Herkku-puhelin
Ihana vaimoni
Tyytyväinen papparainen

Olemme olleet yhdessä lähes 40 vuotta. Vaimoni ei ole ollut erityiseninnostunut seksihommista. Olen sen vuoksi hairahtunut kaidalta polulta pariin tuttuun ja joihinkin maksullisiin. Näistä olen kertonut vaimolleni.
Thaihierojani – ihan eurooppalaisen kokoinen aikuinen nainen - on kauhistellut kaluni kokoa. Ei se minun tietääkseni mitenkään erityisen iso ole – 21 cm ja kohtuullisen paksu. Olenkin sanonut hierojalleni: - Istu syliini ja ota sitä sen verran kun itse haluat.
Uskaltauduin sanomaan vaimolleni samalla lailla. Yleensä seksimme on lopahtanut, jos olen sanonut jotakin rakastelumme aikana. Tämä siksi, että vaimoni sanoo, että nuo jutut sinä olet oppinut huoriltasi.
Tällä kertaa hän ei halunnut ruveta riitelemään vaan kampeutui päälleni. Pyysin häntä vielä hieman kohottautumaan niin, että sain toisen väliimme niin, että pääsin sormillani kiilaamaan kaluni tiukasti hänen pimppiinsä. Ei vaimoni mitenkään väljäpimppinen ole mutta tiesin hänen pitävän tiukasta puristuksesta hänen häpykumpuaan vasten.
Sinikka puuskutti kiitettävästi. Työnsin kaksi sormea paksun kaluni avuksi hänen tiukkaan pimppiinsä. Yritin pidätellä omaa laukeamistani kaikin keinoin. Ihana paine sietämättömäksi. Vedin puutuneen käteni välistämme pois. Sinikka levitti haaransa kunnolla painoin ainakin 23-senttiseksi paisuneen kaluni pohjaan asti. Vaimoni nousi varmaan ilmaan kaluni varassa. Annoin spermani pulputa huolella häneen.
Sinikka kierähti heti pois päältäni. Tiesin, että spermani kirvelee hänen sisässään.
Pahoittelin kovasti, että tulin liian aikaisin.

Illalla asettauduimme katsomaan Kaurismäen ”LeHavrea”. Sinikka meni käymään pissalla. Olimme käyneet katsomassa anoppia vahainkodissa. Mummo kiherteli tyytyväisenä, kun kuiskasin hänen korvaansa:” Aika moinen misu tuo sinun tyttäresi.”. Menin Sinikan taakse, puristin häntä kunnolla ihanista tisseistä ja pökkäsin paksulla kalullani hänen peppuaan.
Mummo nauroi niin, että pari mustaa hammasta vain vilkkuivat suussa.
Sinikka tuli pissalta. – Mitäs sinä nyt, hän ihmetteli kun olin mennyt hänen paikalleen sohvalle. Tottakai hän tiesi mitä tuleman piti. Tiukoissa mustissa legginseissään hän istui jalkojeni väliin. Avasin varovasti kaksi nappia hänen paitapuserostaan. Aloin hitaasti silitellä hänen tissejään. – Tuntuuko tämä pahalta. Ennen et tykännyt tissiesi hipelystä. – Ei se pahalta tunnu.
Pyysin vaimoa vaihtamaan hieman asentoa. Otin ison sohvatyynyn pois niin, että pääsin hänen viereensä. Aloin hiljaa silitellä hänen pimpsaansa legginsien päältä. Katselimme samalla elokuvaa. Olin varmaan viitisentoista minuuttia hiljalleen hieronut vaimon pimpsaa, kun hän sanoi hiljaa. – Ei se pahalta tunnu mutta ei siitä taida sen kummempaa tulla.

Sanoin Sinikalle:- Voisitko nostaa pikkuisen peppuasi, että pääsen päällimmäisten housujesi sisään. Vaimo tuhahti mutta nosti peppuaan. Yritin työntää käteni legginsien ja pikkuhousujen väliin. Siitä ei tullut kuitenkaan mitään. Sinikka nosti peppunsa korkealle, kiskaisi legginsit jalastaan, johon minä totesin jotakin tähän tyyliin, ”no, niin kiltti tyttö”, vaimo naurahti ”aivan kuin pienille lapsille”.
Hän ei kuitenkaan mitenkään suuttunut, ojensi jalkansa suoriksi ja levitti reitensä kunnolla auki. Aloin hivellä pitsisten pikkuhousujen päältä kostuvaa pimppiä. Huomasin Sinikan hengityksen kiihtyvän, silmien painuvan pikkuhiljaa kiinni ja niinpä lipsautin sormeni reittä myöten pikkuhousujen sisään. Tunsin vaimoni pimpin ja klitoriksen olevan ihanasti turvoksissa. Pelkäsin päivällisen panoni kipeyttäneen hänen paikkansa niin, että etenin varovasti.

Vaimon kiihottuminen oli kuitenkin minulle liikaa. Tarkoitukseni oli ollut hoitaa keskenjäänyt orgasmi vaimolleni mutta en voinut vastustaa pyöreiden tisujen kohoilua ja vaimon kiihottunutta tuhinaa. Pyysin Sinikkaa ottamaan kalustani kiinni. Muutaman runkkausliikkeen jälkeen olinkin taas valmis ruiskimaan lastini hänen vatsalleen. Ujutin toisen käteni vaimon pepun alle – työnsin melko rohkeasti etusormen hänen peppureikäänsä. Sitä Sinikka ei sentään hyväksynyt.

Lipsuttelin sormillani ihanaa pimppiä. Pelkäsin hänen kohta hermostuvan, kun en millään meinannut saada häntä laukeamaan. Uskaltauduin kysymään voisiko hän omilla sormillaan hoitaa homman loppuun. Vastauksen pienestä viiveestä ajattelin, että hän hetken harkitsi asiaa. Toistaessani kysymyksen vastaus tuli tuttuun tapaan napakasti:- No en! Sitten ensimmäisen kerran neljäänkymmeneen vuoteen Sinikka sanoi: - Jatka vaan siitä hiljaa pyörittämistä. Sormeni oli juuri tavoittanut klitoriksen kärjen.

Jatkoin tietenkin ja yritin välttää liikaa innostumisista. Sinikka nosteli lantiotaan kiihtyvään tahtiin. Tunsin ensimmäiset väristykset sormieni ympärillä.
- ÄLÄ - vedin käteni nopeasti pois, sillä odotin tuttua kommenttia, jatka enää – VAAN OTA NYT KÄTTÄSI POIS, Sinikka huudahti. Hämmästyneenä yritin työntää sormiani takaisin mutta tilanne oli ohi jo.

Rakkaani, toista kertaa en tee tuota virhettä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute