Herkku-puhelin
Vierasta
Ms No

Mauno on...mukava, huumorintajuinen, fiksu ja ihan ok kaikinpuolin, hänen seurassaan viihtyy. Hän on se,josta näen märkiä unia.

Olen tutustunut Maunoon erään tutun kautta useampi vuosi sitten. Vielä tuolloin en pitänyt häntä mitenkään erityisen kiinnostavana, ihan tavallisena tyyppinä, enkö muutenkaan yrittänyt kummemmin tuttavuutta tehdäkään, hieman ujo kun tuolloin kun olin.
Aina välillä kuitenkin kävimme yöelämässä pienellä porukalla, juttelimme niitä näitä, ja jostain syystä hänen viehätysvoimansa alkoikin kiinnostaa. Illan edetessä päädyimme paikalliseen yökerhoon, ja tuossa vaiheessa olinkin jo melkoisessa tuiskeessa. Nojailimme baaritiskillä, tartuin Maunoa varovasti kädestä, ja siitä hivuttauduin hieman alemmas, tuntien hänen kalunsa, kunnes tunteikas hetki sai äkkipysähdyksen. Mitään ei tapahtunut. Tämän jälkeen aloin nähdä kiimaisia unia Maunosta.
Olen lähes varma, että olen herännyt omaan voihkintaan nähdessäni unta siitä, että Mauno työntyy märkään pilluun ja taisipa se vahingossa lipsahtaa anaaliinkin ja voi miten tiukalta se on tuntunut.
Herätessäni olen huomannut, että olen oikeasti märkä pelkästä unen voimasta. Eipä ole pitkä aika kun näin unen jossa panimme vessassa, Mauno on avannut ensin minun housut ja kalu kovana työntynyt sisääni pikkareiden sivulta. Muistan, että kovin äänekkäästi emme voineet olla muiden ollessa olohuoneen puolella.

Vietimme kuluvan vuoden aikana iltaa yhdessä, maistelimme ilolientä ja aika kului nopeasti. Jossain vaiheessa Mauno kosketti hellästi housujeni päältä pillun väliä, ja tunsin kuinka pillu alkoi kostua, mutta en antanut himoilleni periksi.
Myöhemmin samana iltana Mauno jälleen tuli lähelleni, kosketti hellästi ja alkoi suudella kaulaani, tunsin Maunon hengityksen, ja myös oma hengitykseni alkoi kiihtyä, tässä vaiheessa olin jo valmis siihen että Mauno avaisi housujensa napit, ottaisi kovan kalunsa esiin ja työntäisi sen muitta mutkitta jo ammollaan olevaan märkään pillunreikään. Koitin kädelläni vaivihkaa Maunon etumusta ja tunsin kalun olevan kovana, nyt tai ei koskaan... ja niin Mauno riisui housuni ja omansa, olimme seinää vasten, annoin ensin työntyä edestä päin ja sen jälkeen käännyin selin Maunoa kohti työntäen takamusta taakse päin, hengitykseni jatkui kiihkeänä kun tunsin Maunon kullin sisälläni. Voihkin ja Mauno kiihdytti tahtia entisestään, tunsin Maunon kiihtyneen hengityksen. Kalu tuntui olevan melko syvällä ja välillä hieman jopa sattui. Maun otti hetkellisesti kalun pois ja siirryimme sohvalle jossa levitin reiteni ja vauhti oli jo sellaista, että pian saamme orgasmin. Mauno laukesi sisälleni. Raukea olo valtasi mielen ja kropan sperman valuessa pillun välissä.
Makoilimme tovin sohvalla kunnes siistiydyimme.

Jatkoimme iltaa viinilasien äärellä mukavissa tunnelmissa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute