Herkku-puhelin
Rivoa narttua nuolemassa
ville

Iskuri treffeissä oli vasta ilmoitus se meni jotakuinkin näin: irstas, rivo narttu (48 vuotias espoolaisnainen) etsii alistuvaa tervettä miestä pari kertaa kuussa tapahtuviin sessioihin. Tarjoilet tulen savukkeisiini, avaat olueni. Nuolet saappaani, vittuni, perseeni. Pieren naamallesi ja kusen suuhusi.
Kyrpäsi tulee seisoa session aikana, siihen et kuitenkaan koske. Saatan naida sinua straponilla, jos haluan. Piiskauksesta en niin välitä, mutta jos kalusi ei seiso, laukeat ennen aikojaan tai et tottele, niin piiskaan perseesi ja pallisi kunnolla. Session lopulla saat laueta johonkin reikääni, saan yleensä silloin helposti, mutta jos en niin nuolet orkun. Muutenkin nuolet liemesi minusta session päätteeksi.
Ilmoitus oli kuvallinen, siinä oli pyöreäpeppuinen nainen takaapäin kuvattuna perse pystyssä. Naisella oli nahka tai lateksi sukat, korkkarit. Posliini pillu oli punertavan kiiltelevä. Persereikä oli hieman pullistunut ja suorastaan huusi suutelua, imuja ja nuolemista.
Vastasin naiselle ja kerroin kuvauksen olleen kuin suoraan fantasioistani. Kerroin olevani vaalea, alle nelikymppinen varattu mies, jolla kotona vain vanilla seksiä, kirjoitin olevani valmis toimimaan naisen toiveiden mukaan. Epäilin vähän ilmoitusta, kun niin ihanan irstas. Yllätys olikin suuri kun sain postiini vastauksen. Nainen tiedusteli tauteja ja lupasin hakea labratuloksia. Kirjoittelimme muutaman viestin ja sitten soitin naiselle. Sovimme tapaamisen, erääseen kahvilaan.
Olin hyvissä ajoin paikalla, sydän tytkytti ja jännitti. Paikalle pyyhälsi pian kuvausten mukainen nainen ja istahti pöytään. Tavallisen oloinen, hieman pyöreähkö, viehättävä suomalainen tummakutrinen nainen. Hän tervehti ja kysyi olenko Ville, myönsin ja hän istui pöytään. Mitäs tuumit nyt hän kysyi. Kysyin voisinko tarjota jotain? Kehuin naista kauniiksi ja kerroin että, jos hän kelpuuttaa minut olen valmis kaikkeen mistä oli ollut puhetta. ”Kiva, ehkä sitten mennään”, hän tokaisi ja lähti kävelemään. Jätin kahvini pöytään ja harpoin naisen perään. Menimme autolleni ja nainen kertoi reitin kotiinsa.
Naisella oli kiva asunto, siellä hän ohjeisti minut riisumaan. Itse hän oli vielä täysissä pukeissa ja minä alaston, kun hän tuli ja kopeloi minua joka puolelta. Kaluni heräsi ja olin tyytyväinen. Sain pyynnön hieroa niskoja ja selkää, kun nainen asettui selälleen. Parinkymmenen minuutin hieronnan jälkeen, hän tarjoilutti minulla itselleen juotavaa ja komensi jalkojensa juureen. Suutelin saappaan kärkiä ja saapikkaita. Hyvin pian hän kuitenkin otti saappaat pois ja sain hieroa jalkoja, imeä ja nuolla varpaita ja jalkapohjia. Hän työnsi jalkaansa syvälle suuhuni ja nussi jalallaan suutani. Hän painoi takaraivoni lattiaan ja työnsi jalkaansa syvemmälle, valtavaa kiihotusta varjosti pieni pakokauhu ja kakomiset, jotka estivät minua laukeamasta. Naista huvitti tukala tilateeni, hän kuitenkn kehui minua hyväksi nartuksi ja sanoi minun ansaitsevan palkinnon. Hän riisui housunsa ja tuli tuli kahareisin päälleni. Saat juoda nyt kustani, juothan kaiken nopeasti ettei roisku, nuolet kyllä sitten lattian puhtaaksi jos tulee roiskeita. Suihku tuli aluksi voimalla, suurimman osan sain nieltuä ja pienet pisarat kiltisti, ilman eri toiveita nuolin lattialta. Kusi oli kirpeää, maukasta, helposti juotavaa.
Sain purskuteltavaksi suuvettä ja heti perään komennon siirtyä pillun nuolentaan ja limainen vittu kiilteli naamani edessä, nuolin ja imin tätä ihanaa pehmeää terttua. Nainen ohjeisti paljon ja pyrin tekemään kaiken toiveiden mukaan. Hän nosti jalkansa käsinojille ja kuvasta tuttu persereikä oli tarjolla myös. Ohjeiden mukaan työntelin kieltäni syvälle reikään ja välillä vetelin pitkiä vetoja kuin koira konsanaan. Nainen runkkasi itseään samalla ja oli lähellä laukeamista. Hän päästi muutaman pierunkin ja niissä oli kitkerä timakka katku. Niistä välittämättä nuolin ja imin minkä taisin. Olin itse myös muutamaa kosketusta vailla tulossa, mutta vältin kaluni hinkausta ja laukeamista kaikin keinoin.
Lopulta sain käskyn ylös ja nainen runkkasi kivikovaa kaluani. Saat tulla nyt perseeseeni, laukeat vasta kun sanon niin. Menimme makkariin ja nainen asettui vatsalleen ja aloitti käsillään hieromaan pilluaan. Sain ohjeet tulla sisään perseeseen. Kaluni vaikka ihan ihan kookas onkin, muljahti helposti sisään. Tilanne oli niin kiihottava ja olin kauan ollut lähellä huippua, joten tiesin etten pysty jatkamaan pitkää piikkausta. Kiihotusta lisäsi tieto, että joutuisin nuolemaan spermani, niinpä laukesin ihan liian pian. Tämän huomattuaan, jouduin selälleni. Vaikka ajatus spermojen nuolennasta kiihottaa ennen, laukeamisen jälkeen omien linojen syönti ei vaan huvita. Kiltisti kuitenkin aukaisin suuni, kuten oli sovittu ja työnsin ohjeen mukaan kieleni naisen persereikään. Hän punnisti hieman ja kirpeää limaa valui suuhuni. Vienon kakansekainen spermalasti suussani nussin kielelläni reikää. Nielin kaiken heti, kun niin käskettiin, sitten nuolin vielä aikani naista ja hän sain orkun jos toisenkin. Hetken levättyämme, sain askareita, joiden aikana nainen levähti ja pian aloitimme sessiota uudestaan.
Niin no unelmoinniksihan tuo vain jäi, kun vastausta en koskaan saanut. Olisin kuitenkin ollut niin valmis vastaavaan sessioon ja olemaan kypsemmälle määrätietoiselle dominalle, hänen halujensa palvelijana. Jos oli aito ilmoitus, niin toivottavasti löysi itseäni paremman, vaikka vahvasti uskallan epäillä ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute