Herkku-puhelin
Valtiatar Ivy osa1
Sub_boy

Kello oli pitkälle yli puolen yön kun saavuimme viimein valtiatar Ivyn kotiin. Olin juuri saanut laukut laskettua maahan, kun hän oli jo puolittain riisuutunut vaatteistaan. Hän käski minua laskemaan hänelle porealtaaseen vettä. Joten kiiruhdin alas ja aloin täyttämään poreallasta. Sain juuri altaan täytettyä kun kuulin hänen laskeutuvan portaita alas. Hänen kauniit muodot saivat aina minun henkeni salpautumaan ja näinä hetkinä tunsin itseni maailman onnellisemmaksi mieheksi, kun sain palvella häntä. Painoin katseen maahan. tiesin että minulla ei ollut oikeus katsella häntä ilman hänen erillistä käskyä. Tiedustelin tarvitseeko valtiatar muuta vai voisinko poistua purkamaan laukkuja ja laittamaan hänen sänkyään valmiiksi. Yllätyksekseni hän käskikin minua riisuutumaan ja tulemaan hänen seurakseen. Riisuuduin ja katsoin häntä anovasti ja kysyin voisiko siveysvyöni ottaa pois. Ivy pyöritteli kultaista avainta mikä hänellä oli kaulan ympärillä ketjussa ja totesi etten osaa kumminkaan käyttäytyä joten pidetään se paikoillaan. En ollut saanut kunnollista siemensyöksyä aikoihin, joten pakotus alkoi olla kivun äärirajoilla.

Siirryin porealtaaseen ja rupesin pesemään Valtiattareni vartaloa pesuliinalla tämä ei auttanut minun muutenkin vaikeaan olotinaan, vain tunsin kiihoittuvani enemmän. Ivy oli selvästikkin tietoinen minun olotilasta, ja kytki päälle porealtaan ja meni istumaan ilma virtauksen päälle. Ei kestänyt kauaa kun hän voihki kiihkosta. Olin lumoutunut ja kiihoittunut että silmissäni alkoi sumentua. Tunsin kuinka kuinka kaluni oli turvonnut, mutta siveysvyö esti täydellisen kiihoittumisen.

Orgasmin saatuaan Valtiattareni nousi porealtaasta ja käski minua kuivaamaan hänet. Aloin kuivaamaan hänen vartaloaan hartioista siirtyen hänen kookaille rinnoille minkä kuivaamiseen käytin taatusti enemmän energiaa kuin muihin osiin. Laskeuduin polvilleni kuivaamaan hänen jalkojaan, kun tunsin Ivyn tarttuvan minua niskasta samalla työten minun naaman hänen pilluaan vasten. Ivy painoi minut maahan makaamaan ja asettui istumaan naamani päälle. En kyennyt hengittämään. Ivy siirsi käteni sääriensä alle, vaikka teisi tämän aiheuttavan kipua kovalla lattialla. Saatuaan käteni vangiksi hän nosti lantiotaan ja käski minua alkaa nuolemaan. Nuolin niin hyvin kuin osasin ja tunsinkin hänen nauttivan. Naamani alkoi kastua Valtiattareni pillumehusta. Juuri ennen laukeamistä Ivy siirsi pillun pois naamani päältä. Yritin nostaa pääni ja jatkaa nuolemista, mutta en onnistun liikuttamaan käsiäni.

Ivy tarttui mustaan dildoon mikä oli ainakin 20 cm pitkä ja halkaisijaltaan 5 cm. Katsoin kiihoittuneena kuinka tämä massiivinen patukka upposi hänin pilluunsa uudelleen ja uudelleen. Ivy sai räjähtävän orgasmin suoraan siinä minun kasvojeni edessä. Tyytyväisesti hymyillen hän nuosi päältäni.

Valtiattareni oli poistunut nukkumaan antamatta minulle kipästi tarvitsemaani tyydytystä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute