Herkku-puhelin
Yhtenä iltana
Silmiesi tähden

Katsoin vierelläni makaavaa vieläkin hieman huohottavaa naista. Lievä puna kasvoilla ja rinnaolla kertoi äskeisestä rakastelustamme. Tyytyväinen hymy kasvoilla kertoi siitä ettei se taaskaan huonosti mennyt.
-Nyt minä kysyn. Ajattelin mielessäni sillä tiesin että hyvän rakastelun jälkeen vaimoni oli euforisessa tilassa ja vastaanottavainen uusille ehdotuksille.
-Mitä olisit mieltä jos joskus leikkisimme kunnolla roolileikkiä. Siis sillä tavalla että olisimme jotain muita kun itsemme.
Olimme leikkinyt jonkinlaista roolileikkiä tänäkin iltana, mutta kuitenkin omana itsenämme.Ehkä se ei aivan täyttänyt roolileikkien kriteereitä, mutta oli se jotain muuta kun työntö ja tuijotus. Sellaista tiesin joittenkin kavereitten seksielämän olevan.
Nytkin vaimollani oli valkoiset pitkät sukat joissa oli kauniit pitsisomisteet ja valkoinen liivi sukkanauhoineen. Vatsan päällä oli rakastelun jäljiltä ylös vedettynä musta tiukka minihame. Asuun kuului vielä korkosandaalit.
Ilta oli alkanut Vaimoni pukeutumisellä makuuhuoneessa ja minä laitoin sillävälin pientä purtavaa ja avasin viinipullon. Kun sitten kuulin korkokenkien kopinan niin tunsin himoni heti nousevan vaikken vielä edes tarkkaan tiennyt miten vaimoni oli pukeutunut. Kun näin vaimoni niin minun piti rauhoitella itseäni etten käynyt hänen kimppuunsa välittömästi. Hän oli todellä tyrmäävä näky. Nelikymppiseksi naiseksi hänen vartalonsa oli hoikka muttei kuitenkaan laiha.Pylly oli pyöreä ja rinnat juuri makuuni. Käteen sopivat.
Tiukka minihame korosti vielä nuita naisellisia muotoja. Hameenhelma paljasti hiukan sukkien pitsireunusta ja kaula-aukko peitti juuri sopivasti nuita kauniita rintoja.
Ilta jatkui viiniä nauttien ja toisiamme pikkuhiljaa kiusaten kohti huipennusta.
-Voisinko ottaa taas joitakin kuvia muistoksi. Kysyin Vaimoltani koska tiesin että valokuvmallina olo kiihotti häntä jopa enemmän kun minua oma valokuvaajan roolini.
Tälläinen paljastelu ei ollut Vaimolleni mitään arkipäivää. Hän pukeutui normaalisti useimmiten farkkuihin ja joskus juuri ja juuri polvet paljastavaan hameeseen.
Olemme toki käynyt joskus syömässä, elokuvissa tai pornokaupassa niin että vaimollani on juuri tuollainen polvimittainen hame, muttei pikkuhousuja. Se on kiihoittanut meitä molempia aivan mielettömästi. Olin joskus sormettanut Vaimolleni orgasmin elokuvateatterissa mahtipontisen musiikin soidessa taustalla.
Vaimoni suostui malliksi ilomielin ja minä napsin kuvia pyytäen Vaimoani menemään erilaisiin asentoihin. Mieliasentomme oli se kun Vaimoni nojasi keittiön pöytään ja notkisti selkäänsä tuoden pyllyään ikään kuin pantavaksi. Hameen helma nousi ja paljasti sukat ja hiukan sukkanauhoja. Mutta kiihoittavinta oli pitsisten alushousujen näkeminen.
Pyysin malliani kumartumaan enemmän pöydan päälle ja levittämään jalkoja hiukan enemmän. Otin vielä muutaman kuvan, mutta en pystynyt hillitsemään itseäni kovinkaan kauan vaan laitoin kameran pois ja aloin suutelemaan ja nuolemaan pitsin peittämää pillua ja pyllyä.
Tuosta on nyt kulunut lähes kaksi tunti kun kysyin roolileikeistä.
-Mitä tarkoitat. Vaimoni kysyi ja käänsi katseensa minuun päin. Katsoin nuihin ihmeellisiin silmiin joissa vihreä ja ruskea väri kummallisesti sekoittui. Nuo silmät oli yksi syy siihen että olimme nyt tässä tilanteessa.
Näin niissä nyt värien lisäksi kiinostuneisuutta. Onnittelin itseäni. Tunsin vaimoni .
- No voisimme leikkiä ettemme tuntisi toisiamme.
-Kerro tarkemmin, koska olet kuitenkin suunnitellut kaiken yksityiskohtaisesti. Vaimoni sanoi ja osoitti tällä että kyllä hänkin minut tuntee. Minua alkoi hymyilyttämään ja siirryin vielä hiukan lähemmäs ja annoin pitkän suudelman.
Kun lopetimme sanoin: Voisimme ottaa hotellihuoneen ja minä olisin sihteeriä etsivä työvoimanvälittäjä joka seuloo hakijoista kriteerit täyttävän kanditaatin.
-Ja hakija olisi pukeutunut hameeseen ja sukkiin ja piikkikorkoihin. Vaimoni kysyi hymyillen.
-Luonnollisesti. Sitten siinä olisi muutama yllätyskin. Mitä sanot.
-Kuullostaa kiihottavalta. Pitäiskös hakijan esitellä itseään tälle herra välittäjälle.
-Taas nappiin. Välittäjä olisi käynyt seksikaupassa hankkimassa joitakin uusia testausvälineitä joilla hän pääsisi täydelliseen varmuuteen hakijan kyvyistä.
Vaimoni tuli ihan kiinni minuun ja laittoi kätensä jalkojeni väliin ja sanoi: Voisimmeko tehdä jonkinlaisen esitestin nyt heti kun sinullaki tuo mittaväline on valmiina. Ja jälkeenpäin voisit kertoa niistä yllätyksistä.
-Ne on yllätyksiä ja tuleva sihteeri saa kokea ne aivan uusina asioina.
Siihen Vaimoni tyytyi,mutta sain tehdä pitkän yön ennenkuin hän oli tyydytetty.
Tarina ehkä jatkuu.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute