Herkku-puhelin
Täyden palvelun liike
Satutäti

Vapaapäivä ja alennusmyynnit. Päätin pitkästä aikaa lähteä alennusmyyntejä katselemaan kun poikakaverikin on töissä ja lapset Lempäälässä. Ulkona on vaan sairaan kuuma, etten ole ihan varma onko järkeä lähteä kauppoihin hikoilemaan. Toisaalta, sama se missä hikoilen eli siis lähden. Laitan mustat caprit jalkaan ja mustan topin päälle.

Hyppään bussiin ja istun penkille. Tuijottelen bussin ikkunasta ulos, ja mietiskelen kaikenlaista. Katselen kesäisiä maisemia ja välillä havahdun kuuntelemaan mitä bussissa puhutaan. Tampereen keskustassa on paljon ihmisiä… onhan loma-aika. Kävelen ihmisvilinässä, ja katselen kauppojen ikkunoita. Silmiini osuu alusvaateliike, jossa on myös alennusmyynnit alkaneet. Mieleeni tulee puheet siitä, kuinka naiset aina ostaa halpoja alusvaatteita, jotka ei kuitenkaan tue mitään. Katselen ikkunasta rintaliivejä ja alushousuja, ja silmiini osuvat yhdet ihan mustat rintaliivit, joissa on violettistä kirjoilua. Mun rintsikat, melkein huudan ääneen! Pakko käydä katsomassa mitä ne maksaa.

Astun liikeeseen, ovessa on mainos: täyden palvelun liike. Naurahdan, mitähän palveluja täältä saa rintaliivien lisäksi. Pervo, mietin mielessäni. Liikkeen myyjä seisoo miehen kanssa alushousujen luona. Tervehtii minua, ja jatkaa selittämistä miehelle. Hyvä vaan, saan hetken katsella rauhassa. Katselen liivejä. Löytyy monia, jotka minulle sopisi kuosin puolesta, hinta on vaan monissa aika hurja. Havahdun siihen kun huomaan miehen seisovan toisella puolella kauppaa, ja selvästi mittailee mua silmillään. Hämmennyn havainnosta, ja siirryn toisaalle. Myyjä tulee luokseni ja kysyy, olenko löytänyt mieleisiäni. Kerron rintaliiveistä, jotka näin ikkunassa. Myyjä tietää heti mitä tarkoitan, ja hakee minulle sopivat rintaliivit. Myyjä näyttää missä on sovituskoppi, ja ohjaa minut sinne.

Otan topin ja rintaliivit pois, ja laitan uudet tilalle. Myyjä ojentaa hipsterit ja samalla myös stay up- sukat, joissa on pitsireunus. Pyysi kokeilemaan kaikkia, koska hänen mielestään ne sopivat yhteen, ja sopivat nimenomaan minulle. Hämmentyneenä laitan hipsterit ja stay upit jalkaan. Katson peiliin. No, kieltämättä ihan hyvä yhdistelmä. Pyörin peilin edessä ja katson tarkkaan miltä hipsterit näyttävät. Ei pursuilevia makkaroita ja hipsterit on takaa ohuempaa kangasta, näkyy melkein läpi. Näillä voisi kyllä herättää poikakaverin mielenkiinnon, mietin. Naurahdan itsekseni ajatukselle, ja säpsähdän kun nainen aukaisee verhon. Haluan nähdä, miltä näyttävät, myyjä sanoo, ja pyörittelee minua ympäri. Liivit on sopivat, asettelee olkaimet suoraksi. Samoin hipsterit on hyvät. Kyllä sinä näillä saat miehen pään pyörälle myyjä naurahtaa. Samalla miesasiakas tulee myyjän viereen ja tokaisee: todellakin. En tajunnut edes hävetä itseäni siinä tilanteessa, olin vain hämmentynyt.

Myyjä tulee minua kohti ja näyttää minua miehelle, eikö tälläset alusvaatteet saa miehen kuumaksi se kysyy, ja katsoo miestä? Myyjä siirtyy mun selän taakse ja sivelee samalla ihoani, ja siirtää kädet mun rinnoille, ja hieroo kevyesti nännejä liivien läpi. Katson miestä ja huomaan kuinka sen housuissa on tapahtunut selvästi muutosta. Mies nielaisee ja huokaisee syvään. Myyjä jatkaa rintojen sivelemistä, ja kertoo miehelle kuinka mun nännit on jo ihan kivi kovat, ja ottaa mun rinnat pois liiveistä. Ja pillu märkä, ajattelen mielessäni. Tilanne on ihan käsittämätön enkä voi muuta kuin nauttia siitä, mitä tunnen ja näen. Myyjän hieroessa mun rintoja mua kiihottaa sairaasti katsella miehen pullottavaa etumusta, voin kuvitella ettei ihan pienestä kullista ole kyse. Myyjän käsi siirtyy mun pillulle, ja sormet löytää helposti klitoriksen. Myyjä hieroo mun pillua ja mun on pakko voihkia. Toinen käsi pillussa ja toinen puristelee rintoja ja nännejä... laukean myyjän käsittelyssä. Vaikka laukesin, niin himot vaan kasvoivat.

Otan miestä kädestä ja vedän hänet pukukoppiin. Hieron himoissani miehen etumusta. Kulli on jo kova ja tahtoo selvästi päästä housuista pois. Avaan vetoketjun ja napin. Miehen housut tipahtaa nilkkoihin. Miehen jäykkä kulli seisoo pystyssä kuin sotilas konsanaan. Ihan kivikova ja paksu kuin mikä. Sormet ei meinaa ylettyä sen ympäri kun otan kullista kiinni. Seison miehen edessä, katson suoraan miestä silmiin käsi kullissa, ja runkkaan sitä samalla. Mies hengittää raskaasti. Myyjä mun takana jatkaa rintojen puristelua ja huokailee itsekin. Irrottaudun myyjän otteesta ja menen kyykkyyn miehen eteen. Runkkaan tuota isoa ja kovaa kullia silmieni edessä hirveä himotus päällä. Otan terskan suuhun ja imen sitä. Sen enempää kulli ei meinaa suuhuni mahtua, mutta ei se tunnu miestä haittaavan. Mies nojailee seinää vasten ja voihkii. Runkatessani katson ylös, ja näen kuinka mies oli avannut myyjän paitapuseroa sen verran, että rinnat näkyvät ja hieroi niitä. Myyjällä on isot rinnat. Mies puristelee rintoja yhteen ja hieroo nännejä. Näky kiihottaa mua mielettömästi... Imen kullia kuin viimeistä päivää. Haluan tämän kullin sisälleni ajattelen, ja sanon miehelle sen. Mä haluan tuntea sun kullin mun pillussa ja mun pepussa, sanon miehelle, ja nousen samalla ylös.

Lasken housut ja levitän jalkoja. Mies tulee taakseni ja survaisee ison kullinsa mun pilluun. Laukean samantien. Vittu sä olet märkä, mies huohottaa, ja panee mua takaapäin. Myyjä seisoo mun edessä ja hieroo omia rintojaan kiihkoissaan. Näky saa mut entistä kiimaisemmaksi. Otan myyjää kädestä ja vedän itseäni kohti. Puristelen naisen rintoja ja laukean. Laita kulli peppuun, sanon miehelle kiimaisena, ja mies tottelee. Yhdellä survaisulla iso ja kova kulli on pepussa. Huudan nautinnosta. Puristelen myyjän uhkeaa rintavarustusta, kovia nännejä ja samalla kova kulli liikkuu pepussa edestakaisin. Tunnen kuinka orgasmi tulee taas ja mies huohottaa samalla, että sen mällit lentää ihan just ja panee mua peppuun. Mä haluan nähdä kun laukeat hänen tisseille sanon ja otan kullin pois mun pepusta. Mies ei todellakaan pistä pahakseen. Myyjä menee penkille istumaan ja minä sen viereen. Puristelen myyjän isoja rintoja ja mies runkkaa kulliaan meidän edessä. Ei mene kauaa kun mies laukeaa ja spermat lentää pitkin naisen rintoja. Levittelen spermaa ympäri naisen rintoja ja hieron spermaa nänneihin.

Mies putsaa kulliaan paperiin, nostaa housunsa ja lähtee pois pukukopista. Myyjä ottaa myös paperin ja pyyhkii enimmät spermat pois rinnoiltaa ja laittaa paidan kiinni. Nämä alusvaatteet sinun on ostettava, tehoavat juuri oikealla tavalla myyjä sanoo naurahtaen. Myyjä lähtee pois pukukopista ja minä vaihdan vaatteet... että tämmönen alusvaatekauppa. Tulen pois pukukopista, miestä ei näy, myyjä seisoo kassan takana hymyillen. Mä otan nämä, sanon ja annan alusvaatteet hänelle. Sä saat 50% alennusta näistä myyjä sanoo ja nauraa. Maksan ostokset ja kävelen ovelle. Täyden palvelun liike… samaa mieltä!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute