Herkku-puhelin
Ninan ja Ramin palvelija
aisuri

Jo suhteemme alkuaikoina epäilin etten ollut Ninan ainoa. Hän oli menevä ja pidetty, tykkäsi juhlia paljon. Itse olen enenmmän introvertti. Kun hän myöhemmin jäi kiinni sivusuhteista, ei hän tilannetta vakavasti ottanut, pyysi minua ymmärtämään ja antamaan anteeksi. Enhän minä muuta voinut, rakastin Ninaa yli kaiken ja hän halusi jatkaa kanssani.

Minun liikkumisiani ja tekemisiä hän kuitenkin kontrolloi ja määräsi. Olin tästä ihan tyytyväinen olihan se välittämisen muoto, niinkuin hänkin asian ilmaisi. Hän valitsi mihin hain opiskelujen jälkeen töihin, mitä harrastuksia oli syytä jatkaa ja mitö lopettaa ja ketkä olivat hyviä kontakteja tai kavereita minulle. Paljon en edes vaatinut, kun nautin yksinolosta. Valmistumiseni jälkeen menimme pina naimisiin ja ostimme keskisuuresta kaupungista kivan asunnon. Palkkani ohjattiin yhteiselle tilille, johon vain Ninalla kortti ja tunntukset. Minulle järjestely sopi, koska Nina oli parempi rahan kanssa, jo ekonomi koulutuksenkin takia. Avioehdonkin Nina laati ja pyysi siihen allekirjoituksen, enkä saanut edes lukea sitä. Luotin ja rakastin Ninaa, joten miksi turhaan.

Kävin töissä ja hoidin kodin siivouksen, pyykit, ruuanlaitot ja juoksevat työt mitä Nina minulle järjesti. Minun tuli myös lenkkeillä, ja hoitaa isohkoa puutarhaa, josta saimme kivaa tuoretta lisää pöytään ja marjoja pakkaseen. Nina oli enemmän pois kotoa, töissä hänkin ja viikonloppuisin hän jatkoi ystavien kanssa ravintoloissa kulkemista ja oli usein öitäkin pois kotoa. Tiesin että hänellä oli suhteita, mutta hyväksyin asian hiljaisesti. Hän suuttui jos liikaa kyselin , joten annoin hänelle rauhan mennä ja määrätä. Hän kertoi etten ole niin hyvä sängyssä ja hän tarvitsee enemmän ja ilmaa suhteeseen, jos haluan hänen kanssaan elää. Tietysti halusin, rakastin tuota jumalaista naista, jota kaikki muutkin rakastivat. Minua harmitti vain että meidän yhteinen seksielämä kuihtui kuihtumistaan.

Sain vain harvoin perinteistä seksiä, jossa sain purkautua hänen sisäänsä. Mieluummin hän antoi minun nuolla ja sain runkata samalla, joka oli kyllä ihan mukavaa sekin. Pian hän kuitenkin keksi että selibaatti oli luonteelleni parempi ratkaisu ja lisäisi tasapainoisuutta. Hän esitteli siveysvöitä jonka käytöllä saataisiin, henkistä kasvua, kun riettaat ajatukset eivät riitelisi turhaan päässäni. En ollut halukas, joten hän ilmoitti tilaavansa rautaisen, varmimman mallin, eikä asiasta enää keskusteltu. Viikon päästä metalli häkkyrä tuli ja hain sen postista. Niin kaluni lopetti seisomasta enää suorassa, kyllähän vieläkin kiihotuin, mutta tukahdetusti. Kun Ninalle sopi kaluni pestiin paremmin ja sain joskus runkata ja jopa oikeata seksiäkin. Useimmin vain kuitenkin nuolin Ninaa, etenkin viikonloppuisin, kun tuli reissuiltaan.

Erään viikonlopun jälkeen Nina pyysi minut luokseen ja heitti pommin päin kasvoja. Hän sanoi rakastuneensa ystäväänsä Ramiin. Miten meidän käy, etkö enää halua olla kanssani. Silmistäni valui kyyneleet ja itkin. Kyllä me jotain keksitään, pidän minä sinusta vielä, Nina rauhoitteli. En saanut seuraavana yönä nukuttua. Nina järjesteli asian niin, jotta Rami muutti meidän asuntoon, jossa oli kolmelle hyvin tilaa. Meidän avioliittomme jatkui kulissina ja minun rooliksi tuli totutella ja opetella täydelliseen aisankannattajan rooliin. Olinhan jo sellaiseksi pikkuhiljaa kasvanut, joten ei asian niin suuri muutos ollut, mutta sietää alfaurosta saman katon alla, siitä tulisi koettelemus. Minun kotityöni luonnollisesti lisääntyivät, kun yksi asukas tuli talouteen lisää.

Rami oli kyllä mukavan oloinen kaveri. Silti minua pisti rintaan, kun hän halasi, suuteli ja kosketteli Ninaa. Minun piti muuttaa vierashuoneeseen. Jo ensimmäisestä illasta olin yllättynyt kuinka pitkään ja rajuja ääniä rakastavaisten huoneesta kuului. Kivisti rintaa ja katkeruus ja kateus Ramia kohtaan nosti välistä päätään. Nina tietysti huomasi tämän ja keksi keinoja nujertaa ikävät tunteet. Minun tulisi palvella enenmmän ja kunnioittavammin Ramia Nina käskytti. Yhdessä mietimme rutiineja, joissa minun luonnettani muokattaisiin.

Minun tuli kutsua Ramia herraksi ja kumartaa hänelle aina ensikerran tavatessamme. Tarjoilin aina ruoan Ninalle ja Ramille ja passasin heitä, vasta sitten söin itse. Minun tuli totella kaikessa Ramia, kuin olisin hänen omaisuuttaan. Saunan lauteilla istuin alhaalla ja pesin rakastavaisten jalat. Nolointa kuitenkin oli että, ”kunnia” tehtäväni oli usein nuolla Ninaa Ramin jäljiltä. Joskus sain kutsun huoneeseen ja jouduin ottamaan suoraan herrani kalusta kalusta liemet nieluuni. Nina kuitenkin teki hetkestä miellyttävän, sillä se oli ainoa mahdollisuus minun saada oma orgasmini. Eli joskus, kun se heille kummallekin sopi, minut otettiin rakasteluun mukaan. Sain katsella kun Rami suurella kyrvällään raiskasi rakastani ja sotkittuaan tämän pääsin nuolemaan kultaani puhtaaksi. Ramin maku suussa sain sitten vemputtaa pippeliäni ja yeensä tulin hyvin nopeasti.

Rami oppi nopeasti käsittelemään minua haluamallaan tavalla. Hän kuritti minua väkivaltaisesti, jos yhtään pullikoin ti nousin vastarintaan. Silloin minulle herkästi tuli itku ja pyytelin anteeksi ja ryömin Ramin jalkojen juuressa. Jotenkin hän alkoi nauttia minun alistamisestani ja sain herkemmin maistaa nyrkkiä tai piiskaa. Pelko tuli siis luonnostaan ja kunnioitin häntä ja hänen voimiaan.

Kerran kun pesin pyykkiä, jäin haaveksimaan Ninan kauniiden pitsi alushousujen kanssa. Haistelin tohruista haarusta ja yritin hinkata piliäni siveysvyön läpi. Rami sattui tämän näkemään eikä pitänyt siitä. Oletko runkkarin saanut luvan tuohon? ”En tiennyt että se olisi kiellettyä, herrä hyvä, yritin soperrella. Hän tuli ja löi minua nyrkillä vatsaan. Aloin itkemään ja pyytelin anteeksi, nyyhkytin miten voisin hyvittää? Olin polvillani hänen edessään, kun Rami väänsi minua korvasta. Huomasin että hänen etumuksessaan alkoi kohouminen. Häntä kiihotti minun alistaminen. Hän kaivoi puolikovan munansa housuistaan ja sanoi työnsi sen suuhuni. ”Nielet rääpäle kaiken tai hakkaan sivusta paskat pihalle”. Hän virtsasi suuhuni. En uskaltanut vastustaa vaan kiltisti vielin kaiken mitä tuli. Kiitos ja anteeksi Rami herra, nöyristelin, kun tuokio oli ohi. Ramikäski minun riisua ja pukea nämä haistelemani pikkarit, Ninan topin ja sukkikset päälleni. Minua hävetti ja kuitenkin kiihotti olla narttuna Ramin jalkojen juuressa.

Kerroin tästä illalla Ninalle ja pidin sitä kohtuuttamana. Nina jutteli Ramin kanssa ja pian he huusivat minut paikalle. Sain kuulla että minä tässä olin väärin toiminut. Minulla oli kielto kosketella itseäni ja enkä olisi saanut haistella pikkareita ilman lupaa. Olin ollut julkea Herraani kohtaan ja virtsan saaminenkin oli minulle vain hyväksi. Mitä me oikein kanssasi teemme jos tämä tilanne on niin vaikea sinulle Nina pähkäili.

Illalla ennen mukkumaan menoa Nina tuli huoneeseeni. Hän tuli sänkyyn viereeni ja halasi hellästi. Me olemme kulta pieni miettineet Ramin kanssa, että ehkä on parempi, että operoidaan pikku kalusi pois. Se vain haittaa ja saa sinut haluamaan turhia. Se voisi helpottaa oloasi ja saisi sinut paremmin ymmärtämään asemasi. Säikähdin, ei ei ymmärrän kyllä, anna minun kulta rakas minun pitää pippelini, kyllä minä tiedän ja lupaan toimia kuten haluatte. Rukoilin, nyyhkin, vaikeroin, kaikin tavoin kerjäin Ninaa. No harkinnassa se vasta on, älä nyt pillastu. Ehkä kuitenkin aloitetaan estrogeeni kuuri, jotta saisit vielä enemmän sissymäisiä piirteitä. Mene nyt pyytämään Ramilta anteeksi, jos hän antaa luvan niin, saat nuoltavaa myöhemmin.

En oikein tiennyt mitä piti anteeksi pyytää, mutta menin koputin oveen. Sain kutsun tulla ja pää alas luotuna kerroin Ramille, että minusta oli hienoa kun hän oli herra talossa. Sanoin rehellisesti että Ramilla oli upea kyrpä ja kiitin että hän rakastelee sillä Ninaa. Pyysin anteeksi etten paremmin ollut osoittanut olevani säälittävä rääpäle Ramiin verrattuna. Sanoin haluavani palvella Ramia paremmin jatkossa, jos vain hän sen sallisi. Kyllä me jotain keksitään ja kouraisi minua takapuolesta....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute