Herkku-puhelin
Vahingosta se alkoi
Juha36

Olemme vaimoni kanssa normaali suomalainen pariskunta, 70-luvun loppupuoliskolla syntyneitä. Käymme säännöllisesti töissä ja vapaa-aikana muun muassa lenkkeleimme yhdessä, mutta mitään himokuntoilijoita emme ole. Lapsiakin meille on tässä 2000-luvun aikana siunaantunut. Vaimoa voisin kehua, kuten kuka tahansa ylpeä aviomies, mutta koetan tuoda naiseni ihanan olemuksen pikku hiljaa esille näissä tosipohjaisissa novelleissani häntä kuitenkaan liialti yhdessä kohdassa ylistämättä.

Tapasimme aivan 90-luvun lopulla, kun vaimoni oli 21-vuotias ja minä hiukan vanhempi. Vaikka vaimoni oli silloin supisuomalaisittain vehnänvaalea, pitkätukkainen ja hyvätapainen perhetyttö, hänellä oli ollut jo muutama poikaystävä ennen minua. Eikä siinä sinänsä mitään, mutta hänellä oli myös ollut sukupuolisuhde kahden poikaystävänsä kanssa ennen minua. Tämä kismitti minua jollakin lailla alusta saakka, tai kenties askarrutti, koska vanhan ihanteen tavoin olisin halunnut vaimokseni puhtaan neitsyen, jolle itse olisin ollut ensimmäinen. Kuitenkaan en osannut olla suoraan mustasukkainenkaan näille entisille.

Sillä minulla itselläni ei vielä ollut ennen sitä ollut sukupuolisuhteita kenenkään kanssa. Olinhan koko nuoruuteni ajan ollut "ihan hyvä tyyppi" ja se peräpulpetin kiltti poika, joka kyllä sopi porukkaan mukaan, mutta jolle kukaan tyttö ei pahimpina ja kiimaisimpina teinivuosinakaan antanut. Syytä oli kai itsessänikin, kun en osannut pyrkiä pesälle ja esittää parempaa miestä kuin olin. Kummasti se näytti toisten kohdalla tuottavan tulosta, jotka tämän homman hallitsivat.

Mutta tämän pidemmittä taustajaaritteluitta menemme kesään 2000. Meidän suvulla on ollut ja on edelleen eräältä nimeltä mainitsemattomalla paikkakunnalla kesämökki. Alkujaan se oli mummon ja ukin omistuksessa, mutta isäni, joka oli sisaruksistaan vanhin, lunasti äitini kanssa mökin omakseen tuona mainittuna alkukesänä. Kuitenkin sillä sopimuksella, että muutkin sukulaiset saisivat erikseen sovittuina ajankohtina käydä mökillä lomailemassa.

Näin tapahtui nytkin, emme olleet naiseni (olimme vasta menneet kihloihin toukokuussa) kanssa ainoat lomailijat mökillä. Setämieheni vieraili siellä vaimonsa ja kahden nuorimman lapsensa, tytön ja pojan, kanssa. Kyllä se meille sopi, sillä tilaa riitti meille kaikille. Saunarakennuksen pukuhuoneeseen oli juuri tehty uusi nukkuma-alkovi lisäkkeeksi, joten ehdotimme yöpyvämme siellä tyttöystäväni kanssa. Vaikka me olimmekin tulleet mökille ensin ja ehtineet jo pari yötä nukkua itse mökissä, väistyimme suosiolla. Oli kesäkuun puoliväli ja juhannus tulollaan, säät suosivat ja saunamökkihän pysyi turhankin lämpimänä löylyttelyn ansiosta.

Yllättäen mökille porhalsi vanhalla Saabillaan setämieheni esikoinen eli serkkuni Hannu. Hän lähenteli iältään kolmeakymmentä, koska oli syntynyt aivan 70-luvun alussa. Setämies ja vaimonsa heti ihmettelemään, miten Hannu ilmoittelematta ilmestyi mökille ja jätti Katjan yksin vauvan kanssa. Serkkupojasta oli nähkääs tullut isä ihan vastikään, sillä tenava ei tainnut olla vielä kuukaudenkaan ikäinen silloin. Hannu mutisi vanhemmilleen jotenkin näin, että saahan sitä nyt mieskin edes viikonlopun pitää lomaa, kun on korjaamolla paiskinut töitä otsa hiessä. Minulle hän sanoi: "Perkele, lähdin pakoon sitä jatkuvaa kitinää, mitä pikkunyytti joka yö pitää ja valvottaa meikäläistä. Mieti sä, Juha, pari kertaa, ennen kuin alat panna pentua alulle."

Meillä oli kuitenkin kihlatun tyttöystäväni kanssa jo silloin selvät suunnitelmat, että jossain vaiheessa hankkisimme lapsia. Olemme molemmat lapsirakkaita ja lapsissahan se suvun ja elämän jatkuvuus on. Enkä minä noista serkkupojan väsyneistä sanoista säikähtänyt ja alkanut miettiä tulevaisuutta uudelleen. Hyvin tuo näkyy itsekin tulleen jälkikasvunsa kanssa toimeen, jota on tähän päivään mennessä ilmestynyt jo ainakin neljä kappaletta, ne tiedossa olevat. Joten on siinä öisin muutakin tehty kuin valvottu äreänä ja kuunneltu jatkuvaa kitinää.

Tuolloin kesäkuisena iltana Hannu oli kuitenkin harvinaisen vittuuntunut. Hän vetäisi paidan päältään ja kaivoi heti jääkaapista isänsä tuomia oluttölkkejä janojuomakseen. Minä en ole koskaan ollut oluen perään, mitä nyt joskus seuran vuoksi saatan yhden tai kaksi vähän pitkin hampain siemailla. Tietyt siiderit ja jotkut muut väkevämmät maistuvat paremmin, mutta yleensä kohtuudella ja melko harvoin kuitenkin. Näki serkkupoika Hannustakin jo siinä vaiheessa, että ei oluen kittaaminen kropallekaan hyvää tehnyt. Melkoinen kaljamaha hänelle oli jo siinä vaiheessa kasvanut ja muutenkin oli poika tanakoitunut sitten viime näkemän, posketkin olivat paksuuntuneet. Ei häntä sentään läskiksi voinut nimittää, sillä lihasmassaa löytyi kuitenkin reilusti. Äitinsä alkoi motkottaa mökin pihalla, kun Hannu avasi kolmannen tölkin peräjälkeen. Kyllähän siinä väkisinkin leppoisa kesäillan tunnelma kärsi. Ei kuulunut enää linnunlaulua eikä juttu luistanut kevyenä keneltäkään.

Jossain vaiheessa panin merkille, että tyttöystävääni kiinnosti Hannun paidaton ylävartalo. Hän näytti vilkuilevan tätä vaivihkaa kerran jos toisenkin, vaikka esitti välillä järvelle katselevaa tai luontoa tarkkailevaa perhetyttöä, joka ei ronskista paidan riisumisesta muka olisi välittänyt. Itse en ole koskaan tohtinut oleskella ilman paitaa perhepiirissä tai muutenkaan naisia sisältävässä joukossa. Uimaranta on tietysti asia erikseen. Miesporukalla saunailloissahan se on ihan luontevaa.

Mutta Hannua ei näyttänyt haittavaan vähääkään, että minunkin nuori kihlattuni oli läsnä. Hän vain kumosi tölkistä olutta kurkkuunsa ja päästi välillä kuuluvan röyhtäisyn. Punaruskea tukka oli väsätty geelillä kuntoon ja tehty eteen pieni hyppyri. Itse pidin aika lailla samaa hiustyyliä siihen aikaan. Hannu ei ollut vielä ollenkaan saanut rusketusta, päinvastoin hän oli yllättävänkin vaalea iholtaan. Leuassa oli partarantu pystysuorana viivana. Keskellä rintaa oli jonkinmoista tummaa karvasyheröä, sitten karvoitus katkesi ja jatkui vasta navan seutuvilla tummana. Kaikista ärsyttävin minusta oli jotenkin tuo viivaparta. Kuin joku machon merkki. Se tuli koko ajan silmilleni, kun satuin vilkaisemaan ryypiskelevää serkkupoikaa. Eipä siinä liiemmälti juteltu.

Sitten setämies sanoi, että nyt on sauna jo lämmin, naiset ensin sinne. Vaikka vaimoni oli siihen aikaan vielä ujohko tyttöystävä, suostui hänkin kuuliaisesti astelemaan saunaan puolitutun setäni vaimon ja nuoren serkkutyttöni kanssa. Siinä oli naisväkeä kolmelta eri vuosikymmeneltä. Rinnatkin olivat jokaisella senmukaiset. Setämiehen muijalla ne jo roikkuivat parhaat päivänsä nähneinä ja monta lasta imettäneinä. Vähän kuivakoiksi olivat kieltämättä käyneet, vaikka teinivuosinani olin niiden pulskeutta ihaillut ja salaa vedellyt käteen niitä ajatellen.

Serkkutytöllä tissit olivat jokin aika sitten puhjenneet törröttämään pystyyn ja odottivat vielä rasvaisempaa täyttymystään. Sen verran vedän tässä kotiinpäin, että omalla tyttöystävälläni ja tulevalla vaimollani oli näistä kolmesta kaikkein kauneimmat ja haluttavimmat tissit. Ne olivat sopusuhtaiset ja riittävän muodokkaat. Niiden päälle sai hyvin kourat kupille ja vielä pursui ylikin. Pehmeät ja vielä jollakin lailla tyttömäiset olivat puristella ja hieroskella. Eihän niillä ollut ketään imetettykään, muita kuin meitä poikaystäviä kuumina hetkinä.

Kai me kaikki nuoremmat miehet olisimme halunneet jäädä mökkipihalle istuskelemaan ja odottelemaan, missä asuissa naiset tulisivat saunasta jäähylle. Mutta setämies oli sen verran hienotunteinen, että komensi meidät kaikki mukaansa saunavihtoja tekemään. Hän sanoi tehneensä itse naisille vihdat, mutta me olimme kuulemma jo jokainen niin isoja poikia, että saisimme tehdä omamme itse. Nuorempi serkkupoika totteli isäänsä saman tien, vaikka naamasta näkikin, että sitä vitutti, kun ei nähnyt naisista paljasta pintaa. Hannu hörppi edelleen olutta, ties monettako tölkkiä, jolloin setäukko jo hermostui ja komentaen tempaisi tätä tuolista ylös. "Vittu, älä käy kiinni äijä!" ärjäisi Hannu isälleen ja hetken pelkäsin joutuvani jo erotuomariksi tappeluun, mutta onneksi tilanne rauhoittui saman tien. Hannu kaatoi viimeiset pisarat kitaansa, heitti purkin roskiksen viereen nurmikolle ja lähti talsimaan mukaamme mökin toiselle puolelle. Siellä kasvoi hyviä saunavihtakoivuja. Mutta eipä sinne asti saunakaan laitureineen näkynyt.

Naiset saivat saunoa ja pulikoida rauhassa, sillä setäukko paimensi meidät nuorempansa sen jälkeen hetkeksi mökkiin, kun meistä jokainen oli saanut sitaistua vihdan itselleen. Kolme löylypuhdasta naista tuli pukeutuneina ja pyyhkeet turbaaneiksi hiuksilleen sidottuina mökin ovesta sisään. Tyttöystäväni antoi minulle pusun poskelle ja näytti iloiselta. Huomaamattomasti hieraisin hänen keinuvaa pyllyään, kun rupesi mukavasti panettamaaan - taas kerran. Täytyy sanoa, että olimme paneskelleet kuin kiimaiset kanit sen pari päivää ympäri mökin pihapiiriä, ennen kuin setämiehen sakki oli tullut pilaamaan seksilomamme. Mökillä luonnonhelmassa ja vapaudessa sitä hormonitkin hyrräävät toisinaan enemmän kuin kaupungissa arkisisissa ympyröissä. Ja sitten oli vielä sekin seikka, jota odotin vesi kielellä malttamattomana. Pian saisimme olla paljaaltaan. Mutta vielä piti odotella ja käyttää kärsimättömästi kondomeja, koska tyttöystäväni oli vasta ennen lomaa hankkinut e-pillerit, eikä niiden hormonaalinen vaikutus ollut päässyt läheskään täyteen tehoonsa.

Jos joku mies väittää, ettei katsele uteliaisuuttaan toisten lajitovereidensa sukuvarustuksia, hän valehtelee. Olkoon siinä sitten bi-henkeä pelissä taikka ei. Tai sitten se on kilpailuhenkeä ja sukuviettiin liittyvää urostelua. Kyllä joka äijäporukassa tiedetään, kenellä on muhkein, kenellä pisin, kenellä verisuonikkain tai minkäkinlainen kalu. Muistan alkaneeni pistää nämä asiat merkille jo pikkupoikana. Ensin katselin luonnollisesti isääni, mutta aina tilaisuuden tullen muitakin aikuisia miehiä, tein mielessäni vertailuja ja päätelmiä. Niin kuin teen vieläkin. Voin täysin rehellisesti sanoa olevani kiinnostunut muiden miesten sukuelimistä, mutta en himoitse niitä homoseksuaalin tavoin enkä haaveile missään muodossa anaaliseksistä. Siinä kohdassa menee raja. Edes oman vaimoni anaalia en ole koskaan viehtynyt hyväilemään saati panemaan, vaikka hänellä pieni ja siro peppureikä onkin.

Nytkin pistelin parhaan kykyni mukaan merkille sukulaismiesten munavarustuksia kuitenkin luontevaa saunojaa näytellen. Setäukon kelli pusseineen oli toki minulle tuttu jo pikkupojasta asti. Siitä huolimatta, että hän ja isäni ovat veljeksiä ja syntyneet peräkkäin, heillä on eri kaliiberiset pippelit. Isälläni on enemmän paksuutta, sedällä on ohuempi ja lyhyempi peli ja kulmikkaampi terska nahan alla. Munakarvoiltaankin isäni ja minä olemme hiukan tummempia kuin setämies. Nuori serkkupoika oli miehistynyt kovasti viime yhteissaunomisemme. Karvaa puski nyt esille vähän joka puolelta, nännien ympäriltäkin. Hänen pippelinsä roikkui jo karvapöheiköstään pitkänä (arvatenkin naisia kohti) ja kurkottelevana kuin utelias tutkimusmatkailija, mutta oli silti vielä poikamaisen vaalea ja kokematon. Pallitkin pojalla olivat tulleet enemmän esille ja varmastikin tahkosivat taukoamatta siittiöitä testosteronimyrkyssä. Hieno juttu, olin iloinen pojan puolesta.

Serkkupoika Hannua arvioin nyt uudessa mielessä. Hänhän oli päässyt käyttämään vehkeitään tositoimissa, kun oli tökännyt naisensa paksuksi. Vaikka sitten vahingossa, mutta kuitenkin oli. Punaruskea tukka oli tietysti värjätty. Munakarvoiltaan Hannu oli tummahkonruskea, tummempi kuin isänsä ja veljensä. Itse mulkku oli varsinainen mötkelö. Se oli paljon paksumpi kuin isällään, mutta olihan Hannu lihonut muutenkin tanakammaksi kuin setäukko. Hannun sukuvehje oli enemmänkin samaa mallia kuin isälläni ja minulla, meillä kun on tasapaksumpaa ja ruskehtavaa lajia. Mutta Hannulla näytti paksuutta olevan lepotilassa vielä meitäkin enemmän. Pallit eivät juurikaan roikkuneet. Niitä voisi kuvailla parhaiten nimityksellä nyytit. Vertailin mielessäni kivesten kokoa omiini ja tulin siihen lopputulokseen, että Hannulla oli hiukan isommat kuin itselläni. Myöskin isommat kuin isällään ja veljellään, melko samankokoiset kuin minun isälläni. Ne pullottivat punakoina munan alla ja nostivat itse vehkeen kaarelle. Liian kauan ei sopinut vilkuilla. Oli kyyristyttävä sedän heittämän löylyn alla ja alettava vihtoa itseään oikein kunnolla.

Peräkanaa juostiin löylyistä munat heiluen laiturille ja siitä uimaan. Nuorempi serkkupoika poukkasi oikein pää edellä veteen, sukelsi ja nousi naureskellen pintaan. Hannukin oli paremmalla tuulella, vaikka vähän hirvitti, että se menee hukkumaan humalapäissään rantaveteen. Hannu ei kuitenkaan ruvennut edes uimaan vaan laskeutui veteen, mutta käveli pohjaa myöten valellen leveän rintansa märäksi ja nousi sitten takaisin laiturille. Tällainen alaston kirmailu poikien kesken aikuisenakin nostattaa ainakin minussa suurta hilpeyttä pintaan. Sellaisina hetkinä ei vituta mikään.

Olin itse jo peseytynyt ja istuin jäähdyttelemässä saunakamarin penkillä. Hannu tuli höyryten ulos löylyhuoneesta eikä tietenkään millään lailla peitellyt heiluvia muniaan. Pulleat nyytit pötkylän alla punersivat entistä enemmän purppuraisesti saatuaan kuumaa. Siitä ne menivät ihan silmieni ohitse. Tunsin vatsanpohjassa oudon, nopean kutkan ja huomasin ajattelevani, että mitähän kihlattu tyttöystäväni moisesta serkunköriläästä ilkosillaan ajattelisi. Hän kun onnistui näkemään vain yläosan, mutta minä olin nähnyt loputkin, nuo kymmenisen kuukautta sitten lapsen siittäneen äijän toimivat komeat sukua jatkaneet vehkeet.

"Mikäs vittu tämä on?" kuulin Hannun ölähtävän kovalla, humalaisella äänellä ja nauravan päälle. Se perkele oli kyykistynyt etsimään isäukkonsa viimeisiä saunaoluita penkin alta roskiksen vierestä ja tavoittanut paksuihin sormiinsa yhden käytetyistä kondomeistamme. Tuskin Hannu olisi selvinpäin ollut yhtä törkeä, mutta nyt sitä näytti tuiskeessa huvittavan oikein kunnolla tällainen pervo löytö. Minun spermani muljusi käytetyn kumin sisällä, nyt jo kirkkaaksi ja vetiseksi muuttuneena. "Ei helvetti, laita se äkkiä pois!" parkaisin kauhuissani. Löylypuolella setäukko ja nuorempi serkkupoika jo kolusivat vatien kanssa siihen malliin, että tulisivat pian ovesta ulos hekin. "Hahhah, shitä on nushishkeltu vai? Oliko hyvät panot? Hahhah! Kyllä mullekin kelpaish!" örisi Hannu ja oli sitten haistelevinaan kumia. Minä katselin oudossa jännityksessä ja taisin taas käskeä: "Laita nyt vitussa jo se pois!"

"Vieläkin tuokshahtaa pillulle! Aah! Herkullinen tuokshu!" Hannu jatkoi kiusaamistaan. Samassa setäukko aukaisi jo löylyhuoneen oven ja tuli siitä märkänä ulos kelli heilahdellen. Hannu heilutteli vielä vitun typerä virnistys naamallaan käytettyä kortsua, niin että setäkin ehti sen hyvin huomata. Mitähän mahtoi ukko ajatella, sitä hän ei sanonut. Minua ainakin nolotti kunnolla, sen muistan, vaikka tämänikäisenä sanoisin, että luonnollinen asiahan se käytetty kortsukin on. Sen verran oli Hannullakin humalatilastaan huolimatta järkeä jäljellä, että hän viskasi kumin takaisin roskikseen juuri, ennen kuin nuori teiniveljensä tuli isänsä perässä ulos saunasta. Laittoi sitten vielä jotain paperiroskaa siihen päälle onneksi. Minusta olisi kai ollut vieläkin nolottavampaa, jos seksielämään heräävä nuorempi serkkukin olisi tajunnut minun ja tyttöystäväni paneskeleen ympäri mökin aluetta. Ties vaikka olisi nuori runkkari tullut yöllä tirkistelemään ikkunan taakse. Vaikka kiihottavaahan se vain olisi ollut, varmasti tyttöystävänkin mielestä.

"Et juo setäs viinoja, saatanan pölhö! Ne on varattu jo juhannusta varten!" raivosi setä esikoiselleen Hannulle, kun tämä kajosi saunaoluiden loputtua jo minun isäukkoni väkevämpiin pulloihin. Siinä hävisi yhdestä pullosta ainakin puolet. Teiniserkkupoika oli kaikeksi onneksi mennyt jo saunalta menojaan eikä ollut näkemässä isoveljensä huonoa esimerkkiä ryypiskelystä. Setä tempaisi isäni pullon pois Hannun kourasta. Tämä vain naureskeli kännisesti ja nojautui taaksepäin rysähtäen shaaleilla pehmustetulle penkille pitkälleen. Jotain se mutisi, että ei sitä raskaan työn raatajalle tarvitse vittuilla, kun jonkun kerran vähäsen irrottelee viikonloppuna.

Selällään maaten Hannu vetäisi vankat käsivartensa niskan taakse tyynyksi ja antoi pörheiden, ruskeiden kainalokarvojensa rehottaa ronskisti näkyvillä. Nännit olivat kuin kaksi suurta, punaista silmää laajentuneina ja niiden välissä rehenteli rintakarvatukko. Eikä Hannulla ollut mitään muutakaan päällään, ei housuja tai pyyhettä. Munat roikkuivat tummanpunakoina ja paksunahkaisina siinä kuin markkinatuotteet tarjolla. En minä vaan olisi kehdannut tuolla lailla loikoilla muiden edessä, mutta taisi Hannukin olla melkoisessa änkyräkännissä jo. Sillä saman tien hän tuntui sammuvan tai nukahtavan tähän törkeään asentoon. "Jääköön siihen", murahti setä, korjasi pyyhkeensä ja muut tavaransa kainaloon ja lähti. Minä katselin vielä hetken pulskeaa, vanhempaa serkkupoikaa, etenkin hänen muhkeita sukuvehkeitään. Sitten levitin ohuen viltin hänen alavartalonsa päälle ja lähdin minäkin mökille päin.

Kesäilta jatkui vielä ihan mukavasti, kun innostuimme setäukon, vaimonsa, nuorempien serkkujen ja tyttöystäväni kanssa grillaamaan makkaraa ja pelaamaan sulkapalloa nurmikolla. Lopulta minua panetti jo aivan armottomasti, sillä olin kai innostunut lisää saunomisesta ja Hannun reilusta alastomuudesta. Ehdotin naiselleni yöpuulle siirtymistä. Setä ja vaimonsa vilkaisivat nopeasti toisiaan ja näyttivät arvaavan, mistä oli kyse. Ennen kuin teiniserkut ehtivät päätellä mitään hormonien serkoittamissa pikku aivoissaan, alkoi setä jutustella tekopirteänä, että eiköhän se ole jo kaikkien muidenkin aika siirtyä pehkuihin. Hänen silmissään pilkahti siihen malliin, että saisi vaimonsakin sinä yönä varmasti kyytiä lakanoissa. Teinit kai nukkuisivat yläparvella, joten kyllä he saisivat melko vapaasti pelehtiä makuuhuoneessa. Tämäkin sai kivekseni kihelmöimään entistä enemmän ja alkoi jo jäykkyyttä pukata munanvarteen. Sen merkiksi puristin muiden huomaamatta tyttöystävän pyöreä pyllyposkea shortsien läpi. Tämä vastasi iloisella hymyllä silmät tuikkien.

Olin kai jotenkin kiihotuksissani unohtanut, että Hannuhan makasi ja kuorsasi yhä sammuneena saunan pukuhuoneen penkillä. Olisi kai pitänyt peittää tyttöystävän silmät, kun astuimme ovesta sisään. Ei, viltti ei sentään ollut pudonnut serkkupojan leveän kehon päältä lattialle, koska tämä ei näyttänyt juurikaan kääntyilleen penkillä. Toinen käsi tosin oli enää niskan takana, toinen levinneen kaljamahan päällä, mutta oli siinä karvaista miestä tyttöystäväni hämmentyneille silmille silti kerrakseen. Kaikista pahinta oli, että humalassaan nukkuvalle Hannulle oli tullut ainakin puolittainen erektio kyrpään, koska se näytti sojottavan melko vallattomasti viltin alla. Kohouman muodoista ei voinut erehtyä. Pieni jännitystila nousi mielessäni, mutta yritin ajatella, että onneksi serkulla ei sentään täysiä seisonut. Sehän olisi ollut aika brutaalin näköistä varsinkin nuoresta tyttöystävästäni. Vaikka sitä en kielläkään, että olisimme kumpainenkin tällaisen ilmiön halunneet kiihkeästi nähdä.

Siirryimme kuitenkin pienen nurkan taakse jatkettuun nukkuma-alkoviimme, jonne olimme setämiehen perheen tieltä kiltisti siirtyneet. Aloimme riisua, mutta vähän väliä sivelin naistani käsilläni ja suutelin häntä pitkään. Pyysin, ettei tyttöystävä laittaisikaan yöksi mitään ylleen, nukuttaisiin alasti. Tai nukuttaisiin ja nukuttaisiin, ainakin alkuun nussittaisiin kunnolla, se oli varma. Eikä siinä kuumuudessa tehnyt mieli vaatteita ja peitteitä käyttääkään, sillä sauna henki seinän läpi yhä lämpöään eikä ilmakaan kaikista vilpoisin ollut.

Käteni hieroivat jo hyvää vauhtia tyttöystävän ihania tissejä. Makoilimme nenät vastakkain sängyllä ja suudellessani tunnustelin sormenpäilläni, kuinka kiihottuneina naiseni nännit nököttivät. Sitten veimme kumpikin kätemme toistemme elimiin. Naiseni hento käsi tarttui jo aikaa sitten jäykistyneeseen kulliini ja alkoi hitaasti hyväillä sen vartta edestakaisin. Minä puolestani kuopaisin lempeästi sormillani kihlattuni suloista pillua. Klitoriksen nuppukin tuntui selvästi kiihottuneena sormiani varten. Tyttöystäväni oli taas sheivannut pimperoaan kesäkuntoon. Muutenkin niin hennosta ja pehmeästä karvoituksesta ei ollut enää kuin pienoinen kaistale jäljellä pillun päällä. Sitäkin vähän silittelin, kunnes en malttanut olla työntämättä sormiani kosteiden häpyhuulten väkiin. Suloinen pillu oli jo aivan märkänä ja sormeni kastuivat hetkessä. Hieroskelin kiusoittelevan hitaasti ja sain naiseni kehräämään nautinnosta: "Mmh, mmh, mmh..." Enkä voinut olla siirtämättä pillunesteistä märkiä sormiani ensin naiseni huulille ja sitten omilleni. Hän imi niitä yhtä himokkaasti kuin minäkin silmissään viekas ja kiimainen katse.

"Kun otatte kondomit esille jo hyvissä ajoin, teette yhdynnästä häiriöttämän", tähän tyyliinhän pakkauksen ohjeissa taisi lukea. Mutta minä en sillä kertaa muistanut sitä. Saunalta olivat kumit lopussa ja ainoa reppu, jossa niitä oli lisää, oli unohtunut mökkiin, missä setä nyt perheineen majaili. Vaikka yritin minä kiimoissani suostutella tyttöystävääni paljaspanoonkin, mutta hänellä pysyi järki päässä kiihotustilasta huolimatta. Naiseni kuiskaili, että ei uskalla vielä olla ilman kondomeja, koska e-pillereiden teho ei ole vielä tullut voimaan hänen kehossaan. Munasolu kuulemma irtoaisi vielä varmasti ja vahinko olisi valmis, jos kerrankin päästäisin siittiöni uimaan hänen emättimeensä. Sillä emmehän me vielä siinä vaiheessa lapsia halunneet, koska olimme vasta vähän päälle kahdenkymmenen ja kummallakin opinnot kesken. Muuten vaikka olisi saanut vakiintuneemmassa tilanteessa tullakin.

En olisi kuitenkaan malttanut lopettaa kiihottavaa esileikkiä naiseni kanssa, kun alkovi huokui kosteaa lämpöä hänen ihanan pimppinsä lailla ja ikkunasta kuului kesäillan ääniä ja järvilintujen liverryksiä. Sitten kuului jotain muutakin, Hannun känninen örähdys. Olihan tämä vähän väliä kuorsannut ja korahdellut kurkullaan, mutta tämä oli nyt kuuluvampi äijänmurina. Tyttöystävä vilkaisi minua siihen malliin, että uskaltaisiko tässä tänä yönä paneskellakaan, kun tuokin tuolla kulman takana nukkuu, eikä alkovissa ollut edes ovea. Hannun hyppyritukka näkyi melkein lemmenvuoteeseemme asti, ja jalkopäästä kurkotettuna olisi näkynytkin. Mutta ei tätä nyt keskenkään voinut jättää. Erektionikin jo sitä vaati, eikä sitä nyt lypsettäisi käsin tai edes suulla pois, sen olin päättänyt. Nousin kalu tanassa ylös ja koetin pukea shortseja jalkaani. Hankalaahan se oli ja seisova kulli piti vääntää ihan alavatsaan kiinni, jotta se onnistui. Sitten astui pukuhuoneeseen.

Nyt oli sekin vahinko jo tapahtanut, että Hannun päältä oli viltti valunut lattialle. Äskeinen suurempi örinä oli ilmiselvästi irronnut siitä, että iso, mahakas mies oli kääntänyt penkillä kylkeään ja retkotti nyt kuola valuen ja toinen käsi lattiaa kohti roikkuen siinä sikeänoloisessa känniunessa. Karvainen käsi ei kuitenkaan ollut ainoa, mikä Hannulta roikkua retkotti alaspäin. Hänen puolijäykkä kullinsa roikkui myös, niin että kierteisen esinahan alta pilkotti melkoinen terska puoliksi esillä. Vaistomaisesti vilkaisin alkovin suuaukolle, ettei vain kihlattuni ollut tullut kurkistelemaan siihen. Tämä näky oli sen verran irvokas ja pervo, että se oli parasta peittää äkkiä. Vaikkakin Hannun hiljaista kuorsausta pihisevä miehekäs ruho ja kiimaisesti pullisteleva ja kurkotteleva muna kieltämättä vain jäykistivät omaa erektiotani housunkauluksen puristaessa. Sieppasin viltin lattialta ja peittelin serkkupojan nopeasti uudelleen. "Et sä mennykään vielä?" kuiski tyttöystäväni hiukan hermostuneella äänellä nurkan takaa. "Nyt mä meen", kuiskasin käheästi takaisin. Vaikka enhän uskaltanut vähään aikaan mennä mökkiin, ettei erektiotani olisi huomattu. Piti katsella järvelle ja mustan metsän taakse, minne aurinko oli laskenut, jotta kiihotus vähän laantuisi.

Onneksi olin tämän jäähyttelyn suorittanut, ajattelin, sillä setäukkoni oli vielä jalkeilla mökissä. Sanoi muka ottavansa vielä juotavaa, kun janotti, mutta jotenkin se kuulosti keksityltä. Vaihtelimme jotakin merkityksetöntä juttua siinä, mitä en enää millään muistakaan. Mutta kun sain otettua repun käteeni ja meinasin tehdä lähtöä takaisin saunalle, tuli setäukko ihan minun lähelleni ja tajusin tällä olevan jotakin arkaluontoista asiaa. Hän vilkaisi vielä ylös pimeälle parvelle, missä teinit nukkuivat (tai sitten tyydyttivät salaa peittojensa alla itseään korvat höröllä) ja kuiskasi: "Olisko sulla niitä kumeja vielä?"

Hämmästyin tällaista kysymystä, mutta sanoin ääneen, että kyllähän niitä vielä on. "Kun ei tullu omia mukaan... eikä sitä oikein ilmankaan... ettei sitten... käy vahinkoa", kuiskaili setäukko vähän vaikeana ja vilkaisi taas nopeasti yläparvelle. Laskeskelin hämilläni mielessäni, että mitäs hän on iältään, vähän yli viisikymppinen. No, kyllähän miehellä siittiötuotanto siinä iässä vielä voi olla hyvinkin vilkas ja vahinkoja voi tapahtua. Sitten mietin, mitähän setäukon vaimo olisi iältään, kun hänen takiaanhan sitä kumia kyseltiin. Ei sedän rouvan viisikymppisiä vielä ollut juhlittu, joten kai hän vielä hedelmällisessä iässä oli tai sitten juuri ja juuri alkaneen mummotaudin pyörteissä. Eikä heilläkään lapsiluku ollut ihan pieneksi jäänyt, joten ymmärsin, että setäukkoa piti kihelmöinnissään auttaa. Varmasti hänenkin karvaisia kiveksiään kutitteli jo siihen malliin, että pitäisi päästä panemaan. Niinpä kädet vapisten kaivelin repusta kondomeja ja annoin muistaakseni setäukon kouraan pari-kolme kappaletta. Hän kiitti käheästi ja minä painuin saman tien ulos nieleskellen.

Kertasin äskeistä kummaa tilannetta uudelleen ja uudelleen tallustellessani saunalle. Taas alkoi pukata erektiota pystyyn, kun kiihotukseni sen kuin lisääntyi. Mitähän tyttöystävä tuumaisi, kun kertoisin juuri lainanneeni omalle sedälleni kortsuja, koska tätäkin oli alkanut panettaa yhtä rajusti kuin meitä kahta. Ehkä hän jo parhaillaan rullaisi kumia kellinsä päälle mökissä. Ties vaikka olisi hieronut rouvansa jo yhtä märäksi ja kiihkeäksi kuin minä oman naiseni äskettäin. Tilanne kiihotti minua äkkiä entistä enemmän. Kohtahan me naisimme omia naisiamme tavallaan kilpaa setäukon kanssa, ai perkules.

Nykäisin kulli jäykkänä saunan ovea, mutta se ei auennut. Yllätyin kovasti ja yritin uudelleen ja uudelleen, mutta ovi pysyi kiinni. Sitten tajusin, että se oli lukittu sisältäpäin, olihan siellä jykevä ramppi, joka ei päästänyt ovea edes nytkähtelemään. Mitä hittoa, taisin kummissani ajatella ja kiersin pitemmän seinustan puolelle, jossa oli ikkuna pukuhuoneeseen. Kurkistin verhojen raosta sisälle. Serkkupoika ei maannutkaan enää sammuneena penkillä. Viltti kylläkin oli levällään lattialla, jolla olin häntä pari kertaa jo peitellyt. Sitten aloin kuulostella. Voihkimista. Naisen voihkimista. Tyttöystäväni ääntelyä! Ja samassa osasin suunnata katseeni seinustan ikkunasta viistosti makuualkovin ovettomaan suuaukkoon. Siitä näkyi vähäsen sängynpäätyä. Sen päällä liikehtivät kahdet jalkaparit. Tai toisista vilahtelivat vain välillä varpaat ja jalkaterät. Ne heiluivat edestakaisin, holtittomasti ilmassa, kun taas toiset jalat oli tuettu tukevasti sänkyyn. "Ei jumalauta!" minulta taisi päästä!

Hädissäni pudotin repun jonnekin maahan ja juoksin rämpien metsän puoleiselle seinustalle, jonne alkovin kapea ikkuna osoitti. Verhoja ei ollut vedetty eteen, mutta tälle seinustalle oli vaikea päästä ryteikköisen maaston ja pienen ojan takia. Onnistuin kuitenkin harppaamaan seinän viereen ja tarraamaan kaikin voimin ikkunalaudasta kiinni. Vieressäni oli tuuletusikkuna auki ja sieltä kantautuivat äänet korviini nyt jo hyvinkin selvästi. "Aih, aih, aih!" tyttöystäväni voihki lujasti. Olinhan jo äsken ehtinyt arvata sen kaamean näyn, joka minua ikkunan takaa kohtaisi, mutta silti olin lentää nyt selälleni. Massiivisen pulskea serkkuni Hannu makasi minun naiseni päällä alkovin sängyssä ja nussi tätä! Millähän sanoilla pystyisin tuota hetkeä ja härskiä esitystä paremmin kuvaamaan. Sitä, kun löysin rakkaan tyttöystäväni vieraan miehen alta jalat levällään. Tai ei nyt varsinaisesti edes vieraan, ja sekin kuristi kurkkuani, että kyseessä oli humalainen serkkupoikani, joka oli noin vain ilman lupaani ruvennut yhtymään kihlattuuni. Ja niin ironista kuin se olikin, sillä aikaa kun minä menin hakemaan kortsuja, ettei tulisi vaarallista paljaspanoa.

Aluksi en saanut sanaa suustani, vaikka mielestäni yritin huutaa oikein kovaa. Hannun suuri, leveä selkä röykkyytti tasaista, melko ripeää tahtia edestakaisin tyttöystäväni päällä. Samalla mies örähteli ja urahteli vaimeasti, yhä hiukan kännisesti, mutta selvästi panosta täysin siemauksin nautiskellen. Perselihakset painautuivat yhteen tiuhaan tahtiin. Niiden alta pullottivat Hannun tummanpunaiset nyytit, jotka olivat nyt muuttuneet entistäkin purppuraisemmiksi ja pulleammiksi. Pussinahka oli kai niin kireälle kuroutunut. Mies ähelsi ja örvelsi, mutta piti reippaan naintitahdin koko ajan yllä. Se tuijotteli humalaisen sokeasti jonnekin sivuun eikä näyttänyt mieleltään olevan edes täysillä läsnä koko toimituksessa. Tai paremminkin se ei välittänyt yhtään, ketä oli nussimassa, kunhan vain sai polkea kunnolla pilluun. Karu tunne kalvoi minua kauttaaltani, mutta silti kaluni sojotti erittäin kovassa seisokissa, niin että oli pakko repiä toisella kädellä housuja pois tieltä ja päästää se ojentumaan vapaammin.

Entäs tyttöystväni sitten. Hänestä ei saanut selvää, oliko hän Hannun alla vastoin tahtoaan vai nauttiko hänkin tästä yllättävästä aktista. Mutta ei se raiskaukselta ainakaan näyttänyt. Naiseni ei ollut yhtään itkevän näköinen eikä kirkunut ja potkinut eikä yrittänyt kammeta nussijaansa pois päältään. Mutta mitäpä hän olisi voinutkaan, tuollainen hentoinen vaikkakin kuntoileva tyttö, kun serkunköriläs painoi varmasti lähemmäs 100 kiloa kaljamahoineen. Naiseni näytti heittelevän päätään tyynyllä puolelta toiselle, niin että kaunis vaalea tukka oli yhtenä hiestä kostuneena takkuna hänen kasvojensa ympärillä. Samalla hän voihki ja uikutti varsin kovalla äänellä. "Aih, aih!" sitä hän hoki, mutta yhtään en kuullut hänen huutavan "ei, ei" ja yrittävän estää serkkuani naimasta.

Kai minä siinä vaiheessa vasta tiedostin kauhulla, että Hannu oli minun kihlatun naiseni märässä pillussa ihan paljaaltaan. Äänetkin sen nimittäin kielivät. Liukas ja märkä pillu valitti (vai olisiko vain iloinnut) miehen paljaan, jäykän lihan nuijiessa oikein kunnolla. Turpeat kivesnyytit hytkyivät riettaan näköisinä yhtyvien välissä läiskähdellen naiseni välilihaa vasten. Hannu nosti päätään huulet törröllään ja nai hikea valuen hillitsemättä yhtään tahtia. Tyttöystäväni inisi ja vinkui haroen käsillään kiinni Hannun lihavasta selästä ja pulskeista kyljistä, muttei tuntunut saavan kunnolla otetta mistään. Naiseni tissit heiluivat jyskytyksen tahdissa kuin olisivat olleet jotakin herkullista tytinää juhlapöydässä. Myös sängyn vieterit antoivat ähinän ja märän litinän sekaan omat äänensä. Mikä nussintaorkesteri siellä olikaan käynnissä. Ja minä nielin kurkku kuivana oudon kiihotuksen ja pelon vallassa huutojani pidellen ulkopuolella rystyset täristen kiinni ikkunalaudasta. Ja kyrpäni sykki samalla kiimasta.

Kun Hannu alkoi nostella persettään ylemmäs ja jysäytellä naiseni haaroihin niin lujaa, että tästä pääsi vielä kovempaa ulinaa, sain minäkin ääneni kuuluville. Kauhuissani tajusin, että känninen mies ei pystyisi varmasti enää kauankaan pidättelemään siemensyöksyjään, sillä siltä tuo hurja meno alkoi näyttää. Julmasti paksu ja paljas kyrvänvarsi irvisteli esille serkkupojan nostellessa itseään. Se levitti naiseni vittua kunnolla auki, häpypielet oikein pulleiksi renkaiksi, ja painui sitten säälittä taas takaisin kuumaan ja kosteaan syvyyteen. Perästä kuului aina irvokas maiskahdus. "Seis! Lopettakaa!" minä huusin, tai ainakin jotain sen suuntaista, koska olin tuona hetkenä suunniltani. Hätäni tehostukseksi sain koputettua nyrkilläni ikkunaruutuun.

Ensin rakas tyttöystäväni käänsi kauhuissaan kasvonsa ikkunaan ja näki minun pelästyneet kasvoni kiinni lasissa. Hän tuijotti minua silmät selällään ja suu ammollaan, muttei kyennyt muuta kuin voihkimaan Hannun painaessa oikein hartiavoimin. "Aih, aih, aaah, aaah!" Naiseni näytti kauhistuneelta ja samalla osaansa alistuneelta: tässä minua nyt nussitaan enkä muuta voi, kaikki riippuu tästä sonninköriläästä, joka päälläni painaa koko massavalla ruhollaan, paksu muna vuotavaa pimpsaani armottomasti kirnuten. Eikä se ole edes kortsua isolle munalleen laittanut.

Taisin toistaa hätähuutoni ja koputtaa uudemman kerran. Silloin käänsi serkkupoika Hannukin päänsä ikkunaan, mutta ei hetkeksikään herjennyt panemasta minun kihlattuani. Huudollani ja ikkunaan koputuksellani ei näyttänyt olevan mitään tehoa. Hannu tuijotti minua samein silmin, luomet raukeina, mutta kulmat hiukan tuimasti kurtussa, suu auki ja huulet törröllään. Tuo ilme pinttyi mieleeni ikiajoiksi. Hannun leuasta paistoi taas silmilleni se pornon näköinen partavana. Hän ei näyttänyt kännissään tajuavan, mitä yritin tehdä eli keskeyttää heidän äärimmäisen riskialttiin yhdyntänsä. Hannu jatkoi vain nussimista yhtä säälimättömästi kuin äskenkin, varmaan tajusi vain painavansa jotakin kiimavittua eikä meidän olevan juuri me. Varmasti hän humalapäissään ymmärsi olevansa mies ja hänen allaan oli nainen, häntä panetti ja nainen antoi panna, sehän oli pääasia. Minä en olisi antanut ja sitä yritin tuskissani, oma kulli kipeässä tanassa, heille viestittää. Mutta minut oli teljetty saunakamarin ulkopuolelle ja minun myötäni myös elintärkeät ehkäisyvälineet, ne kondomit.

Sitten Hannu käänsi samean katseensa eteenpäin jonnekin sängynpäätyyn ja alkoi höylätä naistani vasten oikein kunnolla. Enää sen perse ei noussut holtittomasti ylös ja laskenut läsähdellen alas, vaan nyt se nuohtoi tyttöystävääni allaan siihen malliin, että hetki oli koittanut. Ehdin tajuta naiseni pelästyneen ilmeen ja kuulla hänen kimeät, melkein kirkaisunomaiset voihkaisunsa ja nähdä hänen tarraavan lujasti kiinni serkkuni leveisiin kylkiin. Ne alkukantaiset, humaltuneet örinät, jotka Hannun suusta sillä hetkellä kumpusivat, kertoivat armottomasti miehen turpean terskan höltyvän naisen pillulihojen supistuksiin ja siemennesteen syöksyvän esteittä jäykkää munanvartta pitkin minun naiseni emättimeen.

Hannu antoi suurien, punaisten nyyttiensä tyhjentyä minun kihlatun tyttöystäväni pimppiin! Sinne, jonne minä en edes vielä ollut päässyt paljaaltaan herkuttelemaan. Tai tuskinpa ne kokonaan tyhjentyivät, mutta nykäykset olivat sitä luokkaa, että mieheltä tuli monta spermaryöppyä perätysten. Ihmekös tuo, kun kotona ei Katjan synnyttänyt vittu varmasti vielä ollut parantunut panokuntoon. Tyttöystäväni ei voinut muuta kuin ottaa jalat levällään vastaan kaikki siitosnesteet, koska ronski mies makasi painavana hänen päällään. Katseeni ehti kohdata naiseni hätääntyneet silmät, kunnes en kyennyt enää pitelemään kiinni laudasta vaan kaaduin pusikkoon ja haukoin siellä heinien ja risujen seassa henkeäni. Palleissani sivalteli kiiman ja häpeän välinen taistelu.

Hetken kuluttua tyttöystäväni pääsi pois Hannun alta, kun tämä oli kierähtänyt örähdellen sängylle selälleen. Naiseni juoksi peloissaan ovelle, avasi vahvan rampin ja tuli alastomana ja hikisenä etsimään minua ryteiköstä. Silmäilin häntä itsekin hiestä märkänä ja täristen. Kihlattuni nuori pillu oli aivan punainen äskeisen rankan panon jäljiltä, samoin hänen vartalossaan oli punaisia puristelun merkkejä, kun Hannu oli häntä vahvoilla kourillaan kähminyt ja pidellyt aloillaan. Pillunhuulet olivat levällään serkkupoikani paksun ja turskin munan venyteltyä niitä hyvän aikaa auki. Ja mikä parasta, näin minä kai jo siinä vaiheessa ajattelin kaikesta pelostani huolimatta, naiseni nussitusta vitusta valui koko ajan enemmän ja enemmän ulos Hannun sankkaa siemennestessä. Tyttöystäväni emättimen täytyi olla sitä tulvillaan. Luulen, että työnsin tärisevät sormeni saman tien hänen pilluunsa, mitä hän hämillään ihmetteli.

Tunsin sormissani kihlatun naiseni orgasmin jäljiltä värisevän, kuuman pimpin ja vittumaisen serkkuni laskemat paksut mällit. Tulin niin hurjaksi kiimasta, että käskin naiseni imeä omaa kulliani siinä paikassa. Jokin tekopyhä järki tai sitten alkukantainen kunnioitus vahvempaani kohtaan esti minua nussimasta itse heti perään tyttöystäväni pimppiä. Sen sijaan työnsin kärsimättömänä oman kovan kyrpäni tyttöystäväni huulien välistä sisään, kun tämä ei järkytyksessään osannut heti käskyäni toteuttaa. Taisinpa pidellä kiimassani hänen poskistaan kiinni, koska olin niin sekaisin, ja lykin vain lantiollani niin, että kullini upposi hänen imevään suuhunsa. Enkä kestänyt kuin pienen hetken, kun jo jouduin pakon edessä laukeamaan ja suihkimaan omat mällini suoraan naiseni suuhun ja kurkkuun. Silmät suurina hän mutisi ja pää nyökkien kova muna suussaan nieli laskemani spermat. Purkauduin oikein rajusti ja voihkin vuorostani kovalla äänellä. Sen jälkeen makasimme hetken naiseni kanssa vierekkäin nurmikolla. Hänellä oli spermaa sekä suupielessään että reisillään. Mutta ne toiset eivät olleet minun. Karmea tietoisuus siitä iski kohta mieliimme, kun kiima alkoi laantua.

Saunassa yritimme hädissämme yhdessä saada pestyä naiseni pillun puhtaaksi serkkupoikani päästelemistä mälleistä. Minäkin työnsin sormiani sisään kihlattuni levinneeseen vaginaan ja kaavin parhaan kykyni mukaan. Mutta aina sitä vain riitti jostakin, varmaan kohdusta saakka. Sanomattakin oli selvää, että ei tässä pelkästään mikään peseskely auttaisi, vaan olisi haettava jälkiehkäisypilleri ja nopeasti. E-pillereiden antama suoja ei ollut vielä tullut naiseni turvaksi, ja Hannun siimahännät olivat todistetusti asiansa osaavia. Ne kykenivät sätkimään nopeasti perille ja kilpailemaan, kuka raivaisi ensimmäisenä tiensä munasolun sisään ja paisuttaisi tyttöystäväni vatsan pinkeäksi palloksi. Näinhän oli käynyt Hannun omalle naiselle, sille Katjalle. Mutta minä en antaisi tämän tapahtua, ajattelin, koska se olisi ollut liian hirveää. Joutua nyt vähän yli parikymppisenä opiskelijana isäksi oman serkkunsa humalapäissään siittämälle äpärälle. Sanoin hakevani jälkiehkäisypillerin saman tien, mutta järkevämpi tyttöystäväni toppuutteli, että lähin apteekki avautuisi varmasti vasta aamulla. Oli pakko odotella.

Mutta sinä yönä en nukkunut ollenkaan. Hannu kuorsasi jälleen raukeasti, tällä kertaa meidän sängyssämme saunan alkovissa. Siihen hän oli taas panon jälkeen hyytynyt nukkumaan pois humalaansa. Enää häntä ei tarvinnut käydä peittelemässä, mutta katsomassa kyllä kävin. Pahantekijä makasi rivosti täysin alastomana petillä lähes poikittain. Toinen käsi oli yläpuolella pään päällä ja hikiset kainalokarvat pursuivat jälleen esille. Samaten kosteat rintakarvat pörröttivät, munakarvoista puhumattakaan. Pallit roikkuivat nyt taas reippaammin, mutta olivat muuttuneet purppuraisista melko tummiksi hurjan nussimisen ja tyhjentämisen jäljiltä. Paksu muna lepäsi niin ikään tummanpuhuvana ja lauenneena miehen haaroissa. Naiseni pillulimat ja miehen omat spermat kiiltelivät aluksi sen nahkaisella pinnalla, mutta kuivuivat sitten näkymättömiin.

Yö oli pitkä. Istuin penkillä ja nojasin pukuhuoneen nurkkaan. Kihlattu tyttöystäväni nojasi minua vasten ja nukkui pätkiä, heräsi välillä, korjasi asentoaan ja nukkui taas. Meistä oli parempi nukkua istuallaan, etteivät Hannun viekkaat siittiöt pääsisi ainakaan makuuasennon ansiosta yhtään syvemmälle naiseni sisuksiin. Ainakin kaksi kertaa Hannu löntysteli munasillaan ohitsemme ulos kuselle ja laski letkustaan niin, että ropisi. Sitten se kömpi taas pallit heilahdellen takaisin meidän petiimme nukkumaan eikä kiinnittänyt meihin mitään huomiota. Heti kun aamu koitti, lähdin minä autolla tuhatta ja sataa lähimpään apteekkiin, jonne olikin jonkin verran matkaa. Tyttöystävääni en jättänyt enää Hannun kanssa samaan saunakamariin, vaan käskin hänen mennä päämökkiin laittamaan vaikka aamukahvia muille sukulaisille.

Apteekin täti nöyryytti minua kaiken huipuksi. Hän kyseli hiukan närkästyneen oloisena, kenelle olin jälkiehkäisyä hakemassa. Ihan kuin eukko olisi pitänyt minua syypääni johonkin kauheaan rikokseen. Sanoin, että tyttöystävälleni. Nainen silmäili minua lasiensa yli arvioiden ja tyly ilme naamallaan. Hän tiedusteli, oliko kondomi puhjennut vai mitä oli tapahtunut. Tuskin tällaiset utelut ihan asiaan kuuluivat, mutta valehtelin hänelle kondomin tosiaan puhjenneen. Nainen kyseli vielä, milloin yhdyntä ja vahinko olivat tapahtuneet. Parhain ehkäisyteho kuulemma tulisi, kun tyttöystäväni ottaisi tabletin 12 tunnin sisällä. Jouduin nieleskelemään häpeissäni, mutta sain lopulta hakemani tältä tiukalta apteekin tädiltä. Ohjasin autoa kuin unessa ja kertailin mielessäni vielä kiukkuisen naisen viimeisiä sanoja: "Miljoonista siittiöistä nopeimmat ovat kyllä todennäköisesti ehtineet tavoittaa munasolun ja yksi on voinut jo hedelmöittää sen, mikäli ovulaatio osuu kohdilleen, mutta tällä tabletilla pyritään ehkäisemään hedelmöityneen munasolun kiinnittyminen kohdun seinämään." Pelkkä ajatuskin siitä, että yksi Hannun vieraista siittiöistä olisi jo porautunut minun naiseni munasolun sisälle, sai käteni hikoamaan ratissa ja sydämeni jyskämään kunnolla.

Kaikki oli aamulla sekavaa. Toimitin jälkiehkäisyn pikaisesti vaimolleni ja tämä yritti nielaista sen muilta salaa. Setäukko kyseli kummissaan, miksi olin sillä tavalla kaahannut apteekkiin aikaisin aamusta. Sopertelin, että tyttöystävälleni meinasi tulla paha migreeni ja piti hakea särkylääkettä. Siihen setämiehen vaimo ihmetteli, että miksi apteekkiin asti ajoin, kun mökin lääkekaapistakin olisi löytynyt apu siihen. Tuli tosiaan kerrottua aika kehno selitys. Setäukko vinkkasikin silmää minulle, pukkasi sitten vaimoaan ja sanoi muina miehinä: "Onhan niitä mikreenejäkin kaikenlaisia." Taisivat luulla, että meiltä oli mennyt kumi puhki. Enkä minä mitenkään voinut heille tokaista, että teidän poikanne se kännissä nussi tätä minun ihanaa naistani paljaaltaan ja laski seurauksista piittaamatta siemenensä itämään, ja että sitä tässä nyt koetetaan ehkäistä!

Hannu heräili jonkin ajan päästä. Oli saanut nyt sentään housut jalkaan. Ohitseni kävellessään hän vilkaisi minua ensin krapulaisena, aikoi jo jatkaa matkaansa, mutta kääntyi ympäri. "Tota... sori... tais tapahtua kaikenlaista", hän murahteli. Se muisti siis katalat tekonsa humalasta huolimatta. En vastannut. "Mites naises?" hän kysyi. "Hain jälkiehkäisyn", sanoin ainoastaan. "Aha... no sehän on sitten ihan...", Hannu sammalsi, nyökytteli ja taputti lopulta tökerösti olkaani. Sitten se meni mökkiin. Ja kohta se kuului käynnistävän vanhan Saabinsa ja painui kai kotiinsa Katjan ja sen parkuvan vauvan luokse. Minä en kai ollut serkkupojalle vihainen, en osannut olla. Tuntui vain tyhjältä pitkän aikaa. Kännissähän hänkin oli härskit tekonsa tehnyt.

Nyt tästä kerronnastani tuli pitkä kuin mikä. Toivottavasti joku jaksoi lukea loppuun asti. Todettakoon vielä lyhyesti, että myöhemmin kuulustelin naiseltani tarkasti, miten kaikki oli sinä yönä lähtenyt menemään. Kun minua ei hetkeen kuulunut takaisin, vaimo oli hipsinyt alkovista saunan pukuhuoneeseen. Hannulla oli taas ollut jäykkä lerssi paljaana viltin valuttua syrjään ja naiseni oli heittänyt sen takaisin tämän päälle. Humalainen mies oli kuitenkin sen seurauksena herännyt, nähnyt sumeilla silmillään (ja varmasti haistanut) edessään alastoman, kiihottuneeksi hierotun naisen, ponkaissut pystyyn ja käynyt heti käsiksi. Kun naiseni oli yrittänyt paeta, oli mies ehtinyt teljetä oven. Naiseni oli kipaissut takaisin alkoviin ja sänkyyn muka turvaan, mutta kiimainen serkkupoika oli tullut perässä paksu kulli tanassa, kömpinyt päälle, survoutunut saman tien paljaalla kyrvällään naiseni märäksi hierottuun pilluun ja alkanut nussia oikein olan takaa.

Ehdin miettiä tätä kaikkea jo silloin pitkänä yönä, kun uni ei tullut ja pelkäsin Hannun siittiöiden tekevän tehtävänsä naiseni kohdussa. Tajusin, että tällaistakin voi elämä olla. Tajusin selvemmin kuin koskaan, että minä olen aisankannattajahenkinen mies. Minua kiihotti suunnattoman paljon nähdä humaltunut, roteva serkkupoikani polkemassa ulisevaa tyttöystävääni. Varsinkin kun naiseni myönsi vielä posket punehtuen nauttineensa tästä karvaasta muhinoinnista, kun häntä oikein kiusasin tunnustamaan. Päätin antaa myös tulevaisuudessa vaimolleni mahdollisuuden nautintoon muiden miesten kanssa, mutta kenties hiukan valvotummissa ja ennalta aavistettavissa olosuhteissa, jos tämä vain sitä halusi. Ja vaimoni myönsi haluavansa, kun nain häntä samalla oikein kunnolla. Nyt minäkin pääsin panemaan kovalla kalullani paljaaltaan häntä, koska jälkiehkäisy oli tehnyt tehtävänsä ja estänyt Hannun siittiöiden laittomat temput kaikeksi onneksi, ja e-pillerit olivat alkaneet kontrolloida naiseni hedelmällisyyttä. Salaiset fantasiansa todeksi tunnustettuaan naiseni sai ison, huudattavan orgasmin, enkä minäkään enää voinut pidätellä.

Kerron kyllä lisää rikkaasta seksielämästämme, jos se lukijoita kiinnostaa. Kiinnostaako?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute