Herkku-puhelin
Margitin kanssa kurssilla 2
ville

Panin Margittia vielä yön aikana useaan otteeseen nuoren miehen innolla. Hyvin hän jaksoi olla mukana, vinkui, valitti kuin hädissään, survoessani kyrvälläni hänen reikäänsä minkä jaksoin. Kääntelin häntä miten tahdoin ja nussin lujaa eri asennoista. Puristelin häntä ja imin ja näykin fritsuja.

Kontrasti oli melkoinen siihen hienostuneeseen ja ylvääseen Margittiin, jolla oli aina viimeiseen asti mietitty asukokonaisuus ja aina korrekti käytös. Nyt hän oli käsittelyni jälkeen niin herkillä, tärisevä, hikinen, meikit sotkuiset, pinnallisesti huohottava ja vittu irstaasti avonainen ja limaa valuva. Vanha nainen oli osoittautunut kunnon lutkaksi.

Viimein kävimme pesulla ja nukuimme sylikkäin muutaman tunnin. Aamulla Margit oli jo noussut, kun heräsin. Keittiöstä tuoksui kahvi ja hän oli tehnyt aamupalaa. Hän oli pukeutunut kauniin kevyesti ja oli meikannut ja näytti hyvin tyylikkäältä. ”Maistuuko kahvi ja voileivät?” Margit kysyi. Kerroin siirtyväni mieluummin suoraan jälkiruokaan ja suutelin Margittia suulle ja hieroin turvonneen oloista häpykumpua. ”Voi miten sinä nyt heti haluat”, Margit sanoi kun vein hänen kätensä kalulleni.

Margit veti housuni alas ja työnsi minut istumaan sohvalle. Hän laskeutui polvilleen eteeni ja imaisi kaluni suoraan syvälle suuhunsa. Hän imi hyvin. Otti välissä kyrpäni pois suustansa ja näykki vartta, sitten imi voimalla pallejani ja välilihaa. Kun hän pyrki vain alemmas, nostin jalkani käsinojalle ja Margit imi peppureikääni samalla runkaten. Margit nuoli ja imi kyrpääni kuin suurinta aarretta. Hän maiskutteli ja nieleskeli ja taas hyvällä imulla. ”Minulta tulee pian” oli minun pian sanottava. Margit imi vain lujempaa ja runkkasi varrestani kaiken maidon suoraan nieluunsa. Vielä laukeamisen jälkeenkin hän imi kaluani, kuin herkullisinta tikkaria. Eihän siinä voinut olla ihastumatta tuohon naiseen.

Valitettavasti minulla oli sovittua menoa ja jouduin kiireessä lähtemään. Toki kupileisen kahvia join ja leivät söin ja riensin sovittuihin koulun hommiin ja reeneihin. Iltasella soittelin ja kyselin kuulumisia. Margit kuulsoti ilahtuneelta ja pyyteli jos tulisin saunaan. Ostin matkalla muutaman oluen ja fillaroin Margitin oven taakse. Olin jo käynyt reenien jälkeen suihkussa, mutta sauna idea oli mukava.

Margit oli laittanut tunnelmavaloa ja sauna oli jo lämmin, kun tulin paikalle. Menimme samaan aikaan saunaan. Näin mustelmia Margitin pepussa ja vähän ympäri kehoa. Kysiyin olinko ollut liian raju, ja ehkä satutin häntä? Margit kielsi jyrkästi ja lupasi sanoa jos näin olisi. Hän kuitenkin kihersi minun olevan voimakas sonni, mutta mukava ja turvallinen, jolle oli vapauttavaa antautua. En oikein tiennyt mitä tuosta nyt ajatella joten annoin asian olla. Saunassa pesimme toistemme selät ja tosi pian Margit lähti pois. Sanoi ettei pidä pitkistä löylyistä ja niinpä jäin vielä toviksi yksikseni löylyihin.

Tullessani Margit oli avannut kummallekin juotavaa ja odotteli sohvalla kylpytakissa. Istuin viereen ja kehuin saunaa. Hetken viilettyani ja juteltuamme nostin Margitin syliini. Suutelin häntä ja hieroin vartaloa kylpytakin läpi. Nostin hänet syliini ja lähdin kävelemään makuuhuonetta kohden. ”Ville kuule”... ”no mitä”, kysyin, kun laskin hänet sängylle. ”Mitä sinä Ville tykkäät pylly seksistä?”. ”Joo, mikä ettei , ja katsoin kysyvästi. Margit jatkoi: Voisit tulla pyllyyni, jos haluat, kun pimppini on vähän herkillä eilisen jälkeen”.

Aukaisin saunatakin ja levitin Margitin jalkoja. Pillu tosiaan oli turvonnut punainen. Siirsin enimpiä karvoja edesta ja nuolaisin hellästi. Työntelin kieltäni pilluun ja imin hieman, ennen kuin siirryin alemman reijän imutteluun. Margitilla oli voidetta käsiensä ulottuvilla ja hän pyysi minua levittämään pyllynreikään käsilläni ensiksi. Työntelin sormiani hänen perseessään ja leikin reijällä. Yksi, kaksi, kolme ja pian neljäskin sormi uposi. Hieroin ja kiusoittelin sulkijaa aikani, kunnes aloitin työntämään rasvattua kyrpääni sisään. Margit oli jännittynyt kuin mikä ja piti käsiään lantiollani. Antoi ymmärtää milloin tuli odottaa, ottaa takaisin tai sain survoa syvemmälle. Kun pääsin perille, vedin takaisin koko mitalta ja aloitin hitaan naimisen. Margit vingahteli ja puri huultaan ja oli tuskaisen näköinen. Hän kuitenkin kielsi, kun utelin sattuuko. Nain pian vähän lujempaa ja Margit ulisi kuin tuskassa ja hieroi pilluaan.

Margit oli niin kärsivän näköinen, että kysyin sattuuko ja lopetanko? ”Vähän sattuu, mutta hyvällä tavalla, älä enää kysele, pane vaan”. No tämä riitti minulle, aloin paukuttamaan persettä sydämmeni kyllyydestä. Margit ulvoi allani ja kun minusta tuntui laukeamisen olevan lähellä, lopetin hetkeksi ja taas sai Margitin anaalireikä täyteen kirnuamista. Viimein annoin tulla pohjaan ja fiilistelin lerppaantuvan kaluni kanssa Margitin perseessä.

Vuorokausi ei ollut vielä tullut täyteen ja olin pannut tätä vanhempaa leskirouvaa jokaiseen aukkoon. Siitä alkoi mielenkiintoinen suhden, joka sisälsi jänniä seikkailuja. Tunnetta jos toistakin tuli kuvioon mukaan, vaikka alku oli minulle ihan seksiin perustuvaa. Seksistä Margit ei alun jälkeen kieltäytynyt, vaan aina oli valmiina tavalla tai toisella lypsämään mehut tunkistani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute