Herkku-puhelin
Anaali on alaani
Pyllymies

Olen aina ollut kiinnostunut naisten pyllyistä, muistaakseni ainakin 10v alaken ja nyt olen 45-vuotias mies ja siihen saanut jonkin verran tuntumaa:).
Anaaliseksistä pitäviä naisia on ollut aina vaikeaa löytää, harva treffeillä vinkkaa siitä pitävänsä ja niinpä loppujen lopuksi ajauduin naimisiin naisen kanssa joka oli enemmänkin normiseksilinjalla.
Siispä vuosien avioliiton jälkeen ajauduin etsimään anaalia liiton ulkopuolelta. Vielä nykyäänkään se ei ole yksinkertaista chateissä tai sikurion tapaisessa deitti-palvelussa mutta aina joskus jotain löytää. Kuten tässä kertomuksessa chatissä tapaamani hämäläinen nainen (itsekin hämeessä siis) muutama vuosi sitten, ikäeromme oli noin 10 vuotta. Hän oli viisissäkymmenissä ja myös varattu.
Kerroin avoimesti ettänaisen pylly kiihottaa, erityisesti sen nuoleminen. Hän puolestaan kertoi anaalin aina kiinnostaneen häntä ja että hän käytti oumpattavia sauvoja pyllyssään kun leikki itsekseen, mies ei kuulemma ollut kiinnostunut.
Koska tilanne vaikutti siltä että sovimme toisillemme 100% ehdotinkin pian tapaamista. Hän suostui siihen ja sovimme sen ulkotiloihin paremman paikan puuttuessa.
Odotin jännittyneenä hänen saapumistaan autossani ja pian hän tulikin,punatukkainen, rehevä, kaunis hymyilevä nainen.
Esittelyn jälkeen lälhdimme autolla etsimään rauhallista metsätietä. Toisinaan ne ovat hankalia löytää. Pysähdyimme vanhan ladon viereen ja astuimme ulos autosta, hänellä oli tuulipuvun housut jaloissa ja katselin tuota isohkoa pyllyä, mitä upeaa sieltä löytyisikään.
Tulin hänen taakseen ja vedin housuja alas, ah, hänellä olikin stringit. Sininen naru upposi noiden valkeiden pakaroiden väliin ja katosi sinne.
Hän kumartui eteenpäin puuta vasten ja levitin ja pyörittelin hänen pakaroitaan. Ihanaa, sininen stringin naru halkaisi punaruskean pyllyreiän eikä tosiaan verhonnut sitä yhtään. Laskeuduin polvilleni ja huokaisten painoin pääni hänen pakaroidensa väliin.
Makustelin hitaasti tuota ihanaa reikää, pyörittelin kieltä ja upotin sitä sisään minne se helposti menikin. Anus tuoksui myskiltä ja kaluni alkoi heti jojottaa:), siinä on jotain ihanaa kun ei tuoksu saippualta vaan luonnollisilta aromeilta. Pylly suorastaan törötti ulospäin, sitä oli siis jonmkin verran käytetty. Upotin kieltä hänen pyllyynsä ja sormeilin klitorista, hän suorastaan vuoti kiimaa ja vikisi mutta himokas olin minäkin kastellen hänen pyllynsä syljelläni. Nousin ylös ja hän kääntyi imemään minua. Katselin kun pitkä kaluni liukui hänen suussaan, mutta ainoastaan puoliväliin, no, pyllyyn se menisi kokonaan.
Rasvaa ei ollut mukana, mutta toisaalta ilman se on parempaa...kyllä se uppoaa ihan omilla voiteilla.
Hän nojasi puuhun ja minä asettelin terskani rusottavalle reiälle. Nojasin eteenpäin ja helposti ja hitaasti liu'uin sisään ja samantien juurta myöten. Mahtava pylly, ei liian tiukka, mutta supisteli kivasti ija kitka tuntui hyvältä kalun varressa. vedin hitaasti ulospäin ja katselin miten pyllynhuulet imivät kalua ja yrittivät seurata sitä mahdollisimman pitkään, suorastaan imivät kalua.
Pakaroista tukeva ote ja parrua pyllyyn:), tuuli humisi puissa ja päässä humisi himo. Riettaista riettainta, paljaalla pyllyyn luonnossa.
Kovin kauaa en tästä johtuen kestänyt vaan siemensin hänen suolensa huolella nautinnosta nytkähdellen....mahtavaa, ihanaa. Myös hän vaikutti nauttivan kovastiäänestä päätellen :), vedin kalus ulos, ja melko puhtoinen se olikin, spermanoro valui vielä päästä ja hänen pyllystään myös. Kiihottava näky...mutta metsään ei voi jäädä pitkäksi aikaa joten jatko oli jätettävä ensi kertaan ja toki sellainen tuli mutta siitä lisää my

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute