Herkku-puhelin
Kuuma yö yksin ja aamun putkiston tarkastajat
Neiti Vantaa

Olin saapunut kotiin baarista hieman yllättäen yksin. Ei ollut sopivia ehdokkaita löytynyt enkä ollut oikein seuraa etsinytkään. Kotimatkalla jo kuumeisesti mietin erilaisia tapoja itsestäni nauttimiseen ja pikkaisen leikitellen strippailin eli horjahdellen riisuuduin eteisen peilin edessä vieden sormiani suustani pitkin kaulaa, tissieni yli vähän nänneillä leikkien ja niitä nipistellen aina alas jalkoväliini, missä kuljetin sormia hellästi klittaa painaen pitkin vakoa aina itse pilluun lopulta upottaen ja sitten takaisin huulilleni.

Hetken aikaa leikiteltyäni jatkoin olohuoneen sohvalle ja sijoitin läppärin sopivasti voidakseni vähän viestitellä oikeiden henkilöiden kanssa ja voidakseni katsoa jotain hetkeen sopivaa. Olin lukenut pari päivää aikaisemmin tytöstä, jonka koulukaveri oli paljastanut koulukavereille tämän tytön olevan pornonäyttelijä ja hänen pätkänsä oli ensimmäisenä mielessäni. Katseltuani hetken ja sormetellessani sammuin siihen vain herätäkseni uudestaan jatkamaan ja aloittamaan katselun alusta. Kaivoin rekvisiittaa esiin. Pyykkipojat nänneihin viereisestä pyykkitelineestä ja suosikkidildoni laatikosta sohvan alta liukasteineen. Hetken aikaa taas meni kun kännin takia sammuin taas uudelleen herätäkseni ja jatkaakseni. Aloitin kolmannen kerran leikkini. Hymyilin itsekseni kun ajattelin tässä tulleen sammumisien välissä kuitenkin jo nautittua kuitenkin itsestä ehkä tunnin tai puolitoista vaihtelevasti tuohon pätkään keskittyen. Tunsin pientä huonoa omaatuntoa nauttiessani tuon itseäni pari vuotta nuoremman tytön tuolla pätkällä olevan hieman yllättynyt tilanteen rajuudesta ja mietin miltä itse tuntuisi olla hänen pöksyissään kyseisessä tilanteessa. Asettelin sitä ajatellessani toiset pyykkipojat häppäreihini ja dildoa syvälle pilluuni painautuen sohvaa vasten niin että sitä on helpompi kehon liikkeillä liikutella sisälläni ja hetken päästä ilmeisesti taas sammuin.

Havahdun ja mietin taas aloittavani pätkän alusta, kun kuulen kämppäni oven avautuvan ja kahden ihmisen puhuvan. Nainen ja mies. Jotain putkiston tarkastuksesta. Kehoni jännittyy ja kuuluu vain *plop* kun dildo pulpahtaa pillustani. Äkkiä läiskäisen läppärin kannen kiinni ja hyppään pystyyn hiukset sekaisin. Huomaan toissaillalta tuolin selkänojalle jääneen kylpytakin ja äkkiä nappaan sen ylleni. Juuri kun saan sen vedettyä kiinni tulevat nämä kaksi huoneeseen. He pysähtyvät huomatessaan minun seisovan hiukset sekaisin ja kylpytakkia tiukemmin ympärilleni kietoen sohvan edessä ja katsovat minua päästä jalkoihin. Mies toteaa "Ai täällä olikin joku kotona? Soitettiin ovikelloakin, mutta ei kukaan avannut niin tultiin omilla avaimilla sisään. Tarkastetaan putkisto, kuten on tiedotettu." Samalla muistan lukeneeni tästä jonkun ilmoituksen edellisen viikon aikana ja kiroilen mielessäni.

Kävellessään keittiökomeron suuntaan nainen, noin ikäiseni osoittaa vähän sivulleni sohvalle. Pikainen vilkaisu osoittelun suuntaan selvitti miksi. "Musta Iso Romeoni" oli siinä iloisen kiiltävänä. Punastuin, mutta nainen oli jo kääntänyt katseensa ja jatkoi jotain putkistojuttua miehen kanssa. Istahdin tarkoituksella dildoni päälle piilottaakseni sen näkyviltä, tunnen vielä yhden pyykkipojan olevan heikosti kiinni häppärissäni. Otan pöydältä jonkun vanhan Reginan ja olen lukevinani sitä kiinnostuneena kunnes he poistuvat.

Hävetti todella pahasti ja tuli mieleen, että yön jäljiltä tuoksut varmaan olivat myös aika vahvat heidän tullessa kämppääni ja taisivat ne pikkarit ja rintsikatkin eteisessä olla iloinen toivotus kämppään putkistoa tarkastamaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute