Herkku-puhelin
Poikatyttöä hotellissa
isäntä

Erottuani eksästä alkoi poikatytön hommaaminen panopuuksi kiinnostamaan. laitoin seuranhakuilmoituksen nuoresta alistuvasta ja hoikasta poikatytöstä, muutaman kuukauden jälkeen ilmoitukseeni vastasi "tyttö" nimeltään tiina, tiina vaikutti hyvältä kaikinpuolin, pituutta 167cm, painoa 58kg ja ikää 19vuotta. muutaman viikon viestittelyn jälkeen sovimme treffit hotelliin seuraavaksi viikonlopuksi.

Olin jo muutamaa tuntia aiemmin mennyt hotellille valmistautumaan. mukanani pari eri dildoa, kondomeita ja liukuvoidetta. hetken kuluttua odotukseni palkittiin ja oveen koputettiin. oven avattuani edessäni seisoi tiina, meikattuna, tiukat farkut jalassa ja pitkä takki päällä. pyysin sisään ja tarjosin juotavaa hänelle. Tiina halusi vaihtaa vähän vaatteita ja meni suihkun puolelle valmistautumaan. itse menin sängylle makoilemaan ja odottamaan. muutaman minuutin kuluttua tiina asteli korkokengissä, stay-upeissa ja tiukassa korsetissa sängyn päätyyn. hänen klitoriksensa oli puolikovana ja hän kysyi mitä herrani haluaisi.

riisuin bokserini jalasta ja komensin ottamaan suihin. en muista milloin suihinotto olisi tuntunut näin hyvältä kun tiina otti kaluni suuhuni ja alkoi imemään. pyysin häntä hieman kääntymään jotta saisin samalla sormettaa häntä. samalla huomasin että hänen kalunsa oli täydessä mitassa ja pyysin hänet 69:iin. tiina suostui ja hetken kuluttua hänen kalunsa oli huulieni välissä. se maistui hieman suolaiselta, mutta makuun tottui. aloin tuntemaan että kohta laukean ja pyysin tiinaa lopettamaan. komensin hänet selälleen sängylle ja otin uudestaan hänen kalunsa suuhuni ja jatkoin imemistä ja runkkailin samalla, kuulin kuinka tiinan huohotus koveni ja koveni ja arvasin että kohta saan maistaa spermaa. ja hetken kuluttua tunsin kuinka lämmin sperma valui suuhuni, hieman yökkäsin, mutta loppujen lopuksi nuolin viimeisetkin spermatipat hänen posliiniltaan. seuraavaksi komensin tiinan kontilleen sängylle ja kaivoin lelut laukustani, liukkaria levitin reilusti koska tiina sanoi että ei ole kun dildolla kokeillut aikaisemmin leikkiä ja sen huomasi, hädin tuskin sain sormeani laitettua hänen perseeseensä. sain vibraattorin hetken kuluttua sisään ja aloin liikuttamaan sitä edestakaisin välillä nopeaan tahtiin, välillä hitaammin. koskettelin samalla hänen pallejaan ja runkkailin kyrpää joka alkoi uudestaan pikkuhiljaa kovettumaan. hetken kuluttua vaihdoin hieman suuremman vibraattorin tilalle ja sanoin että seuraavaksi saat sitten oikeaa ja vielä isompaa kuin tämä. tiina rupesi olemaan jo aika hyvin avoinna ja laitoin kondomin ja liukuvoidetta päälle.

nyt se hetki oli koittanut, saisin ensimmäisen kerran poikatyttöä. hitaasti aloin tunkemaan kaluani hänen todella tiukkaan reikäänsä. tiina voihki ja vähän äännähteli allani, mutta hetken kuluttua koko kaluni oli hänen sisällään. aloin liikkumaan hitaasti edes takaisin ja totuttelin häneen. kun hänen perseensä oli tottunut suht isoon kaluuni (23cm/6cm) aloin naimaan kunnolla. samalla hänen kaluaan runkaten. tiina vaikeroi allani ja hetken kuluttua sanoi että hän tulee kohta uudestaan. käänsin hänet äkkiä selälleen ja aloin taas imemään, halusin hänen spermaansa lisää suuhuni. tiina voihki ja voihki ja hetken kuluttua taas uusi lasti tuli suuhuni.

nyt halusin tiinan ratsastavan minulla, tiina sanoi että saisin myös ilman kondomia, joten otin pois sen, levitin hieman lisää liukkaria kyrvälleni ja tiina tuli päälleni, hitaasti kyrpäni upposi sisään ja tiina aloitti ratsastamaan. ei montaa minuuttia mennyt kun rutistin tytön syliini ja määräsin tahdin samalla hänen persettään puristaen laukesin syvälle hänen perseeseensä. hetken kuluttua tiina nousi päältäni ja spermat valuivat hänen reiästään pihalle. hän otti sormillaan sitä suuhunsa ja söi minkä pystyi. hetken lepäsin ja mietin että olen taivaassa. ja samalla tiina otti kaluni uudestaan suuhunsa ja alkoi imemään. ei kauaa tarvittu kun vielä toisen kerran tulin hänen suuhunsa, sperma valui pitkin hänen suunpieliään ja terskallani keräsin sitä hänen suuhunsa.

en ollut vielä koskaan saanut munaa, joten kiimassa kysyin vielä tiinalta haluaisiko hän kokeilla naida minua. tiina suostui tähän ja levitin liukuvoidetta vielä reiälleni. tiinan kulli oli noin 15-16cm/4cm kokoa, se upposi melko helpolla liukkarin ansiosta sisääni ja voi että sitä irstasta näkyä kun poikatyttö on päälläni ja siementää minua. hetken kuluttua tiina tuli suoleeni inahdellen ja tunsin kuinka lämmin sperma valui suoleeni. nyt olin kaiken kokenut. suutelimme vielä kiimaisesti sängyssä hetken ja koskettelimme toisiamme.

session jälkeen menimme suihkuun yhdessä ja illan ja seuraavan aamun aikana harrastimme vielä kolme kertaa yhtä kiimaista seksiä. ja tämän hotelliyön jälkeenkin olemme olleet yhteydessä useampaan kertaan!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute