Herkku-puhelin
Lähikaupan Anni
Mikke

Tulipas ikimuistoinen piipahduksesta lähikauppaan, huomasin illalla että pitää kaupasta hakea kahvia aamuksi. Hieman pohdiskelin että haenkos vai en hae, päätin kuitenkin että eihän aamu ala mitenkään jos en saa hörppästyä kahvimukillista. Joten tossut jalkaan ja takki niskaan, nopsa piipahdus Reilun kaupan kahvia hakemaan.
Kaupan ovella jo huomasin että kassalla oli mukavanoloinen punahiuksinen nuori neitonen, olin hänen kanssaan muutaman sanan aiemminkin vaihtanut, lähinnä muistuttanut hänen vinkeistä ja vaihtuvista kynsimaalauksista. Kahvipaketin haettuani tepastelin kassalle jossa sillähetkellä ei ollut muita asiakkaita jonossa, tietenkin yritin samalla kurkata että mitä nimikyltissä tissin päällä lukisi, näin vaan alun An..koska kyltin peitti osittain villatakin reuna. Maksettuani ostokseni kortilla, hän tietenkin kysyi haluankos kuitin, siihen heitin perinteisen..tietenkin jos siihen saa kivan numerosarjan, odotin tympeetä vilkaisua ja kuitin rypistämistä mutta hän sanoikin ettää odotappas ja kaivoi kynän siitä vierestään ja kirjoitti kuittiin 040...alkuisen numerosarjan Anni nimikirjoituksella varustettuna. En saanut sanottua oikeestaan mitään siihen, otin nopsaan kuitin hänen kädestään kun seuraava asiakas tuli ostosten kanssa kassalle, vilkaisin Annia lähtiessäni, sieltähän vastasi katseeseeni oikein viehättävä hymy. .
Oikeen piti iloisesti hypähdellä ja hyräillä kun kotiin tepastelin, mietin tepastellessani että tohdinkos mä mitenkään viestitellä..itse olen reilusti päälle nelikymppinen itseasiassa paria vuotta vaille viisikymmentä, no kuitenkin omasta mielestä ihan hyvässä kunnossa säännöllisen treenauksen kautta ja kaupan Anni korkeintaan kaksikymmentä. Kotona, parin tupakanpoltettuani ajattelin että mikä ettei, joten tekstasin hänelle..kiitti numerosta, olipas mukava poiketa kaupassa kun näin kiva yllätys tuli. T Mikke
Tekstarin lähetettyäni, kerkesin ajattelemaan että tais olla Annilta pien pila kun olin kerran aiemminkin häneltä samalla tavalla numeroa kysynyt, silloin tuli tympee vilkaisu ja kuitin rypistys. Jonkin ajan kuluttua puhelimeni piippas ja tekstari tuli, avasin tekstarin vapisevin käsin ja siellähän oli Annilta viesti..Heippas, tääl kaupassa on hiljasta ja tylsää, joutuu oleen ysiin duunissa. Vastasin hänelle..nii täällä himassakin vähä tylsää näin arki-iltana, tää sun viestis piristää kummasti  Taas vähän ajan kuluttua piippas tekstarin merkeissä...muakin piristää tekstailla sun kanssa ;), mut sulla on helppoo kun minuutissa pistäydyt kaupassa, mulla on kaupan jälkeen tunnin matka himaan. Oho, olin vähän yllättynyt viestin loppuosasta, vastasin hänelle...voinkos tällee suoraan sanoa, mut voit sä tulla mun luokse yöksi lepään, ei mua tartte pelätä. Nyt meni hieman enemmän aikaa ku puhelin tekstarin merkeissä piippas...en tiie, oisha se kiva, aamulla kasilta pitäs olla taas duunissa. Vastasin, mitäs siin sit ihmettelet..sohvalla on hyvä sun nukkuu ja lupaan etten kuorsaa . Puol ysiltä puhelin soi, Anni soitti ja sano et kyl hän tulee jos mä lupaan olla kiltti...sanoin et oon siin kaupan edessä ysiltä ku kauppa menee kiinni, sanoin viel et käyn ottaan yhen oluen lähibubissa samalla kun tuun sua vastaan, Anni sanoi, älä turhaan..hän ottaa muutaman lonkeron kaupasta lähtiessään mukaan, sanoin et ok..nähdään kohta, juuh kuului toisesta päästä.
Huh huh...mitähän tästä tulee, nuori nätti neito tulee mulle yökylään (olihan mulla kyllä vähän saman tyyppisiä mukavia kokemuksia aimminkin ollut), maltankos käyttäytyä korrektisti enkä pelota hän lähtemään omaan kotiinsa.
Ysiltä sit seisoin kaupan kulmalla, vähän ajan päästä kaupan takaovesta tuli kaks naista joista kumpikaan ei ollut Anni, no vähän ajan päästä ovi avautui ja Annihan sieltä iloisesti pomsahti ulos..hän näki mut kun hänelle hieman vilkuttelin, tuli mun luokse ja sanoi moi ..vastasin et hei Anni, onpas kiva illan yllätys siinä. Jatkoin et asun tuossa parinsadan metrin päässä, haluut sä tulla mun luokse yöksi, Anni vaa nyökytteli et joo näinhän puhuttiin. Siinä sit käveltiin mun himaan päin, mun sydämmeni varmaan löi tuhatta ja sataa kun niitä ja näitä juteltiin matkalla, Anni kertoi vaa et kui raskasta näin illalla on matkustaa tunnin himaan ja aamusta takasin. Sisälle päästyämme sain Annilta ne muutaman lonkeron jotka hän oli kaupasta ottanut mukaansa, kysyin et ottaakos hänkin..toki tietty nyt maistuu yks, avasin molemmille tölkit ja hieman hörpimme niistä. Sanoin et meen partsille röökille, kysyin että haittaakos se, Anni sanoi et hänkin tulee sinne samalla..siinä sit polttelimme röökiä ja välillä siemailimme lonkkua..oho hieman hermoilin siinä ja ”vahingossa” tönäsin Annia kevyesti, sieltä tuli sellainen vieno vilkaisu jonka tiesin merkitsevän ettei tästä ole paluuta. Otin Annia kädestä vedin hänet itseäni vasten, tumppasin molempien röökit...oikeen pehmeesti halasin häntä..tiukasti puristinkin vartalomme yhteen..odotin kuis tulee käymään, muutama sekunti ja tajusin että olemme ihan kohta ihan muissa maailmoissa  hain Annin kasvoja, katselin niitä hetken, Annikin odotti...suutelin hellästi häntä korvan viereen, sitten suulle...kohta olimme jo villisti toistemme vartaloiden kimpussa..kielemme kisailivat kiimassa keskenään, kielikoru...tuntuupas se hyvältä ja ja missäs muussa se tuntuu vielä paremmalta ajattelin. Käteni puristelit hänen pientä ja kiinteää takamustaan ja hakeutuivat vastustamattomasti hänen puseron sisään..hyväilin hänen selkäänsä ja sormilla piirtelin kuvioita sinne...Anni hengitti rintaani vasten syvällisesti huokaillen, tunsin nuoret rinnat ilman rintaliivejä omaa rintaani vasten..se sai housuissani tuntumaan ihan sellaista minkä Annikin heti laittoi merkille, käänsi kasvonsa alaspäin ja ilmeisimmin tiesi että se intoutuu vain tänä iltana ja yönä hänelle.
Toisiimme liimautuneena hiljalleen siirryimme makuuhuoneeseen päin, makuuhuoneen ovella nojasin karmiin ja nostin Annia takamuksesta syliin..kuiskasin hänelle kuina paljon haluun häntä ja rakastella illan ja yön...hän hymyili suuteli minua ja sanoi nyökytellen, sen takia hän tuli muita naisia myöhemmin kaupasta ulos koska kävi vessassa riisumassa jo rintaliivit ja märät pikkarit pois. Hän myös kertoi että kun näki minut siinä kaupan kassalle tulevan niin hän tunsi haluavansa tänä iltana itseään vanhempaa sänkyseuraa. Jaahas, onpas Anni tuhma tyttö ja purasin häntä kevyesti huulesta.
Vedin Annin istumaan sänkyni laidalle, katsoin häntä silmiin silittelin hänen kauniin punaisia lyhyitä hiuksiaan..pinkeen punaisia, sormeni vaelsi hänen kasvoillaan ja huulillaan..työnsin kaksi sormea hänen suuhunsa ja nussin niillä häntä suuhun, kiersin etusormella hänen suunsa sisäisesti.
Riisuin paitani ja otin vapisevin sormin hänen puseroaan auki nappi napilta..melkeen revin mutta onneksi maltoin mieleni sen suhteen, voi mitkä herkku tissit sieltä paljastuisikin..nuoret kiinteät teinitisut, sellaisia joita olen ihaillut sadoilla nettisivuilla..nyt sellaiset ihanuudet olivat ihka elävänä edessäni  Puseron kaikottua hänen yltään, ihailin tovin hänen vaaleeta viehkeää vartaloaan ja ennenkaikkea niitä kiinteinä törröttäviä teinitisuja. Suutelin häntä suulle, käteni hyväili hänen napaa ja napakorua, käänsin Annin sängylle, hyväilin hiljaa sormilla tissejä ja nöpsöttäviä nänskyjä..suutelen suuta, kaulaa korvia, olkapäitä..viimein kieleni kiemurtele vuoron perään molemmissa nänskyissä..välillä katsoen ettei tää vaa ole unta. Toinen käteni hakeutuu herkimpääs, hyväilen pillua housujen päältä, samalla avaan housujen nappia tiedän että siellä on heti odottamassa märkä kuuma pillu ja niinhän se onkin...tietenkin niinku jo ajatuksissa moneen otteeseen olen arvanuut..posliini.Sormeni pyörii märän klittas ymärillä...sun pikku peppus pyörii siinä niin et tunnen et nautit, huokailet ja iniset hiljaa kun sormeni leikittelee pillussas..välillä suutelen kiihkeesti sua. Vedän sulta housut jalasta hivutan sukatkin samalla sun jaloista, riisun itseltä farkut ja pikkuhousut jalastani, seison hetken edessäsi, saat ihailla miltä mun alaston vartaloni näyttäytyy sulle, huomaan et katseesi on kohdistautunut mun voimistuneeseen miehuuteeni...stondaavaan.kulliini.
Anni haluun maistaa miltä sä ja sun herkän kostee hunajalähtees maistuu, levitän nuoria sääriäs, suutelen niitä hellästi..tunnen kuin sä värähtelet..siirryn suullani hiljalleen lähemmäs ja lähemmäs herkkuhunajavakoas, sormeni jo klittaas kiusotteleekin, kieleni hyväilee pillus reunoja posliinipillua välillä se menee poikittain pilluvaossa..kiertyy rullalle ja nussii pillus huulilla. imasen välillä huulilla klittaas suuhuni ja kieli pyöriskelee sen ympärillä..reites puristaa välillä kasvoni kokonaan pillus orjaksi..voi miten hyvätä nuori pillu voi maistuakkaan. Huokailet ja kiemurtelet , nostelet lantiotas kun mä panen huulillani ja kielläni parastani sun pillussas, välillä leuan sänkeni rapsuttaa herkkiä reisiäs. Tunnen kuin sä vavahtelet, kuiskaan sulle..tuntuukos hyvältä, voihkit ja nyökyttelet juuh juuh..ihanaa, mun naamani on ihan märkä nesteistäs...sormet panee pilluas..kieleni ja huuleni herkistelee klitallas..annan sun vavahdella jonkin aikaa ja nauttia mun huulista ja kielestä..mut sit on pakko sanoo, mäkin haluun taivaallista nautintoa sun huuliltas ja kielikorultas..Anni anna mulle sellaista jos se sulle sopii ja on ihan ok..nyökkäät, todellakin saat maistaa mun huuliani ja kielarikoruu.
Anni laskeutuu kullini viereen, katselee sitä ja aloittaa herkällä runkkaamisella kaluni hoidon..antaa sille pikku pusun, puristelee kiveksiäni..otta kullin huuliensa väliin, kieli ja kielikoru hyväilee herkkää terskaani...aah miten ihan taivaallista. Anni ottaa enemmän ja enemmän kulliani suuhunsa, sormeni harovat hänen herttaisia hiuksiaan ja painan hänen päätää hiljaa alaspäin. Nautin jakatselen kun Anni käsittelee kulliani huulillaan, ei vittu kuinka tekeekin niin hyvää hänen suihinottonsa ja kauniiden teinitisujen keinahtelu samalla ...kestänkös , no en haluu laueta vielä...sanon tai oikeemmin huohottaen kuiskaan, haluan rakastella sinua, tahdotko sinä minua..Anni päästää otteensa kullistani ja nyökkää hymyillen, hän sanoo että haluu tulla päälleni tanssahteleen...ei vittu kumit, kysyn kohteliaasti Annilta mitä mieltä hän on...hetken yritän vakuutella että voitaisiinkos voitaisiinkos mutta Annilta tulee tiukka EI, joten nousen sängystä, kävelen olohuoneen lipaston laatikolle ja kaivan kumipaketin sieltä..ohos samalla hetken hypistelen laatikossa olevia punaisia pikku pikkareita (yllättäen jäivät edelliseltä teinipillulta ).
Palaan Anni luo ja heitän kumipaketin hänelle, virnistän ja sanon että hoida sä tää kun tää on sun juttus, tulee tuimailmeinen katse ja hän sanoo no no Mikke, kyllä tämä on ihan yhteinen asia, naurahdan ja sanon., tietenkin on mutta kyllä sä miehet tunnet  Anni ottaa hieman jo lerpahtaneen kullini uudelleen käsittelyyn ja saa sen elämään uutta kevättä, pujottaa kumin siihen, suukottaa ja sylkäsee siihen..jään makaamaan sängylle kun Anni kipuaa päälleni., tuo pillunsa en sin suuni eteen joten pitäähän sitä siinä tovi suukotella ja nenällä kutitella nyt jo malttamattomana tiuskasen Annilla..tuo pillus mun kullilleni..mikään ikikestäjä tässä oo..irvistysta tulee vastaan mutta ai ai kuin hän jo hiplaa pillun suulla kulliani, siirtää kätensä sinne ja ohjaa kulliani sisälleen..siinä hän iloisesti keinahtelee päälläni kädet rinnoillani..katselen ihastuttavan hyvää keinahtelua..yritän työntää peukaloani hänen klitalleen kun hän tanssahtelee päälläni, en oikein hyvin ylety siihen joten vaan nautiskelen ja välillä otan käsilläni kii hänen lanteistaan ja yritän rytmittää keinuntaa..mikä läiskintä kuuluukin..ei vittu kuin hyvältä tuntuu kun hän raapii kynsillään rintaani..oon jo laukeemassa kun hän keinahtaa päältäni...äkkiä äkkiä, käännän hänet sängyn laidalle tiukka pikkuperse pystyyn, siirryn lattialle seisomaan ja tuun kulli ojossa hänen odottavaan pilluunsa, pidän lantiosta kii, muutama oikeen antoisa rykäisy pikkupersettä vasten niin että sänky vavahtelee..Anni inisee ja huokailee edessäni..viimeinen survaisu..aarg ja laukeen kulli sisällä Annin kuumaan vittuun. Nojaudun Annin selänpäälle hypistelen..puristelen tiukasti teinitisuja, vedän nänskyistä niin että Annilta pääsee pikku vinkaisuja, vedän jo lerpahtaneen kullin hänen pillustaan, heitä spermaisen kortsun lattialle, suutelen muutaman kerran Annin persettä ja kierähdän sänkyyn, vedän Annin viereeni halaan häntä tiukasti suukotellen, pyöritän sorimiilani hänen helliä ja turvonneita nänskyjä, toteen Annin korvaan..musta tää hetki oli mulle unelmaa ja hyvin harvinaista herkkua..haluun sua vielä oi ihana neito  Anni hymähtelee ja sanoo et Mikke sun kanssa oli ja on oikeen mukava olla...sä oot ollu hellä mulle, toteen siihen, tietenkin jos molemmat nauttii ni se on parasta nautintoo mullekkin. Hetken halailtuamme ja suukoteltuamme toteen et haluun käydä parvekkeella röökillä, Annikin innostuu ajatuksesta joten haen hänelle kylpytakkini ja villasukat jalkaan, itse vedän gollegehousut jalkaan ja hupparin päälleni, köpöttelemme röökille..kaappaisen Annin lämpimään kainalooni koska syksyinen iltayö on jo jokseenkin viileä, hiljakseen katselemme tähtiä taivaalta, tohdin kysyä noin nuori ja nätti neito...Annilta tulee salamana, 19 synttärit tuli elokuussa vietettyä (ajattelin itsekseni kolmanneks nuorin mimmi joka nyt luonani on vieraillut) ja hän haluu elää omaa elämäänsä. Siirryimme sisälle ja Anni jatkoi, hän asuu mutsinsa ja pikkubroidinsa kanssa kolmistaan, pääsi just syksyllä ylioppilaaksi ja keväällä hakee opiskelupaikkaa jostain luontojutuista tai voisi ajatella puuseppäkouluakin. Hän kertoi myös ettei hänellä ole oikeen ollut koskaan poikaystävää..tietty ainahan jotain pientä säpinää ollut mutta sanoi että mutsi on aika tarkka hänen menemisistään. Silloin Anni havahtui ja sanoi että pakko laittaa mutsille pikkuhätävale viesti..oon Mintsun kanssa ja sen luona yätä..kiusottelin, ota Mintsu joskus mukaan ku tuut kylään..nääh, ja kieli-irvistys mulle.
Vedin taas Annin itseäni vasten ja suutelin hartaasti häntä, kuiskasin et haluun sänkyyn sun kanssa..eihän Anni siin mitää vastustellu ku kainalossa tuli mun kanssa sänkyyn, heitettiin vaattet veks ja kömmittiin täkkien väliin, kertoilin siinä sängyssä Annille itsestäni ja elämästäni..tietty varoen kertomasta mitä kivaa oikeen puuhastelenkaan muidenkin samanikästen mimmien kanssa 
Oho, olinkin nukahtanut, heräsin kun kuulin et Anni kuunteli mun ipadilla spotifysta jotain omaa lempimusiikkiaan...hiplailin kulliani siinä ja olin nukkuvinani..sehän rupes herkästi stondaan joten käännähdin ”unissani” Annia vasten, hän tietty huomas yöstondikseni ja rupes silittään kulliani..se oli mulle selvä käsky, siirryin suoraan Annin päälle..kumi kuiskasin Annille, hän totes et oot nii kiva et saat tulla muhun nyt ilmankin, vittu et mä panin Annia, siin allani hän makasi silmät suurena ja ympyrkäisenä..niin on herkkua sitä ilmettä kattoo ku toinen on pikkutaivaassa ku sitä nussitaan, näykin väillä korvasta olkapäästä ja suutelin kaulaa, työnsin sormia Annin suuhun, otin Annin sormia suuhun..panin survoin panin hiestä märkänä, en enää pystynyt tajuun ja hillitseen itseäni ni laskin spermani suoraan hänen pilluunsa. Ei puhuttu sanaakaan siitä vaa maattiin yhdessä pitkän aikaa, nukahdin Aniin viereen.
Tietty aamulla piti viel ottaa kolmas eräkin ;) ja ja tulihan ne reilun kaupan kahvitkin juotuu ;) josta tää mukava ystävyys Anniin alkoi...tapailtiin jonkunkin kerran, Anni vietti mun luona öitään ja ei ikinä tiedä vaik jatkuiskin

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute