Herkku-puhelin
Yllätys vieras minulle
kimppa89_86

Mieheni kanssa olimme vapaa päivän kunniaksi otettu toisillemme aikaa, mieheni tuppasi juuri lukevan täältä kivoja tarinoita ja sai jonkinlaisen innostuksen toteuttaa taas kerran yhden fantasian minun kanssaan.

Ekaksi mies oli hyvin kiinni luurissa, minä oikein ihmettelin että mitä tässä oikein tapahtuu mutta sitten aloin jo miettimään mielessä hyvin irstaita asioita ja huomasin että hiukan lämpesinkin.

Mieheni kertoi että yksi harri olisi kiinostunut tulemaan tänään. Mutta minä leikinkin hyvin vaikeaa. Sanoin: "ei oikein tänää kiinosta kun vauvakin mahassa liikkuu kovin paljon" Vaikka oikeasti mielessä kiinosti.

Olimme miehen kanssa tuossa alku raskauden aikana tavanneet tämän harrin ja se kerta vain ei oikein mennyt putkee. Harrilla oli tapana puhua paljon ja selostaa kuin jotain kisaa. Mutta se ei minua haitannut harri oli noin 20vuotta vanhempi minua ja hän taisi olla vielä varattukkin.

Miehestäni huomasi että minun kommentti kieltävästi ei oikein innostanut miestä. Mieheni rupesi katselemaan sängyssä viihdettä tietokoneelta. Minä makailin sängyssä aika kosteana.

Mieheni välillä laittoi kätensä minun pakaroille ja hieroi niitä ja myös kävi välillä sisäreisiä hivelöimässä joka sai minut kiihottumaan entistä enemmän.

Mieli teki todella paljon. Tunsin kuinka stringinit kastuivat kiihkosta. "mmmmh." En yhtään kumminkaan noteeranut vaan leikin vieläkin kovin vaikeasti tavoilteltavaa.

Mieheni kosketteli minua, minulla vain kiihottuneisuus alkoi kuulua raskaana hengittykseltä ja myös lantionikin alkoi antaa periksi.

Mieheni vetäisi minut sängyn reunalle ja kosketteli housujen päältä minun glitorista. Se tuntui todella kiihkeältä. Mieheni koski isoa kumpu mahaa ja hieroi turvonneita tissejäni voimakkaalla otteella.

Mieheni nykäisi minun housuni pois ja käänsi minut toiste päin jottei maha olisi tiellä. Mieheni työnsi kätensä märkään ja lämpöiseen pilluuni. Hän huomasi hyvin nopeasti että kävin kiimaisena. Mieheni Työnsi sormiaan sisääni. Samalla hän laittoi kielensä klitorikseen joka sai voihkimaan minut. Olin hyvin kiimoissaan.

En edes muistanut koska viimeksi olisin näin kiihkeissään ollut.

Mieheni työnsi sormia myös anaaliin, se oli kuin tarjottimella hänelle valmiina. Mieheni vetäisi housunsa pois ja työnsi kivikovan kyrpänsä minun sisään "mmmhmmh" tuntui todella hyvälle "haluan lisää" mielessäni pyöri "tuntuu hyvältä, ei helvetti todella hyvältä"

Tuntui kuin olisin jotenkin saanut uudenlaista nautintoa en ollut koskaan tuntenut näin hyvää oloa. En edes katsellut minnekkään vaan nautin silmät kiinni.

Tämän aikana oli Harri sujahtanut meille sisään, ja hän kosketteli minua. Itse luulin häntä kokoajan omaksi mieheksi.

Yhtäkkiä mieheni tuli suun eteen jotta ottaisin kyrpänsä suuhun. Ja samalla huomasin että minua pani joku toinen. Olin oikein tyytyväinen koska seksi tuntui todella hyvältä voihkin ja nautin seksistä.

Harri osasi pitää lantiosta kovasti kiinni ja työnsi nautinnollisesti kyrpää minun sisälle. mieheni vetäytyi minun alleni 69 asentoon ja nuoli klitorista samalla kun harri pani minua. Aloin olee tulemaisillaa. Totesin miehelle "en kestä enempää voihhhh."

Miehet villiintyivät ja näytti siltä että halusi antaa minulle kovan nautinnon. Kun aloin orgasmin partaalla huutamaan ja voihkimaan niin mieheni vetäsi minut alas ja aloin ottamaan harrilta ja mieheltä suusuihkua.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute