Herkku-puhelin
Haluan sinua
Celinda

Sinä saat minut haluamaan sinua. Ruskeat hiuksesi kehystävät eksoottisia kasvojasi ja ruskeissa silmissäsi aistii intohimon palon. Käyttäydyt hienovaraisesti ja hienotunteisesti minua kohtaan eikä kukaan voisi koskaan kuvitella sinusta sitä puolta, minkä minä sinussa näen. Tätä on jatkunut jo kauan. Pitkiä merkityksellisiä katseita, salaisia kosketuksia kuin huomaamatta muilta piilossa. Meillä on yhteinen intohimo sekä yhteinen salainen kieli, jota muut eivät ymmärrä. Sinä haluat, minä haluan, mutta emme kumpikaan tiedä tarkalleen mitä haluamme. Olen jopa ajatellut kokonaan kuvitelleeni kaiken hienotunteisuutesi sekä älykkyytesi huomioon ottaen.

Näen sinut jälleen. Emme ole suinkaan kahden, vaan ihmisiä on tavan mukaan kymmeniä. Silti pelaamme peliämme. Istumme saman pöydän ääressä. Kätesi laskeutuu reidelleni pöydän alla eikä ilmeesikään värähdä. Kysyt minulta äidinkielelläni erästä termiä ja pyydät tulkkaamaan sen seurueemme kielelle. Kätesi on yhä reidelläni ja tunnen sormiesi tekevän pyöriviä liikkeitä stay uppieni reunalla. Olen sanaton. Koskaan ennen kosketuksesi ei ole ollut yhtä vaativa. Vetäydyn hieman kauemmaksi ja luon sinuun pitkän katseen. Hymyilet ja puna kohoaa poskilleni. Osa seurueesamme alkaa tehdä lähtöä ja pian hyvästelemme viimeisetkin vieraat. Minulle tarjotaan kyytiä kaupunkiin ja olen itsekin tekemässä lähtöä, kun kuulen sinun askeleesi takanani. Pyydät minua vielä jäämään harjoittelemaan soolokappaletta kanssasi. Sisimmässäni kuohahtaa.

Kiipeän korokkeelle flyygelin viereen. Kauniit sävelet täyttävät salin. Lasken nuottiviivastolta tahteja ja nautin musiikin täyttäessä sisimpäni. Vilkaisen sinuun. Olet äärimmäisen keskittynyt eikä katseesi hievahdakaan nuoteistasi. Olen aina ihaillut älykkyyttäsi sekä sisäistä perfektionismiasi. Soitat koko kehollasi ja kykysi soittaa on ällistyttävä. Voisin kuvailla sinua sanoin; hillityn asiallinen, mutta samalla palavan intohimoinen kaikessa mitä teet ja mihin keskityt. Se on tehnyt minuun syvän vaikutuksen. Arian loppusävelet kaikuvat ja päättyvät legaton siivittämänä. Nostat katseesi flyygelin takaa ja näytät tyytyväiseltä, hymyilet ja sanot pitäväsi tavastani tulkita musiikkia. Kävelen alas korokkeelta käytävää pitkin kohti suurta pöytää juodakseni vettä. Tunnen katseesi kulkevan säärieni vartta kohti kotelomekkoni helman kaarta aina ylös rintojani pitkin. Kasvoillasi on jälleen tuo palava katse. Katselen sinua estoitta pidempään, kuin ennen. Ikään kuin tutkin kehosi joka kohdan siirtäeni katsettani ruskeista nahkakegistäsi ylös päin tummien housujesi lahkeita myöten ylös kauluspaitasi nappeja pitkin. Katseeni pysähtyy raamikkaisiin kasvoihisi. Annat minun tutkia sinua katseellani. Kätesi ovat jäntevät, ranteesi vahvat, mutta sinun silmäsi ovat jotain, mihin kajoan kerta toisensa jälkeen.

Minua jännittää ja sydämeni hakkaa nähdessäni sinun kävelevän minua kohti. Mietin teinkö jotain väärin, meninkö liian pitkälle, mutta samalla tunnen, että voisin hypätä kaulaasi ja huutaa miten älytöntä tämä kaikki on. En kuitenkaan tee sitä, sillä sinä olet liian arvokas, olet liian hienotunteinen. Arvostat naisia ja kohtelet heitä, kuin kuningatarta. Kävelet lähemmäs. Hipaiset olkapäätäni ja pysähdyt. Sanot, että olen kaunis. Kiitän sinua sanoistasi. Seison edessäsi vesilasi kädessäni. Kerrot, kuinka ainutlaatuisessa miljöössä me saammekaan tehdä musiikkia. Katson sinua silmiin koko ajan puhuessasi. Sisälläni kipinöi. Sydämeni tuntuu pakahtuvan. Tartut vesilasiini ja nostat sen sivuun pöydälle. Katseessasi on intohimoa, voimaa, halua, eläimellisyyttä, mutta samalla pelkäät. Näen pelkosi sen intohimon lävitse. On kuin filminauha lähtisi pyörimään. Nojaudut minua vasten. Huulesi painautuvat huulilleni ja tavarat putoilevat penkeiltä raivatessamme tietä kohti valkoista kiviseinää ja ikkunalautaa. Suutelemme, kuin se olisi viimeinen kertamme koskaan. Selkäni tömähtää vasten leveää ikkunalautaa sinun painautuessa yhä tiiviimmin minua vasten säärteni kietoutuessa ympärillesi. Kätesi hapuilevat rinnoillani ja pujotan käteni tummien hiustesi sekaan suudellakseni pehmeitä huuliasi yhä kiihkeämmin. Tuntuu, että olemme unohtaneet edes hengittää.

Aika pysähtyy. Nostat katseesi jälleen silmiini. Haukomme molemmat henkeä ja hengityksemme tasaantuu hiljalleen. Tuoksut ihanan miehekkäälle. Olet lämmin siinä minua vasten. Mekkoni helma on rullaantunut ylös jättäen paljaiksi reiteni. Olet aloittamassa sanoaksesi jotain, mutta laitan sormeni suullesi ja kuiskaan "shhh...". Sanon vain etunimesi katsoen sinua syvälle silmiin. Vastaat minulle sanoen minun etunimeni käheällä äänelläsi. Sormeni hyväilevät niskaasi piirtyen kohti kaulaasi ja leukasi kaarta. Katseesi on nauliintunut silmiini, kuin pelkäisit tilanteen särkyvän. Olet, kuin jähmettynyt, joka hieman pelottaa minua. Viet kämmenesi ikään kuin vuoropuheluna kosketukselleni rinnoilleni ja suljet silmäsi. Hyväilet hellästi kiinteitä B-kupin rintojani huokaillen mielihyvästä. Painat huulesi huulilleni uudelleen. Kätesi kulkee yhä alemmas saavuttaen pikkuhousujeni reunan. Avaat silmäsi, kuin lupaa kysyen. Katsot minua kysyvästi sillä intensiivisellä katseellasi. Työnnät sormesi mustien pitsipikkuhousujeni sisälle ja löydät turvonneen kostean helmeni. Olen aivan märkä ja tunnet kosteuteni sormissasi. Inisen hiljaa olkapäätäsi vasten sormiesi pyöritellessä pyhimmässäni. Hitaasti hivutat pikkuhousuni jalastani ja työnnät kaksi sormea sisälleni. En enää voi pidätellä nautinnon ääniä ja huohotan ja voihkin käsittelyssäsi. Anelen sinua jatkamaan. Et sano mitään, vaan hymyilet lempeästi. Otteesi on muuttunut varmaksi ja tunnen räjähtäväni sormiesi liukuessa sisälläni. Nopeutat sormiesi liikettä ja siirrät peukalon klitorikselleni. Orgasmi vyöryy kehoni lävitse, kuin sähköiskusta. Tärisen allasi pilluni sykkiessä sormiesi ympärillä.

Avaat vyönsolkesi ja pudotat housusi alas. Haluan sinua, haluan niin äärettömän paljon, olen halunnut jo pitkään, sanon. Vastaat jälleen vain etunimelläni painaen minut seinää vasten. Siirrän katseeni valkoisten bokseriesi jäntevälle kohoumalle ja hyväilen paisunutta elintäsi boksereiden päältä. Riisun bokserisi ja katson ihaillen tuota pitkää ja paksua kaluasi. Huuleni painautuvat kalusi ympärille. Painat päätäni yhä kiivaammin vasten sykkivää elintäsi. Kieleni pyörittelee kalusi vartta pitkin ja panet minua ihanasti suuhun. Yhtäkkiä pysähdyt ja nostat minut ikkunalaudalle. Levität reiteni ja katsot jälleen eläimellisellä katseellasi edessäsi avautuvaa näkyä. Mustat korkokengät, stay up-sukat ja avoin kiimasta kiiltelevä pillu halukkaana ottamaan sinut. Nolostun hieman katseestasi. Tulet lähelleni kietoen käsivartesi ympärilleni suudellen kaulaani ja rintojani. Ohjaat paksun kalusi pilluni huulille ja painaudut hitaasti sisälleni. Huudamme molemmat suorasta himosta ja nautinnosta. Tunnut taivaalliselta. Nostat kasvojani ja sipaiset leukaani huuliesi leikitellessä huulillani. Aloitat ihanan naimisen ensin hitaasti. Minuun sattuu. Huomaat sen ja silmiisi nousee pelonsekainen katse. Kysyt minulta, että onhan kaikki kunnossa. Vastaan, kuin sopimuksesta, vain etunimelläsi. Kasvoillesi palaa nautinnollinen hymy ja jatkat naimista varmoin, mutta samalla hellin ottein. Ethän vain lopeta, kuiskaan. Tahtisi kiihtyy, kuin olisit saanut vain lisää virtaa tuohon eläimelliseen himokkaaseen panemiseen. Korkokenkieni korot ovat ristissä selkäsi takana, kuin lukittuina. Huudan nautinnosta toisen orgasmin vallatessa kehoni. Kiihdytät rytmiä entisestään ja karjaisten laukeat sisälleni. Emme puhu sanaakaan. Siistiydymme ja kävelemme yhdessä puiston halki kaupunkiin. Tien risteyksessä luot taas tuon intensiivisen ja varman katseesi. Sanon vain etunimesi ja kävelen pois paikalta tuntien katseesi yhä selässäni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute