Herkku-puhelin
Tositarina flirtistä ja yhdynnästä
Ann

Eräs mies sai työpaikallani valtavan maineen lyhyessä ajassa. Naiset kehuivat häntä kaveriksi, jota parempaa ei voinut ollakaan. Jos pitäisi arvata lukumäärää, niin hän piti ainakin 50 naista kuin jalkavaimoinaan. Vuoroin nousi joku tyttöystäväksi, niin kuin hyvin tuntemani pulskahko nuori rouva, jota mies nussi päivittäin. Hirveän vähän oli kikatusta, vaan naiset olivat onnellisia ”miehestään”, ja heidän kehonsa tuottivat paljon estrogeenia ja saivat energiaa. Naislauman reunamilla oli paljon asiasta kiinnostuneita naisia, jotka vakavina kyselivät ja yrittivät saada lisää tietoa. Heidän teki kovasti mieli. Tyypillisesti tällainen utelias saattoi kertoa kuinka mies oli hänen työryhmänsä jo läpikäynyt moneen kertaan, mutta hän itse ei ikinä miehen mukaan lähtisi. Utelias saattoi myös kertoa kuinka mies oli käynyt kiinni ja yrittänyt suudella. Minä olin tällainen utelias.

Ennen neuvottelua kävin hänen huoneessaan. Kun asia oli hoidettu, näin hänen unohtuneen tuijottamaan sääriäni. Hän istui ja minä olin toisessa päässä huonetta nojaten seisaallani ikkunalautaan. Olin lyhyessä vaaleansinisessä hameessa ja vaaleansinisissä matalahkoissa korkokengissä. Siinä välissä olivat ruskettuneet jalkani. Vaihtelin jalkojen asentoa seksikkäästä asennosta toiseen ja nauroin hänelle. Esittelin sääreni myös takaa. Mies vain tuijotti vartaloani kunnes hänen puhelimensa piippasi ja lähdimme neuvotteluhuoneeseen.

Järjestäytyessämme neuvottelupöytään kuiskasin hänelle muka jotain tärkeää, ja sanoin hänen korvaansa sanan Pillu. Toisessa päässä pöytää esiteltiin jotain. Tökin kengän kärjellä miehen sääriä vähän väliä. Kaikki olivat kääntäneet tuolejaankin esittelyyn päin. Mies istui viimeisenä takanani. Korjailin usein vaatteitani ja hiuksiani esitellen samalla lähietäisyydeltä niskaani, kaulaani ja käsivarsiani ja mistä hän nyt olikaan kiinnostunut. Huiskin hiuksiani häntä kohti niin että ne varmasti osuivat hänen kasvoihinsa. Tein käsin jonkinlaisen poninhännän jolla otollisessa tilanteessa paiskasin häntä päin naamaa.

Neuvottelu loppui ja keräsimme papereitamme. Kun muiden äänet vaimenivat, mies lukitsi huoneen oven ja asteli minua kohti. Yhtäkkiä hän kävi minuun käsiksi painaen suunsa suutani vasten ja kyrpänsä lantiotani vasten. Yritin päästä irti onnistumatta. Miehellä oli kieli syvällä suussani ja hän suuteli intohimoisesti, suorastaan kovasti. Melkein samanaikaisesti hän tunkeutui sisääni pohjaan saakka. En ymmärrä vieläkään miten hän sen teki, olimmeko molemmat niin limaisia. Se oli hirvittävän paksu, ja minä olin piukka. Myöhemmin löysin pikkuhousuni puolireidestä. Ja olimme sitä paitsi koko yhdynnän ajan seisaallamme, suorina kiinni toisissamme. Oliko hän taikuri. Olin ihan täynnä kyrpää. Se oli kuin synnytys muttei sattunut. Sain heti orgasmin. Mies piti kieltään syvällä suussani ja huuliani suunsa sisässä koko toimituksen ajan. Vasta orgasmini jälkeen hän pumppasi minua. Tunsin kuinka hän ruiski valtavalla paineella lukemattomat kerrat sisääni. Hän vavahteli orgasminsa jälkeen. Olisin halunnut jäädä siihen asentoon. Vasta nyt hän irrotti suunsa minun suustani. Hän oli suudellut minua taukoamatta koko yhdynnän ajan. Myös suumme olivat harjoittaneet yhdyntää. Hän otti varovasti kalunsa minusta. Huoneessa oli kyllä talouspaperia, mutta olin pulassa. Pimpassa ja reisilläni oli iso määrä spermaa joka alkoi juosta kenkiin saakka. Myös suuni oli hänen kuolassaan ja syljessään niin sisältä kuin ulkoa. Hän oli äkkiä siisti, ja sovimme että hän luikahtaa ensin ulos. Lukitsin taas oven, ja lantio paljaana, limaiset pikkuhousut nilkoissa katsoin ulos autopaikalle, ja mietin mitä teen. Siivosin itseäni. Kello oli 15. En pystynyt kokoamaan itseäni vaan hyppäsin autoon ja ajoin kotiin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute