Herkku-puhelin
Vaimon siskon kanssa retkellä.
Herrasmies

Elämme Suomalaista Heinäkuun helteen Lauantai iltapäivää.Vaimoni sisaruksilla perheineen on perinteenä kokoontua kerran kesässä Keski-Suomeen mökille. Ohjelmassa juoruilua,saunomista,syömistä, juomista etc.
Koti paikkakunnaltani kohteeseen on useampi sata kilometriä ja vaimoni pääsi lähtemään sinne jo Torstaina tekemään erilaisia järjestelyitä.Meidät kaikki oltiin kutsuttu saapuvaksi sinne Lauantaina klo 10.00 mennessä.

Itselläni ja samalla paikkakunnalla asuvalla vaimoni siskolla Tuulalla, oli vielä Perjantaina normi työpäivä ja olimme sopineet lähtevämme Turusta neljältä, töistä päästyämme.

Tuula on 22-vuotias tummaverikkö ja noin 160 senttinen miellyttävä nuori nainen, näin 50-kymppisen miehen näkökulmasta.
Olemme tulleet aina hyvin juttuun keskenämme, mutta mitään vispilän kauppaa välillämme ei ole koskaa ollut.

Lähdimme ajamaan kohti kesäiltaa ja perillä olisimme yöllä puolenyön jälkeen.
Matka kului rupatellessa ja radiota kuunnellen. Olimme päässeet valtatietä siirtymään kantatielle ja ajoimme kauniissa Suomalaisessa maalaismaisemassa, todella kaunis idyllinen kesäinen tunnelma. Peltoja, kyliä ja erikokoisia järviä matkamme varrella. Kaikki sujui leppoisassa tunnelmassa.

Kunnes ilta kymmenen paikkeilla autooni tuli klassinen vika, polttoaine loppui kesken, syy ajotietokoneen virhe. Olinhan laskenut että seuraavalle bensa-asemalle pääsemme hyvin, matkaa olisi ollut vain n. 40 kilometriä.
Aluksi asiaa harmittelimme ja mietimme mitä tekisimme.
Älypuhelin kertoi lähellä olevan maatilamatkailu kohteen. Sinne kävelisi vajaassa tunnissa mutta Tuula soitti sinne ja kertoi tilanteen, ja reipas tilan isäntä tuli meitä auttamaan autollansa. Bensaa hänellä ei ollut ja sanoi aamulla menevänsä"kirkolle" asioille ja voisi silloin tuoda meille kanisterillisen. Hän ehdotti että vuokraisimme sopuhintaan hänen tilaltaan mökin ja saisimme vielä iltapalan ennen nukkumaan menoa.Hieman meitä huvitti, kun meitä puhuteltiin pariskuntana, mutta emme asiaa lähteneet oikaisemaankaan. Pääsimme perille ja siellä meitä odotti maittava iltapala. Sitä syödessämme talon isäntä ja emäntä sanoivat menevänsä laittamaan mökkimme kuntoon päästäksemme untenmaille.

Menimme mökkiimme ja huomasimme että tälle pariskunnalle oltiin sijattu oikein parivuode. Tämän nähtyämme naurahdimme ja totesimme ; olkoon näin.
Pitkän ja rasittavan ajomatkan jälkeen sanoin meneväni rantasaunalle peseytymään. Jotenkin tuntui että mukavampi mennä vuoteeseen kun päivän ja matkan pölyt on huuhdottu.

Palattuani mökkiin, Tuula oli jo peiton alla ja yölampussa oli valo ja Tuula lueskeli jotain löytämäänsä lehteä. Kertoi soittaneensa siskolleen/vaimolleni ja kertoneen meidän tulevan heti kun ennätämme.Itse olin täysin unohtanut tehdä tämän ilmoituksen. Tuula sanoi, ole kuin kotonasi ja kiipeä omalla puolellesi. Tämän tehtyäni, huomasin että meille oltiin laitettu yksi jättikokoa oleva peitto ja sen alla tämä "pariskunta" sitten yönsä piti viettämän.

Naurahdimme jälleen, hän luki lehteä ja minä tuijotin ajatuksissani panelikattoa. Tuula katsoi ja kysyi; mitä minä mietin? Naurahdin ja sanoin, kuinkas tehdään kun minä en ole tottunut nukkumaan housut jalassa.No, otat sitten housut pois. Näin tein, Tuula sammutti valon, toivotti hyvää yötä ja käänsi selkänsä.

Tiesin että hän ei nukkunut ja kysyin eikö uni tule silmään? Ollut kuulemma tapahtumarikas päivä eikä oikein osaa rauhoittua. Pitäiskö kertoa satu? kysyin.

Joo, kerropas. Lupaatko että et nukahda siihen heti, etten turhaan höpötä? Saako se olla eroottinen tarina? kysyin. Sinä päätät, sanoi Tuula. Mökki oli pimennysverhojen ansiosta täysin mustan pimeä vaikka ulkona oli valoisaa.

Aloitin tarinani:
Olet lähtenyt ystäväsi luota aamupäivällä kohti omaa kotiasi. Autosi teki tenän 500 metriä ennen bensa-asemaa. Kirosit ja päästelit ärräpäitä. Päätit kävellä läheiselle asemalle hakemaan apua. Tankilla oli parhaillaa kaksi miestä, toisella yllään varusmiehen vaatetus ja toisella T-paita/ Shortsi asu.
He kertoivat nähneensä kun autosi oli hyytynyt, ja tiedustelivat, tarvitsetko apua. Hetken kuluttua he olivat työtäneet autosi aseman pihaan, sinun istuessa ratin takana. Koko ajan teillä oli "huuli" lentänyt.

Miehet olivat herrasmiehiä ja tiedustelivat minne matkasi jatkuu. Sait ymmärtää että kyseessä oli veljekset, nuorempi oli 20-vuotias varusmies Vesa ja isoveli Antti 48 v. Veljekset olivat matkalla Antin mökille, jonne matkaa olisi parikymmentä kilometriä. Vesa sanoi, tule sinnäkin sinne jos sinua ei kukaan missään odota. Ja olutta ja ruokaa olisi tiedossa.

Aluksi naurahdit kutsulle mutta sanoit; no hitto, jos ootte tosissanne niin minä tulen.
Huomasit olevasi autosi ratin takana ja ajoit miesten auton perässä hiekkaista mökkitietä. Nauroit itsellesi; mihinköhän liemeen olet nyt itseäni laittamassa.

Päästyänne perille, käteesi annettiin todella kylmä olut, se tuli tarpeeseen. Sinulle esiteltiin mökki ja rantasauna. Ensimmäisenä oli vuorossa vesien kantaminen saunaan ja kiukaan sytytys.
Saunan lämmitessä grillailettee makkaroita, otattee muutaman oluen. Tunnelma on hauska. Antti kertoi saunan olevan valmis ja odotti kylpijöitä. Vesa tokaisi; täällä on ollut tapana saunoa nakuna, mutta kuinka vaan neiti haluaa. Miehet riisuivat ujostelematta siinä grillin äärellä ja menivät läheiseen saunaan. Yrität olla häveliäs ja katsoit järvelle miesten riisuuntumisen ajan. Hitot, kun olen tänne tullut, niin mitä tässä kainostelemaan, ajattelit. Riisuit ja avasit saunan oven, siellä oli mustat seinät ja lauteet. Ovesta mentyäsi vasemmalla oli kiuas ja oikealla pieni vesihöyryssä oleva ikkuna.
Tultuasi saunaan, tiesit valon loistavan itseesi ja olet kuin valokiilassa, mutta miehet ovat edessäsi lauteilla mutta heitä ei näy. Kuulet vain ohjeet; tule varovasti kun täällä on niin hämärää. Antti, se vanhempi veli tarjoaa kättään päästäksesi paremmin lauteille. Siinä huomaat istuvasi veljesten keskellä.
Saunan pehmeä löyly rentouttaa mukavasti.

Kohta veljekset päättävät käydä järvessä ja jäät yksin lauteille. Naurahdat tilanteelle ja otat huikan oluesta. Kun miehet tulevat päätät itsekin käydä uimassa. Kohta olette jälleen samassa tilanteessa lauteilla. Antti ilmoittaa peseytyvänsä, avaa saunan oven ja eteisestä painaa nappia ja saunaan ilmestyy tyylikkäät led-valot jotka valaisevat riittävästi.

Antti peseytyy rintamasuunta kohti lauteita, kohti sinua. Hän levittää käsillään saippuaa koko vartalolle, yhtään kainostelematta.
Otat olut kulauksen ja katsot kuinka Antti pesee myös kalunsa.Lopuksi kaataa sangollisen vettä ylleen ja poistuu järveen.

Nuorempi veli tekee saman itselleen, sinun katsellessa näytöstä. Vesakin poistuu ja sanoo: sauno ja peseydy rauhassa.

Tarinan ulkopuolelta kysyn Tuulalta; Joko sä nukahdit?
En en, jatka vain. Tiedän hänen makaavan vieressäni selällään ja toisen jalan polvi on noussut ylös.


Jatkan tarinaa

Peseydyttyäsi tulet saunasta pyyhkeeseen verhoutuneena ja huomaat miesten istuvan tuoleilla, grillin äärellä täysin kelteisillään. Sinun saapumisesi ei heihin vaikuta. Tämä on heille luonnollista.
Siirrytte päärakennukseen ja otat kassistasi vartalovoiteen ja alat levittämään sitä olkapäillesi siirtyen käsivarsillesi. Mökin isäntä kaataan seinän vierestä isokokoisen ja paksun jousipatjan ja levittää siihen lakanan, tyynyn ja peiton. Sanoen; siinä on talon vierasvuode. Kiität kohteliaasti.

Vesa tulee kelteisillään eteesi ja pyytää pyyhettäsi sanoen; jos me Antin kanssa levitämme tuon rasvan, sopiiko? Et ehdi vastata kun makaat patjalla vatsallasi. Tunnet kuinka neljä kättä silittää kehoasi.
Vesa on pääsi kohdalla haaraasennossa, levittäen rasvaa hartioihin, selkään ja aina pakaroihin asti. Sinun pääsi on tukevasti Vesan reisien välissä. Aistit kuinka hänen kalunsa sykkii ja koskettelee päätäsi.
Antti puolestaan levittää voidetta pohkeisiin takareisiin ja pakaroihin. Hän on levittänyt reisiäsi ja tiedät hänellä olevan suora näkymä kosteaan häpyysi. Nautit tästä käsittelystä.

Veljekset pyytävät sinua kääntymään selällesi. Antin vuoro ottaa pääsi reisiensä väliin, samalla kun hän levittää voidetta rinoillesi nännien juureen, jotka törröttävät suurina ylöspäin. Tunnet kuinka Vesa nostaa polvitaipeitasi ylös, voidakseen levittää voidetta sinun sääriin, reisille ja hitaasti reisien sisäpinnalle. Samala Antin kalu sykkii kasvoillasi jota varoen kielesi kärjellä kosketat. Nautit tästä ja pidät silmäsi kiinni, samalla kun annat kahden miehen hoitaa sinua.
Tunnet kuinka Vesa avaa reisiäsi enemmän auki, samalla suudellen reisiesi sisäreunaa. Hänen kieli liukuu hitaasti kosteaa häpyäsi kohden...

Tarinan ulkopuolelta.

Vaikka huoneessa on pimeää, tunnen kuinka molemmpien jalkojesi polvet ovat koukistuneena, kuten kertomuksessani. Tunnen kuinka yhteinen patjamme elää.
Makaan vierelläsi selälläni ja meillä on välimatkaa muutama kymmenen senttiä. rohkenen siirtää vasemman käteni vatsallesi. Tartut käteeni ja kuljetat sitä kohti kosteaa ja turvonnutta aarrettasi, joka on pikkuhousejesi sisällä.
Huoneessa on kuuma, siirrät päällämme olevan peiton pois, käteni on pikkuhousujesi sisällä, hieron ärsyttävän hitaasti ja kevyesti reisi taipeitasi, varoen koskettamatta herkintä aluettasi.Tunnen sinun oikean kätesi hakeutuvan kiinni kaluuni jota alat sormillasi tutkimaan ja hitaasti runkkaamaan. Upeinta on tilanteessa oleva täydellinen pimeys. Aistimme vain hengityksen ja kiiman tuoksun.

Irrotat otteesi kalustani ja otat itseltäsi pikkarit pois. Makaan paikoillani kaluni sykkiessä kohti kattopaneleita. Nouset polvillesi ja tunnen kuinka huulesi hakeutuvat huulilleni ja aloitamme herkän ja hellän suudelmien sarjan samalla kun tunnen kuinka runkkaat minua samalla kun sormeni hakeutuvat märkään häpyysi. Irroittaudut suudelmasta ja asettaudut päälleni 69-asentoon. Kastelet kasvoni kun painat häpysi kasvojani vasten ja alan kielelläni tutkia sinua. Äänen voimakkuus lisääntyy mökissämme samalla kun tutustut suullasi minuun.
Nuolen klitoristasi samalla kun toisen käden peukalolla pyöritän peppuaukkoasi. Tämä saa sinut vatkaamaan lantiotasi ja samalla tunnen kuinka hampaasi koskettavat kaluani. Se aiheuttaa kivun sekaista nautintoa minussa.

Pyydän sinua kääntymään selällesi, Tulen polvilleni viereesi, alan maistelemaan rintojasi välillä suutelen avonaisia huuliasi voiden välistä kuuluu kiimainen katkonainen hengitys. Oikean käteni siirrän klitorikselle ja hieman alaspäin.
Työnnän hitaasti keskisormen ja nimettömän sisääsi, etusormen ja pikkusormen ottaen tukea pakaroistasi.
Teen sormillani hidasta koukistavaa liikettä, tämä saa sinut liikuttamaan lantiotasi yhä voimakkaammin. Minä lisään vauhtia, samalla kun kämmenpohjani hieroo kevyesti klitoristasi. Selkäsi vääntyy kaarelle ja minun jatkaessani käsillä työtäni yhä nopeammin ja voimakkaammin, tunnen kuinka sisältäsi, suuren huudon säestämänä suihkutat nesteesi vatsallesi, allasi oleva lakana on kastuu täysin ja ilmassa on kiiman tuoksua.

Lepäät raukeana, pyydän sinua tulemaan luokseni sänkymme toiselle sivulle, missä on vielä kuivat lakanat. Otan ison peiton päällemme ja nukahdamme lusikka asentoon.

Aamulla heräämme, saan hyvän huomenen suukon. Sovimme tämän olevan meidän salaisuutemme.
Hyvän aamiaisen ja auton tankkaamisen jälkeen matkamme jatkuu kohti sukujuhlia.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute