Herkku-puhelin
Miehen veli
Pikkurouva

Heti alkuun, tämä tarina on täysin totta.

Olen 20 vuotias xl nainen. Minulla on aviomies ja jouni ja hänellä on häntä melkein 20 vuotta vanhempi veli jorma.

Eräänä lauantai-iltana halusin lähteä juhlimaan, mutta Jouni ei voinut tulla kanssani koska hänellä oli aamuvuoro. Jorma kuulemma lähtisi kanssani varmasti mieheni ehdotti. Baarissa ollessamme Jorma katseli rintojani vähän väliä ja aloin kostumaan. Sitten minua alkoi hävettää, miten minä nyt tuollaisesta vanhasta kaljamahaisesta ukosta näin kostun. Poskeni punoittivat ja Jorma kysyi mitä mietin kun noin punastun. Ilta meni hieman vaivautuneissa tunnelmissa, mutta valomerkin jälkeen Jorma kysyi iloisesti lähdenkö hänen kämpille paukulle..? Mikäs siinä mietin.
Heti kun pääsimme ulko-ovesta sisään jorma tarttui pepustani ja työnsi minut seinää vasten. "Kyllä minä tiedän mitä pikku rouvalla oli koko illan mielessään" Huokailin kun hän riisui housuni ja työnsi rajusti kaksi sormea sisääni niin pitkälle kuin sai. Hänen kätensä oli rystysiä myöten pillussani ja yritin liikuttaa itseäni irti. "kuule sun ei tarttee sanoa nyt kun kerran ei, niin voit lähteä tuosta ovesta, mutta jos nyt et kieltäydy olet täysin mun käytettävissäni onko selvä?" Jorma murahti. Nyökkäsin.. Hän työnsi minut makuuhuoneeseen ja heitti sängylle makaamaan. Nyt tehdään näin Jorma sanoi ; "Sä käännyt mahalleen ja oot siinä pylly vähän pystyssä. Ja jorma sitoi käteni selkäni taakse tiukasti kiinni.

Sitten hän riisui pikku housuni ja alkoi takaa päin nuolla pilluani ahtaasti. Hän kävi mahalleen alleni ja nosti minua pilluni kohdasta ylöspäin että sai naaman aivan alle ja alkoi imeä nipukkaani. Hän imi ja imi ja se alkoituntua sietämättömältä. Hän liikutti minua vyötäröstä niin että pilluni hieroi hänen naamaansa ja laukesin huutaen. Mutta hän ei lopettanut nuolemista vaan sitä jatkui ja jatkui ja minusta tuntui jo että olen hulluuden partaalla. Huusin ja voihkin ja rukoilin häntä lopettamaan kun hän oli ahminut pilluani melkein tunnin. Nyt sut pitää hiljentää jorma huusi. Hän laittoi suuni eteen huivin ja nuoli minua vielä takaa päin. Uikutin ja huohotin ja sitten hän siirsi kielensä peppureiälleni. raivokkaasti yritin päästä irti mutta hän piti pepustani tiukasti kiinni ja työnsi kieltään tiukkaan reikään. Rakastan peppuseksiä mieheni kanssa, mutta olin huomannut kuinka iso kalu Jormalla oli, joten pelkäsin että hän työntyisi peppuuni.

Huivi suuni edessä esti minua kieltämästä Jormaa kun tunsin kalun uppoavan hitaasti mutta varmasti anukseeni. "auuuuuu" yritin huutaa kaikin voimin, mutta sitten tunsin jorman vahvat sormet klitoriksellani. Hän pyöritteli niitä nopeaa tahtia ja alkoi raivokkaan nussimisen. Pian tunsin uuden orgasmin lähtevän jostain kaukaa ja räjäyttävän minut. Pian Jorma laski kuuman lastinsa peppuuni ja rojahti päälleni. Hän avasi huivin suuni edestä ja totesi, että se olisi pikku rouvan aika lähteä kotiin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute