Herkku-puhelin
Kovaa kyytiä toiselta mieheltä
peppupoika

Olin tuolloin 19-v kundi Etelä-pohjanmaalta. Vaikka olin aina kiinnostunut tytöistä, alkoi kuitenkin kiinnostukseni myös samaan sukupuoleen herätä. Erityisesti paneminen miehen kanssa naisten vaatteet yllä alkoi kiihottaa minua. Leikkisät kuvitelmat paisuivat nopeasti tyttöjen vaatteisiin pukeutumiseen ja ne päällä runkkaamiseen. Halusin kuitenkin kokea kovan kullin sisälläni. Päätin saada miestä.

Aloin käyttää liikenevää vapaa-aikaani seuranhakupalveluissa chattaamiseen ja sopivan panon löytämiseen. Samalla opettelin meikkaamista ja ostin itselleni uusia naisten vaatteita. Kirjoitin ilmoituksiini "Kokematon kundi haluaa irtautua miehen ruumiista ja saada kokeneen miehen sisäänsä." Ilmoitus oli kömpelö, mutta sain suhteellisen nopeasti vastauksen. 35-vuotias Leo-niminen mies viereiseltä paikkakunnalta halusi näyttää nartulle kaapin paikan. Leon lähettämää viestiä lukiessani kaluni kovettui ja halusin vain päästä panemaan. Sovimme tapaamisen seuraavaksi illaksi.

Huomisen koittaessa huuhtelin anaalini huolellisesti ja puin kuumimmat ja tietenkin tiukimmat vaatteeni päälle. Asuuni kuului farkkukankaasta valmistettu minihame, jonka alle puin ohuet sukkahousut. Ylläni oli valkoinen ja ihoa myötäilevä toppi. Kasvoilleni olin sipaissut hennon meikin ja päässäni oli vaalea, aika lyhyt peruukki. Halusin olla sen illan nainen, jonka tehtävä on antaa miehelleen tyydytystä.

Illalla kello seitsemän aikoihin Leo tuli ovelleni. Avattuani oven näin edessäni ryhdikkään miehen, jonka syvän ruskeat silmät saivat minut melkein kovaksi. "Heido, Jarno.", Leo sanoi ja vinkkasi minulle silmää. Punastuin ja ääni väristen vastasin miehelle päästäen tämän sisään. Olohuoneen pöydällä odottivat viinilasit ja televisiosta näkyi pornoa. Nuori blondi imi vanhemman miehen kullia kuolaa suusta valuen.

Istahdimme alas sohvalle ja siemailimme viiniä. Leo silitteli reittäni ja kehui ulkonäköäni. Hän tarttui käteeni ja ohjasi sen etumukselleen. Tunsin puoliksi jäykän kullin sykkivän, ihan kuin kalu olisi anellut päästä pois housuista. Leo veti minut kädestäni lattialle eteensä ja käski laskea housunsa. Hänellä oli enää päällään sinertävät bokserit ja tiukkaakin tiukempi t-paita. Hän työnsi kasvoni vasten boksereitaan ja haistoin kullihien niiden läpi. Se vain kiihotti minua entisestään.

Laskin Leon bokserit alas ja noin 14 senttinen kalu ponnahti löysästi kasvojeni eteen. Kulli oli valtavan paksu ja puolilöysänäkin jo 14 senttimetriä. Otin lämpimän kalun käteeni ja vedin esinahan hitaasti taakse. Kullin tuoksu vain voimistui. Vetelin esinahkaa varovasti edestakaisin katse keskittyneenä tulipunaiseen terskaan, jonka päässä oli kimalteleva touhutippa. "Ota se suuhusi.", Leo sanoi päättäväisellä äänellä. Raotin suutani ja lipaisin kiimalimaa terskan päästä. Se maistui hieman makealle. Seuraavaksi otin koko terskan suuhuni ja liutuin suutani pari kertaa edestakaisin hitaasti. Tunsin kuinka kalu kovettui kädessäni. Leo sulki silmänsä ja silitteli päätäni. "Jatka vain, Jarno...Syvemmälle..." Tein työtä käskettyä ja otin munaa suuhuni niin paljon kuin vain pystyin. Imin kalua kuuluvalla äänellä samalla puristellen kiveksiä. Kutittelin myös peräaukon suuta ja Leo ähkäisi. Hän selvästi nautti siitä. Lutkutin kullia nopealla tahdilla ja välillä se kävi syvällä kurkussani aiheuttaen oksennusrefleksin. Kuolaa valui vartta pitkin lattialle minun antaessa suuhoitoa 16 vuotta vanhemmalle urokselle.

Leo nousi seisomaan ja ryhtyi panemaan minua suuhun voimakkaasti täysin kiihkon vallassa. Hän työnteli päätäni syvemmälle haaroväliinsä ja välillä en tuntunut saavan kunnolla henkeä. Äkkiä hän veti karjuen kullin ulos suustani ja laukesi varoittamatta kasvoilleni. Spermaa lensi ainakin desilitra silmilleni ja suuhuni. Nieleskelin sitä kiimaisena Leon hokiessa "Kiltti tyttö...Niele kaikki..."

Puhdistettuani kasvoni mällistä Leo oli valmis toiseen erään. Hän asetteli minut kontilleni sohvalle ja veti minihameeni ja sukkikseni alas. Sen jälkeen hän raotti pakaroitani ja sylkäisi anaalilleni. Hän nuoli reikääni kostealla kielellään ja suukotteli pakaroitani. Sen jälkeen hän työnsi varovasti etusormensa sisääni. Ähkin Leon sormittaessa tiukkaa peppuani samalla hyväillen toisella kädellä pallejani. Tämän jälkeen hän nousi polvilleen taakseni ja tokaisi "Nyt saa Jarno-poikakin kyytiä! Tuommoista neitsytpeppua ei pääse usein panemaan!"

Seuraavassa hetkessä tunsin Leon yli 17 senttisen kalun tunkeutuvat hitaasti anaalini sopukoihin. Nieleskelin itkua ja puristin sohvatyynyä valtavan lemmenmelan liukuessa sisääni. Leo aloitti rytmikkään panemisen samalla läimien pakaroitani. "HUHHH---HUHHH!! Mitäs tästä tykkäät, horo?! Alkaako neitsytpeppua jo kivistää??" Leo kaulaili minua samalla nylkyttäen peppuani takaapäin kuin kiimainen koira. Hän kieräytti itsensä selälleen ja rutisti ruumistani ähkien. "UHHH...Tätä kyytiä ei Jarno-horo tule unohtamaan ihan heti!!"

Tunsin panemisen kiihtyvän ja huusin jo tässä vaiheessa täyttä kurkkua nautinnosta. Leo työnsi sormiaan suuhuni hiljentääkseni minut. Nautinnon kyyneleet valuivat poskiani pitkin Leon kirnutessa anaaliani. Sitten se tapahtui. Leon kulli laukesi voimalla syvälle sisääni. Huusin kiimasta ja laukesin itsekin vatsalleni. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Leo pumppasi spermaansa sisälle monta sekuntia putkeen ja sitä räiskyi pitkin sohvaa.

Orgasmista toivuttuamme Leo nosti minut päältään. Siemennestettä valui pitkänä nauhana anaalistani. Käperryin alastoman uroksen viereen ja nukahdimme loppuillaksi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute