Herkku-puhelin
Siitosori Igor
Vain yksi hairahdus

Vietimme vaimoni kanssa pitkää viikonloppua Saariselällä muutama vuosi sitten, siitä reissusta jääneet ikävät muistot jaan nyt teidän kanssanne. Olemme eronneet jo aikaa sitten, ehkä ymmärätte miksi luettuanne tämän tositarinan.

Vaimoni oli silloin noin kolmekymppinen hyväkroppainen naisihminen, hän kyllä keräsi miesten katseita liikuessaan. Varsinkin pyllyosasto oli muhevan kurvikas, eikä rintojen koossakaan ollut valittamista. Itsekin olin vielä sopusuhtainen pitkähkö vaalea viikinki, vaimoni taas oli tumma kaunotar.

Asuimme vuokramökissä lomamme ajan ja yhtenä iltana sain kokea jotain uskomatonta. Olimme ottaneet mökissämme hiukan pohjia ravintolailtaa varten, ja juomat alkoivat hiipua liian aikaisessa vaiheessa. Ravintolaan ei vielä kannattanut lähteä, ja mistään ei saanut juomia muualta ostettua. Viereisessä mökissä asui venäläinen pariskunta, heillä tuntui olevan hauskaa keskenään. Vaimoni lähti tuona iltana pyytämään pariskunnalta apua juomapulaamme, hän oli varma että saisi ostettua heiltä pullon vodkaa tai jotain muuta juotavaa.

Muutaman minuutin kuluttua vaimoni palasi mökkiime ja pyysi minua mukaan pariskunnan luo kyläilemään. Venäläiseen tapaan he olivat erittäin vieraanvaraisia ja pian pöytä täyttyi pikkusuolaisista herkuista ja useasta vodkapullosta. Mies oli valtava korsto, liki kaksimetrinen atleetti. Tottumattomana alkoholin käyttäjänä minä ja vaimoni päihdyimme hurjasti, ja aloin jo varhaisessa vaiheessa nukahtelemaan istualleni. Vaimollani sen sijaan tuntui olevan hauskaa isännän ja emännän kanssa, sujuva englannintaito molemmilla osapuolilla auttoi varmasti asiaa.

Nukahdin viimein istualleni ja mökin isäntä saatteli minut isällisesti omaan mökkiini, vaimoni aikoi viipyä vielä hetken kunnes palaisi. Nukahdin tyytyväisenä ja nukuin varmaan pari-kolme tuntia. Heräsin pissahätään ja ihmettelin ettei vaimoni ollut palannut vieläkään kyläpaikastaan. Päätin käydä pyytämässä hänet nukkumaan jotta aamulla ei olisi niin ankea olo.

Koputin viereisen mökin oveen ja ovea ei avattu pitkään aikaan. Viimein mökin isäntä aukaisi oven ilkialastomana. Vilkaisin miehen paksua puoliksi seisovaa elintä, se oli hämmästyttävä kooltaan ja punoitti kovasti. Ihmettelin heti miksi vaimoni ei istunut pöydässä jossa oli edelleen vodkaa runsaasti tarjolla. Isäntä virnisteli minulle ja pyysi peremmälle, silloin näin vaimoni makaamassa alastomana heidän parisängyssään. Ohitin miehen ja kiirehdin sängyn luo. Näky sai minut voimaan pahoin. Vaimoni alapäästä valui spermaa ja rinnoissa oli puremajälkiä, yritin herättää häntä siinä onnistumatta. Miehen oma vaimo makasi samanlaisessa tilassa parisängyn toisella puolen. Häntäkin oli pantu, lakana oli aivan likomärkä spermasta hänen allaan. Olipa ollut hauska yönseutu miehellä, oli saanut naida kahta hyvännäköistä narttua.

Mies hymyili minulle tyynenä ja tarjosi vodkaa. En osannut edes raivostua, ja mitäpä se olisi vaikuttanut. Todennäköisesti mies olisi hakannut minut ja heittänyt ulos mökistään. Päätin lähteä omaan mökkiini juomaan suruuni, mies pukkasi minulle matkaan ikäänkuin maksuksi vodkapullon. Kiitin ja poistuin mökkiini, join tajun kankaalle ja nukahdin.

Heräsin aamulla kolinaan kun vaimoni palasi mökillemme. Hän oli siistiytynyt ja oli krapulaansa nähden oikein hyvässä kunnossa. Hiukan minua hymyilytti, kun vaimoni kertoi jääneensä vahingossa yöksi naapurimökin sohvalle nukkumaan. Vodka oli kuuleman ollut niin vahvaa että hän oli sammunut kaikki vaatteet päällä mökin sohvalle. Kysyin, etteihän siellä mitään luvatonta tapahtunut. Vaimoni puisti päätään ja kertoi että ei tietenkään, mitäpä siellä. Kaappasin vaimoni sänkyymme, ja koskaan hän ei antanut minulle pyllyään sillä tavalla kuin silloin. Pimpsa oli likomärkä ja hän sai jopa orgasmeja panomme aikana, se oli liitossamme harvinaista Nautimme seksistä koko aamupäivän, vaimoni kehui kaluani ja kertoi minun puristelleen hänen rintansa mustelmille jo aiemmin kun kysyin asiasta.

Annoin asian olla sillä kertaa. Siinä vaiheessa kun vaimoni vatsa alkoi pömpöttää kummasti, otin asian puheeksi. Hän myönsi olevansa raskaana ja myönsipä sen yhden yön harharetkensäkin. Vaimoni odotusaika oli minulle yhtä piinaa, en tiennyt olenko lapsen isä vai en. Lapsen synnyttyä pyysimme yhteisestä tahdosta isyyden selvittämistä, sen mukaan en ollut lapsen isä. Veli venäläinen pani siis vaimoni tiineeksi tuona yönä, näin siinä vain pääsi käymään. Itkien vaimoni kertoi, että hän halusi saada lapsen kanssani ja jätti siksi pillerit väliin tuon lomareissumme ajaksi. Nyt hän elelee yksinhuoltajana jossain pohjoisen kaupungissa, lapsen isästä ei ole kuulunut kuuleman mitään. Tehokkaat oli tipat siis naapurimaan miehellä, niin tehokkaat että se maksoi avioliittomme.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute