Herkku-puhelin
Kesämölillä vaimon siskon kanssa
Tissifani

Tositarina - nimet ja paikat on muutettu.

Tämä tapahtui noin viisi vuotta sitten kun olin vaimoni vanhempien mökillä keski-Suomessa saaressa viettämässä pakollista mökkilomaa. Mökillä olivat vaimoni lisäksi hänen vanhempansa sekä vaimoni nuorempi sisko 21v Kaisa. Vaimoni oli tuolloin 26v ja minä 31v.

Molemmilla sekä vaimollani, että Kaisalla on mehevä rintavarustus, vaikka ovatkin erilaisia, vaimoni on 165cm pitkä hieman tukevampi F90 kuppikoon nainen ja hänen siskonsa hieman lyhempi ja laihempi E75 koon rintavarustuksella koottu. Kaisan rinnat ovat jotenkin
hänen kokoonsa nähden isomman näköiset ja usein mökillä kesäisin otti eteen hänen liikuskellessaan bikineissä ympäriinsä - hän oli muutenkin tiukemmassa kunnossa.

Oli la aamu kun vaimoni ja hänen vanhempansa olivat suunnitellusti lähdössä käymään mantereella asioilla ja lähisukulaisia tapaamassa. Minä en ollut lähdössä, eikä myöskään Kaisa - olimme molemmat liian laiskoja lähtemään. Heräilin osapuilleen niihin aikoihin kun
porukat olivat siirtymässä jo veneelle - Kaisa oli vielä nukkumassa yläkerrassa. Mökki oli sähkötön puolitoistakerroksinen vanha talo syrjäisessä saaressa - järkevään paikkaan mantereelle on noin 3km venematka ja siitäkin vielä tovi autolla lähimpään taajamaan.

Edellisenä iltana oli mennyt tavallisen pitkään ja hieman krapulaakin oli. Ulkona oli jo aamulla näyttävän armoton aurinkoinen keli - joten kuuma päivä oli tulossa. Olo oli niin tunkkainen, että ajattelin lämmittää saunan. Porukat olivat juoneet kaiken keitetyn kahvin, joten laitoin kaasukeittimelle vettä kiehumaan ja painelin saunaa lämmittämään. Matkalla saunaan ajattelin, että ehkä Kaisa ottaisi yläosattomissa aurinkoa kun porukat olivat lähteneet ja saisin ihailla hänen rintojaan - tavalla tai toisella. Krapulajäykkyys vaivasi myös kun sytyttelin pesällisen puita saunaan. Siivoilin edellisillan olut- ja lonkeropurkkeja saunan terassilta lähtiessäni takaisin tupaan.

Kun tulin tupaan, yläkerrasta kuului jo heräämisen ääniä. Ovi oli hieman raollaan ja kuulin tasaista narinaa, laitoin keitetyn veden valumaan "manuaalisesta kahvinkeittimestä" eli keitetyt vedet isoon litran vetoiseen itsetehtyyn suodatinahjoon - ja eikun kahvi valumaan. Itse hipsin eteiseen.

Kyllä, narinaa se oli ja nyt se kuului selvemmin ja nykivämmin, kuulin myös hengitystä ja tukahdutettua vikinää. Kaisa taitaa sormettaa itseään. Kuuntelin vielä hetken ja varmistuin asiasta. Hetken jo kävi mielessä, että menen huoneeseen ja yllätän tytön, mutta maltoin mieleni - etumus kovettui. Menin takaisin tupaan ja kaadoin itselleni kupillisen kahvia ja loput termariin.

Pari hörppyä siemailtuani Kaisan huoneen ovi avautui ja hän tuli hengästyneenä alas ja yllättyi kun olin jo alakerrassa. -" Ai sä oot jo heränny", hän tokelsi. Vastasin että joo ja sauna on lämpiämässä kans. "Hienoo, mä vaan kuulin ääniä ja luulin että porukat on lähteny". -"Joo, ne lähtikin vajaa puolituntia sitten". "Mä haluunkin mennä saunaan, on niin hikikin", Kaisa jatkoi. Jutustelimme niitä näitä ja joimme aamukahvit.

Lähdin sitten saunalle ja sanoin Kaisalle, että sauna on valmis kohta ja voit tulla kun haluat - itse menen nyt. Otin mennessäni olutta kellarista - vähän loiventavaa tähän tarvitaankin. Sauna olikin lämmennyt jo pesällisellä ihan sopivasti, heitin lisää puuta pesään ja painelin samaa kyytiä lauteille.

Vartin päästä kuulin kun Kaisa tepasteli terassille ja tuli pukuhuoneeseen. Hän kysyi, voisiko hän tulla samaan saunaan, eikai se haittaa. Olin hieman hämilläni ja vastasin että eipä kai se haittaa. "Minulla on niin hiki, että haluan peseytyä" oli peruste.

Samassa ovi aukesi ja hän astui sisään ihan pokerina, otti muuripadasta vettä, sekoitti sen järviveteen ja heitti päälleen. Hänen kaataessaan vettä päälleen sain ensisilmäyksen hänen koko vartalostaan ikinä. Rinnat olivat uskomattoman suuret ja pyöreät, tummat hiukset valuivat hartioille, vyötärö oli kapea, mutta lantion kaari ja perse olivat uskomattoman pyöreät. Vaikka vaimollani onkin suuremmat rinnat, kokonaisuus hänessä on jotenkin seksikkäämpi.

"Ooooh, raikasta. Sauna oli hyvä idea". "Joo-o" sain sanotuksi kun Kaisa jo siirtyikin lauteille viereeni. Sauna oli kolmen istuttava, eli kohtuu pieni. Tunsin kuinka aamukankea kaluni halusi pompata pystyyn, mutta pitelin sitä jalkovälissä puristaen jalkojani yhteen. Puristus vaan pahensi asiaa.

Istuimme siinä pikkuhiljaa löylyä heitellen ja juttelimme kuinka pitkään porukoilla menee mantereella ja mitä laittasimme lounaaksi. Vilkuilin Kaisan rintoja ja oloni muuttui tukalaksi kun kaluni ei meinannut millään pysyä aisoissa. Kaisa heitti lisää löylyä. Sanoin hänelle, että "vartalosi kiihottaa minua" ja "toivottavasti ei haittaa vaikka minulla jäpöttää melko lailla". Ihan kuin hän olisi odottanut tätä ja sanoi "ei tietenkään haittaa, tee olosi mukavaksi vaan". Se oli minulle armollista ja levitin hieman haaroväliä ja kaluni pomppasi puolikovana tanaan. Kaisa hieman ällistyi ja sanoi tahattomasti "wow".

Kyrpäni ei ole mikään valtava noin 20cm, mutta se on muodoltaan keilamainen, tyvestä hieman ohuempi ja paksunee kärkiosaan, jossa terska punoitti. Paksuimmalta kohdaltaan noin 6cm kärjestä se on todella paksu, ehkä noin 6cm läpimitaltaan kun se tyvestä on ohuempi. Ensi-ihmetyksestään toivuttua Kaisa kysyi : "saanko koskettaa sitä?". Hän oli kuin lapsi anoessaan karkkia. Epäröin itsekin, koska en halunnut tuntea huonoa omaatuntoa jos sekstailisin vaimoni siskon kanssa. Kyrpä kuitenkin vaati sitä ja Kaisa otti sen varovasti käteensä, samalla hän kääntyi niin, että hänen rintamasuunta muuttui ja nuo valvavat rinnat olivat edessäni. "Saanko minä koskettaa näitä", kysyin ja nostin kättäni niin, että se kosketti kaisan toista rintaa. Kaisa vastasi napakasti, että "voitko muka olla koskematta?". Vastasin, että en ja samalla puristelin jo hänen rintojaan. Kaisa liikutteli esinahkaani varovasti ees taas ja kullini oli jo juhlakunnossa.

Suutelin Kaisaa hellästi ja nostin toisen rinnan suuhuni. Olin tottunut jo vaimoni suuriin rintohin joten isojen rintojen käsittely oli minulle helppoa. Imin nänniä innolla.

Nännipihat olivat samanlaiset kuin vaimollani ja rinnatkin olivat muutenkin samantyyppiset, isot vaaleat nännipihat ja keskellä rintoihin suhteutettuna pienet nännit, jotka kuitenkin kovettuivat heti. Siirsin vasemman käteni Kaisan haaroihin ja hyväilin kevyesti hänen siroa pimppiään. Pimppi oli todella mini ja bikinirajaus teki siitä todellisen kiimavaon.

Pillun huulet olivat hieman turpeat ja välistä valui limaa joka kiihotti entisestään. "Oletko sormeillut itseäsi?", kysyin vaikka olinkin kuullut jo aikaisemin Kaisan sormeillleen itseään. Hän myönsi sen, mutta sanoi ettei ole vienyt sitä vielä loppuun. Painoin keskisormeni vakoon ja liikuttelin sitä ees taas. Mahlaa valui jo lauteiden suojana olevalle pyyhkeelle. "Olet ainakin kostea", totesin ja kysyin "haluatko että nuolen pimppiäsi?". Kaisa nyökkäsi ja siirryin alalauteelle ja levitin hänen hänen haarojaan.

Jos rinnat siskoksilla olivatkin samanmoiset, niin pimpit olivat täysin erilaiset. Kaisan pillu näytti jo ulospäin huomattavasti pienemmältä ja sitä ympäröi paksut huulet jotka tukkivat vakoa entisestään. Työnsin keskisormeni niin syvälle kun se meni ja se meni vaivatta, kun otin mukaan myös etusormen ne menivät helposti vain puoleen väliin. "Huh, kuinka tiukka vako", ajattelin. Kysyin Kaisalta milloin hän oli nainut viimeksi johon hän vastasi siitä olevan aikaa jo tovi. Hän ei ollut enää seurustelusuhteessa entiseen poikakaveriinsa, joka oli lähtenyt inttiin 4kk sitten.

Pimppi valui mahlaa yhä enemmän. Tämäkin oli minulle uutta. Asetuin lauteille niin, että sain hyvän asennon ja työnsin kieleni kiimavakoon. Kaisa värähti heti ja kun loiskuttelin kieltäni mahlaisia huulia ja klitorista vasten, hän vaikeroi kiimasta.

Lisäsin vauhtia ja työntelin samalla sormea hänen vaossaan ja levittelin toisella sormella nesteitä hänen anaalialueille. Kaisa piteli rintojaan kuin tarjottimella ja vikisi.

Muutaman minuutin jälkeen Kaisa sanoi olevansa valmis ja äänteli kovemmin. Painelin kielelläni klitorista voimallisemmin ja pyörittelin sormeani nopeammin noiden turpeiden huulien välissä. Kaisa taittui kaarelle, tarrautui rintoihinsa ja yltyi huutoon. Pillu supisteli sormeni ympärillä yllättävänkin voimakkaasti ja Kaisa laukesi ilmeisen täydellisesti. Pillusta valui limaa oikein kasapäin. Nuolin vielä hetken kunnes hän painoi päätäni pois ja huokaisi. Ajattelin, että olipa kokemus.

Siirryin takaisin paikalleni ja heitin löylyä. Kaisan posket olivat tulipunaiset ja hän katseli voipuneena edelleenkin kovaa kaluani.

"Mitäs tuolle tehdään?", kysyin ikäänkuin heittona. Kaisa odotti hetken ja sanomatta sanaakaan veti kaluni liikkuvat taakse ja otti sen suuhunsa. Olin kirjaimellisesti kiimasta jäykkänä. Hän sai terskan ja osan vartta suuhunsa ja pyöritteli kullinnuppia kielellänsä. Aamujäykkyydestä ja edellisestä kokemuksesta johtuen kalunikin oli melko selvää tavaraa. Kaisa imi sitä hetken ja kosketteli samalla pilluaan. Hän siirtyi alemmas ja runkkasi. "En ole koskaan nähnyt näin suurta", hän sanoi. "Sä taas oot todella tiukka veikkaisin", sain sanotuksi. "Niin Petekin (ex poikakaveri) sanoi ja niin kai mä sitten oon", Kaisa lisäsi.

"Haluuks koettaa mahtuuko tää muhun?", hän kysyi ja jatkoi kaluni lipomista. Vaikka kuinka halusin sanoa en, vastasin "tottakai".

"Mennään pukuhuoneeseen", Kaisa ehdotti, "täällä on niin kuuma". Heitimme vettä toistemme päälle ja siirryimme pukutilaan, jossa oli kesävieraita varten levitettävä laveri.

Otin kaljaa ja Kaisakin avasi mukanansa tuodun siiderin ja hörppäsi siitä. Hän kuivasi hiuksensa, asetti pyyhkeen laverin päällä olevalle patjalle ja heittäytyi selälleen. "Ei oo kondomia", totesin johon Kaisa lisäsi, että ei sitä tarvittaisikaan koska hän on syönyt pillereitä, vaikkei vakituiseen seurustelekaan enää.

Asetuin Kaisan haaroväliin polvilleni ja hyväilin pimppiä sormella. Pillu oli edelleenkin täydellisen liukas. Kaisa lisäsi, että hän valuu aina näin kun panettaa, pikkuhousuja kastuu kuulemma useat päivässä.

Totesin, että "ei ainakaan haittaa, koska nyt tekee tiukkaa muutenkin". Kyrpäni oli yliturpea ja sinertävä ja epäilin koko hommaa saanko kaluani Kaisan sisään ensinkään. Kaisan häpykumpu oli kova ja liikuttelin kovaa terskaani pillun huulia vasten. Pelkästään terska peitti koko vaon alleen. Työnsin varovasti terskan huulille ja sisään. Siihen asti kaikki hyvin. Kaisa voihkaisi ja haroi rintojaan. Mahlaa pursusi pillusta. "Sano jos sattuu", heitin ja Kaisa nyökkäsi. Hän oli ilmiselvästi myös epäilevällä kannalla, mutta samalla nautti tilanteesta.

Pitelin kullin varresta kiinni ja yritin työntyä syvemmälle. Terska avasi ahdasta vakoa, mutta paksuin osa kalustani oli vielä ulkopuolella. Kullini levitti paksut huulet tiukaksi pyöreäksi ympyräksi ja puristus oli melkoinen. Käänsin Kaisan lantiota vähän sivummalle, jotta pillu myötäilisi paremmin yritystä. Teki yhä tiukempaa. Käänsin Kaisaa yhä lisää ja hänen ilmeestään näki että sattuu. Vedin hiukan taaksepäin ja nytkyttämällä sain paksuimman osan Kaisan tiukimman paikan ohi. Pillusta valui mahlaa kyrpäni ympärille.

Käänsi Kaisan takaisin ja siellä se oli. Kullini oli ikään kuin nalkissa Kaisan sisällä, sisään oli mennyt noin 15cm. Kun yritin vetää kaluani pois teki tiukkaa, ja syvemmälle ei myöskään päässyt.

"Se mahtui", Kaisa hihkaisi - "onko se kokonaan sisällä", hän kysyi. Totesin kieltävästi ja asetuin Kaisan päälle ja imin noita mahtitissejä huolella, samalla hieman liikkuen Kaisan sisällä. Hän alkoi vinkua äänekkäästi.

Huomasin kuitenkin, että tällä keilamunalla naiminen on vaikeaa kun on nalkissa. Nylkyttelin kyrpääni kuitenkin Kaisan sisällä voimallisemmin, painellen sitä pillun pohjaa kohden joka jousti enemmän. Kaisa vinkui ja vikisi yhä kovemmin - totesin mielessäni kysymättäkin, että mikäli Kaisa meinaa laueta vielä toisen kerran en saa munaani irti tästä kiimapillusta ilman kevyttä väkivaltaa. Kaisa huokaili ja vinkui ja kaluni oli jo valmis tulemaan, mutta pidättelin, koska tarkoituksenani ei ollut päästää lastia sisään huolimatta pillereistä. Tunsin kuinka tuo pillu alkoi supistella ja puristi kaluni tiukasti tuohon muutenkin ahtaaseen vakoon. Kaisa sanoi tulevansa ja survoin kaluani pari kertaa häpeilemättömästi pillun pohjaan. Kaisa kaartui ja laukesi. Pillu supisteli niin, etten ollut enää todellakaan varma kykenenkö pitämään lastini aisoissa vaan kiimassa työntelin lisää. Se kostautui kun Kaisan lämmin mahla ympäröi kyrpäni, en kestäny enää vaan purkauduin sekaan.

Pillu puristi sykkivän lastini Kaisan ylitiukkaan vakoon, orgasmimme tuntuivat kestävän pitkään, kunnes Kaisa rentoutui allani. Nännit olivat kiimasta kovettuneet ja imin niitä samalla kun viimeistelin lastini pimppiin.

Lepäsimme sisäkkäin hetken ja vedin kaluni ulos. Nesteet valuivat ulos valtoimenaan ja kastelivat pyyhkeen. Kaisa hymyili.

Vaikka olinkin saanut kunnon orgasmin kyrpäni seisoi yhä eikä Kaisan seksikäs vartalo sitä yhtään helpottanu. Sanoin Kaisalle , että "kun ollaan päästy alkuun, niin jatketaan".

Kaisa katsoi minua hämillään kun käänsin hänet kontalleen laverin päälle. "Nyt saat lisää".

Painoin kaluni Kaisaan yhdellä määrätietoisella työnnöllä takaapain siitä huolimatta, että hän kiljahtikin tiukimmassa kohdassa. Kalun puristus oli sama, en kyennyt luontevasti vetämään pitkillä työnnöillä niinkuin normaalisti, koska tuo kiimavako oli niin tiukka ja kaluni muoto esti sen. Painelin kuitenkin seisaaltaa Kaisaa takaapäin reippaasti ja päätin laueta vielä kerran pelkästään itse nauttien.

Kaisa kiljahteli työntöjen tahtiin ja limaa turskahteli pimpistä ulos, muttei enää niin paljon kuin alussa. Koska olin jo lauennut kerran, tämä toinen kerta oli ensimmäisen täydennystä. Ajattelin, että nyt otan sen mitä monina vuosina olen halunnut kun tuo herkkuperse oli bikineissään pyöriessä kiusannut.

Kaisa hieroi klitoristaan kädellä samalla kun rummutin tuota vakoa oikein voimalla. Olin ehkä kymmenen työnnön päässä omasta orgamistani kun Kaisa sanoi tulevansa. "Sehän sopii", sanoin. Tunsin taas kuinka pillu supistui ja sain lastini lähtemään, painoin kullini tyveä myöten pohjaan ja annoin mennä. Kaisa sormetti itseään ja laukesi myös naama tyynyä vasten.

Taivaallinen tyhjentyminen!!! Työntelin vielä orkun jälkeen pari minuuttia rentoutuen ja vedin kullini nautiskellen ulos pimpistä.

Kaisa oli jo uupuneen oloinen, mutta koska kyrpäni vain jaksoi pysyä puolikovana ajattelin, että tämä tilanne tuskin toistuu ja sanoin Kaisalle, että tarvitsen vielä yhden tyhjennyksen. Kaisa oli jo väsynyt ja sanoi ettei pysty ja että pimppi on arka.

Vastasin siihen että ei haittaa.

Tuon jälkeen latasin vielä kerran mutta lastit - ne vähät mitä pusseissa vielä oli - pyöreiden rintojen väliin ja päälle, joka oli kuin piste i:n päälle.

Päivä jatkui siitä grillauksen parissa ja odotellen porukoita takaisin saareen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute