Herkku-puhelin
WC-orja
wc

Olin sopinut treffit, ja kerralla uskalsin astella paikalle. Kammio tai sessiohuone sijaitsi keskellä kaupunkia kerrostalon alakerrassa. Vastassa minua oli kaunis ja ystävällisen oloinen nainen.
Hän pyysi minua peremmälle ja riisumaan päällysvaatteeni. Istahdimme pöydän ääreen ja keskustelimme sopimuksista ja ehdoista joita olin sähköpostissa toivonut ja kinunnut. Hän joi samalla kahvia ja varmisteli sessioon liittyviä asioita tarkentavilla kysymyksillä. Sykkeeni nousi ja hikea alkoi puskea pintaan, erektio oli kova. Vastailin, kuten olin posteissa jo toivonutkin. Olin tulossa harjoittelemaan vessana oloa, domina Eila lupasi auttaa ja rauhoitteli minua. Luin vielä sopimuksen ja allekirjoitin hyväksynnän.
Sain pian komennon riisua kaikki vaatteet boksereita lukuun ottamatta. Olin kontallani ja Eila tuli viereeni, sain aluksi nuolla valtiattaren nahkaisia saappaita. Nuolin karkia ja saappaita kauttaaltaan. Välillä huomasin, että valtattareni tiputtaa sylkeä helpottaakseen urakkaani. Olin haltioissani ja täpinöissäni mitä tuleman pitää. Vilkaisin välissä ylös ja näin ihanat mustat pikkarin ja syntisen haaruksen jota minun tuli palvoa. Olisin halunnut nuolla ja maistella kauniin valtiattareni pillua ja pyllyä, mutta tiesin että olisin siihen tuskin kelvollinen.
Sain käskyn lopettaa ja Dominani riisui housunsa. Hän toi pikkuhousut nenäni alle, tuoksu oli taivaallinen. Sain housut päähäni niin, että haarus tuli nenäni eteen. Tuoksu oli huumaava, aivan ihana. Samalla näin karvaisen kolmion ja upean pyöreän takapuolen. Valtiattareni laittoin käsiinsä muovikäsineet ja tuli taakseni. Testataan reikääsi hän totesi ja siirsi boksereitani. Tunisin ensin yhden, sitten pari ja kipu oli hetkessä kova. Häh rookki lujaa persettäni, vikisin hiljaan ja sanoin että sattuu. Tätä fistaamista jatkui jonkin aikaa, kunnes hän totesi, että pian on pakko aloittaa.
Käteni olivat nyrkissä, kun hän pyöritti elmukelmua niihin ja sitten käteni tuli vartalon viereen ja kelmia ympäri. Jaloille tuli sama käsittely ja olin kykenemätön liikkumaan. Makasin pakettina selälläni ja Valtiatar otti pikkarit päästäni. Hän nosti huoneen nurkasta tuolin, jossa oli reika keskellä. Hetkeä myöhemmin katselin kun pimpistä purskuili pissaa, josta hän ohjasi suihkun lasiin. Loput tulivat naamalle ja suuhuni. Nielin tietysti kaiken mitä onnistuin saamaan suuhuni.
Pian tämä oli ohi ja näin kuinka tuo upea pyllynreikä alkoi avautumaan. Oli vuorossa kakka ja sitähän tuli runsaasti. Kakka tuli suht kapeana pötkönä ulos, eikä sen tulosta meinannut tulla loppua, sitä vaan tuli ja tuli. Otin tämän ihanan kaviaarin suurimmaksi osaksi suuhun ja kasvoilleni, mutta niellyt en vielä ollenkaan. Paska oli suhteellisen löysää ja taipuisaa, sitä oli helppo levittää ja pyöritellä suussa. Kun kakan tulo loppui Eila laittoi taas kumihanskat käteensä ja nosti tuolin pois. Kakkaa oli suussani ja kummallakin puolen päätäni. Tiesin ettei tästä ole paluuta. Tätä oli toivonut ja nyt tämä tapahtuu.
Minua pelotti ja olisin halunnut lopettaa. Tiesin että näin voisi käydä, siksi olin vannottanut Eilalle, että hän ei välittäisi vaan ymmärtäisi, ettei tahdoton orja aina ymmärrä parastaan ja tarvitsee tukea ja tarvittaessa tiukkaa ohjausta. Valtiatar hymyili ja kysyi onko hyvää? Vastasin myöntyvästi, mutta kerroin epäröiväni ja kysyin josko voitaisiin muuttaa sopimusta, lopetella tätä sessiota. Voisin vaikka maksaa tupla hinnan. Eila näytti mietteliäältä, sitten hän totesi minulle. ”Saat maksaa kernaasti maksaa ylimääräistä, mutta tänään ennen lähtöäsi syöt kaiken mitä sinulle tarjotaan ja nuolet lattian puhtaaksi! Hän ei hymyillyt enää, vaan sanoi tämän totisena ja varmana. Hän levitti hieman ulostettaan nenäni alle, jotta aromit olisivat vahvimmillaan. Nyt saat niellä suun tyhjäksi.
Oli kuin sähköiskun olisin saanut, en halunnut mitään muuta kuin totella tuota jumalaista naista. Minua pelotti jaksanko kaikke , mutta epäröisni oli tiessään. Olin jo pureskellut suussani olevan kakan ihan löysäksi. Kakka meni yllättääen aika helposti alas, kun vain uskalin nielaista. Heti perään hän nosti uuden palasen, jonka popsin kiltisti myös. Välillä Valtiattareni kaatoi suuhuni lasista pissaa, jolloin nieleminen aina helpottui. Jatkoimme rauhallisesti kunnes vatsani alkoi pistää vastaan. Sain käskyn nielaista, mutta jatkoin vain jauhamista.
Valtiattareni otti minua vasemmasta nännisät kiinni ja puristi hyvin voimallisesti ja väänsi samalla . Ulisin tuskasta ja hän vain hymyili ja sanoi niele kun käsketään. En kuitenkaan vain voinut, joku blokki pisti vastaan. Hän nousi ja poistui, mutta tuli pian takaisin laitteen kanssa, jollaisella lukitaan suu auki.
Voidaan hoitaa tämä ystävällisesti ja asiallisesti. Sinä kuitenkn halusit tätä, minä olen tehnyt parhaani ja tarjoillut sinulle ensiluokkaista kaviaaria. Sinä syöt kaiken nyt nöyrästi kunnioittaen tai voin minä tunkea ja työntää kaviaarini kurkkuusi myös väkivalloinkin, saat itse valita. Alkaa vähän ärsyttämään kun parasta tarjotaan ja ei sitten maistu.
Pyysin anteeksi ja sanoin vain haluavani nauttia taivaallisista aromeista pitempään. Tämä vastaus tyydytti ja yritin taas reippaammin. Sain kun sainkin kaiken syötyä ja vatsani oli pullollaan. Oloni oli nöyrä ja ihana hyväksikäytetty. Valtiatar nauroi ja kehui kuinka hyvä olen syömään paskaa. Sinusta tulee minulle hyvä vessapoika, hän hymyili, kun han aukoi kelmusta tehtyä vankilaani.
Kiitin kokemuksesta ja sessiosta, joka oli ylittänyt odotukseni. Nuolin lattian ja yllätyksekseni näin vielä pienen läjän kakkaa hanskan päällä. Anna sen olla Domina sanoi, sovitaan ensin uusi aika . Olen tulossa käymään kaupungissa kahden viikon päästä, miten alkuviikosta, maanantai? Se sopii, vastasin. Minulla on silloin kuukautiset, käyhän se sinulle? Hymyilin ja mietin kerta tuokaan tullessaan.
Ennen lähtöä sain käskyn polvilleni. Valtiattareni toi loput säästämänsä kakan suuhuni ja kertoi, että saisin runkuttaa pientä kakkaorjan piliäni, ennen kuin voisin häipyä. Runkutin kaluani paska suussa ja hänen ylhäisyytensä tuli eteeni ja antoi minun nostaa katseeni. Valtiattareni kiihottavan ilmestyksen nähdessäni laukesin lähes välittömästi. Siivosin sotkuni ja sessio oli siltä osin ohi. Aah olin niin rakastunut...
Löytyyköhän tällaiseen dominaa???

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute