Herkku-puhelin
Nuori rakastaja
Kypsä opettajarouva

Olen korkeasti koulutettu nainen. Kun menin naimisiin, tein kuitenkin sen ratkaisun, että jäin pois työelämästä kotiin hoitamaan lapsia. Kun nuorinkin lapsi oli lentänyt pois pesästä, alkoi mieleni tehdä takaisin töihin. Mutta vaikka olin pitänyt ammattitaitoani yllä erilaisin koulutuksin, sain huomata, että 52-vuotias nainen oli auttamattoman vanha nykyajan työmarkkinoilla.

Sitten sain työtarjouksen toiselta paikkakunnalta, toiselta puolelta Suomea. Minulle tarjottiin vuoden sijaisuutta yliopiston opettajana. Päätös oli vaikea. Toisaalta se oli juuri minun erikoisalani työtä, aivan ainutlaatuinen tarjous. Toisaalta työn vastaanottaminen tietäisi pitkiä matkoja, työviikkoja poissa kotoa, poissa aviomiehen luota, kaukana ystävistä oudolla paikkakunnalla. Harkitsin asiaa monelta kannalta ja valvoin muutaman unettoman yön, ennen kuin tein päätöksen. Päätin ottaa työn vastaan.

Se osoittautui monella tavalla oikeaksi ratkaisuksi. Tehtävä oli haastava, ja vaikka jouduin tekemään paljon ylimääräistä työtä päivittääkseni kaikki tietoni ajan tasalle, se oli myös hyvin antoisaa. Palkkakin oli hyvä, ja tuntui mukavalta hankkia niin paljon omaa rahaa, kun siihen asti olimme eläneet yksistään miehen ansioilla.

Suurimmaksi ongelmaksi muodostui – hieman yllättäen – seksi. En pitänyt avioelämää mieheni kanssa mitenkään kiihkeänä. Päinvastoin, sänkypuuhat olivat kangistuneet tuttuihin kaavoihin jo vuosia sitten. Mutta meillä oli kuitenkin ollut suhteellisen säännöllistä seksiä kerran pari viikossa, mitä nyt väliin tuli taukoja, kun mieheni joutui tekemään melko paljon työmatkoja ulkomaille.

Nyt jouduin olemaan puutteessa koko viikon, joskus kaksikin, kun ei joka viikonloppu kannattanut matkustaa pitkää matkaa kotiin, varsinkin jos töitä oli kasaantunut viikonlopuksikin. Joskus viikonloput kuluivat vierailuilla lasten luona, tai oli jotain muuta poikkeavaa, ettei seksille löytynyt sopivaa aikaa. Ja kun tällaisen jakson päälle sattui vielä miehen ulkomaanmatka, huomasin, että seksittömät jaksot olivat minulle aivan liian pitkiä.

Asia vaivasi minua, ja pohdin siihen ratkaisua. Minä en ole mitenkään tunteellinen hupakko, enemmänkin yritän etsiä järkiperäisiä ratkaisuja. Seksin puutteeseen ratkaisu oli mielestäni ilmeinen. Minun pitäisi hankkia rakastaja siltä paikkakunnalta, missä olin töissä. Paitsi, että saisin taas säännöllisempää seksiä, saisin myös seuraa yksinäisiin iltoihini pienessä vuokrakämpässäni.

Mutta mistä minä tuon rakastajan löytäisin? Pohdiskelin erilaisia ratkaisuja deitti-ilmoituksesta naisten tansseihin. Eräs häiritsevän houkutteleva vaihtoehto alkoi kuitenkin pyöriä mielessäni tuon tuostakin. Opetin yliopistossa, joka oli täynnä nuoria miesopiskelijoita. Osa heistä oli sangen komeita. Varmasti joku heistä olisi valmis mielihyvin täyttämään seksuaaliset tarpeeni!

Ei ollut kuitenkaan helppoa lähestyä noita nuoria miehiä. Enhän halunnut itselleni mitään epämääräistä mainetta. Pohdiskelin tarkkaan tuntemiani opiskelijapoikia. Kenelle uskaltaisin puhua ongelmastani, kuka heistä olisi luotettavin? Totta kai harkintaani vaikutti myös se, miten miellyttävinä ja seksikkäinä nuorukaisia pidin.

Lopulta päädyin Tomiin. Hän oli todella hauskannäköinen, vaaleahiuksinen ja vihreäsilmäinen, hoikka ja urheilullinen kaveri, joka vaikutti kohteliaalta ja reippaalta. Katsoin yliopiston tietokannasta hänen syntymäaikansa, ja totesin pojan olevan vain 22-vuotias. Se tuntui kauhistuttavan nuorelta, mutta samalla oudolla tavalla myös kiihottavalta. Ajatella, jos minulla, kypsään ikään ehtineellä naisella, olisi niin nuori rakastaja! Tai jos hän ei itse haluaisi ryhtyä tehtävään, ehkä hänellä olisi joku kaveri, jota hän voisi suositella.

Sitten tarvittiin vielä rohkeutta esittää asiani Tomille. Entä jos olin arvioinut hänet väärin, ja hän rientäisi heti juoruamaan ehdotuksestani kavereilleen, niin että kohta puoli yliopistoa tietäisi minun ehdotelleen opiskelijapojalle sopimattomia? No, sijaisuuteni kestäisi vain vuoden, ja jos kaikki menisi pieleen, voisin kuitenkin vuoden loputtua karistaa paikkakunnan tomut jaloistani, ja muuttaa takaisin kotiin, jossa kukaan ei tietäisi mitään tapahtuneesta.

Päätin ottaa härkää sarvista, ja erään luennon jälkeen kysyin Tomilta, olisiko hänellä aikaa tulla juttelemaan työhuoneeseeni. Poika näytti hämmästyneeltä, ihmetteli tietysti, mistä mahtoi olla kyse. Kävin työpöytäni taakse ja pyysin poikaa istumaan vastapäiseen tuoliin. Tilanne vähän jännitti minua, ja yritin hoitaa sen mahdollisimman asiallisesti. Siitä huolimatta en voinut olla vilkuilematta pojan komeita kasvoja, leveitä harteita, jänteviä reisiä ja kapeita lanteita.

Kakistellen aloin kertoa tilanteestani ja siitä, että ero miehestäni aiheutti minulle sellaisen ongelman, että en saanut mielestäni tarpeeksi seksiä. Tässä kohtaa Tomin kauniit silmät levähtivät suuriksi ja hän unohtui tuijottamaan minua suu hämmästyksestä puoliavoinna.

- Toivottavasti voin luottaa sinuun sillä lailla, että tämä jää meidän kahden väliseksi, sanoin pojalle ja jatkoin hätäisesti ennen kuin alkaisin katua. – Minä vain haluaisin tiedustella, että voisitko sinä jotenkin auttaa minua tässä ongelmassa?

Tomi selvästi hämmentyi suorasukaisuudestani, eikä hän oikein saanut mitään järjellistä vastausta aikaiseksi.

- Ajattelin, että ehkä sinä itse voisit ryhtyä rakastajakseni tai jos se ei tule kysymykseen, voisit ehkä vähän kysellä kavereiltasi …

- Ootko sä nyt ihan tosissasi? Tomi sai viimein jotain ymmärrettäviä sanoja suustaan.

- Kyllä minä olen. Katsos, minä olen aivan yksin tällä paikkakunnalla, enkä oikein tunne ketään, ja minulle tuli mieleen, että helpoimmin rakastajan voisi löytää opiskelijoista, kun teitä minä kuitenkin tapaan eniten. Sitäkin ajattelin, että voisin tarpeen mukaan vaikka tarjota vähän rahaa palvelujen vastineeksi, jos sillä lailla saisin helpommin houkuteltua jonkun tehtävään.

Tomin silmät levisivät entisestään.

- Rahaa? hän ihmetteli.

- No teillä opiskelijapojilla on varmaan aina pula rahasta, tai ainakin pienille lisäansioille löytyisi varmasti käyttöä. Niin että jos sen tarjoaminen auttaa rakastajan löytymisessä, niin ajattelin siitäkin tässä mainita.

- Eihän se raha koskaan pahitteeksi olisi, Tomi sanoi. – Eikä seksikään, ei sen puoleen.

- Voisiko minulla olla jotain toivoa? kysyin, ja tunsin hämmästyksekseni outoa kiihtymystä. Tomi tuijotti minua vieläkin epäuskoisen näköisenä.

- No ei kai tällaiselle … järjestelylle … mitään esteitäkään ole, Tomi viimein sanoi, ja virnisti minulle hellyyttävän arasti.

- Pääsisitkö jo tänä iltana käymään luonani? kysyin pojalta ja tajusin yhtäkkiä, että komea poika halutti minua aika lailla.

- Kyllä se minulle käy, Tomi sanoi ja katsoi minua sen näköisenä, kuin ei olisi aivan tiennyt, miten hänen nyt odotettiin toimivan. Hetken aikaa tunsin kiusausta käydä nuoren miehen kimppuun siinä työhuoneessani, mutta joku olisi saattanut tulla paikalle, ja sitä paitsi minulla oli töitä odottamassa.

Annoin pojalle osoitteeni, pyysin häntä tulemaan seitsemältä illalla, ja tuijotin hänen seksikästä takapuoltaan, kunnes sulkeutuva ovi peitti sen näkyvistäni.

Sinä päivänä työpäivä kului oudon hitaasti, mutta vihdoin oli viimeinenkin luento pidetty ja suunnistin kaupan kautta kotiin. Valmistin pienen piiraan uuniin, laitoin valkoviinin kylmenemään jääkaappiin, kävin suihkussa, otin piiraan uunista, kuivasin hiukseni, meikkasin, panin päälleni tyylikkään, vartaloani hyväilevän mekon, jota mieheni kehui seksikkääksi, ja sain juuri pöydän katettua, kun ovikello soi.

Uusi nuori rakastajani oli täsmällinen.

Tomikin oli nähnyt vaivaa pukeutumisen suhteen. Hänellä oli laadukkaan teepaidan päällä pikkutakki, ja jalassaan varsin seksikkäät vaaleat farkut. Hengitykseni kiihtyi, kun mielessäni kävi, että pääsisin ehkä myöhemmin illalla riisumaan ne pojan päältä.

Viitasin Tomin istumaan pöydän ääreen. Tomi kohteliaasti kehui piirastani maukkaaksi, vaikka minusta se olisi kaivannut lisää mausteita. Tuijotimme toisiamme vähäpuheisina ja maistelimme viiniä. Minusta nuori mies alkoi vaikuttaa yhä vain haluttavammalta. Nousin ylös ja kehotin poikaakin nousemaan. Lähestyimme toisiamme.

Kohta olin Tomin syleilyssä. Nuori mies yritti arasti suudella minua, ja minä painoin huuleni paljon ahnaammin hänen huuliaan vasten. Tunsin nuoren miehen käsien puristavan minua itseään vasten. Hänen läheisyytensä ja vartalonsa lämpö tuntuivat mukavilta ja kiihottavilta. Työnsin käteni hänen pikkutakkinsa sisälle ja aloin hivuuttaa sitä pois hänen päältään.

Olin ollut puutteessa jo sen verran pitkään, ja katsellut ja ajatellut Tomia himoiten sen verran usein, että tilanne sai minut kiihkeäksi ja himokkaaksi. Aloin kiskoa teepaitaa Tomin housuista ja vetää sitä ylemmäs. Sen alta paljastui litteä vatsa, jonka paljas iho tuntui hyvältä käteni alla. Tomi alkoi availla mekkoni vetoketjua, mutta leningin riisumisen keskeytyi vähän väliä suudelmien ja hyväilyjen takia.

Sain Tomilta teepaidan pois ja painauduin hänen paljasta ylävartaloaan vasten. Samalla toinen käteni hakeutui kuin itsestään nuoren miehen haaroille. Puristelin farkkukangasta, ja tunsin sen alla jotain ihanaa, joka tuntui kasvavan sykäys sykäykseltä. Mielessä kävi, että mieheni ei tykännyt siitä, jos yritin tällä lailla kouria häntä, mutta Tomi ei tuntunut välittävän. Innostuin asiasta entistä enemmän.

Työnsin Tomin sänkyni reunalle istumaan. Samalla kun laskeuduin polvilleni hänen eteensä, vetäisin päältäni jo puolittain riisutun mekon. Kävin lattialle nuoren miehen eteen ja aloin hyväillä ja puristella hänen reisiään, jotka mielestäni olivat erityisen seksikkäät. Välillä tunnustelin pullistumaa vaaleiden farkkujen etumuksessa. Sitten aloin avaamaan farkkujen vyötä ja vetoketjua.

Minusta oli erityisen kiihottavaa, miten Tomi vain istui siinä, ja antoi minun nauttia hänen käpälöimisestään. Pojan silmät olivat puoliummessa, suu puoliauki, ja hän hengitti raskaasti, huohottaen, selvästi nauttien siitä mitä minä tein. Mieheni kanssa en ollut koskaan saanut nauttia tällaisesta esileikistä. Availin hitaasti pojan farkkuja, hieroin hänen seisovaa kaluaan. Sitten aloin vetää farkkuja pois jalasta. Poika nosti lanteitaan, ja housut solahtivat alemmas. Niiden kätköistä pomppasi esiin muhkea nuori kulli, jota peitti ohut, pingoittunut alushousukangas.

Tunnustelin pojan jämäkkää kalua alushousukankaan läpi. Liikuttelin sitä, kourin sitä, hieroin sitä poskeani vasten. Aloin olla jo aika himoissani. Aloin riipiä alushousuja pois pojan jalasta ja samalla lepertelin komealle elimelle. Sinut minä haluan, sinut minä tahdon sisälleni, sinua minä haluan saada.

Esileikki oli tehnyt tehtävänsä. Tunsin olevani kiihottunut, märkä, halukas. Painoin Tomin alleni ja suutelin häntä himokkaasti. Tunsin hänen käsiensä hyväilevän itseäni, riisuvan rintaliivit pois, puristelevan rintojani. Sitten en enää malttanut odottaa. Etsin kondomin yöpöydän laatikosta, ojensin sen Tomille, kiskoin pikkuhousut jalastani, ja asetuin kahareisin nuoren rakastajani päälle. Ohjasin kädellä hänen kankensa häpyhuulilleni, ja sitten sisälleni. Nyt tuo himoittu nuori mies oli minun, antaisi minulle, tuottaisi minulle iloa ja nautintoa.

Aloin tehdä ratsastusliikettä varovasti. Oli vuosia, kun olin samalla lailla nauttinut mieheni kanssa. Mies ei oikein tykännyt siitä, mutta minulle se oli yksi mieliasennoistani. Ja nyt saisin kokea sen taas, ja vielä niin nuoren ja komean orin kanssa. Aloin liikutella lanteitani voimakkaammin, ja kohta Tomi löysi kanssani saman rytmin. Jokainen työntö vei minua kohti aina suurempaa mielihyvää, aina suurempaa nautintoa. Kohti laukeamista, kohti täyttymystä.

Sitten ylin riemu alkoi. En ollut saanut sellaista orgasmia vuosikausiin. Luulen että ulisin ja huusin nautinnosta. Tomikin voihki rytmikkäästi. Onneksi hän kesti vielä, niin että nautintoni jatkui. Sitten pojaltakin viimein tuli, mutta se ei enää haitannut. Tunsin itseni tyydytetyksi.

Olin enemmän kuin tyytyväinen valitsemaani rakastajaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute