheutti syvälle mennessään pienen värähdyksen kiihoittimen osuessa klitorikseen. "vittu multa tulee ihan kohta" kuului altani ja jatkoin kiihdyttävää runkkauttaus itselläkin kyrpä oli jo elpynyt yläasentoon tästä kiihottavasti esityksestä.

Sitten edessäni alkoivan jalat täristä ja desibelit nousivat yhtäkkiä. Rouva laukesi huutaen ja pumppasin hetken raivoisasti ja katselin miten rouvan selkä taipui orgasmin voimasta. Jatkoin hidastaen pumppaamista vielä räjähdyksen jälkeenkin haluten viedä kaikki mahdolliset mehut irti tästä esityksestä. Hitaasti vedin sauvan ulos ja rouva lysähti mahalleen huohottaen. Katselin itse jo uudestaan kiihottuneena näkyä ja tiesin että emme antaisi tämän vielä loppua. Irrotin kätesi ja kierähdin taaksesi sängylle. Aloit toipua orgasmista ja tunsit miten kovana seisova kalu odotti jo perseesi takana vaativana ja käteni oli löytänyt taas rintasi jota silittelin odottaen.

Käännyit selälleen ja sanoit "olen valmis".

------

Tämä tarina on vain fantasiaa. Saatan jatkaa kun inspiraatio iskee koska eihän se tähän loppunut mielessäni kun ajatuksella leikittelin tässä taannoin =).

toivottavasti nautitte tarinasta ja aina on mukava saada palautetta. mikäpä on sen kiihottavampaa kun saada kuulla että saa toivotun reaktion siellä päässä ja saada kuulla että sinuakin kiihottaisi tälläinen.

lukuhetkiä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute