Herkku-puhelin
Tyydyttäjä
Fantasizer

Olemme tutustuneet netin kautta ja tiedämme jotain toisistamme, mutta emme ole koskaan tavanneet. Tiedän, että olet kiireinen kahden lapsen yksinhuoltajaäiti, kuvauksesi mukaan oikein kivan näköinen ja timmikroppainen, vaikkakaan emme ole vaihtaneet edes kuvia. Siitä on selvästi aikaa, kun olet viimeksi saanut seksiä ja vaikutat melko kiihkeältä tapaukselta. Kirjoittelemme muutaman sähköpostin, joissa vaihtelemme joitakin fantasioita ja mieltymyksiä seksiin liittyen.

Pikkuhiljaa viestittely meni sille tasolle, että vaihdoimme jo yhteystietoja. Asuimme samassa kaupungissa, joten tapaaminen voisi onnistua suht lyhyelläkin varoitusajalla. Sitten eräänä iltapäivänä hieman ennen töistä lähtöä sain lyhyen ja ytimekkään viestin sulta: "Tänään klo 18 mun luona. Mulla ei oo paljon aikaa." Pulssini hypähti heti ja tunsin sykäyksen jalkovälissäni. Muakin oli panettanut hillittömästi siitä lähtien, kun olimme aloittaneet juttelemaan.

Tiesin jo missä asut, joten saavun luoksesi täsmällisesti ajallaan. Painan ovisummeria alaovella ja ovi naksahtaa auki. Vedän syvään henkeä ja astun sisään. Otan hissin ja sieltä astuessani etsin oikeaa ovea. Huomaan, että yksi niistä on jo auki ja huomaankin sen olevan oikea. Koputtelen ovella ja kurkkaain varovasti sisään. Ketään ei näy, joten astun peremmälle. Sitten huomaan sut pidemmällä eteisessä. Näytät aivan mielettömän hyvältä. Sulla on todella hyvä kroppa ja sitä ihanasti myötäilevät vaatteet, tiukka toppi ja kireät farkut. Katsot mua hieman jännittyneesti, mutta samalla todella himoiten.

Astelet luokseni ja vedät oven kiinni perässäni. Nappaat mut itseäsi vasten ja alat suutelemaan kiihkeästi. Kumpikaan ei sano sanaakaan. Työnnän sut seinää vasten ja otan ohjat käsiini. Otan toisella kädellä ihanista pitkistä hiuksistasi kiinni ja annan toisen hyväillä ja tutkia kroppaasi joka puolelta. Tunnustelen rintojasi ja kovia nännejäsi, ihanaa peppuasi ja välillä vien kätesi haaroväliisi. Tunnen sen kuumotuksen farkkujenkin läpi ja huokaiset syvään kun käteni kulki siellä. Suurin piirtein revimme housumme auki ja annamme kätemme mennä minne ne haluavat. Hierot kaluani boksereideni läpi ja minä suutelen kaulaasi. Vedän farkkujasi vähän alemmas ja paljastan ihanan seksikkäät läpikuultavat pikkarisi. Annan vahvojen sormieni kulkea häpysi päällä tunnustellen pilluasi noiden ihanien pikkareiden läpi. Huokailusi yltyy voihkeeksi ja lantiosi alkaa vastailla hieromiseni tahtiin. Nautin niin paljon siitä, että saan sut voihkimaan... En malta olla työntämättä kättäni pikkareidesi sisään, vasten paljasta pilluasi. Se on melkein posliini, siististi trimmattu ja aivan valuvan märkä. Nyt jo melkeinpä painat itseäsi mua vasten ja katsot mua vaativan kiimaisesti silmiin. Otat kaluni esiin boksereistani ja alat hyväillä sitä. Luoja että se on kovana... Painaudun kiivaammin sua vasten ja hieron klitoristasi. Huudat nautinnosta ja suutelen ja näykin sua korvan juuresta, kun kroppasi vavahtelee orgasmin tullessa. Pidän sua pystyssä samalla kun valut kiimaasi solkenaan mun kädelleni.

Heti kun pysyt taas pystyssä, polvistun ja vedän pikkarisi polviisi, alkaen nuolla pilluasi ahnaasti. En voi sille mitään, että haluan tuota ihanuutta aivan tolkuttomasti. Maistelen klittaasi ja häpyhuuliasi ja maistan kiimasi joka puolella. Otat hiuksistani kiinni ja voihkit taivuttaen selkääsi kaarelle. Hyväilen pakaroitasi ja vedän sua niistä vasten kasvojani. Kieleni seikkailee villisti klitoriksellasi ja pillusi sisässä. Siirryn maistelemaan klittaasi ja työnnän yhden sormeni sisääsi. Huudahdat nautinnosta ja innostut lisää. Alat taas olla lähellä orkkua ja eipä aikaakaan kun tulet kovaa. Tunnen kuinka melkein tukistat hiuksiani kun kouristelet orkun voimasta ja pillusi sykkii vasten kasvojani.

Nousen ja tunnen haluavani sua enemmän kuin ketään koskaan. Kaluni sykkii isona ja kivikovana. Käännän sut ympäri seinää vasten ja tarjoat jo pilluasi mulle pylly pystyssä. Työnnyn sisääsi määrätietoisesti ja voimalla. Litimärkä pillusi tuntuu taivaalliselta. Otan kiinni hiuksistasi ja toinen käteni vaeltaa rinnoillasi. Alan työntelemään sua kovaa takaapäin. Voihkeesi muuttuu vaikerrukseksi kiihdyttäessäni tahtia. Kaluni osuu sua juuri sopivaan kohtaan takaapäin ja tulet jälleen. Timmi peppusi, kireä ja orgasmista sykkivä pimppisi ja nautinnonsekainen huutosi on minulle liikaa ja tunnen lastini liikahtavan. Vedän kaluni juuri viime hetkellä ulos ja roiskin valtavan spermalastin pepullesi ja pillullesi, josta se alkaa valua reisiäsi pitkin pikkareillesi.

Valahdat lattialle kontillesi ja olet ihanan tuhman näköinen, pylly pystyssä ja pillu spermaa pikkareille valuen. "Kiitos", soperrat ääni väristen. Se oli ainoa sana, joka puhuttiin koko aikana. Nostan housuni jalkaan ja poistun vähin äänin ovesta. Olet kolmesti tyydytetty ja arvaan, että tämä ei jää tähän...
____________________________________________________

Tämä oli ensimmäinen tarinani täällä. Annathan palautetta! :) Juttu- ja kirjoitteluseura olisi myös tervetullutta.

Jos olet nainen ja haluat toteuttaa tällaisen fantasian, niin ota myös rohkeasti yhteyttä! ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute